Μετάβαση σε περιεχόμενο

Thema me to Onoma...Peite mou th gnwmh sas


Elena333f

Recommended Posts

Kalispera se oles.Eimai eggyos me didyma k se dyo mhnakia me to kalo gennaw.Ta mwrakia einai agoraki-koritsaki.

To thema mou einai to onoma pou tha dwsoume sto koritsaki.An kai nwris egw kai o andras mou apofasisame na mh dwsoume katholou ta onomata twn pappoudwn k giagiadwn.Opote skeftikame onomata pou mas aresoun poly.Aleksandros to agoraki k Hlektra to koritsaki.

Teleutaia skeftomai to endexomeno na valw to onoma ths mamas mou (Katerina)pou na sas pw thn alitheia de mou aresei san onoma gia to paidi mou :S

H mhtera mou mas exei voithisei poly kai mas voithaei kai twra pou eimai eggyos.Kai ti den exei kanei auth h gynaika gia mena!Htan h monh pou me yposthrikse otan o pateras mou,gyrise th plath.(De symfonouse me to gamo mou,exoume na milisoume 3 xronia)

Twra pou emathe oti tha tou kanw eggonia exei hremhsei vevaia.Kapou kapou fernei dwrakia me qurier th mana mou :P

Den eixame pote sxesh patera-korhs k epeidh exei traviksei k polla h mama mou apo auton ton anthrwpo de polykaigomai na dwsw to onoma tou sto mwro.

Apthn allh exw syzhthsei me th mana mou to endexomeno na parei to koritsaki to onoma ths,estw kai san deutero onoma.

H idea de ths arese,mou eipe oti den yparxei logos na dwsw to onoma afou de tha to fwnazw me auto.Kai mallon exei dikio.

Den einai apo tis giagiades pou tha tsakwthei h tha stravomoutsouniasei epeidh den edwsa to onoma sto mwro alla skeftomai mhpws einai ypoxrewsh mou na to kanw.

Epipleon na sas pw pws eimai yiothetimenh,auto isws me kanei na to noiwthw auto poio entona.

H mama mou de mporouse na kanei paidia kai eixe talaipwrithei poly kai (voithise) emena pou h gynaika pou me gennhse de me ithele gt eixe polla koritsia k perimene agori.

Perimenw tis gnwmes sas.Eimai poly mperdemenh.

Na sas pw oti o andras mou den exei kanena provlimma sto na dwsoume to onoma ths mamas mou.

Sygnwmh gia to megalo mnm alla katalavainete...eimai se dillhma.

Filia

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Πιστεύω ότι δεν τιμάμαι τους γονείς μας με το δίνουμε στα παιδιά μας τα ονόματά τους. Νομίζω όμως ότι θα ένιωθες καλύτερα αν έδινες το όνομα που επέλεξες εσύ στην κόρη σου (και εγώ έτσι θα την ονομάσω, τό'χω δέσει βλέπεις ότι θα κάνω και κορίτσι!:P )και ανταπέδιδες με έργα και αγάπη την αγάπη και τις φροντίδες της μαμάς σου. Στους γονείς μας οφείλουμε πολλά και υπάρχουν πολλοί τρόποι να τους επιστρέφουμε την αγάπη που μας έδωσαν. Οι επιλογές μας όμως (ακόμα και για ένα απλό θέμα όπως είναι το πώς θα ονομάσουμε τα παιδιά μας) θα πρέπει να είναι δικές μας. Αυτή είναι η άποψή μου.

Σκέψου καλά και ελεύθερα!:)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Έλενα μου ,καλησπέρα!:laugh:

Με το καλό τα μωράκια σου!

Πιστευω πως δεν θα αλλάξει κάτι αν βγάλεις το κοριτσάκι σου σκέτο Ηλέκτρα ή Ηλέκτρα Κατερίνα.Η σχέση σου με την μαμά σου θα μείνει η ίδια.

Το να βγάλεις το όνομα της δεν θα λειτουργήσει σαν ένα ''ευχαριστώ''για την πολύτιμη παρουσία της στην ζωή σου.Αυτό από οτι καταλαβαίνω το έχει εισπράξει ήδη.

