Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

ΚΟΡΙΤΣΙΑ Η ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 40 ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΘΗΛΑΖΕΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ.

ΕΝΩ ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΟΚ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΚΛΑΙΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΟΝΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΣΗΜΕΡΑ ΜΑΛΛΟΝ ΠΟΝΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑΧΑΚΙ ΤΗΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΕΜΜΕΤΟΥΣ

ΕΔΩ ΚΑΙ 10 ΜΕΡΕΣ ΠΕΡΙΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΝΑ ΠΙΝΩ ΚΑΦΕ ΝΤΕΚΑΦΕΙΝΕ

ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΑΠΟ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ.ΤΡΩΩ ΚΑΙ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΛΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ.?

ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΗΛΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΤΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΩ ΣΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΜΟΥ>

ΕΧΩ ΠΟΛΛΕΣ ΤΥΨΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ ΥΠΟΦΕΡΕΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΓΩ ΦΤΑΙΩ

ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΤΕΡΜΑ ΚΑΦΕΣ ΚΑΙ ΣΟΚΟΛΑΤΑ

ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑ ΠΟΝΕΣΕΙ ΤΟ ΠΟΥΛΑΚΙ ΜΟΥ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εφουλα δεν νομιζω να ειναι απο τον καφε η τη σοκολατα,ντεκαφ ειπες πινεις,μηπως τρως καποια τροφη που δεν επιτρεπεται στον θηλασμο και δεν το ξερεις,μπορει παλι να ειναι καποια ελαφρια ιωση...,προσεξε την διατροφη σου και ξαναπες μας.Μην εχεις ενοχες παντως,αν δεις πως συνεχιζεται παρε το γιατρο σου να του το πεις.Φιλακια

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΙΣΩ ΜΕ ΤΗΝ ΥΒΟΝΝΗ.ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΦΕΣ ΚΑΙ Η ΣΟΚΟΛΑΤΑ. ΣΥΝΗΘΩΣ ΦΕΡΝΟΥΝ ΥΠΕΡΔΙΕΓΕΡΣΗ. ΔΕΝ ΤΗΝ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΣΟΥ Η ΜΗΝ ΑΠΟΚΛΕΙΕΙΣ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΙΩΣΗ. ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΟΛΛΙΚΟΙ? ΔΕΣ ΜΗΠΩΣ Ο ΕΜΕΤΟΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ. ΜΗΝ ΜΠΕΡΔΕΥΕΙΣ ΤΟΝ ΕΜΕΤΟ ΜΕ ΤΟ ΓΑΛΑ ΠΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΑ ΜΩΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΦΑΓΙΑ Η ΜΕΤΑ ΤΟ ΡΕΞΙΜΟ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημέρα εφουλα

πρώτα απολα κόψε τον ντεκαφεινε όχι γιατί από αυτό κάνει έτσι αλλά γιατί είναι ο χειρότερος καφές ακόμα και από τον κανονικό νεσ .επεξεργάζεται περισσότερο .

κολικοί δύσκολα να έχει η μπουμπού σου εκτός και αν πέτυχες το λαχείο :laugh: τα παιδάκια που θηλάζουν δεν πολύ έχουν κολικούς .εμείς δεν είχαμε καθόλου .

θα σου πω εγώ τι έφταιγε όταν μου τα έκανε αυτά στις ίδιες πάνω κάτω μέρες και πιο μετά .

Α)παρατήρησε αν την πειράζει που καταναλώνεις γαλακτοκομικά ,εγώ έβλεπα μεγάλη διάφορα όταν μια μέρα δεν έτρωγα τίποτα από αυτά ,ούτε γουλιές ούτε πονάκια ούτε τίποτα ,μόνο κάτι ψιλά μετά το ρέψιμο .αν είναι αυτό κόφτα όσο μπορείς αργότερα αν τα αρχίσεις ίσος δεν την πειράζουν τόσο .πχ εγώ τώρα βλέπω ότι δεν κάνει τίποτα ιδιαίτερο αν φάω αλλά αν το παρακάνω έχει ενοχλήσεις .

Β)η μπέμπα σου αυτήν ην στιγμή μπορεί να τρώει περισσότερο από όσο θέλει πραγματικά λόγο γιατί προσπαθεί να σου αυξήσει την παραγωγή για να έρθει στις ανάγκες της γιατί μεγαλώνει και μεγαλώνουν και αυτές .ν τρώει περισσότερο πονάει το στομαχάκι της και βγάζει μπόλικο γάλα .μην ανησυχείς το έχω περάσει αυτό δεν συμβαίνει κάτι κακό πρέπει να αυξήσει την παραγωγή σου η είναι νωρίς ακόμα για να καταλάβει ποτέ σταματάμε .μην ξεχνάς ότι θέλει να βρίσκετε εκεί για διάφορους λόγους και κατεπεκταση τρώει περισσότερο και μετά το βγάζει .

είναι φυσιολογικό να γίνετε αυτό θα περάσει σε μερικές εβδομάδες (καλό πλυντήριο !!!!)δεν μπορούμε να επέμβουμε αυτό αν θέλουν στήθος θέλουν και δεν σταματάνε το κλάμα αν δεν το πάρουν ....κάτι ξέρουν για να το ζητάνε τόσο επίμονα ...οπλίσου με πετσέτες και πανιά για τις γουλιές ...τι γουλιές δηλαδή το ποτάμι να πω καλύτερα που βγαίνει από το στόμα .υπομονή θα περάσει ...να σου πω να χαρείς ότι εμείς τώρα στρώσαμε ξέρει πόσο θέλει να φάει (ας πούμε:laugh: ) και δεν βγάζουμε πολύ .όλα φτιάχνουν με τον καιρό μην ανησυχείς και υπομονή .

το μήνυμα έκανα να το γράψω μια ώρα λόγο παρεμβολών …μπέμπη !!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αχ κοριτσια τι να πω δεν ξερω

δεν πολυ τρωω γαλακτοκομικα σημερα βεβαια το πρωι εφαγα κον φλεικς με γαλα.

τον καφε τον σταματησα απο σημερα αν και θα μου λειψει.....

γκρινιαζει συνεχως το καημενο. τωρα ευτυχως την κοιμησα αν σας πω πως:

την εβαλα στην κουνια της εβαλα το πιστολακι να δουλευει και να ακουει τον θορυβο την ηρεμει και εβαλα μια μπλουζα μου κοντα της να με μυριζει και κοιμηθηκε χωρις κουνημα.

πρωτη φορα.

επαθα πλακα αλλα τα ειχα παιξει και δεν ηξερα τι να την κανω και τελικα επιασε

τι μπορει να την πειραζει στη διατροφη μου εκτος απο καφε και σοκολατα που ισως να την πειραξαν τρωω μονο το φαγητο πχ χθες κοτοπουλο με ρυζι και πολυ νερο και χυμους.

και τοστ το πρωι.

τι να πω.

αν καθοταν λιγο μονη της χωρις να γκρινιαζει θα ξεκουραζομουν και λιγο ψυχολογικα.

ελπιζω να περασει.

θα ανοιξω αλλο θεμα να ρωτησω τι μπορει να πειραζει στην διατροφη ισως να παρω ιδεες και να δω τι να φταιει.ευχαριστω παντως ολες σας και εσενα αφροδιτη που με τοσο κοπο μου απαντησες

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...