Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ! ΕΙΜΑΙ Η ΑΝΝΑ 33 ΧΡΟΝΩΝ. ΠΕΡΣΥ 17 ΜΑΡΤΙΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΖΥΓΟ ΜΟΥ ΣΕ ΓΙΑΤΡΟ. ΥΠΗΡΧΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 3 ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΕΣ... ΜΠΗΚΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟΝ 8Ο ΜΗΝΑ. 28 ΙΟΥΛΙΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΜΟΥ ΠΡΙΓΚΗΠΑ:lol:

ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΣΑΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ... ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΑΝΟΥΛΕΣ!! ΘΑ ΧΑΡΩ ΠΟΛΥ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΣΥΧΝΑ!! ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΣΑΣ:cheer:

Δημοσίευση

γεια σου αννα!!!!!!!!!με το καλο να υποδεχτειτε τον πριγκηπα σας:woohoo:

ειμαι η γιωτα 25 χρονων εχω ενα αγορακι ενος ετους και περιμενουμε το δευτερο νινακι κοντα στα Χριστουγεννα

με το καλο κουκλιτσα μου:)

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΝΝΑ ΜΕ ΛΕΝΕ ΙΩΑΝΝΑ ΕΙΜΑΙ 30 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΠΑΙΔΑΚΙ (ΑΓΟΡΑΚΙ) ΜΕ ΠΗΤ 28/07/2009!!! ΠΑΡΕΑ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΟΥΜΕ... ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ??? ΕΜΕΝΑ ΑΝ ΚΑΙ ΝΩΡΙΣ ΑΚΟΜΑ ΜΕ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΑΓΧΟΣ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΝΑ. ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΣΕΝΑ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΣΟΥ ΤΙ ΒΑΡΟΣ ΕΧΕΙ ΓΙΑΤΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΑΚΙ ΜΕΓΑΛΟΥΤΣΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΝΗΣΥΧΩ.

Δημοσίευση

Καλημερα Αννα μου!!!Με το καλο να φερεις το παιδακι σου στην ζωη!Ευχομαι οτι καλυτερο για την οικογενεια σου να στε παντα καλα και αγαπημενοι!!Ειμαι η Κωνσταντινα 26 και ακομα δεν εχω παιδακι!Σ ευχαριστουμε πολυ για τις ευχες σου!Θα τα λεμε σιγουρα!Φιλακια!!

Δημοσίευση

καλημέρα και καλώς ήρθες στη παρεούλα

εύχομαι να πάνε όλα καλά με την εγκυμοσύνη σου.

Είμαι η Ελενίτσα χο χο ολόκληρη μη πω...

κοντεύω τα 30 και περιμένω το πρώτο μου μπεμπέ.

φιλάκια πολλά και 8α τα λέμε :kiss:

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑ!!ΝΕΛΛΥ ΜΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΗΔΗ ΟΤΙ ΓΕΝΝΗΣΕΣ ΚΑΙ.... ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΗ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΣ ΟΤΑΝ ΟΛΕΣ ΣΕ ΨΑΧΝΑΝΕ:P . ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΣ ΟΠΩΣ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ(..ΕΧΕΙ ΦΟΒΕΡΟ ΟΝΟΜΑ:lol: )ΙΩΑΝΝΑ ΜΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΤΑ ΛΕΜΕ Κ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ... ΣΥΓΚΡΙΣΕΙΣ. Ο ΜΙΚΡΟΥΛΗΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Κ ΕΜΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟΥΤΣΙΚΟΣ ΑΠ΄ΟΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ. ΣΤΙΣ 15/5 ΗΤΑΝ 1750gr.ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΩ ΣΤΙΣ 12/6 ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ. Ο ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ ΠΟΣΟ ΕΙΝΑΙ?? ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ ΣΤΟ ΔΙΑΒΑΛΚΑΝΙΚΟ. ΑΠΟ ΑΓΧΟΣ?? ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΑΓΧΩΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΓΧΩΝΟΜΑΙ...ΔΕΝ ΕΧΩ ΨΩΝΙΣΕΙ ΤΠΤ, ΔΕΝ ΕΧΩ ΕΤΟΙΜΑΣΕΙ ΔΩΜΑΤΙΟ, ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΓΙΑ ΕΠΙΠΛΑ...ΔΕΝ ΔΕΝ ΔΕΝ..ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ?? ΕΣΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕΣ?

Δημοσίευση

Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ 11/05 ΗΤΑΝ 1600gr AΡΑ ΛΙΓΟ ΠΟΛΥ ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΚΥΜΑΙΝΟΜΑΣΤΕ. ΕΓΩ ΕΧΩ ΠΑΛΙ ΡΑΝΤΕΒΟΥ 5/6 ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΠΟΣΟ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ :unsure: ΕΓΩ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΣΤΟ ΙΑΣΩ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΨΩΝΙΑ ΕΧΩ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕΙ ΚΟΥΝΙΑ ΚΑΙ ΣΥΡΤΑΡΙΕΡΑ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ (ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ) ΠΑΡΕΙ ΡΟΥΧΑ ΣΕΝΤΟΝΑΚΙΑ ΠΕΤΣΕΤΟΥΛΕΣ Κ.Τ.Λ.Π. ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΛΕΙΠΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΛΕΩ ΝΑ ΑΡΧΙΣΩ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΩ ΤΗ ΒΑΛΙΤΣΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΑ ΟΛΟ ΤΟ ΑΝΑΒΑΛΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΒΟ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΑΝ ΤΑ ΕΤΟΙΜΑΣΩ ΟΛΑ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΝΩΡΙΤΕΡΑ...ΠΟΛΥ ΧΑΡΗΚΑ ΠΑΝΤΩΣ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΜΕ ΙΔΙΑ ΠΗΤ ΝΟΙΩΘΩ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ. B)