Γιατί να βγάλεις ένα όνομα που δεν σου αρέσει απλά και μόνο απο υποχρέωση και ένω ξέρεις και την θέση της ίδιας στο θέμα;

Φυσικά αν έχεις την ανάγκη να το κάνεις,κάνε το χωρίς δεύτερη σκέψη!;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αχχ βρε Ελενακι μου με συγκινησες....:unsure: με πολλα..με τη μαμα βραχος..που εισαι εγκυος στα διδυμακια κ η μανουλα στηριζει κ χαιρεται..

με ολα! Και γω θα ηθελα να βγαλω στα παιδακια μου ονοματα που μου αρεσουν..αλλα....τον μικρο θα τον ονομασω Γιωργο σαν τον μπαμπα μου..Ο οποιος ειναι πολυ προοδευτικος κ κουλτουριαρης..κ δεν τον νοιαζει ΚΑΘΟΛΟΥ αν θα βγει το ονομα του...Αλλα εγω θα το κανω..αν κ το Γιωργος μου φαινεται..κοινο..Θα το κανω γιατι ηταν κ ειναι ενας υπεροχος μπαμπας που τον λατρευω...Κι επειδη εχω χασει τη μαμα μου..θελω να κανω κατι γιαυτον..ξερω πως μπορει να μην το δειχνει..αλλα οταν το ακουσει θα κατουρηθει απ τη χαρα του..:P

ελενακι μου το Ηλεκτρα το λατρευω ειναι τελειο..αλλα εγω θα προτιμουσα κι ας μην ακουγοταν ,το ηλεκτρα-κατερινα..Τιμη σε αυτη τη γυναικα που μπορει να μη σε γεννησε..αλλα ειναι αληθινη μανα με τα ολα της κ ξεπερναει πολλες αλλες!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

θα μπορουσες μονο και μονο για συναισθηματικους λογους να παρει η κορη το ονομα της μαμας σου σαν δευτερο αλλα να παρει και το αγορακι το ονομα του πατερα του αντρα σου σαν δευτερο???:blink::huh: :huh: :huh:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Sas euxaristw gia to endiaferon kai tis apandhseis sas!

De kserw koritsia apth mia lew na to kanw gia thn yperoxh mama pou exw (na valw mono to onoma ths tlk,oxi san deutero)

K apth allh skeftomai ton andra mou pou den exei men provlimma alla tha ithele k autos opws eixame apofasisei na dwsoume onomata pou den exoun na kanoun me pappoudes k giagiades!

Mhpws tha skeftei gt twra na allaksw gnwmh,k na dwsei k autos onomata twn goniwn tou.

ARGW k Mamaka_4 k gw +fwnw mazi sas ...alla teleutaia to skeftomai k auto.Sygoura yparxoun polloi tropoi na ekfraseis stous goneis sou thn agaph sou k oti noiwtheis gi autous alla k auth h mama de tha xarei kapws perissotero an to kanw?Parolo pou leei oti den exei kanena provlimma ktl.

Happy mom mou!!Sou stelnw filaki glyko!Mhpws vre na dwsw topo sthn orgh?Sto katw katw ena onoma einai,na th kanw na xarei ligaki?De kserw.De pisteua oti tha eixa tetoio thema re koritsia.Elega panda tha dwsw sta paidia mou oti onoma mou aresei.

Apthn allh ekeinh leei na mh me apasxolei katholou k na mh to skeftomai.Na kanw oti thelw.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΕλένηΧ έγραψε:

θα μπορουσες μονο και μονο για συναισθηματικους λογους να παρει η κορη το ονομα της μαμας σου σαν δευτερο αλλα να παρει και το αγορακι το ονομα του πατερα του αντρα σου σαν δευτερο???:blink::huh: :huh: :huh:

Mperdema Elenh mou e?!Xxexexxexe:P

H plaka ksereis pia einai?Oute auto mporei na ginei gt o andras mou k o pateras tou exoun to idio onoma xaxxaxaxa

Ase pou olo provlimmata dhmiourgei :P

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συζητησε το με τον αντρα σου και αν δεν εχει προβλημα βγαλε το σαν δευτερο ονομα

Διαφορετικα εφοσον δεν εχει προβλημα και η μαμα σου την αγαπη σου και την εκτιμηση σου γι αυτην μπορεις να της το δειξεις με πολλους αλλους τροπους

αν και δεν ειναι κακο εφοσων δεν θα τα φωναζεται με τα δευτερα ονοματα τους τα παιδια να παρει και το αγορακι το ονομα του παππου και μπαμπα του??????????????

