Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΗΛΑΣΜΟ


Recommended Posts

ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΜΑΜΑ ΚΑΙ ΖΗΤΑΩ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΗΛΑΣΜΟ.

Η ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 1 ΜΗΝΟΣ ΚΑΙ ΤΗ ΘΗΛΑΖΩ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ.ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ 1150ΓΡ ΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ.ΕΙΝΑΙ 5 ΚΙΛΑ.

ΕΔΩ ΚΑΙ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΕΝΩ ΤΡΩΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 10 ΛΕΠΤΑ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΙΑΝΕΙ ΤΗ ΘΗΛΗ.ΤΗ ΒΑΖΩ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΑΚΙ ΤΗΣ ΚΑΙ ΣΕ ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΘΑ ΚΛΑΨΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΘΕΛΕΙ ΠΑΛΙ ΝΑ ΦΑΕΙ.ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ.

ΘΕΛΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΘΗΛΑΣΩ ΑΛΛΑ ΦΟΒΑΜΑΙ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΤΕΞΩ ΑΛΛΟ.

ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ?ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΕ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εχει πέσει πολύ κουβέντα σχετικά με το θηλασμο και ειδικά με αυτο το στάδιο όπου το μωρό μεγαλώνει και αλλάζει. Το κλάμα του μωρού δε σημαινει απαραίτητα ότι πεινάει κορίτσι μου...κάνε κάτι άλλο με το μωρό σου..δες κυριώς αν ζεσταίνετε αν έχει λερωθεί. Αν δεν συμβαίνει κάτι τετοιο μπορεί να θελει απλώς να ασχοληθείς μαζί της. Μη σκέφτεσαι κατευθείαν ότι πεινάει!! ΜΕγαλώνει το μωρό και ζητάει ερεθίσματα! Δε θέλει να είναι΄συνέχεια σε μια κούνια και να κοιμάται! Τραγούδησε της, παίξε μαζί της , απασχόλησέ την. Αν ακόμη κλαίει τότε στο στήθος σίγουρα θα ηρεμήσει. Αν ακόμη συνεχίζε να κλαίει τότε ελέγχεις αν το μωρό δεν έχει πυρετο κοκ. Πάντως θυμάμαι τον πρώτο καιρό ΄΄ημουν με το στήθος έξω όλη μέρα..κόντευα να φρικάρω αλλά όσο περνουσαν οι μέρες άλλαζε ο μικρός και άλλαζε κ τις συνήθειές του! Κάθε μήνα θα αλλάζει η συμπεριφορά του θα δεις! Πλέον δε θα θέλει να κοιμάται τόσες ώρες όσο όταν γεννηθηκε. Κάνε υπομονή και μήνα στον μήνα θα αλλάζει!!Μην το βάζεις κάτω τόσο εύκολα!! Έγώ δεν άντεξα να δω ούτε μια φορά τον μικρό μου να πίνει ξένο γάλα!!! Στενοχωρήθηκα!!Θηλασα σχεδόν χρόνο. Διαπίστωσα πως ενώ φαινόταν βουνο το όλο θέμα όσο περνούσε ο καιρός βελτιωνόταν η κατάσταση, αρκεί να αναγνώριζα τα σημάδια της συμπεριφόράς του. :) Πάλεψέ το και θα δεις ότι θα σε ανταμείψει!!!;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αγαπητή εφούλα μπορεις να δεις ένα post "Προβλήματα στον ύπνο" όπου αναφέρουμε ότι τα μωρουλίνια μας δεν κοιμούνται. Επειδή και ο δικός μου με το που έγινε 1 μηνού άρχισε να ξυπνάει και να κλάει κάθε μία ώρα στην αρχή και εγώ (εντελώς άπειρη) νόμιζα ότι πεινάει. Φρίκαρα με το θηλασμό, άρχισα να δίνω και συμπλήρωμα και γενικώς τα έκανα αχταρμά. Μέχρι που πήρα τηλ. τη μητέρα μου και έκλαιγα με λυγμούς στο τηλέφωνο. Ευτυχώς η μαμάκα μου ήρθε και με έβαλε σε μια σειρούλα. Μου εξήγησε αυτά που λέει και το τυρογαριδάκι. Το μωρό ήθελε παρέα, τραγουδάκια κοκ.Τώρα τον θηλάζω αποκλειστικά κάθε 3 μιση με 4 ώρες.Θέλει υπομονή και βοήθεια(ειδικά αν είσαι άπειρη).Δυστυχώς αυτά δε σου τα λέει κανένας και τα μαθαίνεις στην πράξη.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...