Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ.ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑς ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΜΕ ΣΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΤΗς ΦΙΛΗΣ ΜΟΥ ( 4 ΜΗΝΩΝ Κ ΚΑΤΙ)ΟΤΑΝ ΤΗΣ ΠΙΑΝΕΙ ΤΑ ΧΕΡΑΚΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙ ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΣΚΕΛΑ ΑΥΤΗ ΠΑΤΑΕΙ ΤΑ ΠΟΔΙΑ Η ΚΑΝΕΙ ΤΟΞΟ ΤΗ ΜΕΣΗ Κ ΔΕΝ ΣΗΚΩΝΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ.ΑΝ ΟΜΩΣ ΤΗς ΠΙΑΣΕΙς ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΤΕ ΣΠΑΕΙ ΤΗ ΜΕΣΗ Κ ΣΗΚΩΝΕΤΑΙ.ΑΝΗΣΥΧΟΥΜΕ ΜΗΠΩΣ ΚΑΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ..ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟ ΖΩΗΡΟ ΠΑΙΔΙ ΕΧΕΙ ΤΥΧΕΙ ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΣΑς;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συγνωμη κιολας αλλα για ποιο λογο τραβολογάτε το μωρο ? Εχετε σκοπο να το στειλετε τσιρκο ????

Το μωρο δεν το παρακολουθει παιδίατρος ? Αυτος ειναι υπευθυνος και ξερει να ενημερωσει τους γονεις αν ειναι ολα καλα με το μωράκι .

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

δεν καταλαβα καλα προσπαθει να κανει το μωρο να σηκωθει σε καθηστη σταση??? απο τωρα?? τα μωρα κανουν ολες τις κινησεις οταν ωριμασουν νευρολογικα και οχι νωριτερα ουτε και οδικος μου το εκανε αυτο οταν ηταν 4 μηνων εδω ειναι κοντα 11 μηνων και τωρα ξεκιναει να καθεται

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΔΕ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΜΙΑ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΠΟΥ ΤΟ ΕΚΑΝΕ Ο ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΔΕ ΣΗΚΩΘΗΚΕ Κ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΔΕΙ ΕΝ ΤΟ ΚΑΤΕΚΤΗΣΕ ΣΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΝΗΝΑ . Ο ΠΑΙΔΙΑ ΤΡΟΣ ΤΗΕ ΕΙΠΕ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙ ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΤΑΙ ΕΓΩ ΤΗΣ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΚΑΘΕ ΠΑΙΔΙ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙ ΔΕΞΙΟΤΗΤΕς (κανει κ συγκρισεις με το δικο μου κ αυτο ειναι επισης αρνητικο οπως της εχω πει)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αυτο ξαναπες το μαριμαρ μου!!!! δηλαδη εγω τι πρεπει να κανω που χρονιζει σε λιγο και ακομη δεν εχει κατσει μονος του στον ποπο????

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

a katalaba ti enoeis .....

pes thn filh sou oti ta mwrakia exoun to kathena ton diko tous xrono pou ta kanoun ayta an htan kati sobaro neyrologikhs fyseos tha ths elege kati na thn proetimasei o giatros .

an den thelei to mwro mhn to trabaei me to zori .

pantos apoti akouw edw mesa apo ala sinomilika tou dikou mou auta girizoun apo anaskela mproumita ...o dikos mou oute pou to exei skeutei akoma .ton girnaw ligo me to xeri kai me kitazei san na leie "pos sou hrthe na to kaneis auto tora ...pas kala!!!":laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

να εισαι σιγουρη αν υπηρχε το παραμικρο θα της το ελεγε η παιδιατρος και κοιτα δεν κανουμε εμεις αυτα που κανουν οι γιατροι θυμαστε οταν ερχονται στην πρωτη επισκεξη και τα βουτανε και τα κανουν να περπατησουν μου ειχε πει αυτο το βλεπεις και το ξεχνας δεν κανουμε τιποτα σε τοσο μωρο υπαρχει κινδυνος εξαθρωσης .

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Δε συμφωνώ με τις κοπέλες που λένε ότι κακώς <<τραβολογάτε>> το μωρό. Δεν προκαλείται κανένα κακό στο μωρό κάνοντάς του κινήσεις οι οποίες είναι φυσιολογικές για το ανθρώπινο σώμα..καθόλου κακο! Ο θείος μου είναι παιδίατρος και όσες φορές του είπα <<έκανα αυτή την κίνηση στο μωρό>> ποτέ δεν μου είπε ότι πειράζει ,αλλά ότι δεν έιναι ώριμο ακόμη π.χ. να κρατήσει το κεφαλάκι του. Το να κουνάς τα ποδαράκια του ή τα χεράκια του ή γενικά το μωρό δεν προξενείς κανένα κακο..απλώς υπάρχουν κάποιες στάσεις σώματος που δεν είναι έτοιμο ακόμη σωματικά να μένει για πολύ ώρα..τίποτα περισσότερο τίποτα λιγότερο. Ίσα ίσα που οι παλιές όπως και η γιαγιά μου έκαναν ασκησούλες στα μωράκια τους μέσα απο τέτοιες κινήσεις.Υπάρχουν μάλιστα ασκησούλες βρεφών.Ας μην υπερβάλλουμε κορίτσια γιατί το σώμα των μωρών ειναι αρκετά ελαστικό , περισσότερο κ από το δικό μας.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Σχετικά με ανατομικά προβλήματα θα σε ενημερώσει ο παιδίατρος κ μόνο..εφόσον το παρακολουθεί κάποιος δεν χρειάζεται να ανησυχεί η κοπέλα. Σίγουρα θα την ενημερώσει αν παρατηρήσει κάτι..τώρα ότι κ να πούμε εμείς υστερεί μπροστά στις γνώσεις κ την εμπειρία του γιατρού.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αφού ο παιδίατρος δεν είπε ότι το μωράκι έχει κάποιο πρόβλημα γιατί ανησυχείτε? εμάς ο παιδίατρός μας μας είχε πει να την βάζουμε μπρούμητα 1 ώρα κάθε μέρα έτσι ώστε να δυναμώσουν οι μύες.