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Elena333f γεια σου κι από εμένα!!!

Σε καταλαβαίνω, ο τρόπος που το θέτεις πραγματικά δημιουργεί διλήμματα ακόμα και σε εμένα που το διαβάζω χωρίς να σε έχω γνωρίσει προσωπικά!!! :)

Πιστεύω πως θα πρέπει να δωσεις το όνομα της μητέρας σου μόνο αν πραγματικά το νιώθεις μέσα σου ως επιθυμία, ως μια ανάγκη που πρέπει να εκπληρωθεί και όχι επειδή "πρέπει". Με την προϋπόθεση βέβαια πως και ο άντρας σου συμφωνεί να αλλάξετε κάπως τα αρχικά σας σχέδια για τα ονόματα, ώστε να είσαι κι εσύ ήρεμη μέσα σου ότι έχεις κάνει το σωστό για όλους.

Μην το κάνεις σε καμία περίπτωση επειδή πρέπει και χωρίς να το αισθάνεσαι - ούτε η μητέρα σου θα το ήθελε πιστεύω - μόνον εάν το θέλεις!!! Αν δεν πρόκειται να την φωνάζεις τη μικρή σου με το όνομα της μαμάς σου, νομίζω δεν έχει νόημα να το δώσεις ως δεύτερο. Εμένα πάντως μου αρέσει πολύ το Κάτια από το Κατερίνα. :)

Ό,τι κι αν αποφασίσεις σου εύχομαι με το καλό να φέρεις τα μωράκια σου στον κόσμο!!!

:kiss::kiss::kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΟΤΑΝ ΕΔΩΣΑΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ Η ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ ΤΟΥΣ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΒΓΑΛΕΤΕ ΘΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΦΩΝΑΖΕΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΟΨΟΥΝ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΞΙΑ..ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΔΙΚΙΟ ΕΤΣΙ ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΣΟΥ ΛΕΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ ΣΟΥ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙΝΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΦΩΝΑΖΕΙΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟ.ΤΩΡΑ ΑΝ ΒΓΑΛΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ ΣΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΘΕΩΡΗΣΕΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΝ ΒΓΑΛΕΙΣ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ ΣΟΥ ΒΓΑΛΕ ΤΟ ΑΓΟΡΑΚΙ ΣΤΟ ΠΕΘΕΡΟ ΣΟΥ..ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΠΛΕΥΕΡΕΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΕΣ.ΑΛΛΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΑΝ ΖΕΥΓΑΡΙ ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΤΕ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αχ κι εμεις το ιδιο προβλημα εχουμε..

Δεν ξερω!! Μπρος γκρεμος και πισω ρεμα..

Κι εγω ελεγα οτι παντα θα βγαλω ασχετα ονοματα και

τελος..

Παντως καλυτερα βαλε και τα 2, απο το να μην το βαλεις καθολου..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπέρα και από μένα.Με το καλό να έρθουν τα μωράκια σου στον κόσμο

Η δική μου η γνώμη δεν συμφωνεί με των υπόλοιπων κοριτσιών.Εγώ το βλέπω σαν τιμή πραγματικά να πάρει το όνομα της μαμάς σου το κοριτσάκι σας.Εγώ θα της το έδινα ναι για ΟΛΑ αυτά που αναγνωρίζεις ότι έκανε για σένα.Πιστεύω ότι καταβάθος ίσως και να το περιμένει ή απλά να το θέλει και εννοείται να μη στο ζητάει γιατί και μόνη σου είπες πως δε θα το έκανε θέμα..

Anyway έχετε καιρό να το σκεφτείτε;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ELENA,

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ!!

ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΜΑ ΛΕΝΕ ΟΙ ΓΙΑΓΙΑΔΕΣ

ΚΑΙ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ,

ΑΛΛΑ, ΛΕΝΕ ΨΕΜΜΑΤΑ..

ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ, ΘΑ ΠΟΥΝ ΚΑΤΙ, ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ..

