Μετάβαση σε περιεχόμενο

αλλαγή γυναικολόγου


Recommended Posts

Κορίτσια βρίσκομαι σε πανικό!!

Πρέπει να αλλάξω γυναικολόγο άμεσα.

Ζω σε επαρχία και ανεβαίνω στην Αθήνα για να επισκευθώ τον γυναικολόγο μου. Επίσης τον ίδιο γιατρό τον έχουμε πολλές εδώ και ο τόπος είναι μικρός και τα νέα κυκλοφορούν πολυυύ γρήγορα.

Έχουμε συζητήσει εδώ στο forum παλιότερα ένα θέμα που με απασχολούσε για τα χάπια κλομιφένης που μου είχε δώσει χωρίς εξετάσεις. Κάποιες κοπέλες το βρήκαν παρακινδυνευμένο και μου συνέστησαν να ρωτήσω και κάποιον άλλο.

Κορίτσια έφτασε ο κόμπος στο χτένι. Έννιωθα ότι όποτε πηγαίνω δεν έχει χρόνο να ασχοληθεί ουσιαστικά με μένα. Έμαθα κι από άλλες κοπέλες ότι το ίδιο συμβαίνει και σε εκείνες. Επίσης έμαθα κι άλλα γεγονότα με κοπέλες. Σήμερα έμαθα κάτι πολύ σοβαρό και έχω πάθει σοκ!

Φοβάμαι πολύ.

Μήπως μπορείτε να μου συστήσετε δοκιμασμένους καλούς γιατρούς? Έχουν ακουστεί κάποιες φορές ονόματα γιατρών, γι' αυτό ανοίγω αυτό το post. Να του έχω εμπιστοσύνη, να μην ανησυχώ συνέχεια.

Θα βοηθηθούν σίγουρα κι άλλες κοπέλες από επαρχία.

Ευχαριστώ και συγνώμη για το μεγάλο μήνυμα...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Βρε αγάπη μου γλυκιά, γιατί δεν πηγαίνεις σε ένα γυναικολόγο πιο κοντά σου? Μόνο έναν έχετε εκεί?

Στο λέω γιατί θα σε διευκόλυνε να είναι κοντά σου και να πηγαίνεις οποτεδήποτε θέλεις.

Αν βέβαια επιμένεις έχουμε να σου προτείνουμε πολλούς!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Βρε mirlitsa μου δίκιο έχεις, αλλά υπάρχουν κάποιοι λόγοι που δεν με αφήνουν να το κάνω. Άσε που δεν έχεις να επιλέξεις...

Αν θέλεις, σε παρακαλώ πρότεινέ μου κανένα δοκιμασμένο. Να του έχεις εμπιστοσύνη.

Σε παρακαλώ..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΜILINA ΜΟΥ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΚΟΡΙΤΣΑΡΑ ΜΟΥ.Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΙΑΣΩ, ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟΣ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΥΦΗ ΚΑΙ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΣΑΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ.ΕΧΕΙ ΞΕΓΕΝΝΗΣΕΙ ΠΕΤΡΟΥΛΑΚΗ (ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗΣ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ) ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΤΗΝ ΜΑΣΤΡΟΚΩΣΤΑ.ΑΝ ΘΕΣ ΣΤΕΙΛΕ ΜΟΥ ΠΜ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ.ΕΓΩ ΤΟΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΙ ΜΕ ΚΛΕΙΣΤΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ!!ΦΙΛΑΚΙΑ..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Και ο δικός μου γιατρός είναι στο ΙΑΣΩ, είναι πολύ καλός άνθρωπος και επιστήμων φυσικά. Έχει χειρουργήσει στο παρελθόν και την μητέρα μου, τον επιστεύομαι απόλυτα!

Λέγετε Γιαννίκας και έχει ιατρείο στον Πειραιά.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μirlitsa μου σε ευχαριστώ πολύ!!

Annak, σου έστειλα pm για να μου στείλεις λεπτομέρειες. Έχω ακούσει και την ίδια την Πετρουλάκη να μιλάει πολύ όμορφα για τον γιατρό της, αλλά δεν είχα ακούσει όνομα. Σ' ευχαριστώ πολύ πολύ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπέρα! Σε καταλαβαίνω απόλυτα διότι εγώ άλλαξα 3 γυναικολόγους μέχρι να καταλήξω! Τελικά πήγα στον Πετρογιάννη που ξεγέννησε και τη Βανια και την sweetmammy και είναι καταπληκτικός!!!!!!! Φοβερός άνθρωπος και πολυ καλός επιστήμονας!!!!!!! Αν και είναι πολύ γνωστός δεν είναι καθόλου ψωνάρα σαν κάτι άλλους καβαλημένους και ασχολείται σοβαρά με ότι σε απασχολεί και ας είναι και βλακεία.... Είναι στο Ιασώ και είναι και πολύ φθηνότερους από πολλούς άλλους!!! Αν θες τηλέφωνα και ότι άλλο στείλε μου προσ. μήνυμα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...