Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΒΑΦΕΣ-ΤΑΞΙΔΙΑ-ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ


Recommended Posts

Κορίτσια καλημέρα,

Για πείτε μου όλες εσείς που προσπαθείτε όπως εγώ τι κάνετε με το θέμα βαφής?Εγώ συνήθως περιμένω και τα βάφω όταν μου έρθει περίοδος για να είμαι βέβαιη. Το ίδιο κάνετε κι εσείς? Γιατί π.χ θέλω να πάω σε μία βάπτιση την άλλη εβδομάδα που ακόμα δεν θα έχω αδιαθετήσει τι μπορώ να κάνω? (5 μέρες πριν την περίοδο). Επίσης για εσας που προσπαθείτε τώρα την καλοκαιρινή περίοδο, τι κάνετε με το θέμα διακοπές, έχετε κλείσει?Γιατί είναι η περίοδος που κανονίζουμε άδειες, εισιτήρια κτλ. και δεν ξέρω τι πρέπει να κάνω.Στην περίπτωση που μείνω μέχρι τότε, επιτρέπονται στο πρώτο τρίμηνο ταξίδια με καράβι?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Χριστινα μου καλημερα!! :)

Εγω παντως παντα εβαφα τα μαλλια μου και πριν την εγκυμοσυνη και τωρα που ειμαι εγκυος και δεν εχω κανενα προβλημα Δοξα Το Θεο. Η γιατρος μου ειπε οτι μπορω να βαφω κανονικα τα μαλλια μου και αυτο κανω.

Οσο αφορα τα ταξιδια μου ειπε οτι μπορω να ταξιδευψω με αεροπλανο και καραβι μεχρι την 30 εβδομαδα κυησης δηλαδη μεχρι και 7 μηνων!!

Χαλαρωσε και ολα θα πανε καλα! :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Σοβαρά?Εμένα στην πρώτη εγκυμοσύνη μου είχε πει να βάφω τα μαλλιά μου μόνο με φυτική βαφή κι αυτό μετά τον 4 μήνα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα Χριστίνα !

Κι εγώ έκανα το ίδιο με σένα (για καλό και για κακό...) .. από τη μέρα δηλαδή που θα έρχεται η περίοδος και για 10 μερούλες περίπου έχουμε περιθώριο !

Δεν χάνουμε και τίποτα να προσέχουμε νομίζω .. Τώρα όσο για τα ταξίδια δεν έχω ακούσει κάτι τουλάχιστον για το διάστημα που προσπαθείς (χωρίς ακόμα να ξέρεις ότι είσαι έγκυος)!

Φιλάκια πολλά :lol:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα Χριστίνα!

Κι εγώ στην ίδια ακριβώς φάση με σένα βρίσκομαι, αν και δεν βάφω τα μαλλιά μου, αλλά για τις διακοπές επειδή έχω ακούσει ότι δεν κάνει καλό το μπάνιο στη θάλασσα τους πρώτους μήνες εγκυμοσύνης κι επειδή ακόμα προσπαθώ, κανονίζω διακοπές σε βουνό για να είμαι ήσυχη!!!!!!

Δεν ξέρω κατά πόσον αληθεύει να σου πω την αλήθεια, επειδή όμως γνωρίζω από μια φίλη μου που την έπαθε (απέβαλλε η καημένη) είπα να προσέξω. Ελπίζω να μην σε τρόμαξα. Καλού κακού ρώτα και το γιατρό σου.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...