Μετάβαση σε περιεχόμενο

πως να την στηριξω?


Recommended Posts

μολις μιλησα με την κολλητη μου,σημερα θα πηγαινε στον γυναικολογο την πρωτη επισκεψη να δει το μωρακι της.μετα απο εναμιση χρονο προσπαθειων

ειχε κανει τεστ και χοριακη και ολα θετικα,πηγε σημερα και της ειπε ο γιατρος οτι το μωρο ειναι πολυ μικρο το δειχνει 2 εβδομαδων ενω η τελευταια περιοδο της ηταν 7 μαρτιου,μπορει να εχει σταματησει να αναπτυσετε λεει.της ειπε να κανει την δευερα μια χοριακη και αλλη μια την τεταρτη μαλλον για να δει αν αυξανετε.αν και το εχω περασει στην πρωτη μου εγκυμοσυνη μετα απο εξωσωματικη δεν μπορω να την στηριξω ψυχολογικα αν και ξερω πως αισθανεται δεν ξερω πως να την βοηθησω,ηταν πολυ χαρουμενη.να σας θυμησω πως εγω τωρα ειμαι εγκυος παλι μετα απο εξωσωματικη και περιμενω το μωρουλινι μου τελος μαιου,και πραγματικατο χαμο του πρωτου δεν μπορω να τον ξεπερασω.εγω παντως θελω να ειμαι αισιοδοξη οτι ολα θα της πανε καλα,γιατι γαμωτο να γινεται κατι τετοιο σε ανθρωπους που θελουν τοσο πολυ ενα παιδακι και αλλοι που ο θεος τους τα δεινει χωρις κανενα κοπο τα πετανε?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

φανουλα απλα στασου διπλα της να ξερει οτι εισαι εκει για να την στηριξεις μπορει και μονο με αυτο να νιωσει καλα ακομη και αν δεν υπαρχουν λογια να πειτε μου συνεβη κι εμενα με την κολλητη μου ημασταν εγκτες μαζι καναμε ονειρα σχεδον κοινα..πειραζαμε η μια την αλλη αφου θα γεννουσαμε με εναν μηνα διαφορα εγω σεπτεμβριο και εκεινη οκτωβριο

ξαφνικα οταν ημουν 5 μηνων εγω και 4 εκεινη την επιασε αιμοραγια και...απεβαλε ηθελα τοσο να ημουν κοντα της αλλα ενιωθα τυψεις που εγω ημουν ακομη εγκυος και εκεινη οχι.την πηρα τηλεφωνο ηταν ρακος εκλαιγε..εγω της ειπα απλα ""ειμαι εδω για οτι χρειαστεις οταν νιωσεις ετοιμη να μου μιλησεις παρε με τηλ.παρε τον χρονο σου το χρειαζεσαι''

και ετσι εγινε καποια στιγμη με πηρε τηλ βρεθηκαμε,ξεσπασε εγω αν δεν μου μιλαγε γιαυτο το θεμα δεν ανεφερα τιποτα μου τα ειπε μονη της ετσι πιστευω οτι μπορεις να την βοηθησεις και να την στηριξεις γλυκια μου (εχω χασει κι εγω ενα παιδακι πιο μικρη)

και η ειρωνια ποια ειναι? τον προυγουμενο μηνα ειχα κι εγω αιμα και εγω στον 4ο!!!! αλλα μας βοηθησε ο θεουλης και εχω τωρα το μωρακι μου στην αγγαλια μου

καλη συνεχεια στην εγκυμοσυνη σου και με εναν πονο σου ευχομαι να γεμισει η αγγαλιτσα σου ειναι τυχερη η φιλη σου που εχει εσενα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

fanoyla μου καταρχήν εύχομαι σε σένα με το καλό να φέρεις στον κόσμο το παιδάκι σου και καλά αποτελέσματα στη φίλη σου!

Γνώμη μου... Αν κάτι πάει στραβά (που εύχομαι ολόψυχα να μην, κουνιέμαι από τη θέση μου και δαγκώνω τη γλώσσα μου...) πες της απλά ότι εσύ είσαι εκεί, στο πλευρό της, όποτε σε χρειαστεί θα σε έχει! Όποτε εκείνη σε χρειαστεί όμως! Όχι όποτε νομίζεις εσύ ότι με μία γλυκιά σου κουβέντα ή αγκαλιά θα την κάνεις να αισθανεί καλύτερα! Κάποιοι άνθρωποι (εγώ πρώτη μέσα σε αυτούς) επιλέγουν να περνούν τα ζόρια μόνοι τους και τα λόγια παρηγοριάς μόνο καλό δεν τους κάνουν.

Μα όσα λόγια παρηγοριάς και να πεις στον άλλον, αν δεν περάσει ο καιρός και αν δεν μικρύνει η ένταση του πόνου, αυτά από μόνα τους δεν κάνουν τίποτα!

Εσύ βέβαια ξέρεις τη φίλη σου καλύτερα και το πως θα της συμπεριφερθείς. Άλλοι άνθρωποι θέλουν να μοιράζονται τον πόνο τους, άλλοι όχι (κι εγώ πρώτη και καλύτερη).

Είναι και η κατάσταση περίεργη.. Δύο φίλες σε ενδιαφέρουσα.. Η μία στο κατώφλι του τοκετού, η άλλη στην αρχή και.... :( Είναι φίλη σου, θα χαρεί με τη χαρά σου, αλλά βαθιά πολύ βαθιά μέσα της θα την τρώει το γιατί. Γιατί εσύ και όχι κι εκείνη? Έτσι είναι! Ασ'την να διαλέξει εκείνη τους ανθρώπους που θέλουν να την στηρίξουν. Ίσως και από αγάπη να μη θέλει να επιβαρύνει τη δική σου ψυχολογία παραμονές του τοκετού σου.

Μιλάω βέβαια λες και ότι το αποτέλεσμα είναι αρνητικό...

Μακάρι να μην είναι και σε λίγες μέρες να είμαστε εδώ και να συζητάμε τα ευχάριστα!

Σε φιλώ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κοριτσια καταρχιν σας ευχαριστω παρα πολυ για τις ευχες σας!!!και εγω ελπιζω μαζι με εσας να πανε ολα καλα και σε λιγες μερες να σας πω τα ευχαριστα.σας φιλω!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...