Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ


Recommended Posts

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΕΧΩ ΠΕΙ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΛΟΧΕΙΑ ΓΕΝΝΗΣΑ ΠΡΙΝ 27 ΗΜΕΡΕΣ Κ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΩ ΛΙΓΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΣΚΑΜΠΑΝΕΒΑΣΜΑΤΑ...

ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΑΝ ΕΙΧΕ ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΚΑΤΟΣΟΥΡΕΣ ΣΤΗΝ ΛΟΧΕΙΑ ΤΗΣ..ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΥ ΕΧΩ ΚΑΙ ΥΠΟΘΗΡΕΟΟΙΔΙΣΜΟ, ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΡΟΛΟ..

ΤΟΝ ΘΗΛΑΣΜΟ (ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΜΕ ΕΧΕΙ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΣΕΙ ΠΟΛΥ) ΤΟΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ. ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΛΗ ΡΩΓΑ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΜΕΡΙΚΕΣ ΜΕΡΕΣ ΑΦΟΥ ΦΥΓΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΜΗΝ ΒΟΛΕΥΕΤΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΜΟΥ, ΕΚΛΑΙΓΕ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΕ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙ ΤΗΝ ΡΩΓΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ (ΟΤΑΝ ΜΑΛΑΚΩΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΙΠΙΛΙΜΑ ΧΑΝΕΤΑΙ, ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΓΑΛΑ ΜΕ ΘΗΛΑΣΤΡΟ ΕΒΓΑΖΑ 50-70ΜΛ ΣΤΑ ΤΡΙΑ ΤΕΤΑΡΤΑ.. ΜΙΑ ΑΝΤΕ ΤΟ ΠΟΛΥ 2 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΜΑΖΕΨΩ ΤΟΣΟ ΟΠΟΤΕ...ΠΗΡΑΜΕ ΞΕΝΟ ΓΑΛΑ...ΠΩΣ ΑΡΧΙΣΑΝΑ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΘΗΛΑΣΜΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ...ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΤΟ ΕΒΓΑΛΑ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΜΟΥ..ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΥ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΧΩ ΠΕΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΩΝ ΓΥΡΩ ΜΟΥ..."ΠΩ ΠΩ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΔΕΝ ΧΟΡΤΑΙΝΕΙ, ΔΕΝ ΒΟΛΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΦΑΕΙ ΚΑΛΑ..(ΠΑΡΗΓΟΡΙΑ ΣΤΟΝ ΑΡΡΩΣΤΟ..) ΣΑΣ ΖΑΛΙΣΑ...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κοριτσακι μου να σου ζήσει το μωρακι σου. Υποθηροειδισμό εχω κ εγώ. Και η μικρη μου ειναι 10.5 μηνών και θηλάζει ακομα απλα με θηλές σιλικόνης.

Μηπως οι ανακατωσουρες ειναι απ το ξενύχτι? μήπως δεν τρώς καλά? ολα αυτα ειναι φυσιολογικά ακομα και τα ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα. ΓΙατι δεν κανεις εξετασεις αιματος να δεις αν ειναι ολα οκ?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!! ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΓΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ Κ ΚΑΛΟΤΥΧΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙ ΣΟΥ!!!!!:) ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΑΥΤΑ ΣΚΑΜΠΑΝΕΒΑΣΜΑΤΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΑΡΑΝΤΙΣΕΙΣ ΘΑ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΠΟΛΛΥ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ Κ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΑ Κ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΟΤΙ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙB) ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕ ΠΟΛΛΥ ΑΥΤΟ ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΟΤΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΓΕΛΑΓΑ :) ΕΚΕΙ ΕΚΛΑΙΓΑ:dry: ΠΕΡΑΣΑ ΔΥΣΚΟΛΗ ΛΟΧΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚ. ΜΟΥ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΤΟ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙ ΜΟΥ ΤΟ ΤΑΙΖΑΝ ΤΟ ΑΛΑΖΑΝ Κ.Τ.Λ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΟ ΕΔΙΝΑΝ (ΓΕΝΝΗΣΑ ΜΕ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ) ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΕ ΗΘΕΛΕ ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΥΡΟ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΠΕΝΑΚΗΣ ΒΓΑΙΝΑΚΗΣ ΟΥΤΕ ΤΟ 1 ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΜΕ ΞΕΝΟ!!!!ΜΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΧΑΡΕΙΣ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΣΟΥ:):kiss: :kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ματ καλησπερα και να σου ζησει και το μωράκι!!τα ψυχολογικα μετα την γεννα ειναι φυσιολογικά..ειμαστε λιγο πιο ευαλωτες μετα τον ερχομο του μωρού..κοιτα να μην βαζεις αρνητικες σκεψεις στο μυαλο σου..και να ακους μουσικη να σου ανεβαζει την διαθεση..οσο για τις ανακατωσουρες μπορει να ειναι απο αυπνία και αλλαγη στο βιολογικο ρολόι..μιας και πολλες συνηθειες αλλαξαν..οσον αφορα και τα ωραρια υπνου..επισης μετα την γεννα υπαρχει μια πτωση των εργαστηριακων τιμών αιματος..

beoutsaki να σου ζησει η κορουλα και γω θηλάζω με θηλες σιλικόνης..μου ειχαν πει οτι με το που θα τις βαλω σε λιγο καιρο η θηλη θα φτιαξει αλλα τιποτα..εσυ ακομα με αυτες θηλάζεις να υποθέσω ε;;ειναι λιγο ζορι γιατι γλιστρανε..και καθε φορα πρεπει να τις βραζω κιολας για αποστειρωση..ποιες εχεις και σε βολευουν καλυτερα εγω τις swing medela

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

χαχαχα και γω ομοιοπαθουσα ειμαι juliana!

Εδω και 3 μηνες με τις ψευτοθηλες ειμαι!

Εγω να σου πω την αληθεια δεν το παλεψα πολυ για να πιασει το στηθος...

Οταν το θυμηθηκα ηταν πλεον αργα.

Παντως οι δικες μου θηλες εφτιαξαν τωρα πια.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

γαμωτο δεν ηξερα για αυτεσ τισ θηλες ισως να ειχα καταφερει να συνεχισω να το θηλαζω...τωρα ειναι αργα μαλλον γιατι εχει μειωθει πολυ το γαλα μου μιας και δεν μπορω να φαω σχεδον τιποτα και επειδη ο μικρουλης δεν προσπαθει να θηλασει...κλαψ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...