Μετάβαση σε περιεχόμενο

καινούργια στην παρέα των μαμάδων!!!!!


Recommended Posts

καλημέρα σε όλες τις μαμάδες του site! έχω ένα μπέμπη 6 μηνών και είμαι στη διαδικασία του απογαλακτισμού! μέχρι στιγμής μόνο βανίλια ρυζάλευρο και φρουτόκρεμα, για αρχή μόνο μήλο! δεν μπορώ να πω ότι τρελάθηκε με τη γεύση αλλά το παλεύει τουλάχιστον! τώρα είναι η ώρα του να φάει για να δώ πώς θα το δεχθεί σήμερα! θα ήθελα να μάθω λοιπόν και από εσάς για τις κρέμες, τις σούπες, πώς τις φτιάχνουμε για να είναι αρκετά λιωμένες όπως πρέπει! είμαι νέα σε αυτό το στάδιο και έχω λίγο άγχος αν θα τις καταφέρω να τις φτιάχνω σωστά, κυρίως με τις σούπές!:ohmy::cheer:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημέρα και καλώς όρισες στην παρέα μας mammy deny!!!!!να χαίρεσαι τον μπεμπούλη σου και να είστε πάντα ευτυχισμένοι!!!!

εγώ είμαι η Θέη και δεν έχω ακόμα παιδάκια οπότε δεν μπορώ να σε βοηθήσω με τις απορίες σου,έστειλα απλώς για να σε καλωσορίσω...μην ανησυχείς όμως σίγουρα τα υπόλοιπα κορίτσια που ξέρουν θα σε βοηθήσουν με τις συμβουλές στους!!!!φιλιά πολλα!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημερα και καλλοσωρισες στην μεγαλη παρέα μας!!εγω εχω ενα αγορακι εναμιση μηνών και το τρεφω και γω αποκλειστικα με μητρικο γάλα..δυστηχως δεν μπορω να σε βοηθησω πανω στο θεμα σου..τα κοριτσια εδω θα σε βοηθησουν..φιλια θα τα λέμε!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γλυκιά μου κοπελίτσα, καλώς ήρθες στην παρέα μας και να σου ζήσει το μπουμπουκάκι σου!

Είμαι η Ασπασία και έχω δυο παιδάκια. Μην σε αγχώνει το θέμα του φαγητού, έτσι και ο γιός μου 11(μηνών) δεν έτρωγε την φρουτόκρεμα, να φανταστείς τώρα ξεκίνησε να την τρώει, ένα ένα τα φρούτα αρχικά και αφού δεν εμφάνισε αλλεργεία σε κανένα βάζω στην φρουτόκρεμα μπισκότο μιράντα παπαδοπούλου για να γλυκάνει λίγο και πράγματι του αρέσει. Όσο για τις σούπες απλά βράζεις τα λαχανικά και το κρέας, αν έχεται ξεκινήσει και τα αλλέθεις όλα καλά ώστε να λιώσουν. Στο τέλος προσθέτεις λίγο λάδι και μερικές σταγόνες λεμόνι. Θα δείς, θα ξετρελλαθεί ο μικρός σου!!!

Οτιδήποτε θελήσεις τα ξαναλέμε....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΓΕΙΑ ΣΟΥ mammy denny!ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ.ΕΙΜΑΙ Η ΑΝΝΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΕΝΑ ΑΝΤΡΑΚΙ 9,5 ΜΗΝΩΝ.ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΤΕΡΕΕΣ ΤΡΟΦΕΣ.ΕΜΕΝΑ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΚΑΘΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΓΕΥΣΗ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΟΥΣΕ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΗΘΕΛΕ ΚΑΘΟΛΟΥ!ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΕΥΣΕΙΣ.ΚΟΝΤΕΥΕ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΕΜΕΤΟ:side: ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΤΟΥ ΓΕΥΣΕΙΣ (ΜΟΛΙΣ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΟΝ 9ο) ΗΤΑΝ ΨΑΡΙ ΚΑΙ ΑΥΓΟ.ΤΙΣ ΔΥΟ ΠΡΩΤΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΕΦΑΓΕ ΑΥΓΟ,ΑΗΔΙΑΖΕ...ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΣΥΝΗΘΙΣΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΤΟΥ!ΕΙΝΑΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΥΝΗΘΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΚΑΙΝΟΥΡΙΕΣ ΓΕΥΣΕΙΣ.ΤΩΡΑ,ΕΓΩ ΤΙΣ ΣΟΥΠΕΣ (ΚΟΤΑ,ΜΟΣΧΑΡΙ,ΨΑΡΙ) ΤΑ ΒΡΑΖΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΕΠΟΧΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΟΣΘΕΤΩ Ή ΦΡΕΣΚΙΑ ΝΤΟΜΑΤΑ (ΠΟΥ ΤΗ ΒΡΑΖΩ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ) Ή ΜΕΤΑ ΛΙΓΟ ΛΕΜΟΝΑΚΙ ΚΑΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ!ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΤΕ.ΟΤΙ ΘΕΣ ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ...ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΟΡΕΞΗ!!!:kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημερα κι απο μενα mammy deny :) καταρχην να σου ζησει ο γιος!!! ειμαι η στελλα και εχω κι εγω ενα γιο 8μιση μηνων. συμφωνω απολυτα με την mirlitsa. ετσι ακριβως κανω κι εγω. καλη αρχη!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΛΩΣ ΜΑΣ ΒΡΗΚΕΣ!

ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΟΝ ΜΠΕΜΠΗ ΣΟΥ.....

ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟΝ ΑΠΟΓΑΛΑΚΤΙΣΜΟ.

ΕΜΕΣΙ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟ 2 ΜΗΝΩΝ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλως μας ηρθες!! να τον χαιρεσαι το γιοκα σου!!

μην στεναχωριεσαι!Θα συνηθισει ο καλος σου ολες τις κρεμες κι ολα τα φαγητακια!! στην αρχη φτυνουν :laugh: πιτσιλανε ..αρπαζουν κουταλακια..ειναι τοσο γλυκα τα μωρουλινια!τους βαζεις το κουταλακι κ τους φευγει η μιση κ παραπανω ποσοτητα!!!

Μετα το μηλο εχει σειρα το πορτοκαλακι,η μπανανα,το αχλαδι!Θα του αρεσουν ολο και περισσοτερο!

και με τις σουπιτσες σιγα σιγα θρα βρει το δρομο του!!Θα χουν μεσα πατατουλα,καροτακια κ σιγα σιγα θα μπει κ το κρεατακι(καλα βρασμενο!)!

μετα στο multi για ενα καλο αλεσμα..βαζεις κ λιγο ζουμακι παραπανω αν το βλεπεις πολυ σφιχτο κι ολα τελεια!!Την πρωτη εβδομαδα βαζεις λιγα υλικα..Σιγα σιγα μπορεις κ προσθετεις οτι λαχανικα εποχης θελεις!Εμεις την ντοματα τη βαλαμε τελευταια...Απλα η παιδιατρος μου ελεγε οτι το ελαιολαδο καλυτερα να μπαινει στο τελος τους μαγειρεματος!

αντε κα βεφα..καλα μαγειρεματα!!! και ο γιοκας σου σιγα σιγα θα λατρεψει οπως ολοι οι γιοι,τα φαγητα της μανουλας του!!!:)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...