Μετάβαση σε περιεχόμενο

Πιπίλα!Πότε σταματάμε ή την περιορίζουμε?


Recommended Posts

Κορίτσια θα ήθελα τα φώτα σας!Η Ευτυχία μου είναι περίπου 14 μηνών και είμαστε στη φάση που σκάνε όλα τα δόντια μαζί(τα πίσω).Από την στιγμή που άρχισαν να βγαίνουν τα δόντια η πιπίλα έγινε ο καλύτερός μας φίλος. Δεν την αποχωριζόμαστε.Εγώ από την άλλη δεν θέλω γιατί φοβάμαι μην στραβώσουν τα δοντάκια της.Τί να κάνω?

Καληνύχτα σε σας και στα αγγελούδια σας!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

εγω του την εκοψα την πιπιλα γυρω στο χρονο, του τις πηρα εκλαψε λιγο το ξεχασε, την αλλη μερα το ξαναθυμηθηκε εκλαψε αλλα δεν εκανα πισω τελικα μεσα σε τρεις μερες το ξεπερασαμε, οσο μεγαλωνουν τα παιδια και κατι τους γινεται συνηθεια ειναι πιο δυσκολο να του κοψεις την συνηθεια του, καλο ειναι να του την κοψεις οσο ειναι καιρος γιατι τωρα με τα δοντια μπορει να την δαγκωνει και να φυγει κανενα κοματι οποτε ειναι και επικυνδυνο!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΣΛΗΜΕΡΑ ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ! ΑΠ'ΟΤΙ ΞΕΡΩ ΜΕΤΑ ΤΑ 2 ΧΡΟΝΙΑ Η ΠΙΠΙΛΑ ΓΙΝΕΤΕ ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΗ. ΕΓΩ ΤΗΣ ΤΗΝ ΕΚΟΨΑ 19 ΜΗΝΩΝ ΓΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ. ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα! Η πιπίλα πράγματι δημιουργεί πρόβλημα στα δόντια γι' αυτό και γύρω στους 18 μήνες πρέπει να περιορίζεται μόνο στον ύπνο που τα μωρά δε τη σφίγγουν πολύ και μετά από λίγη ώρα τους πέφτει απ' το στόμα. Κοντά στα δύο χρόνια πιστεύω πως είναι κατάλληλη ηλικία να κοπεί που τα παιδιά καταλαβαίνουν και μπορείς να τα ξεγελάσεις με δικαιολογίες του τύπου "τώρα που μεγάλωσες δε χρειάζεσαι τη πιπίλα ή ήρθε η γατούλα και τη πήρε κλπ". Τα δικά μου μωρά κοντεύουν τα δύο χρόνια και τη χρησιμοποιούμε μόνο για τον ύπνο τους αλλά σκοπεύω σε λίγο καιρό να τους την κόψω γιατί συνέχεια βρίσκω δαγκωμένες πιπίλες. Αν δεν είχαμε πρόβλημα με τον ύπνο, θα τους την είχα κόψει ήδη.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αυτο σκευτομαι κι εγω ειναι 10 μηνων ο μπεμπης και ευτυχως δεν εχει εξαρτηση πιπιλας την παιρνει οποτε θελει και οσο θελει την βαζει μεχρι να κοιμηθει και μετα φτου!!!!! τωρα βεβαια ξεκινανε τα δοντακια μας οποτε δεν ξερω τι θα γινει και πως θα του την κοψω οταν ερθει η ωρα του μιας που οταν εχει γκρινια η πιπιλα ειναι αυτο που τον ηρεμει:(

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...