Μετάβαση σε περιεχόμενο

Θηλή &εγκυμοσύνη.


Recommended Posts

Βρε κοριτσια καλησπερα καταρχας!Να ρωτησω κατι?Εχω τωρα κανα 2-3 μερες που οι θηλες μου ειναι ερεθισμενες και ειδικα στη μια νιωθω ενα τσιμπημα σαν να μπαινει βελονι!:dry: Επισης οταν βγαινουν προς τα εξω τις βλεπω σαν εχουν ανοιξει μπροστα(σαν σχισμες)και επισης εχουν κατι σαν υπολευκο ξεραμενο υγρο επανω!!:blink: λιγο βεβαια!!Μετα το μπανιο μου καθαριζω την περιοχη πολυ πολυ προσεκτικα με πετσετουλα χωρις να ζοριζω και φευγει!Μετα ξαναγινεται!Μην φανταστειτε οτι ανοιξανε πολυ αλλα σιγουρα ειναι διαφορετικες απο πριν!Μηπως ειναι χαζομαρα αυτο που ρωταω?Ειναι φυσιολογικο?Το βραδυ παντως χθες με ενοχλουσε που ειχα αυτη την αισθηση του πονου-βελονιου!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΜΑΡΑΚΙ.. Κ ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΕΡΕΘΙΣΜΕΝΗ ΘΗΛΗ ΓΥΡΩ ΣΤΟΝ 5 Ο ΜΗΝΑ... ΚΑΙ ΕΝΙΩΘΑ ΠΟΛΛΑ ΕΝΤΟΝΑ ΤΣΙΜΠΗΜΑΤΑ. ΠΗΡΑ ΜΙΑ ΚΡΕΜΑ ΓΙΑ ΘΗΛΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ Κ ΣΕ ΠΕΡΑΣΕ. ΔΕΝ ΚΡΑΤΗΣΕ ΠΟΛΥ.. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΥΓΡΟ, ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ , ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟΝ 8Ο. ΑΠΟ ΟΤΙ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΟΜΩΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΕΒΓΑΖΑ ΥΓΡΟ... ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΑΝΗΣΥΧΩ..ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΩ ΓΑΛΑ??

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αυτό που περνάω εγώ με το στήθος ελπίζω να μην το περάσει καμία!!! :dry:

Κατα καιρούς με πιάνει ακατάσχετη φαγούρα & κάψιμο !!! :woohoo:

Λες & μου βάζεις ένα φλόγιστρο & με καις... :(

Οτι & να βάλω δεν μπορώ να ηρεμήσω, τρέχω & κάνω μπάνιο με χλιαρό νερό κανα 20λεπτο & μετά μπορεί να ηρεμήσει. Μου είπε μία κοπέλα & δοκίμασα το εξής : Μετά το μπάνιο έβαλα ελαιόλαδο στο στήθος ..Τώρα δεν ξέρω αν βοήθησε αυτό πάντως ημέρησα μετά από λίγα λεπτά :lol: :laugh: Ημουν ξαπλωμένη στην πολυθρόνα σαν λαδωμένος ποντικός!!! :cheer:

Επίσης διάβασα ότι στη θηλή δεν πρέπει να βάζουμε κρέμες κτλ.. Οσο για τα ανοίγματα της θηλής & εγώ τα έχω :blink: & έχω & κάτι σαν πολύ μικρά σπυράκια γύρω από τη θηλή που όταν με πιάνει αυτό το κάψιμο πρήζονται & ερεθίζονται .

Δυστυχώς είναι τόσα πολλά που μας εμφανίζονται ...αλλά υπομονή για τα bebeκάκια μας..

dev256pr___.png

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Οχι μωρε κουνουπιδακι!!!Εχεις γαλα!!Μη φανταστεις!Αν ειναι γάλα αυτο που βγαζω θα ειναι μια μικρη μικρη μικρη σταγονα που ξερενεται!!Τιποτα!Εχει που ειναι η σχισμη!!Τελικα αλλαζει το στηθος μου και μου φαινεται περιεργο!Και ανακαλυπτω οτι οντως σε καθε γυναικα ειναι διαφορετικη η εγκυμοσυνη παρα πολυ σε ορισμενα σημεια!Φανταζομαι ποσο ενοχλητικο ειναι το καψιμο madojohn μου!!!!Να σας πω ειχα ακουσει και γω για το ελαιολαδο και εβαλα στη μια θηλη το βραδυ μπας και ηρεμησω γιατι μεχρι και το νυχτικο που ακουμπαγε πανω με ενοχλουσε!!Και ενιωσα καλυτερα!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...