Μετάβαση σε περιεχόμενο

δεν πανε καλα τα πραγματα...


Recommended Posts

:( καλημερα κοριτσια.δεν ξερω απο που να αρχισω και τι να σας πω???σας ειχα αναφερει για τον γιατρο του ικα που μου εκανε υπερηχο και δεν μου ανεφερε τιποτα για το εμβρυο,επειδη θα τρελλαινομουν απο την αγωνια μου βρικα γιατρο το σαββατο και πηγα να με δει για να μου πει 2 πραγματα,κοριτσια με εξετασε κολπικα με υπερηχο και μου ειπε οτι δεν υπαρχει κατι μεσα στην μητρα,οτι με βαση περιοδου ειμαι 5ε και 2ημερων και το κυημα ειναι εξωμητριο και ειναι στην ωοθηκη,μαλιστα εκανε τον υπερηχο με χρωμα και εκει στην ωοθηκη φανηκε κοκκινο και λεει εδω ειναι που υπαρχει αιματωση,το μετρησε κιολας και λεει οτι ειναι τοσα εκατοστα δεν θυμαμαι ποσα και οτι αντιστοιχει στην εβομαδα κυησης,εχασα τον κοσμο κοριτσια,μου μετρησε την ωοθηκη και η αριστερη ειναι σε ογκο 14,7cm ενω η δεξια 3,3cm,τραχηλος 30μμ και παχος ενδομητριου 9,6μμ.μου ειπε οτι ειναι εξωμητριο και η θα κανω λαμπαροσκοπιση η μια αλλη επεμβαση και οτι θα χασω την σαλπιγγα μου και αν και η αλλη δεν ειναι καλη θα την βγαλουν και εκεινη και θα παω για εξωσωματικη.μου ειπε να κανω μια χοριακη την δευτερα και μια την τεταρτη και βλεπουμε.τον ρωτησα μηπως εγινε αργα η συλληψη και γι'αυτο δεν φαινετε καιτι και λεει οτι με βαση την τελευαια σου περιοδο επρεπε να δουμε κατι αλλα δεν υπαρχει.μου ειπε να μην απομακρυνθω απο την πολη γιατι μπορει να σπασει και να παθω εσωτερικη αιμοραγια και αλλα τετοια ωραια.τρελλαθηκα ρε κοριτσια,ποτε δεν ειχα προβληματα γυναικολογικα,πηρα τον αντρα μου και την μαμα μου και ηρθαν,εκλαιγα 2 ωρες ωσπου ειπε η μαμα μου να παμε και στο νοσοκομειο να με δουν,πηγα κοριτσια κλαιγοντας,με ειδε ο γιατρος στα επειγοντα (γυναικολογος)και μου ειπε οτι η διαγνωση του αλλου ηταν πολυ βιαστικη και μαλιστα για αφαιρεση σαλπιγγων κατευθειαν και οτι αν υπαρχει εξωμητριο μπορουμε κ=να το καταπολεμησουμε με κατι φαρμακα και να μαραθει απο μονο του.και οτι εχει δει πολλες περιπτωσεις που στις 5 εβδομαδες δεν φανηκε κατι,να κανω τις 2 χοριακες και να παω να τις δει,αν ειναι λεει πανω απο 1000 μοναδες θα πρεπει να δουμε κατι στον υπερηχο,εγω νομιζω οτι επειδη εκλαιγα συνεχεια και με ρωτησε και του ειπα οτι ειναι 25 και προσπαθουμε 14 μηνες και καταλαβε οτι το θελω πολυ το μωρο τα ειπε ολα αυτα για να με ησυχασει.τι θα κανω ρε κοριτσια,εχω τρελλαθει.πειτε μου καμια εμειρια και καμια γνωμη,εσεις ποτε ειδατε σακο η κατι τελος παντων?α πηρα και τον πρωτο γιατρο του ικα και τον ρωτησα αν ειδε κατι και λεει ειναι πολυ νωρις για να φανει καθαρα κατι αλλα ειδε στοιχεια,και επισης και οι 3 γιατροι μου ειπαν να σταματησω τα ουτρογεσταν αφου δεν εχω αλλο αιμα η καφε.τι θα κανω???παντως απο χθες οτι και να μου λενε εγω πιστεψα αυτον που ειπε οτι ειναι εξωμητριο και οτι και να μου λενε δεν νομιζω οτι δεν θα φαινοταν κατι στις 5 εβδομαδες.βοηθηστε με.:( :(
Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κουκλα μου εγω ειδα το μωρο μου μια μικροσκοπικη κουκιδα στην 8η εβδομαδα πιο πριν που ειχα κανει υπερηχο μου ειχαν πει οτι δεν βλεπουν τιποτα και να περιμενουμε να δουμε αν θα υπαρξει εμβρυο και αν θα αναπτυχθει απογοητευτικα φρικτα!!! μα καλα λεω με χοριακη 380και κατι δεν ειμαι εγκυος??? εχεις κανει και χοριακη??? αν ναι ποσο σου βγηκε?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