Κάθε παιδάκι έχει τον δικό του ρυθμό ανάπτυξης, η κόρη μας είναι 9 μηνών και μπουσουλάει με την όπισθεν!! της αρέσει περισσότερο να κάθεται!!! όταν πέφτει μπρούμητα πηγαίνει πίσω πίσω και στο τέλος βρίσκει σε έπιπλο σταματά, προσπαθεί να πάει πίσω πάλι δεν τα καταφέρνει και κλαίει!...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

θα ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΕ ΤΗ ΛΑΛΑ ΠΟΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ 4 ΜΗΝΩΝ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ

ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΗ ΝΑ ΤΟ ΣΗΚΩΣΕΙ ΕΤΣΙ??

ΑΠΟ 6 ΜΗΝΩΝ Κ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΑΥΤΟ ΟΠΩΣ ΞΕΡΩ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ

ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝΕ...

ΕΜΕΝΑ Ο ΓΙΟΣ ΜΟΥ ΣΤΑΘΗΚΕ ΟΡΘΙΟΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ

6 ΜΗΝΩΝ Κ ΜΠΟΥΣΟΥΛΗΣΕ 8.

ΑΥΡΙΟ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ 11 ΜΗΝΩΝ Κ ΕΔΩ Κ 3 ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΠΕΡΠΑΤΑΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!

ΑΛΛΑ ΑΦΟΥ Ο ΔΙΚΟΣ ΤΗΣ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΔΕΝ ΑΝΥΣΗΧΕΙ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ

ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ...ΟΥΤΟΣ Η ΑΛΛΟΣ ΜΩΡΑΚΙ ΜΕ ΜΩΡΑΚΙ ΔΙΑΦΕΡΕΙ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Σιγα το περίεργο πιάσιμο! Απο τα χεράκια το έπιασε ενώ ήταν ανάσκελα ή απο τα ποδαράκια! Τόσο επικίνδυνο είναι ή μήπως τόσο περίεργο; Μια κίνηση απολύτως φυσιολογική! Δεν την έπιασε κιόλας από το ένα χέρι ή πόδι..μην τρελαθούμε κιόλας! Χωρίς παρεξήγηση Γιωτάκι, αλλά δε συμφωνω..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αμάν... Τώρα νιώθω λες και κακομεταχειροζόμουν το Μαράκι! :P

Από 2,5 μηνών σχεδόν κάθε πρωί για 20 λεπτά, πριν το πρώτο γεύμα είχαμε εντατική γυμναστική με ασκήσεις πιο ζόρικες από το κράτημα που μας γράφει η φίλη μας! Εντάξει, η δική μου στήριζε το κεφαλάκι της από ούτε τριών εβδομάδων, οπότε κι εγώ δεν το είχα σε τίποτα να την ξεπατώνω στις ασκήσεις! Τη γυρνούσα, την τέντωνα, χέρια πόδια, τη σήκωνα κρατώντας της μόνο τα δαχτυλάκια από τα χέρια της... Και αυτή το απολάμβανε! Γέλια να δείτε! Α! Και όλα αυτά με τις ευλογίες του παιδίατρού μας...

Γέλασα με το σχόλιο της LaLa για το τσίρκο! Ε, το Μαράκι μου είναι τσίρκο από μόνη της... :P

Α! Φανούλα εμένα το Μαράκι ο γιατρός το έπιανε από το ένα χέρι και πόδι όπως γράφεις.. Και μία φορά που την πήγα με τη μαμά μου, ξεφώνισε! ΓΙΑΤΡΕ ΓΙΑΤΡΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ, ΤΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ, ΘΑ ΠΑΘΕΙ ΘΛΑΣΗ! Και γυρνάει ο γιατρός σε μένα και λέει.. Βρε καημός η μανούλα σου μην πάθει κακό η αδερφούλα σου! (Μέχρι κι αυτός μας πήρε χαμπάρι)... Ε, από τότε όταν δεν είναι εδώ ο άντρας μου, την πηγαίνω μόνη μου!

Sorry πάλι για το off topic...

Πάντως συμφωνώ με τις προλαλήσασες.. Αν είχε πρόβλημα το μωρό, θα το ξέρανε σίγουρα!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗ ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ...

Η ΚΑΘΕ ΜΑΝΟΥΛΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΗΣ Κ ΑΝΑΛΟΓΑ ΠΑΝΤΑ

ΤΙ ΤΗΝ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΕΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΤΗΣ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ.....!!

Κ ΓΩ ΑΠΟ ΝΕΟΓΕΝΝΗΤΟ ΕΚΑΝΑ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ

ΑΛΛΑ ΟΣΟΥΣ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΥΣ ΞΕΡΩ ΟΛΟΙ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΠΡΙΝ ΤΟ

ΜΩΡΟ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙ Η ΝΑ

ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΗ ΜΕΣΟΥΛΑ ΤΟΥΗ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΚΙ ΤΟΥ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΜΑ ΠΑΡΑ

ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΙ ΣΤΟ ΤΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΘΑ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ...

ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΔΙΑΦΩΝΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟ....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...