Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΜΕΣΗ


Recommended Posts

ΛΟΙΠΟΝ ΕΤΑΝ ΕΜΕΙΝΑ ΕΓΚΥΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΜΕ ΠΟΝΟΥΣΕ ΜΕΣΗ ΚΑΙ ΛΕΚΑΝΗ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙΡΟ ΑΠΟ ΤΟΝ 5 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΝΑ 2 ΜΗΝΕΣ ΟΛΑ ΚΑΛΑ .ΑΠΟ 7,5 ΜΗΝΩΝ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΕΙΔΙΚΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΚΟΝΤΕΥΩ ΓΙΑ ΕΝΑΤΟ ΟΤΑΝ ΞΑΠΛΩΝΩ ΚΑΙ ΠΑΩ ΝΑ ΣΗΚΩΘΩ ΜΕ ΠΟΝΑΕΙ ΜΕΣΗ ΛΕΚΑΝΗ ΜΕΧΡΙ ΧΑΜΗΛΑ ΣΤΗΝ ΟΥΡΙΤΣΑ...ΓΙΑ ΜΑ ΣΗΚΩΘΩ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΛΙΓΑΚΙ ΠΑΙΡΝΩ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΒΟΓΓΑΩ ΣΗΚΩΝΟΜΑΙ ΠΟΝΑΩ ΚΑΝΩ 5-7 ΒΗΜΤΑ ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΚΟΥΤΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΑΝΗΣΥΧΩ...ΞΕΡΩ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ.ΑΠΛΑ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΔΙΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΜΟΥ ΓΙΑ ΓΕΝΝΑ...ΙΣΩΣ ΠΡΟΣΠΘΑΩ ΝΑ ΔΩ ΑΝ ΕΧΩ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΝΑ ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΣΥΝΤΟΜΑ Η΄ΝΑ ΘΑ ΠΑΡΩ ΟΛΟ ΤΟ ΜΗΝΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.ΤΟΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΤΟ ΜΩΡΟ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΤΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ(ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΟΥ ΕΙΠΑΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΝΝΑ)ΟΠΟΤΕ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΜΠΕΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΧΑΜΗΛΑ ΧΑΜΗΛΑ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΡΙΟ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ 2 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗ ΓΕΝΝΑ.ΑΝ ΚΑΙ ΣΥΖΗΤΟΥΣΑ ΜΕ ΤΗ ΝΥΦΗ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ 7 ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΟΧΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΙΩΘΩ ΕΝΑ ΑΙΣΘΗΜΑ ΣΟΡΥ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΠΩ ΣΑΝ ΝΑ ΜΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΧΑΜΗΛΑ ΟΠΩΣ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΑΙ.ΜΑΛΛΟΝ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ Ε?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

genika lene oti ponaei i mesi stin egkumosini ,ego prosopika pou exo kanei imipetalektomi ston O4-O5 kai 2 egxusis kortizonis stin sponduliki stili eno peromename oti tha exo megalo provlima stin egkumosini ,os dia mageias den me ponese oute mia fora i mesi mou,tora oson afora to xamila xamila i mpoumpou mou eixe katevei yerma kato apo tis arxes tou enatou ,ena tsoupkai bgainei mou elege i giatros toso xamila itan ma telika den espasan oute ta nera oute tipota kai telika piga na genniso me proklisi,tora pou to skeftomai thumamai oti den me ponuse i mesi alla ta isxia mou kai tous gofous tous enoiotha les kai eixan ksevidothei,san giagia 85 xronon xaxaxa,kouragio kai suntoma tha einai ola parelthon ,tha exeis stin agkalia sou to nini sou...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κουκλιτσα μου εμενα ακομη με ποναει η μεση και τα ποδια :( .Παντως ο ζουζουνος σου σου δινει σηματακια :) .Ερχετε το πουλακι μας.Συνηθως αυτο το αισθημα το εχεις οταν πλησιαζεις.Βεβαι αρμοδιος να σου πει με συγουρια ειναι ο γιατρο σου με λιγο "ψαχουλεμα" χαμηλα.Παντως με το καλο να ερθει να ειναι πολυ πολυ γερο και να σας γεμισει ευτηχια :) .πωπω ποτε περασαν 9 μηνες :ohmy: .Σαν χτες νομιζω οτι ακουσα για την εγκυμοσυνη σου :laugh: .Με το καλο γλυκια μου με το καλο :) .

