Μετάβαση σε περιεχόμενο

"ΑΧ ΑΥΤΗ Η ΜΑΝΑ ΜΟΥ"


Recommended Posts

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ!ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΕΣ ΣΑΣ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ!ΗΘΕΛΑ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑΤΑΚΙ ΠΟΥ ΜΕ ΨΙΛΟΕΝΟΧΛΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΓΙΑΤΙ ΑΦΟΡΟΥΣΕ ΤΗ ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΟΥ!ΛΟΙΠΟΝ, ΘΑ ΜΠΩ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΟ ΘΕΜΑ.ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΣΤΗΝ 35 ΕΒΔΟΜΑΔΑ(35+2 ΜΕΡΕΣ)ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΜΕ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΛΕΩ ΣΤΗ ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΟΤΙ ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΡΧΕΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΟΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΔΕ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΚΑΤΙ ΘΑ ΤΗ ΦΩΝΑΖΩ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΑΕΙ.(ΜΕΝΕΙ ΕΝΑΝ ΟΡΟΦΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΜΕΝΑ).ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΔΕ ΘΕΛΩ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΑΝΧΩΝΕΙ!ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΗ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ...ΠΑΕΙ ΑΠΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΣΕ ΔΩΜΑΤΙΟ ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΜΑΖΕΒΕΙ ΟΤΙ ΒΡΕΙ!ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΜΟΥΡΜΟΥΡΑΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ,ΤΑ ΒΑΖΕΙ ΟΠΩΣ ΤΗΣ ΑΡΕΣΕΙ,ΜΟΥ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΑ ΝΤΟΥΛΑΠΙΑ ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ ΑΛΛΗΛΟΥΛΙΑ "ΑΥΤΟ ΠΩΣ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΕΤΣΙ,ΑΥΤΟ ΘΕΛΕΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΑ, ΝΑ ΛΕΣ ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΣΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΙ ΤΙΣ ΚΑΛΤΣΕΣ ΣΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ" ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΓΚΡΙΝΙΑ.ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ ΠΡΩΙ ΠΟΥ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΩ ΤΡΕΧΩ ΣΤΟ ΜΠΑΝΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΩ ΤΗ ΛΕΚΑΝΗ(ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ), ΝΑ ΜΑΖΕΨΩ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΤΟΥ, ΝΑ ΜΑΖΕΨΩ ΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ ΜΑΣ, ΝΑ ΣΤΡΩΣΩ ΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΑΝΕΒΕΙ Η ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΟ ΜΟΥΡΜΟΥΡΙΤΟ.(ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΤΑ ΕΚΑΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΜΟΥ Κ ΟΧΙ ΤΡΕΧΟΝΤΑΣ ΜΗ ΠΡΟΛΛΑΒΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΕΙ)ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΗΡΘΕ ΣΤΙΣ 5.30 ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΗΣ ΕΙΠΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΣΕ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΜΟΥ ΘΑ ΤΑ ΣΙΔΕΡΩΣΩ ΕΓΩ ΟΤΑΝ ΣΗΚΩΘΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΒΑΤΙ ΤΣΑΝΤΙΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΣΗΚΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΕΦΥΓΕ.ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ,ΔΕΝ ΤΗΣ ΑΡΕΣΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΑΜΕ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΕΙΝΗ ΘΕΛΕΙ, ΚΑΙ ΤΣΑΝΤΙΖΕΤΑΙ ΣΑΝ ΑΝΩΡΙΜΟ ΠΑΙΔΙ ΟΤΑΝ ΤΗΣ ΛΕΩ ΟΧΙ.ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΥΛΟΓΙΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΜΕ ΔΕ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΝΑ ΜΙΛΑΩ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΝΑ ΜΟΥ.ΙΣΩΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΑΧΑΡΙΣΤΗ.ΘΑ ΘΕΛΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αχ!!!!!!!!!!!δυσκολα τα πραγματα!και πολυ φοβαμαι οτι αυριο μεθαυριο που θα γεννηθει το μωρακι σας θα εχεις χειροτερα......κοιτα λοιπον να κανεις κατι γιατι πιστευω πως θα εχεις μεγαλο προβλημα...

