Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΓΑΛΑ!


Recommended Posts

Κορίτσια τα φώτα σας! Θηλάζω το μωρό μου αποκλειστικά και ενω όλα πήγαιναν καλά μεχρι τώρα τις τελευταιες μέρες το μωρό κατα τη διαρκεια του φαγητού ήταν ανήσυχο. Απόψε που θήλαζα ήταν και πάλι ανήσυχο,τεντωνότανε και έκλαιγε κι έτσι δοκίμασα να του δώσω ξένο. 90ml τα έφαγε σα τρελός! Το πόσο στεναχωρέθηκα δε λέγεται... Μου κόβεται σταδιακά το γάλα? Εσεις που θηλάζετε αποκλειστικά σας έχει τύχει κάτι αντίστοιχο? Τι να κάνω??

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

mom to be poso minon einai to moro sou???

apokleietai na mi exeis...to efage giati tou irthe eykolo..

k mena exei poso kairo pou troei kana 3 lepto kanonika k meta klaiei

mia thilazei mia klaiei..k ton afino de to piezo..t poli poli sto misaoro na ksanafaei..

fasis pernane..

episis me to thilastro oso bgazeis toso exeis..

k go tis protes meres etsi imoun k meta ayksithike..

episis de paizei rolo to poso tha bgaleis me to thilastro..me to an exeis gala

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

k emna se 10 meres tha ginei 3..

pantos mi doseis kseno..

tha prosarmostoun..

pao na xalaroso sto thilasmo k ekei pou pao arxizei klaei k de kserei ti thelei..

mi to zorizeis..tha se deiksei ti thelei to moro...

pantos de iparxei periptosi na mi exeis..

apo kila kala paei?

an einai kala mi stenaxoriesai..;) ;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Απο κιλά είναι πολύ καλός,γεννηθηκε 3060gr και τωρα είναι 5000gr.Δε θα ξαναδώσω ξένο.Θα του δίνω όποτε θέλει εκείνος και βλέπουμε. Ελπίζω μονο να μη μου σταματησει το γάλα... Δεν υπάρχει λογική εξήγηση για να συμβει κατι τετοιο,ετσι δεν είναι? Μειώνεται ετσι στα ξαφνικά το γάλα? Δεν έχω αλλάξει τιποτε στη διατροφη μου ούτε έχω ελαττωσει τα γευματα. Μονο που το βραδυ κοιμαται στις 10 και ξυπνα στις 4-5 για φαγητο. Μήπως να ξυπνάω στο ενδιαμεσο να βγάζω το γάλα?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Οχι οχι μην μπαινεις σ΄αυτη τη λογικη ! Γιατι να μην εχεις γαλα ?

Το οτι εβγαλες με το θήλαστρο (ποιο θηλαστρο?) 15 μλ δεν λεει τιποτα εγω μπορει να μην εβγαζα και καθολου . Αλλες οι θηλαστικες κινήσεις του μωρου και αλλες του θηλαστρου .

Το οτι ηπιε το μωρο το ξενο γαλα παλι δεν λεει τιποτα . Τρεχει μεσα στο στομα του ευκολα και το πινει .

Αυτα ομως τα δυο ειναι τα βασικά που ακουω συνέχεια και οδηγουν τις περισσοτερες γυναικες σε αποθηλασμο . Ειναι δυο λαθος τακτικες που δινουν λανθασμένα μυνηματα !

Γάλα εχεις αυτο δεν το συζητάμε . Ισως ομως το βράδυ να ειναι πιο μειωμένη η ροή και συνήθως το βράδυ τα μωράκια ειναι και εκεινα κουρασμένα και δεν εχουν υπομονή να καθήσουν στο στηθος . Τα ιδια ακριβως μου εκανε και η μικρουλα μου ενα διαστημα . Δεν ηξερα τι συμβαινει , να σου πω δεν πολυασχοληθηκα κιολας ... Την ηρεμουσα με χαδια και αγκαλιες και την ξαναπροσπαθούσα . Συνήθως θηλαζε καλύτερα μετά ή αν και παλι δεν ηρεμούσε προσπαθουσα να την κοιμήσω και ήξερα αν πεινάσει θα ξυπνήσει .

Μπορεις επισης να βοηθας την ωρα που θηλάζει κανοντας μασαζ στο στηθος να παιρνει πιο γρηγορα το γαλα να μην κουραζεται και εκνευριζεται . Οτι χρειαστεις πες μας . Μην δινεις συμπλήρωμα ομως και μην μπαινεις στη λογική του θηλαστρου !

