Μετάβαση σε περιεχόμενο

το εχασα....


Recommended Posts

κορίτσια μου καλησπέρα...έχω μέρες να μπω και να σας μιλήσω γιατί δυστυχώς τις τελευταίες μέρες είμαι πολύ χάλια...

έχασα το μωράκι μου...ήταν την κυριακή το απόγευμα που είχα και τα γενέθλια μου,όπου άρχισαν οι έντονοι πόνοι...αργότερα εμφανίστηκε και το αίμα.μίλησα με το γιατρό μου ο οποίος με έστειλε αμέσως να κάνω μια ένεση και τη δευτέρα πρωί πρωί πήγα νε με δει...

όλο το βράδυ ήμουν χάλια πόναγα και ήξερα σίγουρα οτι το έχασα...

με έβαλε ο γιατρός να κάνουμε υπέρηχο...από πάνω μου είχα μια εικόνα της Παναγίας και προσευχόμουν συνέχεια ν ακούσουμε την καρδούλα του...

δυστυχώς αυτόν τον μοναδικό ήχο δεν τον άκουσα ποτέ...

παλλίνδρομη μου είπε ο γιατρός,είχε σταματήσει να αναπτύσεται εδώ και 10 μέρες .ήμουν 11 εβδομάδων..την ίδια μέρα έκανα απόξεση...

είμαι πολύ χάλια κορίτσια δεν μπορώ να το ξεπεράσω...συνέχεια κλαίω.

έχω δίπλα μου ανθρώπους που συνέχεια με στηρίζουν και με παρηγορούν αλλά δεν με βοηθάει...όλοι μου λένε οτι ήταν θέλημα Θεού και ναι μπορεί να ήταν, αλλά εγώ κατηγορώ τον εαυτό μου οτι κάτι έκανα λάθος...

είχα κάνει τόσα όνειρα....κια μονομιάς γκρεμίστηκαν...

δεν ξέρω τι να πω...

ξέρω οτι πολλές κοπέλες εδώ στο mammy αλλά και γενικότερα έχουν παρόμοιες και χειρότερες ιστορίες και τώρα πια καταλαβαίνω πως νιώθουν...

ξέρω οτι κάποια στιγμή θα το ξεπεράσω και θα προχωρήσω όμως ακόμα με πονάει πολύ...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • Απαντήσεις 61
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Κοριτσακι ποσο σε νιωθω και γω κ πολλες αλλες κοπελες εδω...

Εγω περυσι ειχα εξωμητριος κυηση με συνεπεια την αφαιρεση μιας σαλπιγγας,με προλαβαν στο τσακ αλλη μια μερα κ τελος...Ευτυχως που πηγα για το πρωτο υπερηχο στο μαιευτηριο,σχεδον με τα ρουχα με εβαλαν χειρουργειο!!!!Μεσα στην ατυχια μου ημουν τυχερη δηλαδη...και απο τοτε προσπαθουμε παλι και ειμαι σιγουρη πως παιδι θα κανω ειτε φυσιολογικα ειτε με εξωσωματικη μιας και η μια σαλπιγγα μας δυσκολευει!

Λυπαμαι πολυ,γι αυτο που σου συνεβη θα πρεπει να φανεις δυνατη να μην το βαλεις κατω και να ξερεις πως ολα γινονται για καποιο λογο ισως να μην ηταν σωστο το μωρακι αν γεννιοταν..σιγουρα απο κατι σε προφυλαξε κοπελα μου!!!Να χεις θαρρος κ θα κανεις σιγουρα κ αλλο μωρακι που αυτη τη φορα θ το κρατησεις στην αγκαλια σου!!!

Φιλακια!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αγάπη μου γλυκιά σε καταλαβαίνω απόλυτα...Είναι απαίσια εμπειρία...

Πραγματικά ήταν θέλημα θεού...Ετσι πιστεύω κι εγώ...

Ξέρω πονάει πολύ, έκανες όνειρα αλλά θα κάνεις άλλο καρδούλα μου...Κι εγώ έκανα πολύ καιρό να το ξεπεράσω αλλά να δοξάζουμε το θεό που έχουμε ανθρώπους δίπλα μας που μας στηρίζουν και μας αγαπάνε...

