Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ανησυχώ για τον γιο μου.....!!!!


Recommended Posts

Κορίτσια καλημέρα, αν και είμαι μέλος από τον Αύγουστο πρώτη φορά θα γράψω για την δική μου ανησυχία!

Ο γιος μου σήμερα έχει γενέθλια γίνεται 4 ετών, αλλά δυστυχώς δεν θα τα γιορτάσουμε γιατί είναι άρρωστος. Από την Κυριακή το βράδυ κάνει εμμετό, συνολικά μέχρι σήμερα έκανε 6 με 7 φορές περίπου. δεν τρώει τίποτε μόνο πίνει γάλα το πρωί και λίγο το βράδυ πριν τον ύπνο. Ήταν αδύνατος (15 κιλά!) τώρα έχασε και δύο έγινε 13, δηλαδή τα κόκαλά του άρχισαν να φαίνονται!! Τον πήγαμε στον γιατρό και μας είπε ότι αν συνεχίσει να κάνει εμετό μέχρι την Πέμπτη θα πρέπει να τον πάμε στο νοσοκομείο να τον βάλουν σε ορό!! μας έδωσε κάτι υπόθετα να του βάλουμε που θα τον βοηθήσουν να κρατήσει το φαγητό. Έχει λίγο ερεθισμένο λαιμό. Μας είπε να του δώσουμε ό,τι αυτός θελήσει, ακόμη και μπριζόλα! πρέπει να αποκτήσει ξανά όρεξη. Έτσι σήμερα το πρωί ήπιε γάλα και μετά μου ζήτησε φέτα (?) του έδωσα, ήπιε λίγο νερό και να σου εμετός πάλι...!:( :(

Δεν ξέρω τι να κάνω είμαι πολύ στενοχωρημένη...έτοιμη να κλάψω...δεν μπορώ να τον βλέπω έτσι αδύναμο, δεν μπορεί ούτε να σηκωθεί να περπατήσει από την αδυναμία!!:( :( φοβάμαι μήπως κολλήσει και το μπουμπουκάκι μου (8 μηνών) αν και ο γιατρός είπε ότι μπορούν να είναι στο ίδιο δωμάτιο αλλά σε κάποια απόσταση γιατί αν κολλήσει θα είναι πιο δύσκολά για αυτήν!!!:(

Έκανε εξέταση αίματος για το μικρόβιο του στρεπτόκκοκου, ευτυχώς δεν έχει.

Τι να πώ....πότε θα ξαναγίνει καλά το πουλάκι μου να σηκωθεί, να παίξει, να γελάσει?

Δεν έχουμε και κανέναν εδώ να μας βοηθήσει, να ασχοληθεί λίγο με την κόρη μας ώστε να ασχοληθώ περισσότερο με εκείνον? Όταν τον παίρνω στην αγκαλιά μου κλαίει η κόρη μου, όταν την παίρνω στη αγκαλιά μου κλαίει ο γιος μου και γίνεται ένας χαμός!!

Συγνώμη για το μακροσκελές ποστ ....αλλά είμαι πολύ στενοχωρημένη...:( :(

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Geia sou Argi mou!

Na ta ekatostisei o gios sou k perastika tou!

Den kserw an mporw na se voithisw alla na dwsw k egw mia idea..Mipws exei kollisei gastrenteritida?Exw perasei k kapws etsi itan..Den kserw an lew vlakeia omws an einai kati tetoio apagoreuontai ta galaktokomika..Mipws ton peirazei k to ligo gala pou pinei?

Elpizw na ginei grigora kala!

Ta filia mou!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αχ γλυκιά μου σε καταλαβαίνω απόλυτα. Και μένα όταν αρρωστήσει κάπιο από τα δυο μου παιδιά στεναχωριέμαι αφάνταστα έστω και για κάτι απλό, πόσο μάλλον εσύ που είσαι σε χειρότερη κατάσταση.

Η αλήθεια είναι πως αν πίνει γάλα το παιδί δεν έχει φόβο για τίποτα. Όταν η κόρη μου ήταν 10μηνών αρρωστούλα (όχι κάτι σοβαρό) δεν έτρωγε μια ολόκληρη εβδομάδα. Της έδινα συνέχεια γάλα και ευτυχώς δεν έχασε πολλά κιλά.

Προσπάθισε να του γίνεις τουλάχιστον γάλα συχνά για να μην αφυδατωθεί και χρειαστείτε ορό.

Περαστικά σας και εύχομαι να μην είναι κάτι σοβαρό.:)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αχ argi μου ευχομαι να ειναι γρηγορα περαστικα.

να γινει καλα γρηγορα ο γιοκας σου .

ειναι πολυ δυσκολο να ειναι αρρωστουλι το παιδι σου και ακομη περισσοτερο οταν δεν εχεις βοηθεια.

