Μετάβαση σε περιεχόμενο

thilasmos kai provlimata


Recommended Posts

koritsia,exei 24 meroules p gennisa me kaisariki!enw stin arxi to stithos m itan prismeno k ponouse k ixe arketo gala twra den t aiisthanomai katholou prismeno!me to thilastro fenete n xei miwthei t gala m,ti n kanw?thelw n thilazw t nini m kai oxi n katafeugw se siblirwmata p auto kanw stin teliki!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

menioula na sou zisei,,,

mi nomizeis oti ama exeis prismeno stithos exeis gala k ama de einai de exeis,,,mithos..

ego apo tin arxi de eixa prismeno stithos k etsi nomiza...alla telika de paizei kanena rolo to an einai,,

to simpliroma tha sto kanei ayto omos...

sinexise na thilazeis k ola tha pane kala...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Το πρηξιμο που νιωθουμε στην αρχη ειναι οιδημο και δεν το εχουν ολες οι γυναίκες . Δεν σημαινει οτι ειχες γαλα και τωρα δεν εχεις !

Αν δινεις συμπληρωμα , δεν βαζεις το μωρο στο στηθος οποτε θελει και οσο θελει τοτε και μονο τοτε μπορει να μην εχεις αρκετό γαλα .

Το θηλαστρο δεν δειχνει τιποτα ! Υπαρχουν γυναικες που θηλάζουν για μεγαλο διαστημα αλλα ποτε δεν μπορεσαν να βγαλουν σταγονα με το θήλαστρο .

Και επειδη δεν καταλαβα ....το προβλημα τελικα ποιο ειναι ?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • 2 weeks later...

Menioula μου μη σταματήσεις να θηλάζεις με τίποτα. Θα ταλαιπωρηθείς μια δυο μέρες. Εμένα ο μικρός δεν έχει ακόμα σταθερό ωράριο φαγητού και είναι μέρες που θηλάζουμε μέχρι και 1,5 ώρα με διαλείμματα . Αλλά μου είπαν παιδίατρος και γυναικολόγος να μην του δίνω συμπλήρωμα καθόλου η αν του δίνω πολύ λίγο 30 μλ σύνολο.. Αν μπορείς βγάζε με το θήλαστρο , κράτα το στο ψυγεία και δωστού αυτό σαν συμπλήρωμα. Εγώ μπορώ να βγάζω 60 μλ περίπου αλλά μονό το πρωί, οπότε τα κάνω 2 μπιμπερο των 30 και να ζεσταίνω για να τα φάει όταν δεν έχω άλλο κουράγιο. Αν του δίνεις συμπλήρωμα το στήθος παίρνει μήνυμα ότι το παιδί σου τρωει λίγο και δεν αυξάνεται η παραγωγή- αντίθετα θα αρχίσει να μειώνετε. Όσο πιο πολύ το θηλάζεις το στήθος παίρνει μήνυμα ότι το μωρό τρωει πολύ και αυξάνει την παραγωγή.

Και εγώ με καισαρική γέννησα στις 26/05 , είναι κουραστικό δε λέω να είσαι όλη μέρα με το στήθος απ’εξω αλλά τα μωράκια μπαίνουν σιγά σιγά στο πρόγραμμα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

menioula mou kalimera:) Exw ena moraki 18 hmeron simera:) Eixame poly megalo kai eksakolou8oume na exoume akoma ena mikro problima me ton 8hlasmo. Enw ksekinisame kanonika otan gennh8ike thn deyterh mera anebase iktero kai mpike stin lampa gia 4 meres peripou. Ayto mas xalase oli thn seira mas pou eixame ston 8ilasmo giati den mporousa na thn krathso ektos 8ermokitidas poly ora.Etsi to ebgaza me thilastro kai egw kai to epine me mpoukali kai eperne kai poly sipliroma.To idio sinexistike kai sto spiti. Hmoun sigouri oti telika de tha ta katafero na 8ilaso ka8os i mikri eixe sini8isei stin eykoli lisi kai den ithele me tipota sti8os. Mexri pou proxtes piga se mia sinedria gia ton mitriko 8ilasmo! Me boi8isan poly...ola allaksane. Katafera na thilaso sxedon apokleistika me poly ligo sipliroma kai eimai sigouri oti mesa se liges meres 8a to kopsoume entelos! Na exeis pisti ston eayto sou kai sto moraki sou..epimoni kai ypomoni kai na eisai sigouri oti 8a sou parei ligotero apo deka meres na edreo8ei o thilasmos sou. Twra pou 8ilazo poly perisotero apo prin to sti8os mou den prolabainei na pristei kai einai sinexeia malako. H mikroula mou omos trefete mia xara:) An xreiasteis opiadipote pliroforia kai mporo na boi8iso 8a xarw na mou stileis pm:) filakia

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

και εγώ είχα πρόβλημα με τον θηλασμό η μικρή έκλαιγε κάθε φορά που την έβαζα στο στήθος γιατί δεν μπορούσε να πιάσει καλά ή να πιεί την ποσότητα που ήθελε !!! οπότε έβγαζα με το θήλαστρο και της το έδινα. όταν με το καλό΄έκλεισε τον 1 μήνα ξεκίνησα σιγά σιγά να της δίνω από το στήθος μου ... και όλα έπαιξαν τέλεια. αν και εμένα κάποιος με έχει καταραστεί ... μετά το σκηνικό με το αίμα (που τρέχαμε στο παίδων) ξεκίνησα ξανά το θήλαστρο :( για να βλέπω το χρώμα στο γάλα. θέλω να πιστεύω ότι σε λίγο καιρό θα την ξαναβάλω στο στήθος.

Να μην δίνεις συμπλήρωμα ... να βάζεις το μωρό σου στο στήθος κάθε φορά που το μωρό στο ζητάει και όλα θα πάνε καλά.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

csig τι εγινε με σας ? Γιατι να βλεπεις το χρωμα στο γάλα ?

Δεν βλεπω ποσο μηνων ειναι το μωρακι σου αλλα να ξερεις οτι μετα τον δευτερο μηνα μπορει να απορίψει το στηθος .... Γενικως τα μωρα μπερδευονται μια με μπουκαλι μια στο στηθος . Το δικο σου φαινεται καλοβολο παντως μεχρι στιγμης :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κανε υπομονη και κουραγιο. Συνεχισε να βαζεις το μωρο ατελειωτες ώρες στο στηθος και στο τελος θα αποζημιωθεις με το παραπανω. Θα το απολαμβανεις και θα γινει πολυ πιο ευκολο απο το να ετοιμαζεις γαλα σκονη. Αλλος ένας μήνας και μετά ούτε που θα τα θυμασαι τα προβληματα σου!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

aeriko32 έγραψε:

LaLA mou eisai melos sto lll? syndesmou thilasmou ellados? Se blepo poly enhmeromenh gennhka kai xairomai. Sygxorese me pou se rwtaw kai den kserw:)

Σιγα , κανενα προβλημα :) Οχι δεν ειμαι ...αλλα να σου πω το σκεφτομαι να γίνω ... Για του χρονου ομως εχω πολλα που θελω να κανω και δεν ξερω αν μπορω να ανταποκριθω .

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...