Μετάβαση σε περιεχόμενο

Σπίτι με τον μπέμπη μας!


Recommended Posts

Κορίτσια γεια σας. Στις 27 Απριλίου έφερα στον κόσμο τον μπεμπάκο μου. Το ωραίο είναι ότι στις 26 έχω εγώ τα γενέθλια μου. Λοιπόν στις 6 το πρωί πήγαμε στο Ιασώ. Μπήκα κατευθείαν μέσα (πράγμα που μας ήρθε κάπως απότομο, ούτε να χαιρετηθούμε δεν προλάβαμε καλά, καλά.) Μου έκαναν κλύσμα και ξύρισμα, που δεν τα κατάλαβα καν. Μετά περίμενα για αρκετή ώρα σε ένα δωματιάκι με μουσικούλα μόνη μου. Μετά με έβαλαν για κάποια ώρα στον καρδιοτοκογράφο , όπου μπήκε μέσα και ο άντρας μου και μου έκανε παρέα. 8.10 μπήκα στο χειρουργείο για την καισαρική. Έτρεμα σαν το ψάρι από τον φόβο μου και ο αναισθησιολόγος μου έκανε πλάκα, ότι θα λένε πως κάνει σεισμό στο Μαρούσι. Στην διάρκεια της επέμβασης μου χάιδευε το χέρι και το μάγουλο. Πολύ καλός! Μετά μου έκανε την επισκληρίδιο (καθιστή πάνω στο κρεβάτι.) δεν πόνεσε σχεδόν καθόλου. Μετά αισθάνθηκα μια ευχάριστη ζέστη στα πόδια και σταμάτησα να τρέμω. Δεν αισθανόμουν τίποτα εκτός από κάποια πίεση στο σώμα μου.9.55 γεννήθηκε η αγαπούλα μου, 1860 βάρος και 50 εκατοστά ύψος. Μου τον έβαλαν πάνω μου και αφού του έδωσα ένα φιλάκι τον καθάριζαν δίπλα μου και τον έβλεπα. Γέλαγα και έτρεχαν και δάκρυα κορίτσια. Μετά μας έβαλαν τα βραχιολάκια μας και τον πήραν να τον δείξουν στον μπαμπά του. Μετά δυστυχώς ήρθαν τα δυσάρεστα. Μας είπαν ότι ο μπέμπης είχε λίγο υγρό στον πνεύμονα και έπρεπε να μπει θερμοκοιτίδα. Ο άντρας μου κόντεψε να πεθάνει από την στενοχώρια του. Τελικά έμεινε μια μέρα στην θερμοκοιτίδα και μία μέρα στην παρακολούθηση. Ήταν φρίκη, στα άλλα κορίτσια στο δωμάτιο έφερναν τα μωράκια και εγώ καθόμουν. Η γιατρός μου βέβαια μου είπε ότι δεν ήταν τίποτα, αλλά στενοχωριόμουν πολύ. Την άλλη μέρα που κατάφερα να σηκωθώ με πήγαν με καροτσάκι να τον δω. Του χάιδευα την θερμοκοιτίδα και μου έφευγαν δάκρυα. Την Τρίτη μέρα που τον πήγαν στην παρακολούθηση, τον πήρα αγκαλίτσα και ο μπαμπάς του τον τάισε για πρώτη φορά. Την τέταρτη μέρα το απόγευμα μου τον έφεραν επιτέλους στο δωμάτιο και την πέμπτη μέρα το μεσημεράκι πήγαμε όλοι μαζί στο σπιτάκι μας. Έτσι η μικρή μας περιπέτεια πήρε τέλος. Τώρα είμαστε εδώ και προσπαθούμε να προσαρμοστούμε στην νέα μας ζωή. Έμεινα πάρα πολύ ευχαριστημένη με το προσωπικό του Ιασώ. Ήταν όλοι ευγενέστατοι, από τις τραπεζοκόμους και τις καθαρίστριες, μέχρι τις νοσηλεύτριες και τις μαίες που βοήθησαν πάρα πολύ με οτιδήποτε χρειαζόμουν, άμεσα με χαμόγελο και ωραίο τρόπο. Αυτά. Σόρρυ για το τεράστιο ποστ. Κάθε ευτυχία σε όλες σας εύχομαι.

:kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

να σου ζησει ο μπεμπης σου...να ειστε υγιείς ..καλα σαραντα ευχομαι κ να βαλεις κ φωτο να δουμε τον πριγκηππα σου...να ξεκουραζεσαι οσο μπορείς...πολλά φιλιά

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ! ΝΑ ΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΓΕΡΟΙ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ ΜΑΖΙ ΤΟΥ! 1860 ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ? ΑΧΟΥ ΤΟ ΜΑΝΑΡΑΚΙ ΜΟΥ!!!!!!!! ΓΙΑ ΤΟ ΙΑΣΩ ΕΧΩ ΤΙΣ ΨΙΛΟΔΙΑΦΩΝΙΕΣ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΤΠΤ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΠΟ ΟΡΟΦΟ ΣΕ ΟΡΟΦΟ! ΑΥΤΑ! ΘΗΛΑΖΕΙΣ????

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΟΡΙΤΣΑΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΤΟ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙ ΣΟΥ!!!:laugh:

ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΓΕΡΟ,ΤΥΧΕΡΟ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ!

ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΑΣ,ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΥΓΙΕΙΣ!

ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ!!!:woohoo:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Franita και εγώ ΠΗΤ 18 Μαιου είχα, αλλα βιαζότανε το πουλάκι μου...Γέννησα στην 37 εβδομάδα, και έκανα καισαρική λόγω υψηλής μυωπίας. Τελικά είχαν σπάσει τα νερά την προηγούμενη ημέρα, αλλά έφευγαν λίγα, λίγα σαν απλά υγρά και δεν το κατάλαβα!Πήγαμε για το ραντεβού και μου το είπε η γιατρός μου:ohmy: Πάντως αυτά που λένε για το περπάτημα κλπ δεν ισχύουν. Εγώ ήμουν στο κρεββάτι 4 μήνες λόγω χαμηλού πλακούντα και τις 2 τελευταίες εβδομάδες, γιατί είχε κατέβει πολύ χαμηλά το παιδί και κόντευα να γεννήσω.

Eleni83 ήμουν στον 3ο όροφο στο Ιασώ. Προσπαθώ να θηλάσω, αλλά ο μπέμπης τεμπελιάζει στο στήθος και βγάζω με το θήλαστρο ότι μπορώ. Το παλεύουμε όμως.:)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Να σου ζησει κοπελα μου το αγγελουδι σου. Το δικο μου μωρακι εμεινε και μενα στη θερμοκοιτιδα 3 μερες. Την ξερω αυτην την απαιδια αισθηση να εχουνε ολες οι μανουλες στην αγκαλια τους τα νινακια τους και το δικο σου να ναι σε μια γυαλα. Περιμενα πως και πως να ερθει το πρωι να παω να τον αγγιξω και να του μιλησω. Ουτε να τα θυμαμαι δεν θελω. Ευτυχως τελος καλο ολα καλα. Τωρα να χαιρεσαι καθε στιγμη μαζι του. Να σου ζησει..;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Παναγίτσα μου τι κορμί πρέπει να είναι αυτός ο μπέμπης σου τεμπέλα γάτα :P !!!!!!!!!!!!! :lol: 37 εβδομάδων και 50 πόντους? Ψηλόλιγνος ε?

Να σου ζήσει λοιπόν, να έχει υγεία, αγάπη και πάντα καλή τύχη στη ζωούλα του!

Καλή ανάρρωση σε σένα! Καλά 40!

Σε φιλώ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κορίτσια σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τις υπέροχες ευχές σας. Δεν μπαίνω συχνά τώρα γιατί προσπαθούμε όλοι μαζί να προσαρμοστούμε στην νέα μας ζωή. Εύχομαι και εγώ με την σειρά μου να χαίρεστε τα παιδάκια σας οι μανούλες, να έρθουν γρήγορα τα σποράκια σε όσες προσπαθούν να κάνουν μωράκια και κάθε ευτυχία σε όλες τις υπόλοιπες!:)

as1cEUX8v--0010MDAwMHwwMDAxMjM1ZHxPIG1wZW1wb3lsaXMgbWFzIGVpbmFpIA.gif

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

να σου ζησει κοπέλα μου!!!!οσο για την περιπετειουλα σας ανηκει στο παρελθόν πια!!μια μερα διαφορα έχουν τα αγορακια μας!!εγω γεννησα στις 28-03!!

φιλια καλη λοχεια!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...