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γλυκιά μου καλημέρα! Πόνους στη μέση είχα κι εγώ από τον 5ο και μετά, σε σημείο να σκύβω μόνο όταν είναι ο άνδρας μου σπίτι, ώστε να με σηκώνει μετά. Ακόμα και από τον καναπέ, εκείνος με σήκωνε. Και τελικά, πήρα και όλο τον 9ο και γέννησα 3 μέρες πριν την ΠΗΤ. Και τα "πειράγματα" που νιώθεις εσωτερικά, είναι επίσης φυσιολογικά. Εγώ τα είχα από την αρχή του 9ου. Καλό υπόλοιπο και σύντομα με το γλυκό σου το μωράκι!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Λογω δισκολκοιλης στην μεση μου και εγω υπεφερα απο την μεση μου..

ειχα ολα αυτα τα συμπτωματα και απο τον 7 μηνα περιπου πολλεσ φορες ολες την ημερα στο κρεβατι απο την μεση μου..

και οχι μονο η μικρη μου δεν γεννηθηκε στον 9 αλλα πηρα και απο 10 μηνα χιχι!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΟΠΤΕ Η ΜΕΣΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ.ΑΧ ΜΟΥΣΣΑ ΜΟΥΟΝΤΩΣ ΠΑΙΡΝΑΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ.ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΑΝΥΠΟΜΟΝΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΜΕΝΑ?ΟΛΟ ΛΕΕΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΕ ΙΓΟ ΤΟ ΜΠΕΜΠΗ ΚΑΘΕΤΑΙ ΚΑΙ ΧΑΖΕΥΕΙ ΤΟ ΚΡΕΒΒΑΤΙ ΜΟΥ ΠΑΙΝΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗ ΚΟΙΛΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟΝ ΚΛΩΤΣΗΣΕΙ.ΧΩΡΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣ ΤΗ ΤΡΕΛΛΑ ΑΜΑ ΔΕΝ ΣΗΚΩΣΩ ΤΟ ΤΗΛ ΕΙΝΑΙ ΣΕ 12ΗΜΕΡΗ ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΜΟΛΙΣ ΔΕΝ ΤΟ ΣΗΚΩΝΩ ΑΡΧΙΖΕΙ ΠΑΙΡΝΕΙ ΣΤΑΘΕΡΑ ΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ.ΟΝΤΩΣ ΛΙΓΟ ΕΜΕΙΝΕ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΧΩ ΜΙΑ ΠΑΝΕΥΚΟΛΗ ΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΓΕΡΟ ΓΕΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΑΥΤΟ ΘΕΛΩ...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ Κ ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ Κ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΣΟΥ!ΕΓΩ ΑΚΟΜΑ ΕΙΜΑΙ ΜΙΚΡΟΥΛΑ ΔΗΛ ΜΟΝΟ 7 ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ ΑΛΛΑ ΝΙΩΘΩ ΟΤΙ ΠΟΝΑΕΙ Η ΜΕΣΗ Κ ΟΤΑΝ ΣΗΚΩΝΟΜΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΜΕ ΤΡΑΒΑΝΕ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ!ΒΑΣΙΚΑ ΕΜΕΝΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΥ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΟΝΟΙ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΠΟΥ ΝΙΩΘΩ.ΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΝΙΩΘΑΤΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ;Κ ΑΝ ΝΑΙ ΜΕΧΡΙ ΠΟΤΕ;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ,

ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΦΟΒΑΣΑΙ.

ΕΓΩ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΙΣΧΙΑΛΓΙΑΣ ΚΑΙ ΧΟΝΤΡΟΠΑΘΕΙΑ ΣΤΑ ΓΟΝΑΤΑ, ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ.ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ.ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΟΛΑ ΔΙΑ ΜΑΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΓΕΝΝΑ ΜΕ ΞΑΝΑΘΥΜΗΘΗΚΑΝ ΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ....

ΤΩΡΑ ΠΕΡΑΣΑΝΕ ΑΥΤΑ.....

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΛΛΑ.

ΕΧΕΙΣ ΒΑΡΥΝΕΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΜΙΚΡΟΣ, ΓΙΆΥΤΟ ΙΣΩΣ ΤΑ ΝΙΩΘΕΙΣ .

ΚΟΙΤΑΞΕ ΜΟΝΟ ΝΑ ΜΗΝ ΣΟΥ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗ ΓΕΝΝΑ.ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ.

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΑΝΤΩΣ!!!ΜΕ ΕΝΑ ΓΕΡΟ ΜΩΡΟ!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ιφιγενεια μου εμενα με πονουσε η μεση μου στην αρχη της εγκυμοσυνης τωρα δε με ενοχλει σχεδον καθολου. Μαλλον το συνηθισα. Οσο για αυτο που λες το γαργαλιτο απο κατω και εγω το νοιωθω αν και το μωρο μου ειναι με το κεφαλι προς τα πανω ακομη.

