Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΤΙΣ ΓΝΩΜΕΣ ΣΑΣ.

Η ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 25 ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΘΗΛΑΖΩ ΑΠΟΚΛΙΣΤΙΚΑ.

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΟΜΩΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΚΑΤΙ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ.

ΝΑ ΘΗΛΑΖΩ ΚΑΘΕ ΓΕΥΜΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΤΗΘΟΣ Η ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΕΥΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ.ΒΑΣΙΚΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΧΟΡΤΑΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΕΝΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΟΧΙ.ΚΑΙ ΤΗ ΒΑΖΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΛΛΟ.

ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΟΤΙ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΕΝΑ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΓΑΛΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΙΟ ΠΑΧΥ ΚΑΙ ΧΟΡΤΑΙΝΕΙ ΚΑΛΑ.ΑΛΛΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΝΟΜΙΖΩ ΔΕΝ ΧΟΡΤΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑΖΩ ΣΤΗΘΟΣ.

ΘΑ ΣΤΡΩΣΕΙ Η ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΕΤΣΙ?

ΕΠΙΣΗΣ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.ΠΟΣΗ ΩΡΑ ΘΗΛΑΖΟΥΝ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΣΑΣ?ΕΜΕΙΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΜΙΑ ΩΡΑ.ΤΡΩΕΙ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΤΗ ΣΗΚΩΝΩ ΝΑ ΡΕΥΤΕΙ.ΞΑΝΑ ΚΛΑΙΕΙ ΚΑΙ ΤΗ ΒΑΖΩ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΤΟ ΙΔΙΟ.ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ 3 - 4 ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΜΕ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΩΡΑ.ΤΗ ΜΕΡΑ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙ ΑΛΛΑ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΟΝΤΕΥΩ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩ..

ΠΑΝΤΩΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΟΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ Ο ΘΗΛΑΣΜΟΣ.ΘΕΛΕΙ ΥΠΟΜΟΝΗ ΠΟΛΥ ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΑΛΛΑ ΑΞΙΖΕΙ........:) :) :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ.

Η ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ 41ΟΟ

ΟΤΑΝ ΒΓΗΚΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΛΙΝΙΚΗ ΕΧΑΣΕ 300 ΓΡ ΚΑΙ ΠΗΓΕ 3800

ΚΑΙ ΣΕ 10 ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΖΥΓΙΣΕ Η ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΕΒΑΛΕ 550 ΓΡ.

ΔΗΛΑΔΗ ΕΦΤΑΣΕ ΑΠΟ 3800 ΣΤΑ 4350.

ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΚΛΙΝΟΥΜΕ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΤΗ ΖΥΓΙΣΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΑ ΕΒΑΛΕ Η ΧΟΝΤΡΟΥΛΑ ΜΟΥ...

ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΘΗΛΑΣΜΟ ΚΑΘΟΛΟΥ ΞΕΝΟ ΓΑΛΑ.

ΑΧ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΤΟΝ ΘΗΛΑΣΜΟ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΔΥΣΚΟΛΕΥΟΜΕ.

ΠΑΝΤΩΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΤΕ ΤΟ ΑΞΙΖΕΙ.ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΓΑΛΑ.ΟΣΟ ΤΡΑΒΑΕΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ.ΑΥΤΑ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΟΙΤΑ ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ. ΕΓΩ ΤΗΝ ΒΑΖΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΣΤΗΘΗ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΕΝΑ ΜΟΝΟ. ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΚΑΙ ΕΓΩ. ΘΕΛΕΙ ΩΡΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ Ο ΘΥΛΑΣΜΟΣ. ΚΑΘΕ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ. ΕΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΕΠΑΙΡΝΕ ΕΝΑ ΣΑΡΑΝΤΑΛΕΠΤΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ. ΕΙΚΟΣΙ ΛΕΠΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΜΑΣΤΟ. ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΓΙΑΤΙ ΚΟΥΡΑΖΕΣΑΙ ΑΔΙΚΑ ΑΦΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΒΑΛΕΙΣ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΛΑΖΕΙΣ. ΚΟΙΜΗΘΗΤΕ ΜΑΖΙ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εφουλα να σου ζησει το μωράκι σου :)

Να συνεχίσεις αυτο που κανεις ! Να αφηνεις το μωρο στο ενα στηθος για οση ωρα θελει , να το ρευεις και αν θελει να συνεχίσει (εχεις δει οτι δεν διχνει ενδιαφερον για το στηθος ) θα το αλλαξεις και θα το βαλεις και στο αλλο .

Δεν υπάρχει ωράριο στο θηλασμο , καθε μωράκι ειναι διαφορετικό. Αλλα κανουν παρα πολλα γευμα και συντομα αλλα κανουν πιο μεγαλα γευματα και πιο αραια . Το βράδυ να ξαπλωνεις και να θηλάζεις αλλιως μπορει να υπαρχει και κινδυνος ατυχηματος . Εγω που δεν μπορουσα στην αρχη να θηλαζω ξαπλωμενη , καθομουν στο κεντρο του κρεβατιου εβαζα και το μαξιλαρι θηλασμου και ελεγα και να αποκοιμηθω ε που θα παει μεσα στο κρεβατι θα πεσω μαζι με το μωρο :blush: :woohoo:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εφουλα μου μια χαρα τα πας με την κορακλα σου,μπραβο σου κοπελα μου!!!