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

oxi mia xara ta pas..

k mena gennithike 3030 k einai 5.500 alla k pio megalo apo to diko sou..

de iparxei logos na dosei kseno..

episis pernane k alma anaptikseis,,

pou pinane k trone pio polli..

emeis eimaste se ayti ti fasi ..k edo k treis meres mas sinodeyei polli gkrinia...

mi dineis kseno...ayto tha sto meiosei..

to moraki sou kserei pote tha faei:) :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Σας ευχαριστώ τόσο πολύ! Αληθεια τι θα έκανα χωρις εσας? Το τι θάρρος δίνουμε η μια στην άλλη δε λέγεται... Θα σας πω αύριο πως τα πάμε. Και εννοείται πως δε ξαναδίνω ξένο

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ναι ναι Μομ μου μη δινεις συμπληρωμα,μια χαρα εχεις γαλα,επειδη δεν το βλεπουμε να τρεχει δεν σημαινει πως δεν εχουμε!Τα κοριτσια οτι ειπανε,ειναι ολα σωστα,ακολουθησε αυτα και κοψε το ξενο,το μωρακι περναει καποια φαση ανησυχιας αλλα θα ηρεμησει!;):)

ασχετο..,Θουλη πως μεγαλωσε ο μπεμπης καλε!!!!!Κουκλος ειναι!!!Ποτε θα τον φερεις να τον δουμε?..πριν παει φανταρος ε!!!!:laugh:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αχ... πόσο εύκολα αγχονώμαστε στον θηλασμό και τις περισσότερες φορές είναι χωρίς λόγο.

Τις προάλλες τη θήλασα στο σούπερ μάρκετ και σκούπισα το στήθος μου με μια κόκκινη χαρτοπετσέτα. Προφανως ένα κομματάκι κόλλησε στο στήθος μου και όπως δεν είχα την πολυτέλεια να κάνω και πολλά όταν το είδα νόμιζα ότι μάτωσε πάλι! Άντε πάλι στεναχώρια. Το αστείο είναι ότι πονούσα κιόλας! Το έδειξα στον άντρα μου και με άρχισε στο δούλεμα!!! Και καλά μου έκανε!

Εμένα ο θηλασμός σπάνια φτανει τα 10 λεπτά τη φορά. Είναι 4 μηνών και τρώει ακατάστατα. Ούτε που μετράω κάθε πότε. Προτιμάει να εχει τα χέρια της στο στόμα από το στήθος μου. Τα πέρασα και εγώ αυτά. Έκλαιγε συνέχεια στα 3 λεπτά. Και αν τολμούσα να την πιέσω να φάει... γινόταν Ο ΧΑΜΟΣ! Στεναχώρια εγω.

Καμιά φορά χτυπιέται γιατί θέλει να φάει από το άλλο στήθος από εκείνο που την έχω βάλει. Τι να πω.

Όσο για το γάλα... Κάνω κάθε γεύμα από το ένα στηθος. Λογικά σημαινει ότι και τα δύο είναι ικανά να τη χορτάσουν. Όταν όμως πάω να βγάλω γάλα, το ένα βγάζει 200μλ και το άλλο 50. Το ένα πετάει γάλα σαν τρελο (απο εδω και απο εκει αν δεν το προλάβω) και το άλλο τρεχει σαν βρύση. Γεννήθηκε 3570γρ και στους 4 μήνες είναι 6740γρ.

Ελπίζω να σε ηρεμησαμε!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

athina mou se prolaba se auto me ta stithi to exw grapsei edw http://mammyland.com/index.php?option=c ... &id=105166

se astia morfh diakomodontas to .

apoti katalabenw se poles kopeles ta stithi tous einai diaforetika to ena me to alo .

emena tora thelei kai apo ta dyo na thilazei se kathe geuma kai xtipiete gia na to balw kai sto alo stithos .allazei shnexia protimiseis....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα! Τελικα ειχατε δίκιο,δεν ήταν οτι δεν είχα γάλα απλως στο μωρο μαλλον δεν αρεσε το γάλα.. Τωρα όμως όλα καλά!Παντως είναι δυσκολα αν δεν εχεις υποστηριξη απο τους γύρω σου.Η μαμα η αδερφη και ο ανδρας μου όλο το Σαβ/κο μου ελεγαν να δωσω ξενο,να μη παιδευομαι εγω και το παιδι,μεχρι ποτε πια θα θηλάζω κ.α. Ειχα μονο εσας να μου δινετε κουράγιο και ευχαριστώ πολύ γιατι το αποτέλεσμα μας ανταμειψε!Φιλάκια!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Τι εννοεις δεν αρεσε στο μωρο το γάλα ? Το δικο σου γάλα??

