Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ηράκλειο: Άλλη μία τραγωδία… Γιατί;


Recommended Posts

Τετάρτη, 29 Απρίλιος 2009

Σοκ στο Ηράκλειο από τον ξαφνικό θάνατο γυναίκας στον όγδοο μήνα της κύησης

Συγκλονισμένη η κοινή γνώμη του Ηρακλείου από τον ξαφνικό θάνατο μιας 33χρονης γυναίκας, η οποία διένυε τον όγδοο μήνα της κύησης.

Η άτυχη γυναίκα άφησε την τελευταία της πνοή στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο όπου είχε μεταφερθεί το βράδυ της Δευτέρας με πόνους στην κοιλιά και στο στήθος.

Η ίδια είχε επικοινωνήσει νωρίτερα με τη γυναικολόγο της, η οποία της είπε να μεταβεί στο εφημερεύον νοσοκομείο, κρίνοντας ότι η κατάστασή της ήταν σοβαρή και ότι δεν είχε σχέση με πόνους κύησης.

Η γυναίκα έφθασε στο νοσοκομείο στη 1 τα ξημερώματα. Ο πρώτος γιατρός που την είδε ήταν ένας παθολόγος επιμελητής Α' ο οποίος εκτίμησε, με βάση και τις βιοχημικές και άλλες εξετάσεις που της έγιναν, ότι η κατάστασή της ήταν σοβαρή και θα έπρεπε να νοσηλευτεί.

Η έγκυος μεταφέρθηκε στη Μαιευτική Κλινική και παρακολουθούνταν από δύο ειδικευόμενους ιατρούς καθ' όλη τη διάρκεια της νύχτας, ενώ η ίδια συνέχιζε να έχει αφόρητους πόνους.

Σύμφωνα με το συγγενικό της περιβάλλον, της χορηγήθηκε ενδοφλέβια ένεση. Όταν ξημέρωσε, η κατάσταση της υγείας της γυναίκας παρουσίασε ραγδαία επιδείνωση και λίγο αργότερα πέθανε η ίδια αλλά και το παιδί που κυοφορούσε.

Από τα ευρήματα της νεκροτομής που πραγματοποίησε ο καθηγητής Μανόλης Μιχαλοδημητράκης, παρουσία τεχνικού συμβούλου που είχε διορίσει η οικογένεια της θανούσης, προέκυψε ότι ο θάνατος της εγκύου οφείλεται σε αιμορραγία λόγω ρήξης που υπέστη η μήτρα.

Σύμφωνα με τον κ. Μιχαλοδημητράκη, το μοιραίο επήλθε ύστερα από γυναικολογική επιπλοκή η οποία παρουσιάζεται σε εγκυμονούσες που έχουν υποβληθεί σε καισαρική τομή δύσκολου τύπου, δηλ. με κάθετες τομές, σε προηγούμενη γέννα, γεγονός που θεωρείται από τις σπάνιες περιπτώσεις στα χρονικά.

Ο καθηγητής Ιατροδικαστικής τόνισε ότι σε αυτές τις περιπτώσεις, όπως της 33χρονης, οι ουλές δεν αντέχουν την πίεση της εγκυμοσύνης με αποτέλεσμα να σπάνε και αν δεν αντιμετωπισθούν έγκαιρα να επέρχεται το μοιραίο.

http://gianniotis.blogspot.com/2009/04/ ... st_63.html

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Το διάβασα και στενοχωρήθηκα πολύ.... επιτρέπεται, στην εποχή μας, σε μεγάλη πόλη, όπως είναι το Ηράκλειο, να πεθάνει η μελλοντομανούλα έτσι? Τόσο άδικα??? Αυτή η γιατρός δλδ, τί έκανε? Δεν ήξερε το ιστορικό της άραγε??? Πως κινδύνευε να πάθει αυτή την επιπλοκή??? Και γιατί την εξέτασε Παθολόγος στην αρχή? Από την αρχή έπρεπε να την δει Γυναικολόγος κατευθείαν... κρίμα τις 2 ψυχούλες... κρίμα!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κρίμα...:(