ΑΦΟΥ Ο ΑΝΤΡΟΥΛΗΣ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΣΟΥ,ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ελενακι καλησπερα και απο μενα και με το καλο να ερθουν τα μπουμπουκακια σου!!!

εμενα οχι απλα με συγκινησες....με τρελανες νυχτιατικα....

εχω το ιδιο δειλημα, χωρις να ειμαι εγκυος ακομα... στο οτι αν το δευτερο παιδι μου ειναι κοριτσακι τι να κανω... εχουμε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΟΛΛΑ ΚΟΙΝΑ ΣΗΜΕΙΑ!!!!!!

ειμαι και εγω υιοθετημενη και η μαμα μου ειναι το στηριγμα μου,η γλυκια αγκαλιτσα μου,που παντα σε οτι και αν κανω ειναι διπλα μου και με στηριζει και με ενθαρρηνει... οσο για τον μπαμπα...μια απο τα ιδια με εσενα...

η δικη μου μαμα λεει να μην δωσω στη κορη μου το ονομα της και οτι δεν χρειαζεται κτλ... αλλα εγω σκεφτομαι οτι αυτη η γυναικα με πηρε μιας ημερας μωρο και με ανεστησε,με μεγαλωσε με τοση αγαπη που μονο μια μαμα σαν την δικη σου καταλαβενει... θεωρω τιμη μου να δωσω στη κορη μου το ονομα της...ειναι σαν ενα ευχαριστω...το λιγοτερο που μπορω να κανω ειναι αυτο..... και εγω με τον χρηστο λεγαμε να δωσουμε ασχετα ονοματα στα παιδια μας.... με ειδε ομως που ε καποια στιγμη ημουν σκεφτικη...και μου ειπε οτι τι βλακειες λεμε.....η μαμα σου εδωσε την ψυχη της σε εσενα...της αξιζει αυτη η χαρα,ειναι το λιγοτερο πραγματικα.....

και εμεις εχουμε δεθει πραγματικα ..ισως και λογω του μπαμπα που ...τελοσπαντων!!!

παντως εγω προσωπικα αισθανομαι οτι αν ακουσει το ονομα της θα τρελαθει απο τη χαρα της!!! οσο και να λενε οτι δεν τις νοιαζει,μολις ακουσουν το ονομα τους θα καλινε κανα μηνα απο την χαρα τους!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Mikroula me aggikse to mhnyma sou.Nomizw pws esy mporeis na me katalaveis kpara poly kala mias k eisai sthn idia peripou katastash.

Exw kairo akoma mprosta mou.Tha to ksanasyzhthsw kai me ton andra mou kai vlepoume :)

K gw etsi nomizw mikroulaxristos pws an akousei to onoma tha xarei poly...mh sou pw pws tha klapsei apth xara ths.

Filakia se oles sas k sas euxaristw poly kai pali.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

και εμενα με αγγιξε το δικο σου μηνυμα ελενακι.. :)

πες μου και οτι η δικια σου κλαιει με το παραμικρο, θα τρελαθω!!!! η δικια μου μολις με βλεπει αρχιζει...''λουλουδι μου,μζωη μου,φως μου,που δεν αγαπαω τπτ αλλο στη ζωη μου πιο πολυ απο σενα κτλ...'' και μετα δωστου το κλαμα!!!!! ψυχουλες ειναι μωρε.... εχθες ηταν η ημερα της μητερας και της πηγα ενα λουλουδακι με μια καρτα και πλημμυρισε το σπιτι!!!!!!!! της λεω σταματα γιατι θα χρειαστουμε βαρκα εδω μεσα!!!! :)

να κανεις αυτο που λεει η καρδια σου.... ετσι και αλλιως τις μανουλες μας ετσι δεν τις λενε..?? της καρδιας..

