Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ


Recommended Posts

Καλημέρα σας. Είμαι νέα στο φορουμ και συγγνωμη αν έχει ξανασυζητηθει το θέμα και δεν το έχω διαβάσει. Ψάχνω να βρω ένα γυναικολογο που να συνεργάζεται με το Αλεξάνδρα ή το Έλενα για να με παρακολουθησει καθώς προσπαθουμε αρκετο καιρο για εγκυμοσυνη αλλά δεν έχει επιτευχθει. Λόγω της ηλικιας μου (37 ετών) έχω αρχίσει να ψιλοαγχώνομαι. Ήξερα ένα γιατρό στο Έλενα αλλά δυστυχώς "έφυγε"...

Σας ευχαριστω εκ των προτέρων

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ , ΓΝΩΡΙΖΩ ΕΝΑ ΓΙΑΤΡΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ , ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ , ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ , ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΧΑΣΙΑΚΟΣ.ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Σ΄ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια. Το Χασιάκο τον ξέρω. Προσπάθησα κιολας να κλεισω ραντεβού μαζί του αλλά μπορεί να με δει σε 3 μήνες περίπου λόγω φορτου εργασίας του.

Απλά έχω αγχωθεί λιγάκι επειδή βλέπω καποια συμπτώματα που δεν τα είχα ποτε μου και γιατυό θα ψάξω κάποιο ραντεβου νωρίτερα.

Σέυχαριστω ακόμα μια φορά. Εύχομαι ό,τι καλύτερο:)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

fzerkef καλημερα!Εγω γεννησα στο Ελενα και εχω τον γιατρο μου που γεννησα. Δεν ξερω ομως αν ασχολείται με περιπτώσεις σαν την δικη σου. Εχουν γεννησει πολλες φιλες μου μαζι του αλλα δεν εχω καμια που να την παρακολουθουσε για τέτοιο θεμα. Στα λεω αυτα για να μην παρεξηγηθω γιατι το θεμα γιατρου ειναι βασικο. Αν θες παντως μπορω να σου δωσω τα στοιχεια του και να μιλησεις κατευθειαν μαζι του.:kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...