Τοv τελευταίο καιρό ακούμε πολλά για αιφνίδιους θανάτους γυναικών στην εγκυμοσύνη:( Μακάρι να μην ξανα έχουμε τέτοια άσχημα νέα...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

to kako einai pos eimai 6 xronia sto irakleio kai exo akousei gia toulaxiston 5 tetoia peristatika.

auti i poli einai stixiomeni...

oi idiotikes klinikes einai mono meeutikes pou simainei pos den exoun kardiologiki klp ipostiriksi kai otan ginetai i espeusmeni metafora sta 2 kratika nosokomeia tis polis eite einai poli arga eite kaneis den analamvanei tin euthini.

poso epikindino einai telika na gennisei kaneis se euti tin poli ...???

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΑΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΠΗΤΙΣΣΑ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΩ ΤΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΘΟΥΝ Η΄ΦΟΒΗΘΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ.

ΑΛΛΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΑΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΗΣ....

Η ΚΟΠΕΛΑ ΤΥΓΧΑΝΕΙ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΗ ΜΟΥ....

ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΡΙΓΡΑΨΩ ΤΙ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕ ΣΤΗΝ ΚΛΙΝΙΚΗ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΤΥΧΑ ΕΚΕΙ ΛΟΓΩ ΓΕΝΝΑΣ ΞΑΔΕΡΦΗΣ ΜΟΥ.

ΟΙ ΦΩΝΕΣ ΤΗΣ ΠΑΝΤΩΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΗΤΑΝ ΠΡΟΑΓΓΕΛΟΣ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ.

ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΗΚΕ.ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΝΑ ΔΕΙ ΓΙΑΤΙ ΣΦΑΔΑΖΕΙ...

ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑΝ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ.

ΕΚΕΙΝΟΙ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΑΠΟΝΤΕΣ......

Η ΚΟΠΕΛΑ ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑ ΣΕ ΜΕΘ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΚΛΙΝΙΚΗΣ. ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕ ΟΤΙ ΕΦΤΑΝΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΔΕΙΚΝΥΕ ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ.

ΜΑΤΑΙΑ.....

ΕΦΤΑΣΑΝ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΙΣΩΣ ΚΑΝΕΙ ΝΑΖΙΑ.!!!!

ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΚΟΠΕΛΑ ΠΗΓΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΔΙΚΑ.

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΚΟΜΑ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΚΟΣΜΟΣ ΦΕΥΓΕΙ ΑΔΙΚΑ, ΑΒΟΗΘΗΤΟΣ....

ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ -ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΚΛΙΝΙΚΗ- ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ. ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΣΤΑΥΤΟ ΣΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ.

ΙΣΩΣ ΕΙΜΑΙ ΣΚΛΗΡΗ, ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΚΙ ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝ ΛΟΓΩ ΚΛΙΝΙΚΗ.

ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΦΤΑΙΝΕ ΔΕΝ ΤΙΜΩΡΟΥΝΤΑΙ , ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΄΄ΑΤΥΧΗ ΕΓΚΥΜΟΝΟΥΣΑ΄΄.

ΣΚΕΦΤΗΚΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ .ΜΕΝΕΙ ΜΟΝΟΣ ΜΕ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ.ΧΩΡΙΣ ΓΥΝΑΙΚΑ.

ΝΑ ΘΡΗΝΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΛΛΟ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΔΕ.

ΑΛΛΑ Η ΖΩΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ.

Η ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ'' ΑΛΙΜΟΝΟ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΤΡΩΕΙ Η ΜΟΥΡΗ ΤΟΥ ΧΩΜΑ.ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΘΑ ΤΟ ΞΕΠΕΡΑΣΟΥΝ....'

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Tromero....

Tragodia re koritsia otan diavazo tetoia meno anaydi...

Euhomai kouragio stous dikous tis anthropous kai o Theos na tin anapafsei.

Pantos eho dyo files apo Irakleio kai oi dyo ehoun gennisei ta paidakia tous horis parapona ti na po krima tin kopela...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αν και δεν ειχα ακουσει για το περιστατικο εν τουτης ανατριχιασα :( .Πωπω η καημενουλα τι κριμα και για το μωρακι της ολοκληρο παιδακι :( .Ενα μονο θα πω "Ελλας το μεγαλειο σου που τρως τα παιδια σου" :( .

