Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναλυτικά η δική μου εμπειρία τοκετού!!!! ΙΑΣΩ


Recommended Posts

Και τώρα τα του ΙΑΣΩ.

Λοιπόν από την ώρα της εισαγωγής μου μέχρι και την έξοδό μου όλες οι κοπέλες ανεξερέτως ήταν υπέροχες.

Ας ξεκινήσουμε από την μαία ... πρέπει να σας πω ότι δεν είχα δική μου αλλά αυτή που μου παρείχε το Ιασώ. Η κοπέλα ήταν εκπληκτική με βοήθησε όσο δεν φαντάζεστε και το σημαντικότερο ήταν ενθαρυντική και πάρα πολύ γλυκιά μαζί μου ... πράγμα που με έκανε να αισθάνομαι ακόμα πιο άνετα.

Στην συνέχεια οι μεταφορά μου στο δωμάτιο και οι υπόλοιπες μέρες διαμονής μου ήταν εξίσου καλές... είχαμε κανονίσει για 2κλινο αλλά ο αντρούλης μου τελευταία στιγμή το άλλαξε σε μονόκλινο. Όσο λοιπόν ήμουν στον 5ο όροφο (ουσιαστικά από τις 7.30 το πρωί μέχρι τις 4 το απόγευμα)οι κοπέλες ήταν ευγενικές, εξυπηρετικές και το φαγητό πάρα πολύ καλό, νοστημότατο και πλούσιο. Το μόνο που με έκανε να γκρινιάξω ήταν ότι επειδή τα μωρά του ορόφου ήταν πάρα πολλά οι μαίες ξεκίνησαν να τα μοιράζουν στις 9.30 και εγώ κατάφερα να έχω στα χέρια μου την μικρή στις 11 παρα :S

Όταν μεταφέρθηκα στον 7ο τα πράγματα ήταν τα ίδια όσο αφορά τις μαίες και φυσικα το φαγητό. Το μωρό ήταν σχεδόν πάντα μαζί μου ... εκτός αν ήθελα να ξεκουραστώ (το βράδυ δηλαδή).

Τα σεντόνια τα άλλαζαν καθημερινά την τουαλέτα την καθάριζαν 2 φορές την ημέρα (φυσικό λόγω ότι ήμουν μόνη στο δωμάτιο) και τα καλαθάκια 3 φορές.

Θα ήθελα να τονίσω την φοβερή υπομονή που έδειξαν τα κορίτσια - μαίες όσο αφορά τον θηλασμό και την μη εμπειρία μου και το πίσμα - νεύρο της μικρής μου. Αυτό το λέω γιατί κάποια βράδια τις είχα μαζί μου από τισ 12 εώς τις 3 :side: για να καταφέρουμε να την ταίσουμε.

Νομίζω ότι δεν θα μπορούσα να είμαι με άλλες κοπέλες μαζί και να κάνουμε τόσες ώρε προσπάθεια !!! Πιθανότατα να με είχαν βρίσει :P

Αυτά προς το παρόν οτιδήποτε θέλετε να με ρωτήσετε πολύ ευχαρίστως να σας το απαντήσω.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ωραια ,χαιρομαι που αποκομισες θετικες εντυπωσεις απο το Ιασω και ιδιαιτερα χαιρομαι για την καλη εντυπωση που σου αφησαν οι μαιες!!Μπραβο!!!!

Να χαιρεσαι το νινακι σου αγαπη μου,πως τα πατε τωρα στην αρχη?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Να χαίρεσαι τη μικρούλα σου Csig μου και χαίρομαι πραγματικά που τελικά η εμπειρία σου στο ΙΑΣΩ ήτανε πολύ καλή! Μπράβο σου! Και η κολλητή μου, στο ίδιο Μαιευτήριο γέννησε κι έμεινε κατευχαριστημένη από προσωπικό-καθαριότητα! Καλό σαραντισμό να έχεις!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αχ Υββόνη μου

ακόμα την μαθαίνω και με μαθαίνει :P

καταβάλω τεράστια προσπάθεια για να αποκωδικοποιήσω την γκρίνια της ... όπως λέει και ο άντρας μου ξεχάσαν να μας δώσουν εγχειρίδιο λειτουργίας :D

αλλά νομίζω ότι τα καταφέρνω καλά ... απλά στεναχωριέμαι όταν κλαίει ή είναι ανήσυχη και δεν μπορώ να την ηρεμίσω με ... φαντάσου ότι με πιάνουν τα κλάματα ....

αυτά ...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...