οχι πουλακι μου δεν εκανα χοριακη,θα κανω την δευτερα και μετα την τεταρτη ακι θα τα παω στο νοσοκομειο στον γιατρο να τα δει γιατι ειναι ο μονος απο τους 3 που με ηρεμησε μετα απο τοσο κλαμα,η νοσοκομα μου μετρησε την πιεση και μου ειπε ηρεμησε εεις 14 με 8.τωρα δεν ξερω αν ειναι πολυ παντως εγω ημουν ετοιμη να πεσω κατω,μου κοπηκαν τα γονατα ρε κοριτσια.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

μακαρι ολα να σου πανε καλα εγω σου δινω ολες μου τις ευχες και να μην στεναχωριεσαι επλπιζω την τεταρτη πια να εχουμε καλα αποτελεσματα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΕΓΩ ΛΕΩ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΥΠΟΜΟΝΗ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΜΕΡΙΚΕΣ ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗ ΧΩΡΙΑΚΗ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΜΕ 10 ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΥΠΕΡΗΧΟ ΝΑ ΔΕΙΣ ΑΝ ΘΑ ΑΦΝΕΙ ΚΑΤΙ.ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΑΛΠΙΓΓΕΣ ΚΤΛ.ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΣ ΣΕ ΚΑΝΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΓΝΩΣΤΟ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΑΥΤΑ.ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ευούλα μου θυμησες τα δικά μου. Τον Γενάρη μετα από αιμορραγιά οι χοριακές μου ανέβαιναν και μου έλεγαν όλοι για εξωμήτριο.Μάλιστα κάποιοι το έβλεπαν κιόλας. Ενασ γιατρός με φόβησε όπωσ εσένα για εσωτερικές αιμορραγίες κτλ.

Τελικά έκανα λαπαροσκόπηση και μάντεψε...... δεν υπήρχε. Σε παρακάλώ μην αγχώνεσαι. Είναι νωρίς ακόμα. Πιθανόν να μην φαίνενται γιατί είναι νωρίσ ή είναι καθυστερημένη σύλληψη. Ηρέμησε και κάνε ότι σου είπε ο τελαιυταίος γιατρός. Η χοριακή θα ξεκαθαρίσει λίγο τη κατάσταση. Μη βιαστέις για τίποτα. Έυχομαι να πάνε όλα κάλα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εγώ θα σου ευχηθώ να είναι όλα όπως τα είπε η martha και να είναι μια φυσιολογική κύηση χωρίς προβλήματα :) Κι αν ακόμα προκύψει κάτι όμως, σου εύχομαι να είσαι δυνατή και να ξέρεις ότι πλέον όλα μα όλα αντιμετωπίζονται!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Και εγω κοριτσι μου δεν μπορω να σε βοηθησω πουθενα ...

αλλα θα σου ευχηθω να πανε ολα καλα και οπως επιθυμεις!!!

Μην αγχωνεσαι ...ακολουθησε τη συμβουλη του γιατρου και

κανε τη χοριακη και βλεπεις...μην κλαις και στενοχωριεσαι

γιατι ετσι κανεις κακο στον εαυτο σου ...

ηρεμησε και περιμενε!!!;)

Υπομονη και ευχομαι να πανε ολα καλα!!!:)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

δεν ξερω ρε κοριτσια,παρακαλαω την παναγια να ειναι ολα καλα,δεν μπορω να κανω κατι αλλο.δεν εχω και αναγουλες οπως τις πρωτες μερες και τρελλαινομαι.και νομιζω οτι επεσε και το στηθος και ολο ασχημα συμπτωματα νιωθω.μπορει να τα προκαλω και εγω με την φαντασια μου τι να πω?σημερα εχουμε και μια βαφτιση στις 12 αλλα δεν μπορω να παω,γιατι το ειπαμε στην πεθερα μου βλεπετε και αν το ειπε και αυτη σε κανενα (της ειπαμε βεβαια να μην πει τιποτε γιατι ειχα καφε) και αρχισουν να μου ευχοντε θα βαλω τα κλαματα και καλυτερα σκεφτηκα να μην παω.τι χοριακη να περιμενω για να ειναι "καλα" τα πραγματα,οσο μπορουν να ειναι βεβαια?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