Την επόμενη φορά όλα θα πάνε καλά!!!Μην το καθυστερήσουμε, έτσι;

Φιλιά πολλά γλυκούλα μου...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Σια μου..πραγαματικά δεν ξερω τι να σου πω...οτι και να πω ξερω οτι δεν θα απαλυνει τον πονο σου...Μην κατηγορεις τον εαυτο σου..δεν φταις εσυ για τιποτα ουτε κανενας αλλος..ετσι ηταν να γινει..δεν ηταν προορισμενο το μωρακι σου να ερθει στην ζωη..Ηταν θελημα θεου!!ο χρονος ειναι ο καλήτερος γιατρος!!!!ευχομαι συντομα να το ξεπερασεις!!!θα σε βοηθησουμε και εμεις οσο μπορουμε...Δυστηχως υπαρχουν πολλες κοπέλες εδω που ειχαν μια αναλογη εμπειρια..και ανταλασσοντας αποψεις ισως ξεθυμανεις λιγο..Ειναι νωρις ακομα..ξερω οτι ειναι νωπα τα τραυματα που σου αφησε αυτο το γεγονος..θα δεις ομως που που σιγα σιγα θα σου φυγει ο πονος και ενα αλλο σπορακι θα εχεις στην κοιλιτσα σου!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αγαπημενη μου Θεη... Εχω στεναχωρηθει τοσο πολυ :( ...Μου κοπηκε η ανασα...

Κουκλιτσα μου τι να σου πω για να σε παρηγορησω?Δεν υπαρχουν λογια.

Αφησε τον χρονο να περασει...Ειναι τοσο φρεσκο ακομα...

Ειμαι εδω για οτι χρειαστεις καλη μου...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αχ κοριτσακι μου γλυκο...το post σου με γυρισε ενα χρονο πισω και με εκανε να κλαψω σαν μωρο...

ημουν 8 εβδομαδων οταν ακουσα τις καρδουλες των δυδιμων και πεταξα στα συνεφα..το ενα ομως απο τα δυο χτυπουσε πιο αργα και με προειδοποιησε ο γιατρος οτι πιθανοτατα δε θα αντεξει..εγω ομως πιστευα πως ολα θα πανε καλα.μετα απο μια βδομαδα ενιωσα εναν φριχτο πονο και πηγα στο γιατρο.το ενα μωρακι πεθανε..παρακαλουσα ομως το Θεο εστω να καταφερει να ζησει το αλλο το οποιο ηταν φυσιολογικο μεχρι εκεινη τη στιγμη αλλα μετα απο μια βδομαδα κατεληξε κι εκεινο..ο λογος??επειδη ηταν στον ιδιο σακκο επηρεαζοταν το ενα απο το αλλο..ετσι πεθαναν και τα δυο με μια βδομαδα διαφορα..

δεν υπαρχουν λογια να σε παρηγορησω,δεν ξερω τι να σου πω..εγω μετα απο ενα χρονο ακομα δεν το εχω βγαλει απο το μυαλο μου..ηταν η χειροτερη στιγμη στη ζωη μου..

το μονο που θα σου πω ειναι οτι δε φταις σε τιποτα και μην το σκεφτεσαι αυτο καθολου

ευχομαι πολυ πολυ συντομα να ερθει ενα μωρακι και να αντικαταστησει το κενο που νιωθεισ τωρα..

το καλο ειναι οτι μπορουμε να συλλαβουμε,οποτε δε θα αργησουμε να κανουμε παιδακι

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

λυπάμαι πολύ κουκλίτσα μου....

σίγουρα αν μου σηνέβαινε κάτι τέτοιο θα μου ηταν πολύ δύσκολο να το ξεπεράσω, αλλά σκέψου κάτι " ισως έτσι έπρεπε". Η φύση μας ξέρει κορίτσι μου... εύχομαι να ξαναμπεί στη ζωή σας γρήγορα ενα σποράκι...

στο εύχομαι μέσα απο τη καρδιά μου!!!