Ολα οσα γραφεις ειναι φυσιολογικοτατα,ειπαμε ελεγχεις τις πανουλες να ειναι 6-8 καθε μερα,αυτο μονο!Να θηλαζεις μονο απο το ενα στηθος σε καθε γευμα,στην αρχη το πρωτο γαλα ειναι αραιο για να ξεδιψαει το μωρο και μετα πιο παχυ για να χορταινει,αλλαζοντας στηθος θα παιρνει κι απο τα δυο στηθη μονο το αραιο στην αρχη!Γι αυτο αλλαζεις στηθος μονο σε καθε γευμα!Νομιζεις εσυ πως δεν χορταινει,η μπεμπα μια χαρα τρωει,αλλωστε και το βαρος της αυξηθηκε υπεραρκετα:woohoo: Για το βραδυ συμφωνω με την καντινου θα σε ξεκουρασει πολυ να την παιρνεις στο κρεββατι σου να θηλαζεις εκει!Οπως τα περιγραφεις ολα πανε μια χαρα,συνεχισε ετσι κουκλα μου!Να τη χαιρεσαι την χοντρουλα σου!!!!:)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καντινου έγραψε:

LALA ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ. ΠΡΟΤΗΝΕΙΣ ΝΑ ΘΥΛΑΖΟΥΜΕ ΞΑΠΛΩΜΕΝΕΣ?

Φυσικά ! Εκτος απο το βραδυ καλο ειναι και την ημερα να θηλάζετε ξαπλωμενες να ξεκουράζεστε . Ειδικά αν ριχνετε και ενα μικρο υπνάκι το μεσημερι μαζι με το μωρο αυτο βοηθάει την παραγωγή γιατι γινεται αυξηση της προλακτινης ;)

Υβόννη μου σωστο αυτο αλλα καθε μωρο και καθε μαμα ειναι διαφορετική. Αν το μωράκι δεν δειχνει χορτασμένο και θελει να συνεχίσει ..συνεχίζουμε και στο αλλο στηθος :)

Αυτο που δεν προτεινετε ειναι να βαζουμε 5 λεπτά στο ενα στηθος και να αλλαζουμε αμεσως το μωρο .

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ναι,ναι σιγουρα καθε μαμα βρισκει μονη της τον τροπο και τον ρυθμο μαζι με το μωρο της,εγω το ειπα γιατι οι πιο πολλες νομιζουν οτι δεν χορταινουν τα μωρα και τα αλλαζουν γρηγορα,συμφωνω απολυτα Λαλα.;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ 3 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΡΩΕΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΣΕ ΛΙΓΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΘΗΛΑΖΩ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΕΝΑ? ΤΑ 3 ΛΕΠΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΝΑ ΚΑΙ 2 ΛΕΠΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΛΟ ΙΣΟΝ ΤΙΠΟΤΑ? ΚΑΛΗΤΕΡΑ 5 ΛΕΠΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΝΑ?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

oxi kale oti kaneis mexri tora tha shnexiseis na kanei .an thes prosfere toy otan teliosei apo ton ena masto kai ton alon an peinaei akoma tha faei kai apo ekinon an den pinaei tha ton arnithei .esy tora den xriazete na anisixeis exete brei ton ritho sas kai ti sas boleuei .

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καντινου μου, παλια ελεγαν και απο τα δυο στηθη να τρωει στο ιδιο γευμα,τωρα συμβουλευουν οτι ειναι καλυτερα να γινεται το ενα γευμα απο το ενα στηθος και το επομενο απο το αλλο για τους λογους που αναφεραμε πιο πανω!Τωρα οπως ειπε κι η Λαλα αμα δεις οτι αφου φαει απο το ενα και το αδειασει θελει κι αλλο θα το βαλεις!:)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

μια μαια στο μαιευτηριο μου ειπε το εξης "στο ενα θηλαζει στο αλλο νανουριζεται" :) μ αρεσε αυτο:)

και μενα τοσο κραταγε. Στο 20λεπτο εκανα pit-stop για ρεψιμο και αλλαζα βυζι.Γυρω στη μια ωρα πηγαινε η δουλεια:) το βραδυ ηταν και για μενα δυσκολο (οπως για ολες μας φανταζομαι).

εδω μπορεις να παρεις τηλ να σε βοηθησουν οι μαιες του Ελενα ,εκει γεννησα.Ειναι πολυ εξυπηρετικες.

http://www.hospital-elena.gr/klinikes/thilasmos.html

Τηλεφωνική συμβουλευτική υπηρεσία για όλες τις μητέρες σε όλη την Ελλάδα στα τηλέφωνα 6462782 και 6402360.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σας κορίτσια. Είμαι καινούριο μέλος και νέα μαμά. Επειδή με το θηλασμό τα έχω κάνει λίγο αχταρμά και δίνω και συμπλήρωμα επειδή ο μικρούλης μου(1 μήνα και 3 ημερών) μετά από μια ώρα θηλασμού κλάει γοερά. Αυτό σημαίνει οτι δε φτάνει το γάλα μου ε; Επίσης μπορείτε σας παράκαλώ να μου πείτε (όσο αυτό γίνετε) πώς θηλάζετε ξαπλωμένες;;; Στο πλευρό;;; Βάζετε κάποιο μαξιλάρι; Ευχάριστώ πολύ κορίτσια εκ των προτέρων.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...