Δημοσίευση

Καλως ηρθες στην παρεα μας και

με το καλο να φερεις στον κοσμο το αγγελακι σου!!!:)

Εγω ειμαι Ελενη 35 και περιμενω το πρωτο μου παιδακι

(αγορακι) σε κανα δυο βδομαδες (νωριτερα απο ότι

πρεπει) και ανυπομωνω !!! :silly:

Εδω θα περασεις θαυμασια ...;) Η παρεα

ειναι φανταστικη !!!:woohoo:

Φιλακια!!!:kiss:

Δημοσίευση

Γεια σου! Είμαι η Ελευθερία, 30 ετών, είμαι στην προσπάθεια εδώ και 4 μήνες και χαίρομαι πολύ όταν ακούω ότι τελικά, παρά τις όποιες ταλαιπωρίες και δυσκολίες μπορεί να συναντήσει κάποιος, το δώρο αυτό της μητρότητας έρχεται!

Να είσαι καλά και να έχεις υγεία εσύ και η οικογένειά σου, που τώρα θα μεγαλώσει!

Δημοσίευση

Καλησπέρα Άννα! Είμαι η Βασιλική, είμαι 37 χρονών και προσπαθώ εδώ και 4 μήνες για το πρώτο μου μωρό!Καλως όρισες και με το καλό να υποδεχτείς το αγοράκι σου! Η συζήτηση με τα μέλη του mammyland είναι πραγματική εμπειρία, σαν να μιλάς με φίλες, είναι βέβαιο ότι κάποιος νώθει το ίδιο μ'εσένα!Θα τα λέμε!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλησπέρα, ευχαριστώ πολύ! Σου βάζω λινκ από το μαρσιπο. Είναι ακριβός αλλά είναι εργονομικος και παρά πολύ βολικός. Νομίζω αξίζει τα λεφτά του ειδικά αν έχεις σκοπό να κανεις κιαλλα παιδιά όποτε θα χρησιμοποιηθεί ακόμα παραπάνω!! https://www.babywearing365.com/product/one-organic-baby-carrier-leo/?
    • Καλησπέρα κορίτσια μου.... Εχθές το βράδυ είχα περιπέτεια! Ενώ είχε φάει πολύ καλά η Ισμήνη-Μαρία μέσα στην ημέρα, την πίεσα να θηλάσει πριν τον ύπνο. Λίγο μετά που κοιμήθηκε, έκανε έναν εμετό ΌΛΟ δικό μου... Την άλλαξα, άλλαξα και κλινοσκεπάσματα στην κούνια της και έκανε σχεδόν μια ώρα να κοιμηθεί πάλι. Μετά ξύπνησε στις 2:40 με έντονο κλάμα και κατάφερα να την ξανακοιμήσω στις 3:50!!! Σήμερα έχει γκρίνια και είναι λίγο ανόρεκτη γενικά αλλά είναι και από το άλμα που περνάει πιστεύω! Τουλάχιστον κάτι έφαγε και σήμερα. Αλλά δεν την πίεσα καθόλου για τίποτα σήμερα. Εντωμεταξύ είναι η φάση που τραβάει τα πάντα κι ότι κρατάει, ειδικά όταν είναι στο καρέκλακι της, το πετάει κάτω επιδεικτικά κιόλας! Πλάκα έχει... Απο προχθές στέκεται και όρθια κανονικά μόνη της αλλά ευτυχώς κρατιέται από όπου μπορεί!
    • Την φατσουλα της την είδαμε και την Κυριακή που με είδαν στο Ρεα με την αιμοραγια και την πετύχαμε με το ένα χέρι στο μάτι και να γελάει με ανοιχτό στόμα κιόλας.   Τελικά τα τσιμπήματα μου πέρασαν,ήταν το μωρό από ότι κατάλαβα εκεί και με πιέζε.
    • Εμεις πρώτα ο Θεός θα το ονομάσουμε Ελένη το παιδι 🌸
    • @ΜαρίαΔημήτρης και γω το ίδιο Μαρία μου , δεν έχω κάνει λίστα αλλά είναι και λίγα τα άτομα που έχουν προσφερθεί να παρουν κατι για το παιδι , το βλεπουμε τωρα πως θα παει και αν ξαναπροτεινουν  Όσο για την αρνητική ενέργεια, ουουουου αν μπορούσα αυτόματα με ένα κουμπί να κρύψω την εγκυμοσύνη θα το έκανα συνέχεια και γωω😇  Είμαι της γνώμης να τον ενοχλείτε τον γιατρό κορίτσια για το οτιδήποτε που θεωρείτε πως είναι ανησυχητικό και ας μην είναι,  συμφωνώ με την @Elenaki12🤞  
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...