φιλακια κουκλα μου! και φιλακι και στη κοιλιτσα!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αχ γλυκά μου κοριτσάκια με συγκινήσατε!! Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω το συναίσθημα σας αλλά έχω να πω ότι έζησα εν μέρει την φάση των μαμάδων σας! Λοιπόν, μια φίλη της μαμάς μου, έκανε πολλές προσπάθειες να αποκτήσει ένα παιδάκι! Είχε 3 αποβολές, τουλάχιστον αυτές θυμάμαι εγώ, και έχασε και μια σάλπιγγα της! Τελικά αποφάσισε να υιοθετήσει ένα παιδάκι! Στο βιβλίο μωρού, που γράφεις την αναμονή, την γέννα, τα πρώτα λογάκια κ.ο.κ. έχει γράψει για τον τοκετό! Πως ήταν, αν πόναγε και τα σχετικά! Το μωρό το είχε υιοθετήσει πριν γεννηθεί. Από την κοιλιά της βιολογικής μαμάς! Όποτε γράφει: " Όλα ήταν καλά! Δεν υπήρχαν πόνοι σώματος! Υπήρχαν πόνοι ψυχής!" Έριξα πολύ κλάμα διαβάζοντας το, παρόλο που ήμουν μόλις 19 χρόνων τότε, γιατί ήξερα πόσο υπέφερε!

Πιστεύω ότι θα την τιμήσεις πάρα πολύ, δίνοντας τ'όνομά της γιατί αυτή η γυναίκα υπέφερε διπλά! Είναι περιέργο συναίσθημα κορίτσια! Είναι άξιες μαμάδες! Και προσωπικά τ'όνομά Κατερίνα Ελενάκι μου είναι πολύ όμορφο και όχι τόσο συνηθισμένο όνομα! Βέβαια αυτό είναι στην δική σου κρίση κι η απόφαση θα είναι δική σου!!

Εγώ, σκέφτομαι πως αν κάνω κοριτσάκι στο 2ο, θα ήθελα να την βγάλω Ναταλία, Μελίνα γενικά ένα πρωτότυπο όνομα! Την μαμά μου την λένε Μαρία! Αλλά σκέφτηκα και κάτι άλλο κάποια στιγμή! Ότι δεν κάνει τ'όνομα τον άνθρωπο ξεχωριστό, αλλά ο άνθρωπος τ'όνομα! Μόνο και μόνο για μια γυναίκα που δίνει όλη της την ψυχή.. αξίζει!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

elena mou me to kalo ta didimakia sou:)))))))

kanenas gonios den paradexetai oti thelei na akousei to onoma tou!!!!!poli ligoi einai autoi pou to apaitoun alla eimai sigouri oti i mama sou tha xarei poli na to akousei bebaia meta apo oli authn thn suzhthsh pou tis ekanes den kserw......''thelw na to pw alla.....kai na...''

eprepe apo tin arxi na to sizitiseis me ton antra sou kai na eleges tha to pw stin mama mou giati.....()tous logous)i tha to pw ilektra kai paei kai teleiwse

aythn einai i tapeini mou gnwmi

kali apofasi

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ελενακι μου γλυκο τι παιδι εισαι εσυ???Μ'αρεσει πολυ ο τροπος που μιλας για τη μανουλα σου!Δεν εχω λογια!

Σεβαστη η αποψη σας να βαλετε ονοματα της αρεσκειας σας στα ζουζουνακια σας αλλα..... Εγω θα το εβαζα Κατερινα το κοριτσακι!Οχι πως ετσι θα της δειξεις την ευγνωμοσυνη και αγαπη σου...Αλλωστε η μανουλα σου ειναι η πιο ευτυχισμενη γυναικα στον κοσμο μονο και μονο επειδη ηρθες και υπαρχεις στη ζωη της!!!

Νομιζω ομως πως θα πεταξει στα συννεφα!!!!Ασε που μ'αρεσει παρα πολυ το ονομα Κατερινα!Εχει και ωραια υποκοριστικα: Κατια,Κατρινα(αν και παραπεμπει στον τυφωνα :P ), Ιρινα(ετσι φωναζουμε την βαφτηστιρα μου!)

Και αν τελικα το αποφασισεις θα ελεγα να μην της το πεις μεχρι τη βαφτιση!!!Θα ειναι τελειο!!!

Οτι χρειαστεις...Ξερεις που θα με βρεις!!!Φιλακια γλυκο κοριτσακι!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Elena οταν ημουνα εγκυος ειχαμε αποφασισει για τη μπεμπα μας ενα ονομα..Μελινα

που ηταν επιλογη ασχετη απο ονοματα γονιων

Οταν ειδα το μωρο ενιωσα οτι δεν της ταιραιζε το ονομα που ειχαμε επιλεξει για αυτην, αυθορμητα την ειπα Ζωη και κρατησαμε και τα δυο..