Αντε ερχετε ο μπεμπης σου με το καλο!! :):kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Δυστυχώς η μέση είναι άτιμο πράγμα.. Εχω οσφυ-ισχιαλγία & πριν την εγκυμοσύνη κατά καιρούς με έπιανε μία κρίση που από τον πόνο νόμιζα ότι θα μείνω ανάπηρη δεν μπορούσα ούτε να γυρίσω.. Μου έκαναν ένεση με 3 φάρμακα για να μπορέσω να σηκωθώ.

Μέχρι να γίνω καλά με σήκωνε ο άντρας μου .. & περπατούσα με δυσκολία.

Τώρα στον 6ο μήνα ακόμα ευτυχώς δεν με έχει πιάσει κρίση όμως νιώθω αρκετές ενοχλήσεις κυρίως στο ισχύο- στο μπούτι ψηλά στον ποπό- & καμιά φορά δυσκολεύομαι να αλλάξω πλευρό στο κρεββάτι..

dev256pr___.png

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΙ ΕΓΩ MADOJOHN ΜΟΥ ΜΙΑ ΑΠ ΤΑ ΙΔΙΑ.ΕΧΩ ΜΠΕΙ ΣΤΟΝ ΕΒΔΟΜΟ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΝΑΕΙ Ο ΠΩΠΟΣ ΜΟΥ,ΟΙ ΜΗΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΣΑΓΩΓΟΙ ΜΟΥ.ΜΟΝΙΜΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΕΡΕΣ.

ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ.ΠΑΝΤΩΣ ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΤΗΝ ΕΝΟΙΑ ΤΗΣ ''ΚΑΛΗΣ ΛΕΥΤΕΡΙΑΣ''ΠΟΥ ΜΟΥ ΛΕΝΕ.ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΧΕΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ''ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΠΟΛΙΟΡΚΗΜΕΝΕΣ''ΑΠ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΜΑΣ.

ΑΧ ΧΑΛΑΛΙ ΤΟΥΣ ΟΜΩΣ ΟΛΑ!!

ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Απο τον 7ο μηνα αρχισε να με ποναει η μεση μου και να περπαταω για 1-2 λεπτα σαν να ειμαι κουτση οχι συστηματικα αλλα υπαρχουν μερες που αισθανομαι οτι δεν μπορω να κουνηθω και μερες που μου περναει τελειως!!

Οσο για τα πειραγματα χαμηλα εδω και 10 μερες περιπου αρχισα να τα νιωθω κι εγω αλλα δεν ειναι εντονα η καθημερινα

Δεν εχεις ακομα στον μηνα σου???Ιουνιο δεν γεννας???

Εγω θελω ακομα 8 μερες για να μπω

Καλη λευτερια σε ολες οσες περιμενουν!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΒΑΣΙΚΑ 28-6 ΜΟΥ ΔΩΣΑΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΑΝ ΒΑΛΩ ΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΠΗΤ ΘΑ ΜΠΩ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΣΤΟ ΜΗΝΑ ΜΟΥ ΑΝ ΒΑΛΩ ΤΗΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΕΧΩ ΜΠΕΙ.ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΣ 11-6 ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΑΛΛΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΝΕΙ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ Η ΚΟΙΛΙΑ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΕΥΟΜΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ifigeneia : ΒΑΣΙΚΑ 28-6 ΜΟΥ ΔΩΣΑΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ

& εγώ τότε γεννήθηκα!!! :silly: Θα κάνεις ένα πολύ ευαίσθητο-ρομαντικό κτλ. Καρκινάκι... Με το καλό!!

Εμένα τις τελευταίες μέρες έχει ψιλοηρεμήσει η μέση μου αλλά αν κάνω καμιά δουλίτσα με τραβάει & με πονάει & η κοιλιά μου όταν σκύβω.. & επειδή ο αντρούλης μου φοβάται μου φωνάζει & έτσι δεν κάνω ιδιαίτερα δουλίτσες .

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΕΓΩ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΟΥΣΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΧΕΙ 3 ΜΕΡΕΣ ΗΡΘΕ Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑ ΑΦΗΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΗΘΕΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΕΧΩ ΒΑΡΥΝΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΟΤΑΝ ΚΑΘΟΜΑΙ ΔΕΝ ΒΟΛΕΥΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΑ ΝΑ ΟΥΜΕ ΠΣΟΣΟ ΘΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ Η ΚΟΙΛΙΑ ΜΟΥ ΑΚΟΜΗ..ΧΙΧΙΧΙ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

filos`ifigen έγραψε:

ΝΑ ΟΥΜΕ ΠΣΟΣΟ ΘΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ Η ΚΟΙΛΙΑ ΜΟΥ ΑΚΟΜΗ..ΧΙΧΙΧΙ

Συγγνωμη αλλα στον 9ο μηνα συνεχιζει να μεγαλωνει η κοιλια???:ohmy:

Που θα φτασει πια??????????:S:unsure:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...