Μετάβαση σε περιεχόμενο

εντονη φαγουρα παντου


Recommended Posts

καλησπέρα σε όλες τις κυρίες μαμάδες και μη.το προβλημα μου δεν ξερω αν εχει ξανα αναφερθει.εψαξα αλλα δεν βρήκα κάτι.ειμαι στο τελος του εβδομου μήνα με διδυμα και παρουσιάζω εντονη και πολυ ενοχλητικη φαγουρα παντου, σε ολο το σωμα.παιρνω ζιρτεξ ,βαζω φενιστιλ αλλα δεν βλεπω αλλαγη.εχετε υποψη σας κάποια πιο αποτελεσματική αντιμετωπιση?

ευχαριστώ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Δεν ξέρω να σου απαντήσω! Εύχομαι να βρεθεί λύση! Γιατί δεν ρωτάς τον γιατρό σου, ή καλύτερα απευθύνσου σε κάποιο δερματολόγο! Εγώ συνήθως έχω φαγούρα καμιά φορά στο στήθος ή στην κοιλιά αλλά μάλλον τσιτώνει από το μωρό!! Και είναι ελαφράς μορφής!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Jimstefan kalimera sou agapi mou...

Ti na sou poume emeis edw sto mammy???

Kalitera einai na rwtiseis ton giatro sou kali mou...

Gia sigourotata kai apotelesmatika pragmata...

Kali sunexeia me tin egkumwsini sou...

Kai elpizw na sou perasei poli grigora auto pou pernas...

Sou euxwme ta kalitera,,,

Kali eleftheria na exeis...

Kai o theoullis mazi sou...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

den thelw na se tromaksw alla prepei oposdipote na to peis sto giatro sou mporei na einai polu sobaro !!!!!mporei na einai xolostash kai prepei na kaneis eksetaseis aimatos ...den thelw na tromakseis alla prepei na to peis shmera kiolas sto giatro mporei na mhn einai tipota mporei na einai kai para polu sobaro .

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΜΕ ΠΡΟΛΑΒΕ Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ! ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΧΝΗ Η ΦΑΓΟΥΡΑ ΣΤΗΝ ΕΓΚΥΜΩΣΥΝΗ ΚΑΙ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΟΡΜΟΝΕΣ! ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΞΕΠΕΡΝΙΕΤΑΙ. ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ Ο ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ ΣΟΥ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΗΚΗ ΑΓΩΓΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κι εγώ είχα φαγούρα στη κοιλιά και μου είχε παρουσιαστεί στον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης μου. Ο γιατρός μου είχε πει ότι ήταν επειδή τεντωνόταν το δέρμα. Ωστόσο μίλησε με τον γυναικολόγο σου για να σου πει πιο σίγουρα.

Με το καλό να γεννήσεις τα μωράκια σου!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Φαγουρα πολυ ειχα στην 1 εγκυμοσυνη μου και οτι και να εκανα δεν εφευγε και εγω επαιρνα φενιστιλ και αλλες κρεμες το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να μην ξυνεσαι να προσπαθησεις τουλαχιστον αυτο εκανα στιν 2 εγκυμοσυνη οταν πηγε να με πιασει φαγουρα

Με τον τοκετο θα φυγει αλλα απο τι θυμαμαι ηταν μαρτυριο και για μενα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΙΑΖΕΙ ΑΠΛΟ ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΣΟΒΑΡΟ! ΠΡΕΠΕΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΤΟΝ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΥΠΑΤΟΣ. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΧΟΛΟΣΤΑΣΗ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ1

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Το ζιρτέξ και την φενιστιλ φαντάζομαι στα εδωσε ο γυναικολόγος σου ? Αρα γνωριζει και εχετε κανει εξετάσεις αιματος ... Αν ναι τοτε να πας σε εναν δερματολόγο .

Οι γυναικολογοι δεν ξερουν και πολλά δινουν φενιστιλ τζελ αλλα δεν κανει τιποτα . Επειδή ειχα το ιδιο προβλημα -δερματιτιδα της εγκυμοσύνης - πηγα σε δερματολογο και μου εφτιαξε μια αλοιφή . Την εβαζα και με αυτην μπορω να πω οτι ηρεμησα λιγο ! Ημουν 3 μηνες αυπνη τελειως , ξυπνουσα ολη νυχτα και ξυνομουν !

Μολις γεννησα εξαφανίστηκαν !!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κοριτσι μου ειναι κατι που συμβενει σε πολλες εγκυες, οχι απαραιτητα σε ολες αλλα σε αρκετες μια απο αυτες κ εγω, μπαινοντας στον 6 μηνα αρχισα να εχω εντονη φαγουρα κ κοκινηλα στην κοιλια μου πηγα σε 2 δερματολογους κ σε συνενοηση με το γιατρο μου μου δωσανε χαπια κ διαφορες αλοιφες,εκλεισα 2 ολοκληρους μηνες με φαγουρα κ αφου επισκεφτηκα 3 φορες το νοσοκομειο δερματικων παθησεων στη θεσ/νικη κ η διαγνωση παντα η ιδια ( κνηφη )εγκυμοσηνης,το πηρα αποφαση οτι ωσπου να γεννησω ετσι θα παει, το καλο ειναι πως η φαγουρα αρχισε να υποχωρει κ να εχω απλα κατι μικρα σημαδια που ελπιιζω με το καιρο να χαθουνε,ξεχασα να σου πω πως εχω βγαλει σε ολο το σωμα χερια,ποδια,πλατη,παντου δεν υπαρχει σημειο που να ημουν καθαρη το καλό ομως ειναι πως δεν ειναι κατι κολητικο ευτηχως....υπομονη κοριτσι μου θα περασει........;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ευχαριστώ πολύ κορίτσια για τις άμεσες απαντήσεις σας.το ζιρτεξ και το φενοστιλ μου τα πρότεινε ο γυναικολόγος μου.Εχω κάνει και εξετάσεις αίματος και τις έχει δει.Πιστεύω οτι αν ήταν κάτι άλλο θα το είχε δει (όπως αυτό που αναφέρουν δυο φιλες ως χολοσταση).Θα τον ξαναρωτήσω πάντως για αυτό το θέμα .Αν δω οτι επιμείνει πολυ θα πάω και σε δερματολόγο .Θα δούμε όμως πως θα πάει.Προς το παρόν έχω αρχίσει και εγώ τα ξενύχτια μου...Υπομονή! 15 με 20 ιουλίου δεν είναι και πολύ μακριά.Τοτε μάλλον πάω για γέννα λόγω διδύμων.Την καλησπέρα μου σε όλο το φόρουμ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...