φιλικα:)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

BOURIQUE MOY TO KSERO EINAI LIGO DISKOLA TA PRAGMATA...TO XEIROTERO EINAI OTI DE MOY ARESEI NA STENAXORO TOYS GIRO MOY KAI KIRIOS TOYS GONEIS MOY.ME PLIGONEI POLI OTAN THA TIS PO KATI..PISTEPSE ME.SE EYXARISTO GIA TIN APANTISI SOY.MAKARI NA VRO KATI..FILAKIA KAI PALI EYXARISTOPOLI!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΑΧ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ

ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΘΕΡΑ ΟΧΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΜΑ (ΜΕΝΕΙ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΜΑΚΡΥΑ)

ΒΑΛΕ ΤΑ ΟΡΙΑ ΣΟΥ ΜΙΑ ΔΥΟ ΑΝ ΤΗΣ ΠΕΙΣ ΤΑ ΠΕΙΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ

ΚΑΙ ΑΣ ΘΥΜΩΣΕΙ ΘΑ ΤΗΣ ΠΕΡΑΣΕΙ ΜΕΤΑ

ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΑΥΤΟ ΕΚΑΝΑ

ΕΛΕΓΑ ΟΧΙ ΕΓΩ ΕΚΕΙ ΑΥΤΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΜΙΛΑΜΕ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕ ΤΙΠΟΤΑ

ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΑ ΕΙΜΑΙ ΠΙΟ ΚΑΘΕΤΗ ΣΕ ΟΛΑ

ΕΧΩ ΓΙΝΕΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΗ

ΤΟ ΛΕΩ ΜΙΑ ΔΥΟ ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΛΕΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΧΩΡΙΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΥΣ

ΕΤΣΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ

ΝΑ ΠΕΙΣ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΩ ΒΟΗΘΕΙΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΓΩ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΤΩΡΑ

ΠΕΣ ΤΗΣ ΟΤΙ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ ΚΑΙ ΘΕΣ ΤΗΝ ΗΡΕΜΙΑ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΟΤΑΝ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΕΥΑΛΩΤΗ

ΒΑΛΕ ΟΡΙΑ ΑΡΓΑ Η ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ

ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΤΑΘΕΡΗ

ΕΓΩ ΝΑ ΦΑΝΤΣΤΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΤΗΝ ΕΧΩ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΝΑΓΚΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΗΣ ΛΕΩ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ:blink:

:blink:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ξερω είναι δύσκολο για σένα γιατί βρίσκεσαι σε περίεργη θέση. Θα σου πω ότι δεν είσαι η μόνη.

Η μητέρα μου γίνεται θυσία για τα παιδιά της και για όποιον αγαπάει. Βοηθάει πάρα μα πάρα πολύ σε σημείο να κάνει πέρα τις δικιές της ανάγκες. Αυτό φυσικά εμένα με κάνει να νιώθω άβολα.

Όταν ήμουν έγκυος είχε έρθει για μία εβδομάδα σε μένα. Με βοήθησε πολύ αλλά είχε και το τίμημά του! Γκρίνια και διαφωνία για τα πάντα!

Όταν γέννησα; Εκεί να δεις δράμα! Η μάνα μου και η πεθερά μου ήρθαν για 3 εβδομάδες! Πέρασα φρικτά. Ό,τι έκανα ήταν λάθος. Καυγάς πάνω στον καυγά! Και όλα αυτά γιατί; Γιατί ήμουν λεχώνα και δεν έκανε να κουράζομαι! Λογικό ήταν να αρρωστήσω!

Βέβαια και εγώ τα έπαιξα με 2 παιδιά, άυπνη και άρρωστη και της ζήτησα να έρθει πάλι. Και παιδιά πήρε το πρώτο αεροπλάνο και ήρθε να με ξελασπωσει! Έκατσε 1 ολόκληρο μήνα. Ηρέμησα πολύ και όσο να ΄ναι ένιωθα μια ασφάλεια.

Όλα κυλούσαν ήρεμα μέχρι που έπαθα την 3η μαστίτιδα και μπήκα νοσοκομείο. Εκεί μάλλον κουράστηκε που ήταν μακριά από τη ζωή της στην Ελλάδα και η τελευταία εβδομάδα ήταν πάλι μια ΚΟΛΑΣΗ! Το ίδιο και όταν έπαθα την 4η μαστίτιδα. Είχε λόγο σε Ό,ΤΙ εκανα και φυσικά ήταν ακριβως το ανάποδο από αυτό που έλεγα εγω.