δοκιμασε να του δινεις πολυ ελαφρια φαγητα και σιγα σιγα για να στρωσει το στομαχακι του.πχ καμια κοτοσουπα,κι οσο θελει ας φαει.

καλα κουραγια μανουλα.

χρονια πολλα για το γιοκα σου και πολλες ευχες για πολυυυ γρηγορη αναρρωση

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

argi xronia polla kai apo mena na ton xerese..

to pathame kai emeis me tin beba mas auto pou einai 9 minwn,,,mas eipe o giatros na tis dinoume ligo gala mono xwris laktozi kai mono vrasti patata me kotopoulo i rizi gia liges meres kai twra eimaste kala...kai fusika kati skonakia na ta vazoume mesa sto gala gia na min pathei afidatosi.auta apo mena euxome na ginei grigora kala o mikros.

filakia

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Να ευχηθώ και εγώ με τη σειρά μου να τα εκκατοστήσει ο μικρος και να είναι πάντα καλά και τα δύο σου παιδάκια!

το μονο που μπορώ να σου προτείνω εγώ είναι μήπως να τον πήγαινες ξανά σε παιδίατρο αλλά σε άλλο? Πως και δεν σου ειπε αν είναι ίωση ή τέλος πάντον απο τι είναι αυτό που έχει το παιδί?????

Καλή και γρήγορη ανάρρωση............

dev208pb___.png

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Koριτσι μου καλο...σε νοιωθω απολυτα.

Χωρις να θελω να κανω προγνωση αλλα ετσι οπως μου τα περιγραφεις ειναι ιδια τα συμπτωματα με του γιου μου, ο οποιος ειχε κολλησει γαστρεντεριτιδα.

Απο το σαββατο του λαζαρου εως κ τη μεγαλη παρασκευη μου εκανε εμετο ανα 2-3 βραδια στον υπνο του.Ολη την ημερα ηθελε αγκαλια κ το βραδυ οταν ετρωγε κατι που δεν επρεπε(γιατι εγω νομιζα οτι αναρρωσε) μου το εκανε εμετο.Και εμενα δεν εχει καλη σχεση με το φαγητο κ εφτασε 12 κιλα απο 13 που ηταν και κοντευει 3 ετων.Θελει καλη διατροφη μας ειπε ο γιατρος, οχι γαλακτομικα, αν θελει γαλα να του δωσεις χωρις λακτοζη, καθολου σοκολατοειδη κ γενικα θελει ζυμαρικα-ρυζι-πουρε χωρις σαλτσες.

Δυστυχως αυτη την ιωση κολλησα εγω, ο αντρας μου, οι γονεις μου αλλα κ το μωρακι που τοτε ηταν 30 ημερων.Εκανε αυτο διαρροια κ οταν τον ταιζα εκανε εμετο.Και σε αυτο του αλλαξα γαλα και ευτυχως συνηλθε γρηγορα.Ηταν δυσκολες μερες για ολους μας.Μεγαλη Παρασκευη τον πηγα σε νοσοκομειο γιατι η παιδιατρος μας ελειπε κ ηθελα να τον δει και αλλος γιατρος, αλλα μας ειπε οτι μου ελεγε κ η γιατρος μου.

Κανε υπομονη, να εισαι οσο γινεται πιο κοντα στο αγορακι σου,παρε κ τα δυο αγκαλια στον καναπε, οτι εκανα κ εγω δηλαδη και θα αναρρωσει γρηγορα.

Χρονια του πολλα!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αργκι μου!:unsure: !

Είστε αρρωστούλικα!Και εγώ αυτο που περιγράφεις για γαστρεντερίτιδα μου κάνει αλλά δεν είμαι γιατρός!:P

Κάντε υπομονούλα θα περάσει ....και σε παρακαλώ μη στεναχωριέσαι...σε αυτη τη φάση ο Λουκάς σε έχει περισσότερη ανάαγκη...νομίζω...! τωρα πόσο ευκολο είναι να παραμελήσεις λιγάκι τη μπουμπου !δεν ξέρω...:ohmy:

Οι συμβουλές των κοριτσιών για τη διατροφή είναι ολοσωστες εμετός και γάλα δεν πάνε...!προσπάθησε στέρεες τροφές και υγρά άλλα όχι γάλα...

Εννοείται οτι νιώθει αδύναμος ...13 κιλά ταλαιπωρημένο απο τους εμετούς ...στάσου πλάι του και φτιάξτου τη διάθεση....είχε και γενέθλια το αστεράκι μου!

Ένα μεγάλο φιλί απο εμένα! και χρόνια πολλά ! θα περάσει!νομίζω μεχρι την παρασκευη θα είστε πολύ καλύτερα!! περιμένουμε νέα!