υγ: είχες καθόλου συμπτώματα πριν? ο γιατρός δεν μπορούσε να το προβλέψει? συγνώμη αν είμαι αδιακριτη.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Λυπαμαι πολυ γι'αυτο που σου συνεβει...:( ξερω οτι περνας δυσκολες ωρες... κανε κουραγιο και ο χρονος ειναι αυτος που τα γιατρευει ολα... σου ευχομαι να αποκτησεις ενα μωρακι οπως εσυ το θελεις πολυ γρηγορα...!!!:)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Sia μου...τι να σου πω....στενοχωρηθηκα αφανταστα,συνηθως δεν γραφω σε κοπελες οταν ανακοινωνουν τετοια πραγματα.Πραγματικα χανω το μυαλο μου κ τη σκεψη μου μπροστα σε τετοια γεγονοτα.Εγω δεν εχω παθει κατι παρομοιο,αλλα μιας κ εχω ενα παιδακι μπορω να σε καταλαβω,απο μια αποψη.Τι να σου πω;;κουραγιο;;υπομονη;;;ο καλυτερος γιατρος ειναι ο χρονος..θα το ξεπερασεις..το ειπες κ εσυ...ειναι θεμα χρονου κ για σενα ειναι νωρις ακομα..

Τουλαχιστον να εισαι οσο δυνατη μπορεις να στηριξεις κ τον αντρουλη σου ε;;κ οι αντρες περνανε δυσκολα,μην κοιτας που κανεις ποτε σε τετοιες περιστασεις δεν τους δινει σημασια...Να εισαι καλα απο'δω κ περα κ υγιεις κ ολα θα γινουν.:)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γλυκεια μου λυπαμαι ειλικρινα.Δεν εχω λογια να σου πω.Δεν σε ξερω αλλα ειμαι εδω αν χρειαστεις κατι απο μενα.Σου στελνω μια πολυ ζεστη αγκαλιτσα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

SIA ΜΟΥ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΠΕΡΥΣΙ ΕΙΧΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΣΧΗΜΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΕ ΣΕΝΑ.ΤΟ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΠΟΝΑΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ.ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΜΗ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΚΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΚΟΝΤΕΨΑ ΝΑ ΤΡΕΛΑΘΩ.ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΙΧΑ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΣΤΗΡΙΞΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑΡΑΚΟΥΝΗΣΕ.ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ ΟΠΩΣ ΠΡΙΝ ΡΙΞΤΟ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΕΞΩ ΚΑΛΟ ΚΑΝΕΙ.ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΕΝΟΧΕΣ.ΘΑ ΔΕΙΣ ΠΟΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΤΩΝ 3 ΜΗΝΩΝ ΘΑ ΞΑΝΑΜΕΙΝΕΙΣ ΕΓΚΥΟΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ.ΦΙΛΑΚΙΑΑΑΑΑ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αχχ καλη μου sia..επειδη το χω ζησει κ μαλιστα δις..δεν θα το ευχομουν να το περασει καμια κοπελα..........

το ονειρο γινεται εφιαλτης,κι απ το ουρανο η προσγειωση γινεται σε γκρεμο......κ μετα πονας..εξωτερικα αλλα πιο πολυ εσωτερικα...

ειναι νωρις ακομη..κ τα λογια ισως να μην παρηγορουν..ερωτηματα ισως να μενουν αναπαντητα...

αλλα θα σηκωθεις γλυκια μου!Κ θα ξαναμεινεις εγκυος..κ θα ακουσεις την καρδουλα του..Θα το περασουμε κι αυτο το εμποδιο..Εδω μαζι!θα δεις..

τοτε θα ησυχασει η καρδουλα σου..

το μονο ας πουμε παρηγορο για μενα ηταν οτι αν γεννιοταν ισως ειχε προβληματα..αυτο μου ειχε πει ο γιατρος..

αλλα εγω με βομβαρδιζα...γιατι σε μενα?δεν εκανα τιποτε κακο..ειμαι καλος ανθρωπος!!

αλλα δυστυχως δεν συμβαινει μονο σε μας!!κι αυτα δυστυχως δεν προβλεπονται ουτε μπορουμε σε αυτους τους μηνες να κανουμε κατι...