Μη σε κουραζω άλλο.. Μάνα είναι μόνο μία. Την αγαπω, της έχω αδυναμία αλλά έχω την δικιά μου οικογένεια και είμαι εγώ η κυρία του σπιτιού μου. Και αυτό δεν νομίζω να το δεχτεί ποτέ της.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κι'εμενα η μαμα μου ειχε ολη την καλη διαθεση να με βοηθαει στην εγκυμοσυνη, και το εκανε, ευτυχως χωρις γκρινια... μετα τη γεννα ομως μου ερχοταν καθε μερα σπιτι και καθοταν απο το πρωι μεχρι το απογευμα που γυριζε ο αντρας μου... το κανε μια, το κανε δυο, περασε μια εβδομαδα, εεε και της το ειπα... της ειπα οτι δεν χρειαζεται πλεον να ερχεται να με βοηθαει (οσο ημουν εγκυος ηθελα βοηθεια) και οτι επρεπε καποια στιγμη να αρχισω να τα κανω μονη μου για να μπω στο κλιμα... ψιλοπαρεξηγηθηκε και δεν μπορω να καταλαβω το λογο... η πεθερα μου αφαντη εκεινη την περιοδο... και να φανταστεις οτι εμενε απο κατω... μονο φαγητο μου εφτιαχνε και μια φορα μου επλυνε την βεραντα... :S τελος παντων... αν δεν το ξεκαθαριζεις απο την αρχη μετα σου ζητανε και τα ρεστα...:blink:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

emena me ekneurizeipou gia na kanei kati prepei na ths to pw egw alios tipota ,den thelei na anakateuete se ksenw nikokirio giati pote oti kanei opos to kanei den maresei ...etsi lei .

mporei na einai mana mou alla hmaste polu diaforetikes noikokires ...telos pantos h parimia leei ...monaxos sou xoreue kai oso theleis pida .

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Miracle,

η μαμά σου θέλει να σε βοηθήσει από ότι φαίνεται αλλά το κάνει με λάθος τρόπο! Και από ότι φαίνεται είναι "παραδοσιακή" νοικοκυρά που δεν ανέχεται σκονίτσα στο πάτωμα!! Το κακό είναι ότι μουρμουράει βέβαια! Μαμα σου είναι και ότι κι αν πεις δεν θα σου κρατήσει κακία πιτεύω. Καλό είναι να της πεις ευθέως τι νιώθεις και πως θέλεις να γίνονται τα πράγματα στο σπίτι σου. Γιατί να τρέχεις να μαζεύεις και να κρύβεσαι από την μάνα σου και μάλιστα μέσα στο ίδιο σου το σπίτι??? Όσο και αν θυμώσει θα καταλάβει.. Ξέρει ότι την αγαπάς πολύ.... Θα είναι πάντα η μάνα σου και θα είσαι το παιδί της που θα θέλει να το βοηθά και να το προστατεύει... Ετσι είναι οι παραδοσιακές μανάδες.. οι μανάδες της προσφοράς...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΛΕΣ ΠΟΤΕ! Η ΜΑΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙ ΚΑΙ Η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΜΑΝΑ ΝΑ ΗΤΑΝ ΠΡΟΘΗΜΗ. ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ, ΘΑ ΤΗΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΣ ΣΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ. ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙΣ ΟΣΟ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΤΟ ΜΩΡΟ, ΝΑ ΣΟΥ ΜΑΓΕΙΡΕΨΕΙ, ΝΑ ΣΟΥ ΣΗΔΕΡΩΣΕΙ. ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΑΡΝΗΤΗΚΗ. ΕΤΣΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ. ΟΛΛΑ ΜΟΝΗ ΜΟΥ. ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΘΕΙ,ΔΕΝ ΤΗΣ ΕΧΩ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ. ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΩ. ΤΗΝ ΘΕΛΩ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ. ΠΟΣΟ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕ! ΝΑ ΜΟΥ ΣΙΔΕΡΩΣΕΙ! ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΜΟΥΡΜΟΥΡΑ, ΤΥΧΑΙΝΕΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΟΥΡΜΟΥΡΗΣ. ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ. ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥΡΜΟΥΡΑΕΙ! ΑΣΕ ΤΗΝ ΜΩΡΕ! ΡΩΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΠΟΛΛΕΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑΝ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΤΟΥΣ ΚΟΝΤΑ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΟΛΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΣΑΣ!..ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑΤΕ ΣΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ!ΚΑΝΤΙΝΟΥ ΜΟΥ ΩΡΕΣ ΩΡΕΣ ΕΤΣΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΠΙΑΝΟΥΝ ΤΑ ΚΛΑΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΥΨΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΕΡΝΑΝΕ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ.Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΤΡΑΜΠΑΛΑ!ΔΙΑΒΑΣΑ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΕΦΟΥΛΑΣ "ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΑ" ΚΑΙ ΕΝΙΩΣΑ 3 ΦΟΡΕΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ:blush: :blush: !ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΕΣ!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αχ αυτή η μητέρα μου!!!!!!

