Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ


Recommended Posts

Πραγματι...Αχρειαστες να'ναι οι πληροφοριες αλλα πρεπει να τις ξερουμε...

Αγορασα και ενα βιβλιο πρωτων βοηθειων για παιδια και βρεφη και.... Πονεσε η καρδια μου βρε κοριτσια....Πως θα μπορουσα να τα κανω ολα αυτα....Μακαρι να μην αναγκαστει καμια μας να τα εκτελεσει.. :blink:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ναι δεν το συζητω αχρειαστα να ειναι δεν λετε τιποτα..

αλλα αυτα τα παιδια παντου οτι και να βρουν κατευθειαν στο στομα..:huh::P

καποια στιγμη και κυριως οταν περπατανε μπορει καπως να σου φυγει απο την προσοχη σου και κατι να βρει και να το καταπιει..και τοτε??:( παναγια μου δεν θελω να το σκεφτομαι αλλα πρεπει να ειμαστε προετοιμασμενοι να αντιδρασουμε..

Anastacia ποιο βιβλιια πηρες?

ειναι καλο?

βασικα εγω θελω να εχει πολλες εικονες για να καταλαβαινω ακριβως τι πρεπει να κανω,για αυτο μου αρεσαν τα βιντεακια..

αν μπορεις πες μου ποιο εχεις...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

MITSI2 έγραψε:

Anastacia ποιο βιβλιια πηρες?

ειναι καλο?

βασικα εγω θελω να εχει πολλες εικονες για να καταλαβαινω ακριβως τι πρεπει να κανω,για αυτο μου αρεσαν τα βιντεακια..

αν μπορεις πες μου ποιο εχεις...

Κοριτσια καλησπερα!Το βιβλιο που πηρα λεγεται "Πρωτες βοηθειες για βρεφη και παιδια" εκδ.Ιριδα. Εχει πολλες καταστασεις,αρρωστιες,εξανθηματα, κλπ κλπ. κ για παιδακια αλλα κ για βρεφη με αναλογες φωτο.Επισης στο τελος εχει πινακα οξεων νοσων με συμπτωματα και τηλεφωνα νοσοκομειων για Αθηνα,Θεσσαλονικη,Πατρα.

Οπως σας ειπα ακομη παθαινω σοκ καθε φορα που διαβαζω μια τεχνικη ή οταν βλεπω τις φωτο οποτε δεν μπορω να σας πω περισσοτερες λεπτομερεις!Σιγα-σιγα θα το ξεψαχνισω!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εγω παρακολουθησα καποια σεμιναρια για πβ σε παιδακια..

Οταν διαβαζουμε το βιβλιο δεν πρεπει να ασπαζομαστε ,επειδη καποια απ τα συμπτωματα συμβαινουν κ στο δικο μας παιδι,οτι εχει την χ αρρωστια!

το ιντερνετ προσφερει επισης φοβερη ενημερωση...

Εγω το μονο που εχω να πω (εκτος απο το να κανω την προσευχη μου)ειναι οτι η μανουλα πρεπει ναναι ΨΥΧΡΑΙΜΗ!!! οταν εχουμε τα λογικα μας κ δεν παρασυρομαστε απο την τρελα του μητρικου συναισθηματος μπορουμε να κανουμε απειρα πραγματα για να βοηθησουμε τα παιδακια μας!!και ειδικα στην αναγκη!!

ο δικος μου ,μικρος εχει κανει ραμματα στο κεφαλι δυο φορες..κ τις δυο ελειπε ο αντρας μου..τελευταια εσπασε το ποδι του...αν τα ειχα χασει ...χαθηκα κ γω κι αυτος!!

ολα θα τα καταφερετε δυνατες μου κοπελαρες μου εσεις!!!

μιτσι μου ευχαριστουμε κ για τα βιντεο κ για το ωραιο θεμα!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Πολύ χρήσιμα βιντεάκια.... ετσι θα ξερουμε οταν ρωταμε στους παιδικούς πως αντιμετωπίζουν τέτοιες καταστασεις αν πραγματικά ξέρουν τι λένε και τι κάνουν!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Πολύ καλό!! Είχα κάνει όταν ήμουν μικρή ( 16 στα 17) με τον προσκοπισμό σεμινάρια πρώτων βοηθειών για μεγάλους! Αυτά είναι πολύ χρήσιμα αχρείαστα να'ναι για όλους! Ευχαριστούμε!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλο ειναι να ξερουμε 5-6 πραγματα. Αχριαστα να ειναι φυσικα.

