Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΤΖΙΦΟΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ!!!!!!


Recommended Posts

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΑΔΙΑΘΕΤΗΣΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΤΟ ΠΡΩΙ! ΞΕΡΕΤΕ ΟΜΩΣ ΤΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΑ; ΟΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΙΑ ΑΥΤΗ Η ΠΡΟΣΜΟΝΗ. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΡΥΒΩ ΟΤΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ "ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ........."! ΕΧΩ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΑΙΣΘΗΣΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΑΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΓΡΑΨΩ ΜΕ ΛΟΓΙΑ. ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΧΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΜΗΝΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΩΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΛΙΝΔΡΟΜΗ, ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΗΚΑ. ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΜΗΝΑ, ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κοριτσακι μου στειλε μου λιγη αισιοδοξια και μενα..................μπραβο σου παντως και αφου δεν εχεις αγχος θα μεινεις πολυ ευκολα.ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ.............ΦΙΛΑΚΙΑ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μπράβο κοριτσάκι μου που το αντιμετωπίζεις τόσο αισιόδοξα και πολύ καλά κάνεις!!! Σου εύχομαι ολόψυχα τον άλλο μήνα να μας ανακοινώσεις τα ευχάριστα!!!!!:)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΣΟ ΑΓΧΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝ ΠΡΟΣΘΕΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΟΥ ΘΑ ΟΔΗΓΗΘΟΥΜΕ; ΚΑΙ ΞΑΝΑΛΕΩ ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΙΖΩ ΑΝΕΤΗ ΚΑΙ ΥΠΕΡΑΝΩ ΑΓΧΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΗΣΥΧΙΑΣ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΝΙΩΘΩ ΕΤΣΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΜΗΝΑΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΩΝ. ΜΠΟΡΕΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΝΑ ΛΕΩ ΑΛΛΑ......!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...