Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΠΟΝΑΚΙΑ???ΚΟΛΙΚΟΙ?? ΤΙ???


Recommended Posts

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ Η ΜΙΚΡΟΥΛΑ ΑΠΟ ΧΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΑΝΗΣΥΧΗ ΟΛΟ ΚΛΑΙΕΙ ΣΦΙΓΓΕΤΑΙ.ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΚΟΛΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΤΩΡΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ!!!:blink: ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ??????2 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΙ???ΕΧΩ ΑΓΧΩΘΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥΥΥ

ΔΟΚΙΜΑΣΑΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ......ΑΚΡΟΒΑΤΙΚΑ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΜΑΣΑΖ ΚΙΝΤΕΡΤΕ ΑΓΚΑΛΙΕΣ ΜΠΡΟΥΜΥΤΑ ΑΝΑΣΚΕΛΑ ΡΙΛΑΞ ΚΑΛΑΘΟΥΝΑ ΚΡΕΒΑΤΑΚΙ....ΚΑΤΙ ΘΑ ΞΕΧΑΣΑ:unsure:

ΩΣΤΟΣΟ ΠΥΡΕΤΟ ΔΕΝ ΚΑΝΑΜΕ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΕΞΗ ΜΑΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΧΑΣΑΜΕ!...ΜΕ ΡΩΤΗΣΕ Η ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΓΙ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΙΠΑ ΟΧΙ ΜΑΛΛΟΝ ΛΕΕΙ ΕΧΕΙ ΠΟΝΑΚΙΑ ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΜΟΥ...:( ΚΑΙ ΣΑΣ ΟΜΟΛΟΓΩ ΟΤΙ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΚΟΠΑΕΙ ΠΟΛΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑΚΙΑ ΠΡΙΝ.

ΤΩΡΑ ΚΙΝΤΕΡΤΕ ΤΗΣ ΕΒΑΛΑ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙ..ΓΡΑΦΕΙ 5 ΓΡ ΣΕ 100ΓΡ ΝΕΡΟ ΓΙΑ ΜΩΡΑ 0 ΩΣ 4 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ 10 ΓΡ ΣΕ 200 ΑΠΟ 4 ΩΣ ...ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ.ΔΗΛ ΗΜΕΡΗΣΙΩΣ ΜΟΝΟ 5 ΓΡ ΚΙΝΤΕΡΤΕ?Η ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΓΕΥΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ????ΑΧ...

ΕΠΙΣΗΣ ΝΕΡΑΚΙ ΠΟΣΟ...ΠΡΕΠΕΙ ΛΕΕΙ ΝΑ ΤΗΣ ΔΙΝΩ ΓΙΑΤΙ ΖΕΣΤΑΝΕ Ο ΚΑΙΡΟΣ........ΑΛΛΑ ΠΟΣΟ.ΓΕΝΙΚΑ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΒΓΑΖΕΙ..ΠΡΙΝ ΛΙΓΗ ΩΡΑ ΟΜΩΣ ΗΠΙΕ 10 ΓΡ!!!!!!!ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ!!!ΦΟΒΗΘΗΚΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΟ ΠΗΡΑ....ΝΑ ΤΗΝ ΑΦΗΝΩ ΝΑ ΠΙΕΙ ΟΣΟ ΘΕΛΕΙ?? Η' ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΗ ΝΑ ΠΙΝΕΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ.ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ ΦΟΡΑ..ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΣΟ ΘΑ ΕΠΙΝΕ ΑΝ ΤΗΝ ΑΦΗΝΑ...:huh:

ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΝΑΚΙΑ ΤΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ???ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ??????ΘΑ ΣΚΑΣΩ!!!:(

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΜΕ ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΚΑΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΟΣΤ........

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

falassarna καλησπέρα. Τα διδυμάκια μου σήμερα μπαίνουν στον 5ο μήνα. Πρίν από δύο-τρείς εβδομαδες περίπου (η μία μπεμπούλα περισσότερο) άρχισε μία γκρίνια (κατά τις 6 και μετά το απόγευμα την έπιανε), η οποία κατέληγε σε τρελό κλάμα. Ούτε ντεπόν, ούτε αγκαλιά, ούτε τίποτα δεν την σταματούσε. Οταν μίλησα με την παιδίατρο μου είπε για "κολικούς". Μα είναι δυνατόν ? Της είπα, είμαστε 4 μηνών, είναι δυνατόν να έχει κολικούς? Γενικά πονάκια μου είπε. Οι παλιές γυναίκες έλεγαν κολικοί. Κάτι που ισχύει και μέχρι σήμερα. Αυτό όμως έχει ερμηνευτεί από τους γιατρούς ώς "πονάκια" που μπορεί να αφορούν στα εντεράκια, στην δυσπεψία του γάλατος, στο στομαχάκι. Όπως και να λέγεται πάντως τα μωρά πονάνε. Εγώ το βλέπω και στη στάση του κορμιού τους. Σφίγγονται απότομα μπροστά και κουλουριάζονται, λες και κάποιος τα χτυπάει στην κοιλίτσα. Μή σε ζαλίζω. Μας έδωσε το σιροπάκι το epadoren το οποίο εγώ ήθελα να πάρουν πιό νωρίς, για να τα προλάβω λίγο αυτά. Δίνω και στις δύο. Εχω δεί διαφορά. Μεγάλη. Μακάρι να ηρεμήσει το μωράκι σου.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...