σας φιλώ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κορίτσια σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας.

ranini,Κάσση, xntou δεν είναι γαστρεντερίτιδα και εγώ στην αρχή αυτό νόμιζα αλλά ο γιατρός μας το απέκλεισε..

mariah, έκανα σουπίτσα, το πρόβλημα είναι ότι δεν ανοίγει το στόμα του να φάει!!!

Franita, ορό θα βάλει για σίτιση και όχι για αφυδάτωση! Ο γιατρός μας είπε να μην ανησυχούμε αλλά εγώ βλέπω ότι το παιδί δεν τρώει, σήμερα έκανα ριζάκι και ακόμη στο πιάτο είναι δεν έφαγε ούτε μια πιρουνιά έστω να το δοκιμάσει!! ακόμη και σοκολάτα του πρόσφερα αλλά τίποτα!!

new_mammy, ο παιδίατρος μας είναι ένας από τους 3 καλύτερους κορυφαίους παιδιάτρους της Βόννης. Βέβαια και οι καλύτεροι κάνουν λάθη!!!

Πάντως κορίτσια σας ευχαριστώ όλες για τις ευχές σας.:)

Κάσση η μπουμπού αν φύγω από το δωμάτιο αρχίζει τα κλάμματα!!! Θέλει να κοιμηθεί και δεν μπορεί παρά μόνο στην αγκαλιά μου.... άντε τώρα να τους προλάβω όλους, σύν ότι ψδεν μπορώ ούτε τα ρούχα να απλώσω γιατί αρχίζει τα κλάμματα!!!:(

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοπέλα μου, αν και δεν έχω παιδάκι ακόμη, θα σου έλεγα, είτε είναι ο καλύτερος γιατρός αυτός που έχετε είτε όχι... μήπως να τον πήγαινες κι αλλού? Μία 2η γνώμη θαρρώ ποτέ δε βλάπτει! Προσπάθησε να τον εμψυχώσεις, να παίξεις μαζί του, να του φτιάξεις κάτι πιο στέρεο για φαγάκι, προσπάθησε να τα έχεις και τα 2 κοντά σου και να παίζεις και με τα 2 (σε αυτήν την ηλικία είναι λογικό να αισθάνεται και η κορούλα σου ελαφρώς παραγκωνισμένη... κατάλαβες νομίζω τί εννοώ!) κι όλα θα πάνε καλά! Μην σε δει στενοχωρημένη όμως... προσπάθησέ το! Να τον χαίρεσαι, να τα εκατοστήσει και περιμένουμε νεότερα! Πολλά φιλάκια!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοριτσακι μου να τα εκατοστησει ο μικρουλης σου,να τα χαιρεσαι τα παιδακια σου!

Φυσικο ειναι να ανησυχεις ομως πολλα παιδακια που αρρωσταινουν συνεχιζουν να κανουν εμμετους για αρκετο διαστημα και μετα την αναρρωση τους και πολλες φορες αυτη η κατασταση συνεχιζεται χωρις να μπορει ο γιατρος να εντοπισει την αιτια!καμμια φορα ειναι και ψυχολογικο,γι αυτο να προσπαθεις να μην το πιεζεις να φαει,να τρωτε εσεις μπροστα του η βαλε αυτα που του αρεσουν επανω στο τραπεζι να τα βλεπει αλλα μην τον παροτρυνεις να φαει,αυτος θα δοκιμασει απο μονος του!Για να παθει κατι,μην ανησυχεις,δεν παθαινει τιποτα,απλα ειναι ολη αυτη η ταλαιπωρια που τραβατε ολοι μαζι,θα περασει Argi μου!!!Προσπαθησε να τρωει λιγο και πολλες φορες,και προπαντος προσπαθησε να διατηρεις την ψυχραιμια σου και την ηρεμια σου,γιατι ολα οσα αισθανομαστε τα αντιλαμβανονται απολυτα τα παιδια και αντιδρουν αναλογα!!!Περαστικα κουκλα μου!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Argi, εύχομαι τώρα που σου γράφω ο μικρός να έχει ήδη ν'αρχίσει να νιώθει καλύτερα και να τρώει. Δεν ξέρω βέβαια από πού μπορεί να προέρχονται οι εμετοί, (εγώ σκέφθηκα κάποια αλλεργία ίσως) αλλά αυτό που θα έκανα εγώ στη θέση σου θα ήταν να του αφιερώσω πολύ πολύ χρόνο πάσει θυσία. Ναι μεν και τα δύο παιδιά σου σε χρειάζονται αλλά τώρα προέχει η αδιαθεσία του μικρού.

Θα μπορούσε ο μπαμπάς να μείνει σπίτι για λίγο και ν'ασχοληθεί με τη μικρή και το σπίτι; Θα μπορούσες ακόμη να πάρεις κάποια γυναίκα να σε βοηθάει για λίγο.