Θα σου προτινα να μη σκεφτεσαι ονοματα πριν δεις τα μωρακια σου

Οταν τα δεις και τα αγκαλιασεις τοτε ισως αλλαξετε γνωμη

Σε καταλαβαινω βεβαια ..αν καποτε κανω αγορακι θελω πολυ να το φωναζουμε Δημητρη το ονομα του μπαμπα μου που μας στηριζει οσο κανενας

Εχετε καιρο να σκεφτειτε αφου ερθουν με το καλο τα μπεμπακια σας!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καταρχην,σου ευχομαι με το καλο να παρεις στην αγκαλια σου τα μωρακια σου!!!!!!!!!!

οσο για το ονομα τωρα...κοιταξε να δεις...κακα τα ψεματα ειμαστε μια χωρα που τηρουμε καποιες παραδοσεις.και τι λεω αυτο γιατι κατα την γνωμη μου το να παιρνει το μωρο το ονομα των παπουδων του ειναι μια παραδοση:) ασ πουμε εμενα δεν μου αρεσει να δινω στο παιδι μου ονομα ασχετο των παπουδων του.το θεωρω πολυ ομορφο και κατι που με κανει και ξεχωριζω.ειναι ενας τροπος να με κανει να κραταω την αναμνηση του ατομου αυτου οταν πλεον δεν θα υπαρχει.και να νιωθω τιμη μου που κρατησα ζωντανο το ονομα του.τωρα θα μου πεις...η μνημη ενος ανθρωπου δεν παιριμενει το ονομα για να κρατηθει ζωντανη..οκ.απλα να το πω κι αλλιως θελω να παραμεινω καπως συντηρητικη και παραδοσιακη σε καποια θεματα.εξαλλου στην πλειοψηφια ετσι μεγαλωσαμε και οσο κι αν δεν θελουμε να το παραδεχτουμε καποια στιγμη οταν τα παιδια μας ερθουν στην θεση μας,οσο απελευθερωμενες κι αν θελουμε να δειχνουμε,θα χαρουμε πολυ αν ενα απο τα εγγονια μας εχει το ονομα μας.

θελω να καταληξω πως ο λογος που θα εβγαζα το ονομα των παπουδων θα ηταν περισσοτερο συναισθηματικος.:)

η επιλογή φυσικα ειναι δικη σου..:)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

mikroulaxristos έγραψε:

και εμενα με αγγιξε το δικο σου μηνυμα ελενακι.. :)

πες μου και οτι η δικια σου κλαιει με το παραμικρο, θα τρελαθω!!!! η δικια μου μολις με βλεπει αρχιζει...''λουλουδι μου,μζωη μου,φως μου,που δεν αγαπαω τπτ αλλο στη ζωη μου πιο πολυ απο σενα κτλ...'' και μετα δωστου το κλαμα!!!!! ψυχουλες ειναι μωρε.... εχθες ηταν η ημερα της μητερας και της πηγα ενα λουλουδακι με μια καρτα και πλημμυρισε το σπιτι!!!!!!!! της λεω σταματα γιατι θα χρειαστουμε βαρκα εδω μεσα!!!! :)

να κανεις αυτο που λεει η καρδια σου.... ετσι και αλλιως τις μανουλες μας ετσι δεν τις λενε..?? της καρδιας..

φιλακια κουκλα μου! και φιλακι και στη κοιλιτσα!

Nai glykia mou k emena me to paramikro vazei ta klammata!Ondws etsi tis lene manoules ths kardias k mporw na katalavw gt! :)

Ase epeidh h mama mou exei perasei k auth 3 apovoles opws h filh ths mamas ths Dallia,fovotan poly otan emeina egkyos.Mexri twra otan erxetai sto spiti mou staurwnei th koilitsa k leei Thee mou na pane ola kala!ktl.

K epeidh perase polles anyshxies me emena otan hmoun mwro fovotan na piasei th koilitsa k ths eipa mh fovase ola kala tha pane.K apo tote de fovatai.Vazei to auti ths sth koilia mou na ta akousei,ta xaideuei,tous milaei.

