Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΠΡΩΟΡΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ?????


Recommended Posts

Κορίτσια εδώ είμαι πάλι!!!

Λοιπόν αδιαθέτησα στις 7/5,μου τελείωσε στις 13/5(με κύκλο πότε 29 και πότε 30 ημερών).

Ήρθαμε σε επαφή στις 17/5 και μετά στις 21/5.Αυτό το διάστημα με πονάει η κοιλιά μου χαμηλά.

Υπάρχει περίπτωση να έμεινα έγκυος?

Και πότε λέτε να κάνω ένα τεστ?Δεν μπορώ να περιμένω!!!Βέβαια θα ξαναέρθουμε σε επαφή μέχρι την περίοδο και άλλες φορές.Αλλά λέω μήπως αυτές οι 2 φορές ήταν αρκετές??????

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ντινα μου ειναι πολυ πολυ νωρις για συμπτωματα.......αυτα τα πονακια προφανως ειναι πονοι ωορεξιας......οποτε κανε πολλες αγκαλιτσες.....και καλα αποτελεσματα:)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα κούκλα!!!

Και εγώ σχεδόν μαζί σου αδιαθέτησα (04/05).

Λοιπόν αφού ήρθες σε επαφή πριν 6 και πριν 4 μέρες για να έχεις συμπτώματα εγκυμοσύνης είναι σύντομο το διάστημα. Ήταν βέβαια γόνιμες μέρες.

Μεγάλη πιθανότητα βέβαια υπάρχει να έχει γίνει σύλληψη και να έχεις τα πονάκια αυτά λόγω εμφύτευσης!!!!! :silly:

Από ότι ξέρω, η εμφύτευση στην μήτρα γίνεται περίπου μια εβδομάδα μετά την σύλληψη. Οπότε έχεις πιθανότητες να είσαι εγκυούλα!!!!!!!!

Βέβαια μην σε ξεγελάνε τα πονάκια και τα συμπτώματα μέχρι να επιβεβαιώσεις το γεγονός γιατί σε περίπτωση που υπάρχει αρνητικό αποτέλεσμα (πράγμα που απεύχομαι) θα προσγειωθείς ανώμαλα.

Έτσι και εγώ τον προηγούμενο μήνα είχα πονάκια χαμηλά, ναυτιές, αηδία για το φαγητό (παρόλο που είμαι καλοφαγού!) και έλεγα πως ήμουν έγκυος.... όμως ήρθε η τρισκατάρατη χωρίς καμία μέρα καθυστέρησης...

Τα συμπτώματα τα έπλασε το μυαλό μου μάλλον επειδή λαχταρώ πολύ ένα μωράκι.... αυτό το μήνα από την 7η μέρα κάνω σεξάκι μέρα παρά μέρα και μόνο από την 12η ως και την 14η μέρα που έκανα καθημερινά. Μετά πάλι μέρα παρά μέρα. Το απολαμβάνω και προσπαθώ να μην σκέφτομαι την περίπτωση εγκυμοσύνης για να μην τύχει και απογοητευτώ πάλι...

Υπομονή και στις δυο μας 10 μέρες ακόμα και θα δούμε τι θα γίνει!!!!

Εύχομαι πάντως ένα σποράκι να είναι ήδη στην κοιλίτσα σου!!!!

Φιλιά πολλά! :kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

dina μου ειναι πολυ νωρις για συμπτωματα νομιζω,αλλα ποτε δεν ξερεις. οπως λεν τα προηγουμενα κοριτσια για εμφυτευση.εγω αδιαθετησα 3/5 και σημερα και εγω εχω καποια συμτωματα{οπως καθε μηνα νομιζω οτι ειμαι}γι"αυτο δεν τα δινω σημασια πλεον.περιμενε να περασουν λιγες ημερουλες και κανε χοριακη...............................................MARILOO μαζι περιμενουμε ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΕΡΘΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ 9 ΜΗΝΕΣ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΝΤΙΝΑ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΣ ΓΙΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ.ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΚΟΙΤΑΣ ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ ΤΑ ΒΓΑΖΕΙ.

ΕΓΩ ΠΕΡΙΜΕΝΩ 2/6 ΝΑ ΑΔΙΑΘΕΤΗΣΩ ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΛΙΓΟ ΠΟΝΟ ΧΑΜΗΛΑ,ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΜΟΝΟ ΟΜΩΣ.ΔΕΝ ΔΙΝΩ ΣΗΜΑΣΙΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΒΓΑΖΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΣΥΠΤΩΜΑΤΑ...ΟΠΟΤΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΘΕΤΙΚΟ:) :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αν τα υπολογισα καλα την χοριακη σου θα την κανεις 08-06 δευτερη μερα καθυστερησης (υπολογιζοντας κυκλο 30 ημερων)

Του Αγιου Πνευματος για να θυμασαι!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ασε έχει συμβεί και σε εμένα να έχω συμπτώματα 5,6 ημέρες πριν να αδιαθετήσω όπως ναυτίες και ζαλάδες και ήμουν σίγουρη (!!) ότι είμαι έγκυος και τελικά τσούπ να την!!!! Θα συμφωνήσω με τα κορίτσια δεν πρέπει να το σκέφτεσαι καθόλου!!!! Σου εύχομαι όμως οι πόνοι να σημαίνουν ότι το σποράκι εμφυτευτηκε!!!!:)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κορίτσια εδώ είμαι πάλι.Λοιπόν άν θυμάστε είναι να αδιαθετήσω στις 7/6.Από προχθές το απόγευμα άρχισε να πονάει το στήθος μου και ιδιαίτερα χθές το βράδυ δεν μπορούσα να κοιμηθώ μπρούμυτα,πόναγα!

Συχνοουρία όμως δεν μπορώ να καταλάβω άν έχω γιατιεγώ γενικά πάω συχνά στην τουαλέτα.Λέτε να έγινε το θαύμα?Άν κάνω χοριακή στις 5 του μηνός θα δείξει κάτι?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...