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ελλαδα χαρα στο μεγαλειο .Παντα ειμαστε πρωτοι σε τετοιες ειδησεις .

Καθετη τομη σε κοπελα 33 ετων μα που βρισκομαστε ποιος αλμπανης γιατρος εκανε κατι τετοιο αυτο το εχουν σταματησει για ποιο λογο χρειαστηκε να κανει τετοια τομη .Κια αν υπηρχε ειδικος λογος δεν επρεπε η γυναικολογος της να τη δει ειναι ανεπιτρεπτο .

Δεν εχει να κανει μονο με τη Κρητη αλλα με τα περισσοτερες κλινικες που βρισκονται σε νησια και τι γινετε με τις γυναικες που μενουν σε αγονη γραμμη ; Πως μπορει μια γυναικα να ειναι σιγουρη οταν μενει στη ψεριμο και η μονη της εποικινωνια ειναι η καλλυμνος και εχει το νοσοκομειο θα μπορεσει να την καλυψει εγκαιρα !Ηθελα να ηξερα τι θα πουν παλι οι αρμοδιοι (λοιπουμαστε καιμτα θερμα μας συλληπητηρια και μπλα μπλα ) ελεος πια απο τη μια μιλανε για την υπογενετικοτητα και απο την αλλη δεν κανουν τιποτα για αυτο το πονεμενο συστημα υγειας.

Λες θα παω σε δημοσιο νοσοκομειο να εχω την σιγουρια των μηχανηματων αυτων ομως που εχουν βλαβη θα παω σε ιδιωτικο αλλα φοβασαι μην παρει το μωρο μικροβιο απο τη θερμοκοιτιδα και αν πας σε ιδιωτικο πρεπει να εχιεα καιενα 5,000 ευρω για να ανταπεξελθεις και πως θα τα βγαλει τα χρηματα αυτα ενα ζευγαρι που ο μισθος τους εναι 1200;

Ειμαι θυμωμενη και εξοργισμενη γιατι αυτο το γεγονος παιρναει στα τυφλα αλλα αν ηταν ενα γεγγονς με καποιο πολιτικο να δειτε πως θα εβγαινε και θα βρισκοταν και λυση .

Ξερετε αυτη η γυναικα που εσβησε τοσο αδικα και μια νεα ζωη που δεν προλαβε να δει το φως δεν ειναι μια ξενη ειναι μια απο μας μπορουσε να ειναι η αδερφη μας η κολλητη μας ο δικος μας ανθρωπος .

Τα συλληπητηρια μου στην οικογενεια της και να εχουν δυναμη να τα βαλουν με τους ισχυρους

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γνωρίζω για την υπόθεση μιας και μένω Ηράκλειο αλλά δεν ήθελα να αναφέρω κάτι γιατί υπάρχουν πολλές εγκυμονούσες που διαβάζουν αυτό το site.

Μιας που το αναφέρατε όμως θα ήθελα να προσθέσω ότι ο εφημερεύων ιατρός, ο οποίος να σημειωθεί ότι είναι και ο διευθυντής της Μαιευτικής, ήταν ΑΠΩΝ!

Γι αυτό χάθηκε άδικα η κοπέλα. Αν ήταν εκεί, με ένα μικρό ψαχούλευμα στην κοιλιά της θα καταλάβαινε την σοβαρότητα του προβλήματος.

Ας μην πανικοβαλλόμαστε και ας ελπίσουμε να είναι το τελευταίο..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

όχι βρε κορίτσια!!!!δεν μπορεί!!!!τι να πω???

έλεος στο 2009 ζούμε!!!

έχω πάρα πολύ στενοχωρηθεί.

Κρίμα για την κοπέλα και για το μώρακι, που δεν πρόλαβε ούτε να δει το φώς της ζώης!

Βάνια μου, συμφωνώ απόλυτα μαζί σου!

Συλληπητήρια στην οικογένεια!