Δεν είσαι η μόνη κορίτσι μου! Λοιπόν, να σου πω και εγώ... Όταν πήγαμε να πάρουμε έπιπλα για το σπίτι έλεγε: " Αυτό δεν χωράει, αυτό δεν είναι ωραίο , γιατί να πάρεις καναπέ γωνία κι όχι 2 καναπέδες χώρια... μπλα μπλα μπλα... " Όταν ήρθαν τα έπιπλα στο σπίτι άρχισε: "Βάλτα έτσι, όχι έτσι δεν είναι καλά δεν χωράει μπλα μπλα μπλα... " Να μην στα πολυλέω.. είναι άτομο που θέλει να περνάει το δικό της! Δεν της δίνω σημασία! Έχω τσακωθεί μαζί της πολλάκις! Αλλά βέβαια την λατρεύω.. Ξέρω ότι δεν το κάνει από κακία! Αλλά δεν παύει να καταντά εκνευριστική...

Μετά λέει: Να σου κάνω δουλειές στο σπίτι;; Της το απέκλεισα από την αρχή!! Το ίδιο και η πεθερά μου! Είναι ακριβώς τα ίδια .. Αλλά δεν δίνουμε σημασία! Το καλό είναι ότι όταν λέμε όχι, μουρμουράνε αλλά φεύγουν ψιλοπαρεξηγημένες δήθεν κι ότι είμαστε ακατάδεχτοι, αλλά μετά από λίγο τους περνάει!! Ξυδάκιιιιι.... :laugh:

