Μετάβαση σε περιεχόμενο

AΠΟΡΙΑ - ΑΓΩΝΙΑ - ΑΝΑΜΟΝΗ


Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια μου,:cheer:

αυτό που θέλω να σας πω το έχετε ακούσει ξανά και ξανά,:( αλλά και οι περισσότερες το έχετε περάσει και άρα λίγο θα με καταλαβαίνετε!! Τελευυαία περίοδος μου στις 7/5. Πιθανή ωορηξία στην 13η μέρα μου (είχα έντονο πόνο). Είχαμε αγκαλίτσες μπόλικες εκείνες τις ημέρες. Από εκείνη την ημέρα και μέχρι σήμερα, έχω συνέχεια τσιμπηματάκια χαμηλά. συνέχεια όμως. που κανονικά αυτα τα είχα πρν την περίοδο μου όχι από την ωορηξία μου και μετά. Περιμένω στις 2-3/6 και έχω μεγάλη αγωνία. Δεν έχω κανένα αλλο σύπμτωμα. Φυσικά είναι και πολύ νωρίς ακόμα. Έίχε καμία παρόμοιο σύπμτωμα πριν την καθυστέρηση?

Επίσης ήθελα να πω ότι εδω και λίγες μέρες ξεκίνησα μια δίαιτα, να φύγουν λιγάκι τα κιλά του χειμώνα.:blush: Επηρεάζει αυτό σε τυχόν εγκυμοσύνη? έχω διαβάσει πως το μωρο φας δεν φας εσύ αυτό τρέφεται! Είναι αλήθεια? :dry:

:kiss: :kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

BΟULOU ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!ΕΙΜΑΙ 7 ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ Κ ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΟΝΟΥΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΠΡΙΝ ΜΑΘΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΜΟΥ Κ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.ΑΚΟΜΑ Κ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΩ.ΟΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΟ ΝΑ ΕΧΕΙΣ Κ ΕΣΥ ΣΠΟΡΑΚΙ!!!ΣΤΟ ΕΥΧΟΜΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ!!!ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΕΑ ΣΟΥ!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

boulou...:) ειναι πολυ πιθανον να εχει γινει το ονειρο πραγματικοτητα...:P

στο ευχομαι μεσα απο την ψυχη μου..;)

εχω ακουσει οτι δεν επηρεαζει το αν κανεις διαιτα η οχι...B)

ειλικρινα ευχομαι να εχεις μωρακι στην κοιλιτσα....

:P ενημερωσε μας.....:kiss: :kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γλυκειά μου boulou, καλησπέρα καταρχήν! Κατά δεύτερον μην αγχώνεσαι καλή μου! Ότιέγινε έγινε!! Λιγάκι υπομονή τώρα και θα δείξει!! Σε μια βδομαδούλα θα ξέρεις!! Μην αγχώνεσαι γιατί το άγχος αποτρέπει τις ενέργεις που είναι να γίνουν.. Ο οργανισμός το αντιλαμβάνεται σαν κάτι πολύ κακό! Περιμένεις π.χ περίοδο και αγχώνεσαι;; Λέει πρώτα πρέπει να φύγει το άγχος και μετά να φέρει περίοδο! Το έχει κάτι σαν θάνατο!! Όσο μακάβριο κι αν ακούγεται αυτά είναι τα λόγια ενός γιατρού!

Πάντως εγώ εύχομαι να είναι ένα σποράκι στην κοιλίτσα σου που μεγαλώνει... και σύντομα να μας ανακοινώσεις την εγκυμοσύνη σου!

Εγώ θυμάμαι ήταν πολύ πρησμένο το στήθος που κράταγε πολύ καιρό ενώ με την περίοδο 1-2 μέρες, τσιμπηματάκια δεξιά κι αριστερά χαμηλά στην κοιλιά και πολλά υγρά λευκά, πηχτά κι άοσμα! Αφού ήμουν σίγουρη ότι μου κατέβαινε περίοδος και πήγαινα τουαλέτα να το επιβεβαιώσω.. αλλά όσο δεν την έβλεπα... έλπιζα και πάλι! Έπρεπε να περιμένω να φτάσω στην 40η μέρα από την τελευταία περίοδο γιατί ο κύκλος μου είναι άστατος και μεγάλος! ( 30 -40 μέρες)

Και πάλι καλή επιτυχία!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Boulou μου, εγω πριν μαθω οτι εμεινα εγκυος είχα κανονικα συμπτωματα περιοδου. οχι ομως απο τοσο νωρις. το μονο που ειχα ηταν λιγο αιματακι την 20η μερα περιπου. απο ατομο σε ατομο ομως, τα συμπτωματα διαφερουν. Οσο για τη διαιτα δεν πιστευω οτι υπαρχει προβλημα, οσο προσεχεις να λαμβανεις ολες τις απαραιτητες ουσιες για τον οργανισμο. Ευχομαι παντως τα καλύτερα!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ, ΗΡΕΜΗΣΕ! ΧΑΛΑΡΩΣΕ ΚΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΘΑ ΔΕΙΣ. ΔΕΝ ΟΦΕΛΕΙ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΓΧΩΜΕΝΗ, ΙΣΑ ΙΣΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΘΗΣΤΕΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΣΟΥ. ΧΑΛΑΡΩΣΕ, ΑΠΟΛΑΥΣΕ ΣΗΖΗΤΗΣΕΙΣ ΕΔΩ ΣΤΟ ΜΑΜΜΥ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΓΡΗΓΟΡΑ. ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΜΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΩΣΗΝΗ ΣΟΥ. ΕΓΩ ΘΗΜΑΜΑΙ ΠΩΣ ΕΙΧΑ ΠΟΝΟΥΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΟ ΠΑΙΔΙΑ. ΚΑΝΕΝΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΠΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ. ΦΙΛΑΚΙΑ ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

το χω ξαναπει και το χω κανει...βγες απο εδω μεσα...δε βοηθαει το μυαλο σου να ξεκολλησει...βγες εξω...τοσο ωραιο καιρο εχει, καφε, βολτα με τα ποδια, βιτρινιθεραπεια (οχι στ μπεμπε παιδι μου!)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ. K ΕΓΩ ΒOULOU ΜΟΥ EIXA ΠΟΛΛΑ ΤΣΙΜΠΗΜΑΤΑ Κ ΠΟΛΥ ΠΡΙΣΜΕΝΟ ΣΤΗΘΟΣ... ΤΟ ΩΡΑΙΟΤΕΡΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΠΟΤΕ. ΜΑΚΑΡΙ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΣΟΥ Κ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΗΔΗ ... ΜΕΛΛΟΥΣΑ ΜΑΝΟΥΛΑ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημέρα κοριτσάκια μου!! :)

σας ευχαριστώ όλες όλες και πολύ πολύ για τις απαντησούλες σας και τις ευχούλες σας! Οι απόψεις γενικά διίστανται οπότε στην αναμονή για το αποτέλεσμα!! gilie μου στο γραφείο είμαι. δουλεία στο ένα παράθυρο , mammyland ανοιχτό στο άλλο.. είμαι καλή στο κάνω πολλά μαζί.. το απογευμα μετά κώλο καλέ δεν βαζω μέσα.. απο τη μια βόλτα στην άλλη!

Να έχετε μια υπέροχη μέρα!!!!! :kiss::lol:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...