Παντως το πιο σημαντικο ειναι να ειμαστε ψυχραιμοι σε τετοιες καταστασεις αλλιως οι γνωσεις και μονο δε βοηθανε.

Μακαρι να μην χρειαστουν ΠΟΤΕ!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • @Kiddoαυτο με τη χοριακη πολυ ψυχοφθόρο. Λογικό να έχεις φοβίες. Κι εγω δεν τις θέλω τις χοριακες με αγχωνουν. Μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα ειμαι μες την τσίτα και δεν το μπορώ. Και σε αυτο το διαγνωστικό που πήγα σε αυτη την εγκυμοσύνη πας στις 6.00 το πρωί και τα αποτελέσματα βγαίνουν μετα τις 20.00 . Χθες τους την ειπα. 14 ωρες για μια χοριακη; Στις αλλες εγκυμοσύνες μου που ειχα κανει σε αλλα διαγνωστικά, σε 4 ωρες έβγαιναν. Τέλος πάντων δεν θα κάνω αλλη δεν θέλω για τους παραπάνω λόγους. Η τιμή εξ'αλλου είναι οπως έπρεπε να είναι. Σήμερα με επισκέφθηκαν συμπτώματα!! Αδυναμία φουλ, στομάχι ανορεκτο, ψιλοαναγουλα και πονανε οι θηλες μου απο χθες το βράδυ. Ο θηλασμός με πονάει τωρα με το μωρό. Οσο για το οικιακό ντομπλερ , ναιαιαιαι εγω είχα στο 2ο και στο 3ο  παιδι. Μπορεσα απο την 9η βδομάδα να την ακούω. Μετακομισαμε ομως πριν λιγο καιρό και δεν το βρίσκω... Το εψαχνα πριν κανενα μηνα για να το δώσω σε φίλη έγκυο. Θα παρω σίγουρα αν ολα εξελιχθούν καλώς, γιατί εμενα προσωπικά με ξε-αγχωνε να ακούω το μωρακι μου. Το εβαζα οταν δεν το πολύ ένιωθα και οταν ηθελα απλα να ακουσω για λιγα δευτερόλεπτα την καρδούλα του. Το ειχα παρει απ τo home test.
    • Εμενα το περισσότερο θεμα το εχει ο άντρας μου κ μετα οι αλλοι! Αυτο είναι το κακο 😞
    • Κοριτσι μου κ εμενα αρνητικο κ χοριακη σημερα 0,1! Κ ειδα περιοδο σημερα κανονικα. Κ γω σιγουρο τον ειχα. Αλλα μην απογοητευεσαι παμε γ τον επομενο μηνα με ενα ξεγνοιαστο καλοκαιρι! Ενα θα σ πω π μ το ειπαν ολοι πι γιατροι π εχω παει οταν τ μυαλο τα ψαχνει ολα δεν γινεται τπτ!!! Ηρεμια κ χαλαρα❤️
    • Πόσες μέρες πριν την αναμενόμενη ημερομηνία είσαι; Πάντοτε υπάρχει ένα περιθώριο αστοχίας, κυρίως όταν υπάρχει μεγάλη χρονική απ΄όσταση από την ολοκλήρωση του κύκλου. Είναι μια ένδειξη αλλά όχι κάτι σίγουρο. Το επαναλαμβάνεις και αργότερα για να δεις με μεγαλύτερο βαθμό βεβαιότητας τι γίνεται.
    • Ναι το φαντάζομαι πως εκει υπάρχει το πρόβλημα αλλά κορίτσια εσεις θα αποφασίσετε τι θα κάνετε στο σπίτι σας και ειδικά με το μωρο σας γιατί θα ακούσετε διαφορά και πολλά από εδώ και πέρα για το μεγάλωμα των παιδιών όποτε όσο μπορείτε να ακούτε μόνο τους παιδιάτρου σας και το ένστικτο σας να μην επηρεάζεστε από τους γύρο γύρο γιατί θα πελαγώσετε στο τέλος ο καθένας θα λέει το μακρύ και το κοντο του από εδώ και πέρα..  εμενα ο αντρας μου με την πεθερά μου έχουν τσακωθεί πολλές φορές για το παιδί.. εγω ευτυχώς με την μαμα μου πάλι δεν είχα τέτοια θέματα..
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...