Μετάβαση σε περιεχόμενο

αγχος για τυχον μολυνση..


Recommended Posts

κοριτσια ακουσα την συμβουλες σας και πηρα τον γιατρο μου τηλ. περιμενα οτι θα μου πει οτι ειναι φυσιολογικο να εχω μετα την γεννα υγρα και να μυριζουν...αλλα μπα..

μου ειπε να παω την δευτερα να με δει γιατι κατα πασα πιθανοτητα ειναι καποια μολυνση...εχω φοβηθει πολυ του το ειπα μου ειπε να μην ανησυχω αλλα μια κουβεντα ειναι...απ΄την μια τα ψυχολογικα της λοχειας απο τηναλλη το μωρακι μου που εχει κολικους, η κουραση..και τωρα αυτο...

δεν νιωθω καθολου δυνατη ακομα και το παραμικρο με αγχωνει και με φοβιζει..δεν θελω να συνεχισω ετσι..ενας τοσο αδυναμος ψυχολογικα ανθρωπος δεν μπορει να επιζησει με τοσα προβληματα που υπαρχουν την σημερον ημερα...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μην αγχώνεσαι. Μπορεί να μην είναι τίποτα σοβαρό.

Εγώ με το που γύρισα απο το μαιευτήριο, άρχισα να έχω τρομερή φαγούρα. Ηταν μυκητίαση, απο την αντιβίωση που πήρα και δεν έτρωγα γιαούρτια. Φρικτοί πόνοι, απίστευτη φαγούρα, και να έχεις τον μπέμπη να θέλει να τρώει όλη την ώρα, και την μικρή (2,5 ετών) να είναι συνέχεια πάνω απο το κεφάλι του. Στα πρόθυρα νευρικής κρίσεως ήμουν.

Δύσκολο να το κάνεις, αλλά να σκέφτεσαι πως θα περάσει, δεν θα είναι η ζωή σου πάντα έτσι, όσο και αυτή τη στιγμή σου φαίνονται όλα βουνό. Υπομονή και θετική σκέψη.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Mη φοβασαι κουκλα μου,συμβαινει πολλες φορες μετα τη γεννα να παθαινουμε τετοια! μικροπροβληματακια ειναι αυτα και περνανε!Θα πας στον γιατρο και θα σου δωσει καποια θεραπεια,δεν ειναι τιποτα,θα περασει,μην ανησυχεις!Κοιτα να χαιρεσαι το μωρακι σου και μην αγχωνεσαι αγαπη μου,αυτα ολα περνανε!Φιλακια!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

mat καλησπέρα και από εμένα!

Προσπάθησε να μην αγχώνεσαι προκαταβολικά για το πρόβλημα με τα υγρά. Σίγουρα θα είναι αντιμετωπίσημο με κάποια φαρμακευτική αγωγή αλλά μπορεί τελικά να μην είναι και τίποτα το ανησυχητικό!!!

Όσο για την ψυχολογία οσυ, είχα απαντήσει και στο άλλο θέμα που άνοιξες για τη λοχεία και τις δυσκολίες της. Μην σου φαίνεται παράξενο που νιώθεις αδύναμη, μην υποτιμάς τον εαυτό σου ως κάποιον που δεν μπορεί να αντιμετωπίσει τα προβλήματα που υπάρχουν τη σήμερον ημέρα!!! Ίσα ίσα που ακόμη κι αν δεν το έχεις τώρα συνειδητοποιήσει, ήδη ανταπεξέρχεσαι σε μία από τις περιόδους της ζωής μας που όλα αλλάζουν σε ραγδαίους ρυθμούς! Κι όμως τα καταφέρνεις!!! Νιώθεις αδύναμη, κάποιες φορές πανικοβάλλεσαι, είσαι εξουθενωμένη και ποιά νέα μανούλα δεν υπήρξε έτσι τον πρώτο καιρό!!! :)

Όπως είπε και η harap, τα πράγματα θα βελτιώνονται σταδιακά και σε λίγο καιρό η ζωή σου θα έχει μπει σε τόσο ωραίο ρυθμό που ούτε κι εσύ η ίδια δεν θα το πιστεύεις!!! :cheer:

Εύχομαι περαστικά και να μην είναι τίποτα σοβαρό!!!

Προσπάθησε να αποδιώξεις τις αρνητικές σκέψεις. Είναι το καλύτερο ξεκίνημα για την βελτίωση της ψυχολογίας σου!!!

Σε φιλώ!!!

:kiss::kiss::kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΣΑΣ ΦΙΛΩ ΟΛΕΣ..Κ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ...ΠΟΛΥ, ΠΟΛΥ...

ΤΕΛΙΚΑ ΕΝΑ ΑΨΥΧΟ ΚΑΙ ΑΠΡΟΣΩΠΟ ΠΡΑΓΜΑ ΟΠΩΣ ΤΟ PC ΚΑΙ ΤΟ INTERNET ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΠΙΟ ΓΛΥΚΙΑ ΠΑΡΕΑ...ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΥΤΟ ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ...ΣΑΣ Ε Υ Χ Α Ρ Ι Σ Τ Ω

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...