ο Θεός να αναπάυσει την ψυχή τους!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΠΩ..ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΟ:( ΤΙ ΑΔΙΚΟ!!ΝΑ ΧΑΘΟΥΝ ΕΤΣΙ ΔΥΟ ΖΩΕΣ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ:angry:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

:angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry:

ΓΙΑΤΙ??? ΓΙΑΤΙ??? ΓΙΑΤΙ???

γιατι πανε και γινονται γιατροι τα καθαρματα??? γιατι??? γιατι ενα παιδακι να στερηθει τη μανουλα του κι ενας αντρουλης, τη γυναικα του??? ΓΙΑΤΙ??? γιατι να χαθουν ΔΥΟ αθωες ψυχες ΤΟΣΟ ΤΟΣΟ ΤΟΣΟ αδικα???:(

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

:( :( :(:angry:

ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΧΑΘΟΥΝ ΕΤΣΙ ΤΟΣΟ ΑΔΙΚΑ ΔΥΟ ΨΥΧΕΣ.ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ 2 ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΤΗΣ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ ΕΧΩ ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΘΕΙ ΤΡΕΛΑ!!!ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΓΙΑΤΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ.ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟ 2009 Κ ΣΤΗ ΜΥΤΙΛΗΝΗ ΜΕ ΤΟΣΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΕΧΟΥΜΕ ΜΟΝΟ 2 ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΣ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΟΠΩΣ ΣΤΟ ΤΣΑΚ ΤΗ ΓΛΙΤΩΣΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ.ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΩ ΚΑΜΙΑ ΕΠΙΠΛΟΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΠΑΤΗΣΩ ΕΚΕΙ.....ΣΥΛΛΗΠΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

τι να πω ειμαι συγκλονισμενη δυο ψυχουλες να χθουν τοσο μα τοσο αδικα!!!!

ξερω οτι παντου υπαρχουν και ανευθυνοι γιατροι αλλα καποια στιγμη κατι πρεπει να γινει με αυτο το πραγμα ειναι αισχος στην εποχη μας να συμβαινουν τετοια περιστατικα απο την ανευθυνοτητα ορισμενων γιατρων

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μα ούτε ένας? Ούτε ένας? Να της πάρει ένα ιστορικό? Να υποψιαστεί ρήξη μήτρας? Η γυναικολόγος της αλήθεια.. Που ήταν εκείνο το μοιραίο βράδυ? Εντάξει.. μια χαρά την παρακολουθούσε μέχρι τον 8ο, μια χαρά είχε πάρει είχε πάρει ένα σωρό λεφτά για τους υπερήχους μέχρι τότε, μια χαρά θα της έπαιρνε επίσης ένα σωρό λεφτά για να την ξεγεννήσει.. Αλλά εκείνο το βράδυ που ήταν τελικά? Η άτυχη γυναίκα επικοινώνησε μαζί της, αυτή διέγνωσε τηλεφωνικά ότι δεν είναι πόνοι κύησης (!?) και την έστειλε στο νοσοκομείο.. Χμ... Έκανε έναν κόπο να πάει από εκεί να δει την ασθενή της? Ή μήπως ήταν ασθενής της για μία φορά το μήνα επί 15 λεπτά (όσο κρατάει ο υπέρηχος) και μία τελευταία φορά για 1 ώρα όσο κρατάει η καισαρική? Αναρωτιέμαι... Και λυπάμαι.. Για την κοπέλα, το έμβρυό της, το παιδάκι της, τον άντρα της, τους γονείς της... Λυπάμαι κι εξοργίζομαι! :angry:

Καλό Παράδεισο να έχουν!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

την ακουσα αυτη την ιστορια στο πρωινο του παπαδακη....και εξοργιστηκα φοβερα.....ειναι δυνατον να συμβαινουν αυτα στο 2009;;;;;;;;;γιατι;;;;;;λυπαμαι πραγματικα που υπαρχουν τετοιοι γιατροι...