κουραγιο γλυκια μου....ειμαι διπλα σου κ νιωθω τον πονο σου

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Σια μου...πολυ λυπαμαι αγαπη μου:( δυστυχως αρκετες πρωτες εγκυμοσυνες εχουν αυτη την δυσαρεστη εξελιξη χωρις να ξερουμε την αιτια!!!Εσυ δεν φταις σε κατι,μην βασανιζεσαι αδικα!Ουτε μπορουσες να κανεις κατι εσυ για να το αποτρεψεις να συμβει αυτο,μην φορτωνεσαι τζαμπα ενοχες!Υπαρχουν γυναικες που καθονται εντελως ακινητες ξαπλα στο κρεββατι με παπια και δυστυχως δεν ολοκληρωνουν την εγκυμοσυνη τους,γι αυτο βγαλε απο το μυαλο σου ολες τις βασανιστικες σκεψεις,μηπως κατι δεν εκανες σωστα και τα λοιπα...!

Ειναι φυσικο να πονας αγαπη μου για αυτην την απωλεια,ειναι και φρεσκο ακομα...,ομως συντομα η δευτερη εγκυμοσυνη θα σου φερει ξανα την χαρα και το χαμογελο σου,και θα πανε ολα καλα κοριτσακι μου!!!!Οτι θελησεις ...μη διστασεις,..ειμαι κοντα σου κουκλα μου για οτι χρειαστεις!!!Φιλακια πολλα:kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γαμώτο δεν είμαι καλή στα λόγια παρηγοριάς... Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ με την περιπέτειά σου και πραγματικά νιώθω πολύ χάλια. Δεν ξέρω ποια λόγια μπορούν να απαλύνουν τον πόνο σου και ίσως να μην υπάρχουν αυτά τα λόγια καν...

Κάνε κουράγιο, υπομονή και με την πρωτη ευκαιρία ξαναδοκιμάστε... Όπως λένε πολλά κορίτσια εδώ μέσα: "Μία φορά έγκυος, πάντα έγκυος".

Σε σκέφτομαι και συμπάσχω....... :(

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Σια νιώθω απόλυτα αυτο που βιώνεις... Θέλει το χρόνο του. Ενα πράγμα να θυμάσαι: η φύση προνοει και μας προστατεύει απο άσχημες καταστάσεις. Το ξέρω πως τωρα αυτό που σου λεω δε σε αφορά και πολύ αλλα θα ερθει η στιγμή που θα το πεις κι εσυ η ιδια... Εκει που εισαι ήμουνα κι εδω που ειμαι θα ΄ρθεις κοριτσάκι μου!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

γλυκια μου ολες λυπομαστε.. ισως υπηρχε λογος... μπορει να γινει η συλληψη δεν ειναι παρηγορια αυτο .. αλλα να σκεφτεσαι οτι σε 1 2 3 μηνες παλι θα εχεις μωρακι κ με την βοηθεια του θεου κ της παναγιας θα το κρατησεις στην αγκαλια σου!!!

φιλακια γλυκα απο μενα κ υπομονη...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

λυπαμαι sia μου πραγματικα ο χρονος οπως σου ειπαν και τα κοριτσια ειναι ο καλυτερος γιατρος...

μην κανεις ομως το λαθος να κατηγορεις τον ευατο σου..

τι θα μπορουσες να κανεις?

τιποτα!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΟΠΕΛΙΤΣΑ ΜΟΥ...ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΙς 2 ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΞΥΣΗ..ΟΠΩΣ ΤΟ ΠΕΣ..ΜΕ ΜΙΑΣ ΟΛΑ ΓΚΡΕΜΙΣΤΗΚΑΝ..ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΑΦΗΣΑ ΝΑ ΜΕ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ...ΔΕΝ ΦΤΑΙΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ...ΔΕΝ ΚΑΝΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ...

ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΕΙς ΛΙΓΑΚΙ.ΘΕΛΕΙΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΣΟΥ..ΜΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ, ΜΗΝ ΣΚΥΒΕΙΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ..

ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΠΑΛΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΝΕΙΡΑ..ΠΟΛΥΧΡΩΜΑ..ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΟ ΤΕΛΟΣ!!ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΓΙ'ΑΥΤΟ!!! ΣΕ ΦΙΛΩ, ΣΟΥ ΣΤΕΛΝΩ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΑΓΚΑΛΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΕΛΗΣΕΙΣ ΣΤΕΙΛΕ ΜΟΥ ΠΜ...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αχ βρε Σια μου...:( Λυπηθηκα πάρα πολύ , ειλικρινα!! Μπορεί να μην μου έχει τύχει ποτέ όμως ο φόβος και η αγωνία κάθε μέρα να πάνε όλα καλά με κάνουν να καταλαβαίνω ακριβώς το συναίσθημα του να χάνεις κάτι που αγαπάς πολύ. Να ξέρεις όμως ότι συνηθως σε μια παλίνδρομο κύηση σημαινει ότι το μωρό δεν ήταν καλά και δεν συνεχίστηκε η ανάπτυξη του. Χίλιες φορές λοιπόν τώρα και έτσι παρά να μεγάλωνε περισσότερο κ να μάθαινες αργότερα ότι το μωράκι σου όταν θαγεννηθεί θα έχει πρόβλημα και δεν θα είναι καλό να συνεχίσεις την εγκυμοσύνη...Τουλάχιστον ξέρεις ότι απλώς το μωράκι δεν ήταν υγιές...ξέρεις όμως κάι είναι δεδομένο πως μπορείς να κάνεις άλλο μωράκι χωρίς να σημαίνει ότι κ το άλλο θα πάθει το ίδιο!! ΑΠλώς έτυχε!Πάρε δύναμη και αφησε το πίσω..σε περιμένει στο μέλλον ευτυχία μην κολλάς σε γεγονοτα που απλώς σε κάνουν χειρότερα!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Θέη μου πάγωσες το αίμα!:(:(:(

Λυπάμαι πολύ, δεν ξέρω τι άλλο να σου γράψω.

Εύχομαι η επόμενη φορά που θα μείνεις έγκυος (μακάρι να είναι πολύ σύντομα) να είναι τυχερή!

Η Παναγιά μαζί σου!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Σία μου, κανένα από τα λόγια αυτά δεν θα σε παρηγορήσουν ! Πρέπει να είναι ένα από τα χειρότερα συναισθήματα! Το έχω ζήσει με την νύφη μου αυτό 2 φορές κι έβλεπα πόσο άσχημο ήταν! Βέβαια σαν τρίτος δεν είχα τον ίδιο πόνο, αλλά σου εύχομαι σύντομα ο Θεούλης να σε ανταμείψει και να σου στείλει ένα σποράκι στην κοιλίτσα σου και πάλι με καλύτερη κατάληξη! Ότι χρειαστείς.. εδώ είμαστε!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Σία μου δεν ξέρω τι να σου πώ...:(

Σίγουρα δεν φταις εσύ πάντως...Όλα θα πάνε καλά!

Σου εύχομαι σύντομα να μας ανακοινώσεις τα ευχάριστα!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

βρε κοριτσακι μου τωρα το ειδα:(

δεν εχω λογια....

εχω περασει τα ιδια και ειναι πολυ δυσκολα,φροντισε να σταθεις δυνατη.

αν σε παρηγορει ειχα την ιδια περιπτωση και σε 3 μηνες ξαναεμεινα εγκυος.τωρα λεω οτι επρεπε να γινει γιατι αλλιως δε θα ειχα τον γιοκα μου,τη ζωη μου ολη.

να πενθισεις για να φυγει απο μεσα σου και υστερα να δυναμωσεις και να το παρεις αλλιως,ολα θα φτιαξουν και τα καλυτερα θα ερθουν πιστεψε με.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΜΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ, ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕΣ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΚΟ.ΜΟΝΟ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΘΑ ΣΕ ΓΙΑΤΡΕΨΕΙ.ΚΟΥΡΑΓΙΟ!!ΕΥΧΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΠΑΛΙ ΕΓΚΥΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ, ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙΣ ΕΝΑ ΓΕΡΟ ΜΩΡΑΚΙ!! %7Boption%7D

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Προσθήκη...