Προσπάθησε να της δώσεις να καταλάβει με όμορφο τρόπο ότι δεν σου αρέσει αυτό που κάνει κι ότι όχι μόνο δεν σε βοηθάει αλλά είναι χειρότερα!! Κι αν τσακώθεις καμιά φορά.. μαμάδες με κόρες είμαστε! Θα τα ξεναβρούμε! Δεν υπάρχει κακία σε τέτοια σχέση!! Καλή επιτυχία!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΙ ΕΜΕΝΑ Η ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΣΠΡΟΣ ΣΙΦΟΥΝΑΣ. ΔΕΝ ΜΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΟΜΩΣ. ΜΕ ΒΟΗΘΑΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΓΙΝΕΙ ΛΙΓΟ ΤΕΜΠΕΛΑ. ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΟΠΩΣ ΘΕΛΩ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΒΡΟΧΙΑ... ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΛΑΖΙ. ΜΙΛΗΣΕ ΤΗΣ. ΜΕ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΠΛΑΓΙΟ ΤΡΟΠΟ. ΚΑΝΤΗΝ ΝΑ ΝΟΙΩΣΕΙ ΧΡΗΣΙΜΗ ΚΑΙ ΕΞΗΓΗΣΕ ΤΗΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΑΕΙ ΚΙ ΟΤΙ ΜΟΝΟ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΤΗΣ ΣΕ ΒΟΗΘΑΝΕ ΠΟΛΥ. ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΦΑΝΕΙ ΧΡΗΣΙΜΗ Η ΚΑΥΜΕΝΗ. ΜΗΝ ΤΗΝ ΑΠΟΠΑΙΡΝΕΙΣ. ΕΙΝΑΙ ΕΚΝΕΥΡΙΣΤΙΚΟ ΤΟ ΞΕΡΩ ΑΛΛΑ... ΜΑΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΝΑΕΙ!! ΧΕΧΕ. ΣΚΕΨΟΥ ΠΩΣ ΘΑ ΕΦΝΙΔΙΑΣΤΕΙ ΑΝ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΜΟΥΡΜΟΥΡΑΣ ΤΗΣ ΣΚΑΣΕΙΣ ΕΝΑ ΖΟΥΛΙΧΤΟ ΦΙΛΑΚΙ!! ΘΑ ΤΑ ΧΑΣΕΙ..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοριτσάκι μου καλό, σίγουρα δεν είσαι η μόνη που έχει αυτού του είδους "τα προβλήματα" με τη μαμά της. Εγώ ίσως δεν είμαι και η πλέον κατάλληλη να σου μιλήσω! Με τη μάνα μου δε μιλάμε, αλλά δε θέλω να αναλύσω περαιτέρω το θέμα, για πολύ σοβαρότερους λόγους πάντως! Τέτοιο πρόβλημα είχα κάποτε με την πεθερά μου! Πω πω πω πω... εκεί να δεις... έλεγχος στην κατσαρόλα πώς μαγείρεψα... έλεγχος στην απλώστρα πώς έβαλα διαφορετικά χρώματα μαζί και κατσάδες... να αφήνω αλατοπίπερα, λάδι και φρούτα σε συγκεκριμένα σημεία επάνω στο τραπέζι της κουζίνας εφόσον δεν είχα άλλο χώρο - το σπίτι μας είναι μικρό σχετικά - και να μου τα εξαφανίζει χωρίς να μου το λέω... να τρώω τον τόπο να τα βρω... να της το έχουμε πει με το καλό και με τον πιο απότομο τρόπο 850.000 φορές κι εγώ κι ο άντρας μου!!! Εκεί... του κεφαλιού της!!! Αγύριστο κεφάλι!!! Τί να πεις??? Υπομονή κορίτσι μου, και βρες έναν καλό και ήρεμο τρόπο να της μιλήσεις, γιατί σίγουρα θα την χρειαστείς κι αργότερα, μανούλα σου είναι, θα σε καταλάβει! Το εύχομαι ολόψυχα!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπερα! Να σου πω κι εγω τη γνωμη μου?

Πιστευω ακραδαντα πως πρεπει να της πεις αυτο ΑΚΡΙΒΩΣ που νιωθεις και κανεις με τον τροπο που τα εχεις μεσα στο μυαλο σου!

Δλδ. ξεκινα απο τα θετικα-ετσι δε θα αισθανθει πως τη μαλωνεις ή πως δεν τη θελεις ή πως απειλειται γενικως απο κατι.

πχ "Μαμα, σ'ευχαριστω παρα πολυ που μου κανεις ολες τις δουλειες κατα τη διαρκεια της εγκυμοσυνης μου...Δεν ξερω πως θα τα εκανα ολα χωρις εσενα και με την κοιλια τουρλα!Μακαρι να γινω κ εγω τοσο καλη μαμα οπως εσυ!" Εκει δωστης μια αγκαλια κ ενα φιλι! ;)

Μετα περνα στο ψητο...

πχ "....Θελω ομως να σου εξομολογηθω κατι.... Επειδη εισαι τοσο καθαρη και τακτικη γυναικα(εεεε τα κοπλιμεντα θα την εχουν ηδη γλυκανει) ... Ξερεις πως καθε πρωι ξυπναω για να προλαβω να συμμαζεψω,πριν ερθεις???Μου εχει δημιουργηθει μια περιεργη ψυχολογια και τωρα που πλησιαζει και η ωρα να γεννησω....Θελω τη βοηθεια σου για να μην νιωθω ασχημα..." Μετα ξεκινα κ πες της τα ολα αυτα που σε ενοχλουν(με ομορφο τροπο) και ζητα της να αλλαξει οσο μπορει συμπεριφορα...

Τωρα αν ειναι απο εκεινες που θα αρχισει τα "εσυ δεν ξερεις" κ "αν ειναι ετσι δεν ξαναπαταω το ποδι μου εδω" κλπ εςεεεεεεε τοτεεεεεεεεεε?Την θελει την αγριαδα της!!!!Τοτε πρεπει να υψωσεις το αναστημα σου καλη μου!!!!!

