Μετάβαση σε περιεχόμενο

λέτε... νααα???


Recommended Posts

κορίτσια καλησπέρα! εχω χαθεί εδώ κ αρκετό καιρό και τωρα που ξαναμπηκα κ έριξα μια ματιά στα νεα σας, διαπιστωσα οτι μου ελειψε αυτη η παρεουλα..! εχω και μια απορια. η πρώτη μερα του κυκλου μου ηταν στις 10/5 κ ηρθαμε σε επαφη βραδυ της 5ης και βραδυ της 8ης μερας, εντωμεταξυ δεν εχω παντα σταθερο κυκλο αλλωτε 28 και αλλωτε 30. λετε να υπαρχει περιπτωση να εμεινα εγκυος? εχει συμβει σε καμια κατι παρομοιο ή εστω να εχει νωριτερα απο 14η μερα ωορηξια? τα σπερματοζωαρια πραγματι ζουν πολλες μερες? (σαν πολλα δε ρωτησα!?) να ειστε ολες καλα. φιλια

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟ ΑΓΧΟΣ???? Ε???? ΔΕΝ ΝΑ ΗΡΕΜΙΣΕΙΣ!! ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΜΕΡΕΣ ΔΕΝ ΚΑΝΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ??

ΚΟΙΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΘΑΝΟ. ΕΠΙΣΗΣ ΤΗΣ ΚΟΛΛΗΤΗΣ ΜΟΥ Η ΚΟΥΝΙΑΔΑ ΕΙΧΕ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟ ΜΗΝΑ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΔΙΑΘΕΤΗ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΕΜΕΙΝΕ ΕΓΚΥΟΣ ΟΠΟΤΕ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΘΑΝΑ. ΟΜΩΣ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΙΤΑΝ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΟΛΟ ΤΟ ΜΗΝΑ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΓΟΝΙΜΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΑΙΖΟΥΝ ΕΜΕΝΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΑ ΑΝΤΙ Η ΓΟΝΙΚΗ ΜΟΥ ΜΕΡΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ 13 ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΗΤΑΝ Η 10Η ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ. ΟΠΟΤΕ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΧΑΛΑΡΕΣ ΚΑΙ ΟΠΟΤΕ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ. ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΝΕΑ. ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

σ'ευχαριστω Μαρια Σ. δεν καναμε ξανα γιατι παντρευομαστε τον Ιουνιο και λεγαμε να βαλουμε μπροστα μετα το γαμο, απλα ηταν της στιγμης το "ολισθημα"... κ σκεφτομαι.. λες να παω με κοιλιτσα στο γαμο....? εχεις δικιο, οχι αγχος! οποτε θελει ας ερθει... φιλακια!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ισχύει όντως αυτό που λες για τα σπερματοζωάρια, είναι ζωντανά για δυο-τρεις μέρες μην πω και παραπάνω.:woohoo: Έτσι έμεινα έγκυος την δεύτερη φορά. Βέβαια ούτε κι εγώ έχω σταθερό κύκλο άλλωτε 30 ή 32 μέρες, και οι μέρες ωορηξίας πριν από την 14η μέρα, είναι λίγο περίεργος ο κύκλος. :blink:

Λογικά πολύ πιθανό είναι να έμεινες έγκυος!!! Άντε, επλίζω να έχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα, ενημέρω σε μας....και όχι άγχος, ότι είναι να γίνει θα γίνει.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...