θα πρέπει η χοριακή να χυμφωνεί με το ενδομήτριο. Δηλαδή αυτό που σου είπε ο γιατρός. Αν είναι πάνω από 1000 θα πρέπει να δείτε σάκο. Διαφορετικά κάτι δεν πάει καλά. Και πάλι μη βιαστείτε. Εγώ είχα χοριακή 3200, κενό ενδομήτριο και δεν είχα εξωμήτριο. Μην αγχω΄νεσαι πάντωσ. είναι νωρίσ. Μπορεί η χοριακή σου να είναι χαμηλή και για αυτό να μην είδατε τίποτα. Όλα καλά θα πανε!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ευη ευχομαι να σου πανε ολα καλα ..

Μην απογοητευεσαι και μην χανεις την υπομονη σου ...

Ακολουθησε την συμβουλη του γιατρου σου και ολα θα πανε καλα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αχ!!!!!!!βρε κοριτσακι μου ηρεμησε!!!!!!!!

κανε αυριο την χοριακη να δουμε και πιστευω πως ολα θα ειναι ενταξει....εξαλλου εισαι πολυ λιγο εβδομαδων για να φαινεται κατι.......ολα θα πανε καλα....μη στεναχωριεσαι!!!:)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

δεν μπορω να ξεκολλησω το μυαλο μου,ψαχνω και ψαχνω αλλα δεν μπορω να βρω απαντησεις.εχω λιγα πονακια πολυ ελαφρια αλλα πιστευω οτι ειναι απο τους κολπικους υπερηχους εχθες γιατι με σκαλιζαν περιπου 1,5 ωρα και οι 2 γιατροι μαζι γιατι πριν δεν ειχα.η ειρωνια ειναι οτι κατω στην μητρα πιο πανω απο το τριχωμα καταλαβαινετε,εχει πρηστει λιγο και το βλεπω και τρελλαινομαι.μπορει να ειναι επειδη εχω παχυνει τελευταια και πριν δεν το προσεχα αλλα τωρα παρατηρω καθε διαφορα και χαιρομουν η χαζη νομιζα οτι μεγαλωνει η μητρα αλλα τωρα....:(

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αχ Ευη μου τι να σου πω...ειλικρινα καταλαβαινω την λαχταρα σου,αλλα δεν ξερω τι ειδαν και τι σημαινουν ολα αυτα τα συμπτωματα,δεν μπορω να σε γεμισω ελπιδες η απογοητευση!Αυτο που Ευχομαι ολοψυχα ειναι να πηγαινουν ολα καλα και η χοριακη να ανεβαινει και να δειτε το νινακι!!Αν παλι οχι ομως μην απογοητευεσαι γλυκουλα μου...τυχαινουν αυτα δυστηχως...ολα θα πανε καλα ολα θα γινουν ομορφα κι ωραια...τωρα εσυ μην απογοητευεσαι ακομα σκεψου οσο μπορεις θετικα..και ηρεμησε..Φιλακια κοπελα μου ευχομαι οτι καλυτερο!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κοριτσακι μου κοιτα να ηρεμησεις γιατι αυτο δεν κανει καλο κυριως σε σενα .

με κυηση 5 εβδομαδων ειναι πολυ νωρις να φαινετε οσο για τα χαπια που ανφερες που εαιρνες εμενα ο γυναικολογος μου μου τα εδωσε απο τη πρωτη στιγμη που το τεστ βγηκε θετικο εως και την 20 εβδομαδα εινα για τις συσπασεις της μητρας .

Κοιτα να βρεις ενα καλο γυναικολογο και να παραμεινεις σε αυτον ενας ανθρωπος ο οποιος παο την αρχη σου λεει για λαπαροσκοπησεις και αφαιρεση χωρις καν να εχει κανει τις απαταιτητες εξετασεις ειναι απαραδεκτος μπροστα στο να φαει το χρημα δεν τους νοιαζει τιποτα αλλο.

Σε ποια περιοχη μενεις στην αθηνα ; η σε καποια επαρχια;

στα λεω γιατι καιμενα κατι γιατρι του δημοσιου μου ελεγαν κατι ηλιθιοτητες και τη συνυφαδα της αδερφης μου την εβαλαν χωρις λογο και της αφαιρεσααν την σαλπιγγα στο Αλεξανδρα .