Να δωσεις στον αντρα σου να καταλαβει ποσο σημαντικο ειναι να θηλαζεις το μωρο σου . Χρειαζεσαι ενα συμμαχο για τα δυσκολα και σιγουρα οταν ο συντροφος μας ειναι "μαζι μας" τοτε ειμαστε αλυγιστες :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αφροδίτη το διάβασα το μήνυμά σου και γέλασα. Εγώ τα είχα ονομάσει Κρήτη και Σαντορίνη, όχι για τον τρόπο που πεταγαν το γάλα αλλά ανάλογα με το πως είχαν κοπεί. Το ένα ειχε μια βαθια σχισμη που χωριζε τη ρωγα στα δύο και το έλεγα φαραγγι της Σαμαριάς. Το άλλο ήταν σαν κρατήρας ηφαιστείου και το έλεγα το ηφαίστειο της Σαντορίνης!!!

Mom to be ούτε εγώ είχα τη συμπαράσταση από τον οικογενειακό μου κύκλο και πηγαν πολλά πράγματα στραβα. Χωρίς να υπερβάλω η ΛαΛα με στήριξε ως εκεί που δεν πάει.

Ακόμα και σήμερα με ρωτάνε πόσο πια θα θηλάσω το μωρό. Αν πω κανένα χρόνο και βλέπουμε με ρωτάνε αν είναι καλό για το παιδί.... Τι να πω. Ξαφνικά οι αγελάδες έγιναν καλύτερες απο μένα. Και να σκεφτείτε ότι τα γάλατα πρώτης και δεύτερης βρεφικής ηλικίας γράφουν πάνω πως ο θηλασμός είναι η καλύτερη διατροφή για το παιδί.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

LaLa,για το δικο μου γαλα λεω γιατι δε βρηκα αλλη εξηγηση για την αντιδραση του. Μηπως εφαγα κατι που επηρασε τη γευση του γαλακτος? Τι να πω...Οσο για τον ανδρα μου η αληθεια ειναι οτι δε συμπαραστεκεται...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

kakos pou den sou simparastekete ,prepei na tou doseis na katalabei poso shmantikos einai ,prepei na ton exeis shmaxo .

an den eixa ton antra mou shmaxo tote den tha ta eixa kataferei ,diabase omos ti prosferei o thilasmos kai einai polu uper kai perifanos !

tou aresei polu omos kai h eikona pou blepei ,trelenete na blepei to moro na thilazei .se alous antres den eresei apoti kserw .

prepei na eisai hremh kai esu gia na thilasei to moro xoris na exei grinia ,otan se katalabenei kapos den niothei aneta mazi sou kai sigouria .

telos mporei na einai mono mia diskolh eudomada kai na perasei pantos mhn anisixeis adika ta kanoun afta kata kairous ginonte pio neurikoulia kai meta ksanaepanerxonte .

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Τον άντρα σου τον χρειάζεσαι. Δώστου να διαβάσει σχετικά βιβλία και πηγαίνετε μαζί σε κάποια συνάντηση του Συνδέσμου θηλασμού, μίλα του!!Κια κυρίως μην τον αγνοείς!!! Βάλτον στο παιχνίδι;) Φέρσου του με τρυφερότητα. Τη χρειάζεται και αυτός!

Και εγώ, χωρίς τον άντρα μου ίσως να μην τα είχα καταφέρει. Βλέποντας το παιδί μας να μεγαλώνει, συμετέχοντας τρυφερά κάποιες φορές στις στιγμές του θηλασμού του γιού μας (μας αγκαλιάζει συγκινημένος, μου φέρνει να πιω κάτι) είναι τρελλός από ευτυχία και ο πιο ένθερμος υποστηρικτής του θηλασμού!!! Εσύ μου τον έκανες έτσι λέει περήφανα!!

Δώστου να καταλάβει ότι ο θηλασμός είναι χαρά και ζωή! Αλοίμονο πλέον σ'αυτόν που θα πει μπροστά του κανένα άσχετο σχόλιο για τον θηλασμό!!:laugh:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...