Υγ.Εγω ειμαι μια ζωη στις φωνες κ την αγριαδα(ειμαι ο φοβος κ ο τρομος-στραβοξυλο στην οικογενεια :P ) αλλα προσπαθω να σου δωσω μια πιο ηπια συμβουλη!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

PIPITSAZOUZOUNA , ANASTACIA ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΣΑΣ(ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΕ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΓΕΛΑΣΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΣ:laugh: :laugh: :laugh: ΝΑ ΣΑΙ ΚΑΛΑ!)ΦΙΛΙΑΑΑ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Και εγω εχω την μανα μου ακριβως απο κατω οπως και εσυ με βοηθαει πολυ εμενα μονο που ωρες ωρες δεν μπορω να βρω τιποτα!!!

Βεβαια δεν με εχει αφησει ειδικα τωρα στην εγκυμοσυνη να κανω και τιποτα

μερικα πραγματα δεν τα καταλαβαινει και ετσι προς το παρων κανω το κοροιδο

Αλλα με το που θα πατησω το ποδι μου απο το μαιευτηριο στο σπιτι το εχω ξεκαθαρισει οτι η κλειδαρια αλλαζει γιατι θελω και εγω την ηρεμια μου και δεν θελω να μπουκαρει μεσα οποτε της καπνιζει και να κανει μεσα στο σπιτι μου οτι θελει αυτη στην αρχη γκρινιαξε λιγο αλλα το συνιθιζει

Αρχισε εσυ την γκρινια στην μαμα σου και λεγε της καθε φορα ξεκαθαρα τι δεν σου αρεσει και οποτε κανει κατι που δεν σου αρεσει να της το λες και δεν βρισκεται προ εκπληξεων

Και αν πιστευεις οτι δεν περνει καθολου απο λογια αλλαξε και εσυ την κλειδαρια να ηρεμησεις

Τι σημαινει μπαινω οπου θελω στο σπιτι σου και κανω οτι θελω δεν το καταλαβα αυτο κι αν δεν αρεσει ξυδι

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αααααχ! Ελληνίδες μανούλες :)

Εγώ πάλι που μένω εξωτερικό, πολύ θα ήθελα να την έχω κοντά μου

να μου κάνει καμιά δουλίτσα, να μου μαγειρεύει κανά φαγάκι,

να μου κρατάει το μωράκι όταν θα πάω για δουλειά (ε...το πήγα λίγο

μακρυά...στη 10η βδομάδα είμαι ακόμα και κόντεψα να το στείλω και σχολείο :silly: ).

Χμμμμ...αν όμως ήταν όντως κοντά...και την είχα καθε μέρα στο σπίτι μου...

τελικά...θα την άντεχα την πολυαγαπημένη μου μανούλα?:unsure:

miracle, κι εγώ νομίζω ότι για να έχετε μια ...ομαλή και όμορφη συμβίωση με

τη μαμάκα σου, πρέπει να τηςμιλήσεις και να της

εξηγήσεις πως νοιώθεις. Τον τρόπο θα τον βρεις κι εσύ που την ξέρεις καλύτερα.

Καλή τύχη λοιπόν και με το καλό το μωράκι σου!:)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

miracle...σε καταλαβαίνωωω...δενξέρεις πόσο!!!Δεν ξέρεις!!!Κ εγώ δε θέλω να τα λέω αλλα με αφορμή εσένα θα τα πω κ εγώ να βγάλω το άχτι μου!!χιχι:)