Αλλα πανω απο όλα κοιτα να ανεβασεις την ψυχολογια σου οσο γινετε και κοιτα τα πραγματα καλυτερα αν λεμε αν ειναι εξωμητριο δεν σημαινει οτι θα υποβληθεις και σε αφαιρεση σαλπιγγων πολλες γυναικες εχουν πιασει εξωμητριο καιμετα απο 3 μηνες ολα ειναι καλα και εχουν κανονικη κυηση .Σου ευχομαι μεσα απο τη καρδια μου ολα να πανε καλα .

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

γλυκιά μου ευχομαι ολα να πάνε μια χαρά!!πηγαινε αυριο για μια χωριάκη να δεις απο κει πως ειναι τα πράγματα..δυστηχως δεν μπορω να σε βοηθήσω στα ερωτηματα σου θα σου ευχηθω ομως να πανε ολα κατ ευχην!!

φιλιά

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κοριτσακι μου εγω δεν ξερω απο αυτα...ομως σου ευχομαι μεσα απο την καρδια μου να πανε ολα καλα και να γινει αυτο που ειναι καλυτερο γα τη δικη σου υγεια!!! να πας στον γιατρο που νοιωθεις εσυ καλυτερα ε???.. παιζει ρολο μεγαλο τελικα ο γιατρος. ολες μου τις ευχες να τελειωσει η ταλαιπωρια σου!!! φιλακια πολλα και αγκαλιτσα!!!!! :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοιταξε να δεις..εγώ θα κρατούσα μόνο τα θετικά λόγια και μόνο!! Εγώ έμαθα οτι είμαι έγκυος την 5η εβδομάδα και ο γιατρός μου είπε να περιμένουμε μερικές μέρες γιατι αλλιώς δε θα φανεί τίποτα. Και μάλιστα όταν πήγαμε μωρό δεν είδαμε παρά μόνο σάκο!Με το ζόρι φάνηκε κ αυτός και ο γιατρός δεν μου ετοίμασε καν καρτέλα!!Φαντάσου!Όταν το είδαμε μονο μου ετοίμασε καρτέλα.

Σχετικά με το εξωμήτριο, ξέρω ότι πρέπει να έχεις πονους και μάλιστα δυνατούς στη δεξιά ή στην αριστερή μεριά της κοιλιάς ανάλογα με την ωοθήκη μέσα στην οποία μεγαλώνει το κύημα .Όμως αν είναι εξωμήτριο θα πρέπει να έχεις και αιματάκι καθώς μεγαλώνει.Αν όντως είναι εξωμήτριο τότε για να φτάσει στο σημείο να σπάσει , λογικά πρέπει να πονάς κιόλας, θα το καταλάβεις! Πάντως κάνε υπομονή, εύχομαι όλα να πάνε καλά και να δείς το μωράκι σου! Εγώ θα σου έλεγα να δεις και άλλο γιατρό. Σε τέτοιες περιπτώσεις δεν ακούμε μια αποψη αλλά δέκα!!¨οταν μου είχαν βρει προβλημα στο Δημητράκη μου ρώτησα 3 γιατρούς. Οι 2 μου έλεγαν να μην ξαναασχοληθώ με το θέμα ενώ ο τρίτος επέμενε πως καλό θα ήταν να κάνω αμνιοπαρακέντηση και πως δεν πρέπει να ξεχνάμε πως κάτι ειδαμε..ακουσα απο τη μια τους δύο γιατρούς που με καθησύχασαν και μετά από μόνη μου αποφάσισα αν θα ήθελα ή όχι να κάνω αμνιοπαρακέντηση. Τελικά κανένα κακό δεν υπήρχε! Η ουσία είναι να σκέφτεσαι ψύχραιμα και σωστά..ρώτα και άλλο γιατρό και θα δεις ότι τώρα που πέρασε ο καιρός και το μωράκι μεγαλώνει σίγουρα θα είναι όλοι πιο σίγουροι για τα αποτελέσματα!Ευχομαι τα καλύτερα!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εγώ θα σου έλεγα να δεις κι άλλο ή καλύτερα κι άλλους γιατρούς. Να τα ζυγίσεις τα πράγματα.

Σου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να πάνε όλα τέλεια και να πάψουν οι στενοχώριες!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να πάνε όλα τέλεια και γρήγορα να μας ανακοινώσεις τα καλύτερα νέα!!! Ξεκουράσου, χαλάρωσε και έχε θετική σκέψη!!! Όλα θα πάνε καλά!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...