συλληπητηρια στην οικογενεια της κοπελας για αυτο το διπλο χαμο...ας ελπισουμε οτι θα σταματησει αυτο καποτε..να πληρωνουν αθωες ψυχες την αδιαφορια καποιων που θελουν να λεγονται γιατροι....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Απ'ότι λένε Ifigeneia, η γυναικολόγος της δεν είχε πρόσβαση σε δημόσιο νοσοκομείο και έκανε μόνο κάποια τηλεφωνήματα..και ότι ήταν πρώην γιατρός του συγκεκριμένου νοσοκομείου! Τώρα τί πραγματικά έγινε ένας θεός ξέρει.

Πάντως η οικογένεια έχει κάνει μήνυση κατά παντός υπευθύνου και αναμένονται να πέσουν κεφάλια.. Θα δούμε..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ifigeneia έγραψε:

Μα ούτε ένας? Ούτε ένας? Να της πάρει ένα ιστορικό? Να υποψιαστεί ρήξη μήτρας? Η γυναικολόγος της αλήθεια.. Που ήταν εκείνο το μοιραίο βράδυ? Εντάξει.. μια χαρά την παρακολουθούσε μέχρι τον 8ο, μια χαρά είχε πάρει είχε πάρει ένα σωρό λεφτά για τους υπερήχους μέχρι τότε, μια χαρά θα της έπαιρνε επίσης ένα σωρό λεφτά για να την ξεγεννήσει.. Αλλά εκείνο το βράδυ που ήταν τελικά? Η άτυχη γυναίκα επικοινώνησε μαζί της, αυτή διέγνωσε τηλεφωνικά ότι δεν είναι πόνοι κύησης (!?) και την έστειλε στο νοσοκομείο.. Χμ... Έκανε έναν κόπο να πάει από εκεί να δει την ασθενή της? Ή μήπως ήταν ασθενής της για μία φορά το μήνα επί 15 λεπτά (όσο κρατάει ο υπέρηχος) και μία τελευταία φορά για 1 ώρα όσο κρατάει η καισαρική? Αναρωτιέμαι... Και λυπάμαι.. Για την κοπέλα, το έμβρυό της, το παιδάκι της, τον άντρα της, τους γονείς της... Λυπάμαι κι εξοργίζομαι! :angry:

Καλό Παράδεισο να έχουν!

Συμφωνώ απόλυτα διστυχώς ετσι ειναι τα πράγματα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

O θεούλης να αναπαυσει τις ψυχούλες τους.....

Δηλαδη είναι για να τρελένεσαι με ολα αυτα που ακουμε...

Επιτέλους ας τιμωρήσουν όλους αυτούς τους ασυνείδητους γιατρους ....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Τρομερό! Αυτοί οι άνθρωποι αν μπορούμε να τους λέμε έτσι θα πρέπει να πληρώσουν ακριβά για τις δύο αυτές ψυχές που χάθηκαν έτσι!!!!!

Εύχομαι δύναμη στην οικογένεια της κοπέλας ........

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Nickis έγραψε:

Απ'ότι λένε Ifigeneia, η γυναικολόγος της δεν είχε πρόσβαση σε δημόσιο νοσοκομείο και έκανε μόνο κάποια τηλεφωνήματα..και ότι ήταν πρώην γιατρός του συγκεκριμένου νοσοκομείου! Τώρα τί πραγματικά έγινε ένας θεός ξέρει.

Πάντως η οικογένεια έχει κάνει μήνυση κατά παντός υπευθύνου και αναμένονται να πέσουν κεφάλια.. Θα δούμε..

Ε τώρα είναι που έγινα έξω φρενών! Τι πάει να πει δεν είχε πρόσβαση σε δημόσιο νοσοκομείο? Τι βλακείες λένε? Nickis δε σου σηκώνεται η τρίχα κάγκελο? Τότε γιατί την έστειλε εκεί? Και στην τελική... Μην πας να την δεις σαν γιατρός ρε πστ μου, πήγαινε στο νοσοκομείο και ενδιαφέρσου σαν φίλη (και καλά... ) για την κατάστασή της. Από τα τηλεφωνήματά έγινε λάθος διάγνωση και στα τηλεφωνήματα περιορίστηκε η μ_λ_κ_σμένη!!

Άι σιχτίρ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...