Ίσως οι συνεχιζόμενοι εμετοί να οφείλονται εν μέρει και σε κάποιο ψυχολογικό αίτιο και τότε ενδεχομένως να σε χρειαστεί περισσότερο κοντά του ο μικρός για να το βρείτε και να το ξεπεράσετε μαζί...

Εύχομαι αυτό το μήνυμα να σου είναι ήδη αχρείαστο, να μην προλαβαίνεις να το διαβάσεις καν επειδή άνοιξε η όρεξη του μικρού και τρέχεις να του μαγειρεύεις!!!:)

Χρόνια πολλά και κάθε ευτυχία στον μικρούλη!:)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

argi δεν ειμαι γιατρος και δεν μου χει τυχει κατι παρομοιο.

Το μονο που μπορω να σου πω ειναι περαστικα για το παιδακι σου και χρονια του πολλα,καλη δυναμη σε σενα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αρτζη μου να το χαιρεσαι το αγοράκι σου.

Εύχομαι και εγώ ήδη ο μικρούλης να είναι καλύτερα. Πραγματικά όταν αρρωσταίνουν υποφέρουμε και εμείς... Ομως όλα θα πάνε καλά, είμαι σίγουρη και μετά θα δεις πόσο πολύ θα θέλει να τρώει για να ανακτήσει τις δυνάμεις του.

Καλά κάνεις και το μοιράζεσαι μαζί μας, θα συνειδητοποιήσεις οτι όλοι μας έχουμε περάσει κάτι ανάλογο. Και η δική μου κόρη για αρκετές μέρες έπινε μόνο νερό (εννοώ με το κουταλάκι) με λίγη φρυγανίτσα και κάποιες φορές το έκανε και αυτό εμετό. Όσο για το γάλα ο γιατρός μας είχε πει να της δίνουμε λίγο αραιωμένο αν θέλει και όσο θέλει.

Πάντως προσπάθησε όσο μπορείς να του μεταδώσεις θετική ενέργεια και κυρίως σταθερότητα και σιγουριά οτι όλα θα πάνε κάλα.(Αυτό στην περίπτωσή μου χρειάστηκε να το μεταδώσω και στον άντρα μου, που σε κάθε παρόμοια δύσκολη περίπτωση μεταξύ αστείου και σοβαρού μου λέει χαρακτηριστικά ...¨εσύ φταις που ήθελες να γίνεις μάνα¨).

Τα παιδιά μας αντιλαμβάνονται την αγωνία και το άγχος μας. Μιλήστε οι δυό σας και φυσικά δώστου όλο το κανάκεμα που ζητάει. Δικαιολογημένα ανησυχείς μήπως κολλήσει και η μικρή... θα σου πρότεινα να ρωτήσεις το γιατρό σου τι θα πρέπει να προσέξεις για να το αποφύγεις.

και πάλι όλες τις ευχές μου για τα γενέθλιά του και περαστικά

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Argi μου να χαιρεαι τον γιοκα σου... δυστυχως δεν ξερω τι να σου πω, με την περιγραφη σου μπερδευτηκα και στενοχωρηθηκα ομως πολυ για το παιδακι... ελπιζω να ειναι περαστικα και να αρχισει συντομα να τρωει, να παιζει και να γελαει το μπουμπουκι σου...:) φιλακια...:kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ARGI ΜΟΥ ΛΥΠΑΜΑΙ. ΝΑ ΧΕΡΕΣΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ. ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΙΣΘΑΝΘΕΙ ΚΑΛΗΤΕΡΑ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ. ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΕΙ ΛΙΓΟ. ΕΔΩ ΣΥΝΑΧΩΝΕΤΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΟΜΑΣΤΕ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΑΥΤΟ. ΟΧΙ ΠΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΡΕΥΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΜΕΤΟΥΣ. ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΜΑΣ ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ ΠΩΣ ΠΑΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΟΤΑΝ ΒΡΕΙΣ ΧΡΟΝΟ. ΠΕΡΑΣΤΗΚΑ ΤΟΥ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Argi μου καλημερα.Να χαιρεσαι τον γιο σου και περαστικα σας.Το ιδιο που μου περιγραφεις επαθε ο ανηψιος μου 4 χρονων κι αυτος και οταν τον πηγαν στο νοσοκομειο ειπαν οτι εχει λιγο ερεθισμενο λαιμο και πιθανον να εχει φλεματα και επειδη δεν μπορει να τα βγαλει αναγουλιαζει και κανει εμετο.Δεν ξερω αν ειναι το ιδιο αλλα ευχομαι να γινει γρηγορα καλα και για τα κιλα που εχασε μην ανησυχεις θα τα ξαναβαλει γρηγορα.Και παλι περαστικα σας.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...