Μετάβαση σε περιεχόμενο

μια πολυ δυσκολη μερα αλλα με τελειο αποτελεσμα!!!


Recommended Posts

κοριτσια μου καλησπερα σημερα ηταν η πιο δυσκολη μερα μου ως μαμα!!

ο μπεμπης μου ηταν πολυ ανυσηχος απο χθες το βραδυ(εκλαιγε στον υπνο του)το πρωι σηκωθηκε με πυρετο 38,6 (τρελαθηκα λεω αμαν τον κολλησε ο αντρας μου που ειναι με πυρετο απο χθες)

του εδωσα ντεπον και μετα απο 3 ωρες το θερμομετρο εδειχνε 39!!!

τον κανω ενα μπανιο τρωει το φαγητο του(ευτυχως δεν κοπηκε η ορεξη του)και τον βαζω για υπνο.παραλληλα παιρνω την παιδιατρο τηλ της λεω τι συμβαινει και μου λεει να περιμενω 3 ωρες να δουμε μηπως πεσει γιατι μετα το 6ωρο συνεχομενα ειναι να ανυσηχω.

περιμενω 3 βασανιστικες ωρες με το μαμυ συντροφια ενω ο μπεμπης συνεχιζε μια να κοιμαται μια να κλαιει.......στις 6 το απογευμα πλεον ξαναβαζω θερμομετρο και παλι 39!!!!!!! οποτε τον ντυνω και βουρ για την παιδιατρο (η οποια ηταν ηδη στο ιατρειο της και ειναι ευτυχως πολυ κοντα μου)τον εξεταζει και γελωντας μου λεει ''ελα να δεις τι ειναι αυτο που κανει τον γιο σου να υποφερει'' παω πιο κοντα και μου διχνει στο στομα του μια μικρη χαραμαδα στο ουλο και κατι γυαλιστερο να αχνοφαινεται!!! ''σε μια βδομαδα υπολογιζω να γελαει με ενα κατασπρο ΔΟΝΤΑΚΙ'' και μου τον εδωσε στην αγγαλια μου με πηραν τα δακρυα τι πονος και πυρετος για ενα τοσο δα μικρο δοντακι???!!!!! και τωρα που κοιμαται ωρες ωρες κλαιει(εκανα μια ωρα να γραψω μεσα εξω ειμαι αποψε και εχω και τον αντρα μου με πυρετο)

καλη μας αρχη λοιπον αν και επιπονη

φιλακια

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συγχαρητήρια για το πρώτο σας δοντάκι. Πολύ σημαντική μέρα. Ο μπεμπούλης αρχίζει να γίνεται ΑΝΤΡΑΣ!! Θα σταματήσει σιγά σιγά τις φρουτόκρεμες και θα ζητάει παϊδάκια!!!

:woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Υ.Γ ΜΙα απορία: Ετσι κλαίνε και στα 20 δόντια????? Δεν θα αντέξω... :(

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

mary μου δεν νομιζω να ισχυει το ιδιο σε ολα τα μωρακια αλλα αν μου κανει ετσι και στα 20 τη βαψαμε:woohoo: :woohoo:

ευτυχως πριν σκιστει το ουλο δεν ειχε πολυ γκρινια 3-4 μερες μονο αν το βαλω επι 20??????:laugh: :laugh: :laugh:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

MΠΕΜΠΟΥΛΗΣ μου, συγχαρητηρια για το πρωτο σας δοντακι!!!:woohoo:

κοριτσακι μου, μην ανησυχεις καθολου, το καθε παιδακι ειναι διαφορετικο και το καθε δοντακι επισης διαφορετικο!!!:silly:

η μικρη μου εβγαλε πρωτα τα 2 κατω δοντακια και εφτασε και στα 2 μεχρι 38,7 πυρετο!! μαλιστα 4 μερες συνεχομενα, φοβηθηκαμε για ουρολοιμωξη!!:( τωρα βγαζει τους πανω κυνοδοντες (ναι, δεν ειναι η σωστη σειρα, αλλα εχουμε και προσωπικοτητα, δε θα κανουμε ο,τι κανουν κι οι αλλοι!!):laugh: οι οποιοι υποτιθεται πως ειναι δυσκολα δοντια και πολυ επιπονοι και ΔΟΞΑ ΤΩ ΘΕΩ δεν παρουσιασε κανενα συμπτωμα!!:)

οποτε μην απελπιζεσαι, δε θα 'ναι ετσι ολα τα δοντακια!! λιγες μερες ειναι και θα περασουν!!! καταλαβαινω ΑΠΟΛΥΤΑ την αγωνια σου, γιατι κι εγω με το παραμικρο ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ!!:blush: ο Θεος να εχει καλα τα παιδακια μας και αυτα να 'ναι τα μονα τους βασανακια!!!;)

φιλακια στον μπεμπουλη σου κοριτσακι μου!!!:kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΑΧ, ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ, ΜΠΡΑΒΟ! ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΜΗ ΑΛΛΑ 19. ΑΥΤΟ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ! ΧΑ!ΧΑ!ΧΑ! ΕΓΩ ΕΣΚΑΣΑ ΜΕ ΤΑ ΔΩΝΤΙΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ. ΤΑ ΜΕΤΡΟΥΣΑ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΜΟ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ. ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΥΣΗΧΟ. ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΤΕΞΩ! ΝΑΙ, ΦΩΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΔΥΟ ΚΑΤΩ ΔΩΝΤΑΚΙΑ ΟΜΩΣ, ΝΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΕΛΑΕΙ! ΦΙΛΑΚΙΑ ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΤΗΚΑ ΣΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΣΟΥ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

μπεμπουλη μου συγχαρητηρια για το πρωτο δοντακι σας!!!!!! ο δικος μου ειναι 9 μηνων και εχει 6 δοντια, ολα μαζι τα εβγαλε και ολο του το στομα ειναι φουσκωμενο. πρωτα εσκασαν τα δυο κατω μολις εκλεισε τους 6 μηνες και απο τοτε εχω να κοιμηθω ολοκληρο βραδυ :( ........... μακαρι το δικο σου το αντρακι να μην ζοριστει ετσι και στα αλλα του τα δοντακια. καλο κουραγιο :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αχ πόσο χάρηκα για τον μπεμπούλη σου. Διάβαζα με αγωνία και όταν είπες τελικά ότι ήταν δοντάκι ...!!Ούφ! Κι εμένα η μία έχει αρχίσει με τα ούλα της, την ενοχλούν και συνέχεια γκρινιάζει. Πυρετό δεν έχει κάνει ακόμη αλλά είναι νωρίς νομίζω. Υποφέρει πάντως, συνέχεια γκρινιάζει με έναν ιδιαίτερο τρόπο....πόνου. Μακάρι ο μικρούλης σου να βγάλει όλα του τα δοντάκια ανώδινα και να γίνει ένα χαμογελαστό αγοράκι με όμορφα λευκά μικρά δοντάκια. Να μας στείλεις φωτο να δούμε. Φιλάκια, καλό κουράγιο για σένα. ;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...