Μετάβαση σε περιεχόμενο

Kryologhma kai mpoukwmenh myth


Recommended Posts

Koritsakia mia erwthsh:

Exw krywsei edw k dyo meres (eutyxws xwris pyreto) kai me talaipwrei poly h mpoukwmwnh myti mou... Ka8omai olh thn wra me to stoma anoixto san to xano giati den mporw na anapneusw....

Sto farmakerio mou eipan kalytera na mhn parw spray typou vics, oute kan ai8erio elaio eukalypto gia kamia eispnoh.

Exete kamia idea-giatrosofi entelws fysikou typou? Den pairnw tipota, mono 1 depon pira xtes to vrady mpas kai mou perasei to kefali kai kataferw na koimhtw ligo.

car305pb___.png

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αχ κοριτσακι περαστικα σου ευχομαι!!!!Σου γραφω βιαστικα το πρωτο που μου ηρθε γιατι φευγω τωρα,βρασε νερο με ευκαλυπτο,οχι ελαιο,ευκαλυπτο σε φυλλα,υπαρχει σε ολα τα σουπερ μαρκετ,και κανε εισπνοες,βοηθαει πολυ,κανει αποσυμφορηση των ρινικων οδων,....μετα που θα γυρισω θα επανελθω αν θυμηθω κατι αλλο...;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ

ΕΜΕΝΑ ΟΤΑΝ ΕΙΧΕ ΜΠΟΥΚΩΣΕ Η ΜΥΤΗ ΜΟΥ Ο ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΚΑΙ ΠΗΡΑ ΣΠΡΕΥ ΑΛΛΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΟΡΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ,OTRISALIN ΛΕΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΙΝΔΥΝΟ.

ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΚΑΡΑΜΕΛΕΣ ΤΟΥ ΚΟΡΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΛΑΚΩΣΕΙ Ο ΛΑΙΜΟΣ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ ΛΙΓΕΣ..

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΟΥ!!!!:)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπερα και απο μενα!!!Και γω ειχα ενα κρυωματάκι οταν ημουν στον 3ο μηνα και δεν εκανε να παρω τιποτα!Τελικα μου εδωσε ο γιατρος και μενα ορο φυσιολογικο για τη μυτουλα και καραμελιτσες για ομοιοπαθητικους ειχα παρει για τον λαιμο!Το θεμα ειναι βεβαια οτι μου αρχισε στο καπακι απο το κρυωμα βηχας και μου βγηκανε τα συκωτια!!!Δεν μου εδινε τιποτα!!Με τα χιλια ζορια πηρα sinecod για 1 μερα και μετα με αφησε ο παλιοβηχας αφου ειχα να κοιμηθω 5 βραδια!!!Αυτα!Περαστικουλια!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αχ έτσι είμαι και εγω αυτες τις μερες!!!

στη μυτη μπορείς να βαλεις φυσιολογικό ορό αν και εμενα δε με βοηθαει όπως οι εισπνοες.. επίσης ανακατεψε λεμόνι με μέλι και πιες όσο περισσότερο αντεχεις κατά διαστηματα!!!

Περαστικά μας!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ. ΕΓΩ ΚΡΥΩΣΑ 2 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΓΕΝΝΗΣΩ ΚΙ ΑΥΤΟ ΕΠΕΙΔΗ ΕΒΓΑΙΝΑ ΓΙΑ ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΤΟ ΜΩΡΟ. ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΟΡΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΟΥΤΩΣ Η΄ΑΛΛΩΣ ΣΥΧΝΑ ΕΒΑΖΑ RONAL TO ΟΠΟΙΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ. ΜΟΥ ΤΟ ΕΔΩΣΑΝ ΣΤΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΤΟ ΕΠΕΤΡΕΨΕ ΚΑΙ Η ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ. ΙΣΩΣ ΒΕΒΑΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΘΑ ΓΕΝΝΑΓΑ ΑΠΟ ΩΡΑ ΣΕ ΩΡΑ. ΑΦΟΥ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΗΤΕ ΣΤΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ ΤΟ ΕΙΧΑ ΠΑΡΑΜΑΣΧΑΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΦΥΛΑΓΑ ΣΑΝ ΚΟΡΗ ΟΦΘΑΛΜΟΥ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΩΝ ΩΔΙΝΩΝ. ΑΥΤΑ..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπέρα κορίτσια,

Εγώ χρησιμοποιώ Ronal εδώ και ενάμιση μήνα περίπου και τώρα είμαι στον έβδομο μήνα κύησης. Είχα συμβουλευτεί το γιατρό μου βέβαια και μου είπε οτι δεν υπάρχει πρόβλημα να χρησιμοποιήσω τέτεοιου είδους σκευάσματα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...