Poly sygkinhtiko.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Anastacia έγραψε:

Ελενακι μου γλυκο τι παιδι εισαι εσυ???Μ'αρεσει πολυ ο τροπος που μιλας για τη μανουλα σου!Δεν εχω λογια!

Σεβαστη η αποψη σας να βαλετε ονοματα της αρεσκειας σας στα ζουζουνακια σας αλλα..... Εγω θα το εβαζα Κατερινα το κοριτσακι!Οχι πως ετσι θα της δειξεις την ευγνωμοσυνη και αγαπη σου...Αλλωστε η μανουλα σου ειναι η πιο ευτυχισμενη γυναικα στον κοσμο μονο και μονο επειδη ηρθες και υπαρχεις στη ζωη της!!!

Νομιζω ομως πως θα πεταξει στα συννεφα!!!!Ασε που μ'αρεσει παρα πολυ το ονομα Κατερινα!Εχει και ωραια υποκοριστικα: Κατια,Κατρινα(αν και παραπεμπει στον τυφωνα :P ), Ιρινα(ετσι φωναζουμε την βαφτηστιρα μου!)

Και αν τελικα το αποφασισεις θα ελεγα να μην της το πεις μεχρι τη βαφτιση!!!Θα ειναι τελειο!!!

Οτι χρειαστεις...Ξερεις που θα με βρεις!!!Φιλακια γλυκο κοριτσακι!

Anastasia mou den eixa skeftei to Irina..poly kalo mou akougetai vre!

Telika mou fenetai tha to pw katerina :)

Oxi oxi de tha ths to pw mexri th vaftish!Alla eimai sygoyrh pws tha lapsei me mauro dakry!Tha sygkinhthei poly.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Με το καλό να γεννήσεις τα διδυμάκια σου! Προσωπικά από όσα γράφεις θα έδινα το όνομα στον πατέρα μου, για να γίνει και η αφορμή να έρθουμε πάλι κοντά! Θεωρώ ότι αυτό κιόλας θα κάνει χαρούμενη τη μητέρα σου!

ΥΣ.Δεν ξέρω βέβαια την κατάσταση που επικρατεί και υπό ποιες προϋποθέσεις.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

dallia έγραψε:

Αχ γλυκά μου κοριτσάκια με συγκινήσατε!! Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω το συναίσθημα σας αλλά έχω να πω ότι έζησα εν μέρει την φάση των μαμάδων σας! Λοιπόν, μια φίλη της μαμάς μου, έκανε πολλές προσπάθειες να αποκτήσει ένα παιδάκι! Είχε 3 αποβολές, τουλάχιστον αυτές θυμάμαι εγώ, και έχασε και μια σάλπιγγα της! Τελικά αποφάσισε να υιοθετήσει ένα παιδάκι! Στο βιβλίο μωρού, που γράφεις την αναμονή, την γέννα, τα πρώτα λογάκια κ.ο.κ. έχει γράψει για τον τοκετό! Πως ήταν, αν πόναγε και τα σχετικά! Το μωρό το είχε υιοθετήσει πριν γεννηθεί. Από την κοιλιά της βιολογικής μαμάς! Όποτε γράφει: " Όλα ήταν καλά! Δεν υπήρχαν πόνοι σώματος! Υπήρχαν πόνοι ψυχής!" Έριξα πολύ κλάμα διαβάζοντας το, παρόλο που ήμουν μόλις 19 χρόνων τότε, γιατί ήξερα πόσο υπέφερε!

Ax Elenaki me sygkinhses me auto pou egrapse h filh ths mamas sou!

δεν κάνει τ'όνομα τον άνθρωπο ξεχωριστό, αλλά ο άνθρωπος τ'όνομα! Μόνο και μόνο για μια γυναίκα που δίνει όλη της την ψυχή.. αξίζει!

To ksanaskeftomai kai nomizw pws exeis dikio!

Se euxaristw!K sena k oles tis kopeles.Koritsia me voithisate poly!

To mammy einai apta kalytera forum me pragmatika euaisthita kai poly kala koritsia!

Sas euxaristw gia tis euxes!

Sas euxomai k gw oti kalytero sth zwh sas.K oti epithymeite na pragmatopoihthei!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...