Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ!!!!


Recommended Posts

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΙΜΑΙ ΝΑ ΣΚΑΣΩ! ΠΗΓΑ ΓΙΑ ΥΠΕΡΗΧΟ ΚΑΙ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΦΑΙΝΕΤΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ. ΟΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΑΙΜΑΤΟΣ ΟΜΩΣ... ΑΙΜΑΤΟΚΡΙΤΗΣ 30,6 ΑΠΟ 42 ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΑ. ΛΕΥΚΑ ΑΙΜΟΣΦΑΙΡΙΑ 12,5 ΕΝΩ ΤΟ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ 4-10,5 ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΙΟ ΑΝΗΣΥΧΗΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΠΟΛΥΜΟΡΦΟΠΥΡΗΝΑ ΕΙΝΑΙ 80% ΕΝΩ ΤΟ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ 40-75%. Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΕ ΞΑΝΑΣΤΕΙΛΕ ΓΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΒΓΗΚΑΝ ΤΑ ΙΔΙΑ. ΤΟΝ ΠΗΡΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΝΑ ΠΑΩ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΟΛΠΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ. ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΑ ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΗΣΥΧΩ ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΑ ΨΙΛΟΜΑΣΑΓΕ. ΕΧΩ ΦΟΒΗΘΕΙ ΤΡΕΛΑ. ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ. ΘΑ ΦΑΙΝΟΤΑΝ ΑΝ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΣΤΟΝ ΥΠΕΡΗΧΟ? ΕΨΑΞΑ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΙ ΑΓΧΩΘΗΚΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ Σ ΑΥΤΕΣ ΤΟΥ ΚΥΤΤΑΡΟΜΕΓΑΛΟΙΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ. ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΦΟΒΑΜΑΙ ΠΟΛΥ. ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΕ ΠΙΑΣΕΙ ΠΑΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΖΩ ΨΥΧΡΑΙΜΗ ΑΛΛΑ ΗΛΙΚΡΙΝΑ ΕΧΩ ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΘΕΙ ΚΑΙ ΦΟΒΗΘΕΙ ΠΟΛΥ...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Gastroula μου δικιο εχει η Franita σε ολα !!!Και γω ολο στο Ιντερνετ κοιταζω βλακειες και αγχωνομαι!!!!!Μην ανυσηχεις!!!Αλλα πραγματικα αν ταλαιπωρεισαι ψυχολογικα ξαναπαρε τον γιατρο!!!Στην αναγκη αν σου τα ξαναμασαει πες του να σε δει νωριτερα!!!!Ενταξει το ξερω παντα πρεπει να κραταμε την ψυχραιμια μας και αυτο πρεπει να κανεις και συ αλλα αν δεν νιωθεις καλα μ'αυτα που σου ειπε ξαναπαρτον!!!Μην ανυσηχεις κοριτσακι μου και μην ασχολεισε με το ιντερνετ!!!!Θα δεις δεν θα ειναι τιποτα!Και απ'οτι βλεπω ειναι πολυ μικρη η αυξηση!Δεν ειμαι γιατρος βεβαια.Μηπως καποια γιατρος εδω στο φορουμ μπορει να σε συμβουλεψει ή να σου μιλησει!Ξαναβαλε το ποστ με αλλο τιτλο.Αυξημενα πολυμορφοπυρηνα και λευκα.Μηπως το δει καποια γιατρος.Φιλακια απο μενα και να εχεις μια ηρεμη νυχτα!!Αδειασε το μυαλουδακι σου!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Gastroula μου ψυχραιμία!!!

Κάνε ό,τι σου είπε ο γιατρός και βλέπεις...

μην αγχωνεσαι με απλές ενδειξεις!!!

το ιντερνετ πράγματι αγχωνει!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΓΚΑΣΤΡΟΥΛΑ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ..

ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΜΟΥ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΤΑ ΛΕΥΚΑ ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΝ

ΕΑΝ ΕΧΕΙΣ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΙΩΣΟΥΛΑ.ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΣ

Κ ΝΑ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΗ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ.

ΑΚΟΥ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΣΟΥ Κ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ....

ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ...

ΚΑΛΟΒΡΑΔΥ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αννούλα, πρώτα απ'όλα μην στενοχωριέσαι! Όλα καλά θα πάνε! Εμένα ο αιματοκρίτης μου στις πρώτες εξετάσεις ήταν 37 με το ζόρι και τώρα στις τελευταίες ήταν 32! Για την λευκή σειρά δεν ξέρω να σου απαντήσω αλλά δεν νομίζω να είναι κάτι κακό! Μπορεί ο γιατρός απλά να μην σου είπε κάτι για να μην ανησυχήσεις άδικα! Όσο για την πληροφόρηση καλή είναι αλλά πολλές φορές μας αγχώνει περισσότερο! Εγώ θα σου πρότεινα να πάρεις αύριο το πρωί τηλέφωνο πάλι τον γιατρό και να του πεις για τις φοβίες σου! Στο κάτω κάτω της γραφής αυτή είναι η δουλειά τους! Να μας καθυσηχάζουν όταν έχουμε απορίες και φόβους! Για τα παιδιά μας ανησυχούμε!! Ξέρεις τα λέω για να τ'ακούσω κι εγώ!! Φυσικά και είμαστε εδώ για οτιδήποτε χρειαστείς!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

gastroula κοριτσι μου καταλαβαινω το αγχος σου και τον φοβο σου..κρατα την ψυχραιμια σου ομως γιατι θα δεις δεν θα ειναι τιποτα κακο..θα συμφωνησω με την dallia παρε τον γιατρο σου και ρωτα τον ξανε για να μην εισαι με την αγωνια μεχρι να τον δεις..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ. ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΑΩ ΣΤΟ ΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΓΡΑΨΕΙ ΜΙΑ ΑΔΕΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΩ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ. ΕΣΤΩ ΜΕΧΡΙ ΑΥΡΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΩ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΗΡΕΜΗΣΩ ΛΙΓΟ. ΦΙΛΑΚΙΑ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΚΑΙ ΜΗΝ ΒΓΑΖΕΙΣ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΣΟΥ! ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΚΤΟ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ. ΣΚΕΨΟΥ ΘΕΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ. ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ! ΦΙΛΙΑ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γκαστρούλα μου νομίζω πως αδικα στεναχωριεσαι..ο αιματοκριτης κατεβαινει λογω εγκυμοσυνης και τα λευκα αιμοσφαιρια ανεβαινουνB) ..Ενδεικτικα εγω ειχα 30 αιματοκριτη και τα λευκα μου ηταν 15000!!!!!:ohmy: ωσπου ειχαν εκτοξευτει τελευταια στα 18000!!:ohmy: ειχα κανει και ποστ εδω παλιοτερα!!

μην αγχωνεσαι!!μια χαρα ειστε και οι δυο!!!

φιλακια!!:)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...