Λοιπόοονν..απο τη στιγμή που μπήκαμε στο σπίτι που μας έφτιαξαν κ εμενα κ του αδερφούμου (κ τους ευχαριστώ πολύ γι αυτο!) νομίζουν ότι τους ανήκει κιόλας. Όποτε έρχονται αρχίζει η κριτικήηη....και ποτε θα φτιάξει τις πόρτες ο Γιάννης; Δεν είναι τίποτα...να κάτσει να τα φτιάξει...πάλι αφήσατε παπόύτσια στην είσοδο;;; Μην αφήνεις τα πιατάκια της γάτας έξω από την πόρτα της κουζίνας!!!(και μου τα μεταφέρει 10 μέτρα πιο πέρα!!) Πότε θα πάτε για φωτιστικά;; Πότε θα πάμε να δεις κουρτίνες;; Ο τπάδε τις έχει μισοτιμή!! και δε σου λέω να πάρεις απλώς να δεΐς!!Πότε θα ξεχορτιαριάσει ο Γιάννης τον κήπο;;; Φίδια θα γεμίσετε!!!Πόσο δύσκολο του είναι να κατσει να τα κάνει;; Να του πεις αντί να πάει στο αθλητικό κέντρο να τρέξει να σκάψει τον κήπο! Να σου πω εγώ γυμναστική που θα κάνει!!!Και πολλά πολλά άλλα...θα μπορούσα να γεμίσω όοοολό το μάμμυ!!:) Πλέον της λέω ότι αποφασίζουμε εγώ κ ο άντρας μου τι θα κάνουμε!!Γουστάρουμε να γεμισουμε φίδια, τι σε ενοχλεί εσένα;; Το ότι μας δώσατε το σπίτι δε σημαίνει ότι μπορείτε να μας λέτετι θα κάνουμε!! Απο δω κ πέρα αποφασίζουμε εμείς είτε σας αρέσει είτε όχι...βέβαια πάντα τσακωνόμαστε και παρεξηγείτε(η μητέρα μου) αλλά δε με νοιάζε πια!!Θα της το λέω μέχρι να το πάρει απόφαση!!! Δε γίνεται αλλιώς!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΤΥΡΟΓΑΡΙΔΑΚΙ ΕΧΕΙΣ ΠΛΑΚΑ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΣ:laugh: :laugh: ...ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΣΕΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΟΥ ΜΕΝΩ ΚΑΙ ΟΝΤΩΣ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΚΟΥΜΕ...ΧΙ ΧΙ ΧΙ...ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΠΟΥ ΤΑ ΑΚΟΥΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ:S !ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΠΑΚΕΤΑΚΙ!ΜΑΚΑΡΙ ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΝΑ ΛΥΘΟΥΝ...ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΤΕΧΩ ΝΑ ΜΕ ΑΓΧΩΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΠΙΕΖΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥΣ:) :) !ΦΙΛΑΚΙΑ ΓΛΥΚΟΥΛΕΣ ΜΟΥ:kiss: :kiss: !ΜΕ ΚΑΝΑΤΕ ΝΑ ΝΙΩΣΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ:)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Και με το δίκιο σου αγχώνεσαι! Εδώ αγχώθηκα εγώ που δε ζω την κατάσταση σου και μόνο που τη διάβασα!

Είναι όμως να το έχεις στο χαρακτήρα σου να μπορείς να επιβάλλεις αυτό που θέλεις. Πχ. αν κρίνω απο μενα, ξέρουν όλοι οτι δε σηκωνω μύγα στο σπαθί μου και έτσι είναι όλοι επιφυλακτικοί (όταν λέω όλοι εννοώ πεθεροί και μαμά)

Είπα και στις δύο, οτι εκτιμώ πολύ τη βοήθειά τους αλλά αν θέλουν να συνεχίσουν, θα με βοηθάνε όπως τους λέω εγώ, διαφορετικά "καλή καρδιά". Στην αρχή ψιλοτσίνισαν, αλλά τώρα με ρωτάνε γα όλα.

Φιλική συμβουλή: Ξεκαθάρισε τη θέση σου με όμορφο τρόπο. Αν δεν πιάσει αυτό τότε εσύ ξέρεις πως θα χειριστείς τη μαμά σου, αλλα σε καμία περίπωση μην την αφήσεις να σου κάνει ψυχολογικό πόλεμο. Οι μαμάδες πάντα κερδίζουν αυτή τη μάχη!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

tirogaridaki έγραψε:

Θα της το λέω μέχρι να το πάρει απόφαση!!! Δε γίνεται αλλιώς!!

Ωραίο ανέκδοτο tirogaridaki μου!! Εδώ δεν το πήρε απόφαση τόσα χρόνια θα το πάρει τώρα??? Χωρίς να θέλω να απογοητεύσω την συντάκτρια του ποστ... είναι διαπιστωμένο ότι όσο πιο μεγάλες είναι οι μαμάδες τόσο πιο αγύριστα κεφάλια έχουν γίνει!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΑΘΑΝΑΤΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΜΑΝΑ!!!!!!!!!!

εγω με την μανουλα μου δεν εχω ευτυχως τετοιο προβλημα ειναι πολυ διακριτικος τυπος δεν της αρεσει να ανακατευεται γενικοτερα!!! στην εγκυμοσυνη ηθελε να με βοηθησει αλλα επειδη δουλευε της ειπα οχι μαμα και οκ! μετα την γεννα ομως την χρειαστικα να πω την αληθεια αλλα ακομη δουλευε η γυναικα και δεν ηθελα να την φορτωσω και αλλο.μολις ψιλομεγαλωσε ο μπεμπης της τον πηγαινα αν ηθελα να κανω καμια δουλεια στο σπιτι και τον κραταγε και μερικα σαββατοκυριακα απλα για να κοιμηθω λιγο.μπορει στο σπιτι να μην μου εκανε δουλειες(δεν μενει κοντα μου)αλλα οταν μπηκαμε στο παιδων και εκει χρειαζομουνα ατομο ειχα κοντα μου την κουμπαρα μου τοτε η μαμα μου για να μπορει η κουμπαρα μου να ειναι κοντα μου και να με βοηθαει αφου τελειωνε την δουλεια της πηγαινε στην δουλεια της κουμπαρας μου και την εκανε εκεινη (μην χασει και την δουλεια της η κοπελα) 63 χρονων γυναικα και εκανε 2 δουλειες χωρις να διαμαρτηρεται και οταν της ελεγα βρε μαμα θα παθεις τιποτα μου γελαγε και ελεγε δεν παθαινω τιποτα εγω το νου σας στο παιδι εσεις τωρα βγηκε στην συνταξη και που και που ερχεται το απογευμα στο σπιτι πινουμε καφεδακι και παιζουμε με τον μπεμπη

αν ηταν διαφορετικη σε χαρακτηρα θα της εβαζα ορια και ας θυμωνε!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Mary78 έγραψε:

tirogaridaki έγραψε:

Ωραίο ανέκδοτο tirogaridaki μου!! Εδώ δεν το πήρε απόφαση τόσα χρόνια θα το πάρει τώρα??? Χωρίς να θέλω να απογοητεύσω την συντάκτρια του ποστ... είναι διαπιστωμένο ότι όσο πιο μεγάλες είναι οι μαμάδες τόσο πιο αγύριστα κεφάλια έχουν γίνει!!!!![/quote:1cnt6nzn]

ξερω γω ρε Μαρη;; Ελπίζω και εγώ να καταλάβει πια! Δεν είναι ιδιαίτερα μεγάλη..έχουμε 20 χρόνια διαφορά δηλαδή είναι...46. Είναι υποτίθεται ανοιχτόμυαλή αλλά θέλει να επιβάλλεται και όχι μόνο η μητέρα μου αλλά και ο πατέρας μου. Τους εξηγούμε ότι δεν έχουμε τν οικονομική άνεση να πάρουμε όλα τα πράγματα μονομιάς..στην αρχή το καταλαβαίνουν. Μετά από ένα διάστημα μας λένε..θα σας κάνουμε δώρο αυτό και αυτό..ή θα ενισχύσουμε οικονομικά..ξέρω ότι θέλουν να μένουμε σε ένα πλύ όμορφο σπίτι με καλά έπιπλα αλλά το θέλουν και τώρα! Αφου σου λεει δεν μπορουμε να το έχουμε τώρα θα τους το δώσουμε εμείς!!(τι θα λεει και ο κόσμος που θα έρχεται σπίτι μας εεεεε;;; Είναι και λίγο ο κόσμος εδώ...όταν κάνεις γάμο πρέπει να ξεχειλίζει χλίδα το σπίτι!!Αφού όταν πήγαμε να αγοράσουμε κρεβατοκάμαρα μας ρώτησαν <<για γάμο το θέλετε;;;>>Ηθελα να πω <<όσοι δεν παντρεύονται παίρνουν άλλης κατηγορίας κρεβατοκάμαρα;;;;>>) Δεν κοιτάνε να μας αφήσουν μόνους μας, να αποκτήσουμε τα αγαθά μας με τον κόπο και τον ιδρώτα μας σιγά σιγά να τα πονέσουμε κιόλας..θέλουν να μας τα παρέχουν και όλα..και πιστεύω όλα αυτά πηγάζουν και από το ενδιαφέρον τους για μας αλλά και για το τι θα πει ο κόσμος!!(κόβω το κεφάλι μου!!!)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...