Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΑΛΕΤΑ.


Recommended Posts

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ. Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 2,5 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΜΗΝΑ ΝΑ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΩ ΣΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΓΙΟ ΓΙΟ. ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΠΕΡΙΣΙ 18 ΜΗΝΩΝ ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ. ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΤΟΙΜΗ. ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΗΡΘΕ Ο ΚΑΙΡΟΣ. ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΞΕΡΩ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΛΛΑ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΣΑΣ ΕΜΠΙΡΕΙΕΣ. ΜΟΥ ΦΕΝΕΤΑΙ ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • Απαντήσεις 169
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

καντινου μου μακάρι να μπορούσα! Η μπέμπα μου είναι μόλις 8,5 μηνών και λιμπεροεξαρτώμενη ακόμα! :P

Σου εύχομαι πάντως καλή επιτυχία στο εγχείρημά σου!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΜΩΡΕ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΣΥΝΕΒΕΙ? Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΧΕΙ ΞΕΦΥΓΕΙ. ΑΝΟΙΞΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟ ΚΑΠΑΚΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΤΗΣ ΤΟΥΑΛΕΤΑΣ ΚΑΙ ΕΙΔΑ ΣΕΡΒΙΕΤΕΣ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ, ΜΠΕΜΠΙΛΙΝΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΚΑΙ ΜΠΕΜΠΙΛΙΝΑ ΤΗΣ ΜΙΚΡΗΣ. 3 ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΕΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ! ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΕΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ! ΤΙΣ ΣΕΡΒΙΕΤΕΣ ΜΕ ΤΟ ΚΙΛΟ ΘΑ ΤΙΣ ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ! ΑΠΛΑ Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΤΗΣ ΠΙΑ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

χαχαχα... Αυτά έχουν οι γυναίκες καντινου μου! Μέχρι να κόψει και η μικρή το παμπεράκι και να μπεις εσύ στην κλιμακτήριο (ουουοουουουουουοου... έχουμε ακόμα) αυτά πρέπει να τα συνηθίσει ο άντρας σου! :P

Μωρέ δεν ξέρω πότε είναι η κατάλληλη ηλικία.. Δε με απασχόλησε αυτό το θέμα ακόμα. Φαντάζομαι δεν υπάρχει "κατάλληλη". Είναι κι αυτό ανάλογα με το παιδί, με το πόσο μπορεί να επικοινωνεί και με το πόσο μπορεί να ελέγχει τις ανάγκες του. Πιστεύω 2,5 ετών είναι αρκετά "ικανό" να το κάνει. Απλά από ότι μου λένε σίγουρα θέλει επιμονή και υπομονή και καμιά φορά γερά νεύρα... γιατί συμβαίνουν και ατυχήματα, πάνω στο χαλί, στο κρεβάτι, στον καναπέ...:P

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

εγω τον μεγαλο ηθελα να μαθει κοντα στα 2 αλλα τα εκανε επανω του κ ετρεχα απο πισω του με πετσετες.Μια μερα λοιπον πριν 2-3 μηνες που ημασταν στο jumbo ειδε ενα γιο γιο με καπακι, λεκανακι ηταν και του αρεσε κ μου ζητησε να το παρουμε.Απο τη μερα που το φεραμε σπιτι πηγαινε μονος του εκει και εκανε τσισα του.Ετσι ξεκινησαμε και τωρα φοραει πανα μονο οταν κοιμαται.Του το υπενθυμιζα βεβαια συνεχεια, καθε μια ωρα να παει στο λεκανακι του.

Αυτο σου προτεινω εγω, να την πας να διαλεξει ενα γιογιο οποιο της αρεσει, αν και καθε παιδι ειναι διαφορετικο.

Καλη επιτυχια παντως.

υγ εμενα ειναι το αντιθετο σπιτι μου.3 αντρες και εγω!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΩ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ. ΘΑ ΔΙΑΛΕΞΕΙ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΤΟ ΓΙΟΓΙΟ. ΤΩΡΑ ΣΥΜΦΩΝΩ ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΧΤΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ. ΑΛΛΑ ΔΥΟΜΙΣΗ ΧΡΟΝΩΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΩΡΙΜΟ. ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΔΕΙΞΕΙ ΚΑΙ ΣΗΜΑΔΙΑ ΑΛΩΣΤΕ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΡΚΕΤΑ, ΑΛΛΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΚΟΥΣΤΕ. ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ ΟΤΑΝ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΝΕΡΓΙΘΗΚΕ Η ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΛΕΡΩΜΕΝΟ.ΟΤΑΝ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΤΗΝ ΠΑΝΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΔΥΩΡΟ ΣΤΕΓΝΗ.ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΓΙ ΑΡΧΗ ΕΝΑ ΓΙΟ ΓΙΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΙΑΛΕΞΕΙ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΠΑΡΑΜΥΘΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΓΙΟΓΙΟ ΜΑΣ ΒΛΕΠΕΙ ΕΜΕΙΣ ΠΩΣ ΧΡΕΣΗΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΑΛΕΤΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΩΛΙΣ ΣΗΚΩΘΕΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΓΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΟΥΡΙΣΕΙ. ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΤΟΥΡΑΕΙ. ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΣΥΝΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΑΠΟΚΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΣΗ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΓΕΥΜΑ ΤΟ ΞΑΝΑΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΓΙΟ ΓΙΟ. ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΟ ΠΑΜΠΕΡΣ, ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΒΡΑΧΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΝΙΩΣΕΙ ΠΟΣΟ ΑΣΧΗΜΟ ΕΙΝΑΙ. ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΟΥΜΕ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΕΙΠΕ ΚΑΘΗΣΤΕΡΙΜΕΝΑ. ΤΟ ΕΝΘΑΡΡΥΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ.ΟΛΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΩΡΙΕΣ ΟΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ. ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Η ΗΛΙΚΙΑ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΩΡΙΜΗ. ΕΞΑΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΑΛΩ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΕΜΠΙΡΙΕΣ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημερα καντινου,

το θεμα της τουαλετας ειναι ενα δυσκολο κομματι αλλα οχι ακατορθωτο!!Λοιπον εγω εκανα το εξης απλο,οταν εφτασε στα 2.Της το παρουσιασα σαν παιχνιδι.Και της εδωσα να καταλαβει πως εαν καταφερει να κανει τσιασακια κ κακακια στην τουαλετα θα υπαρχει για αυτην ενα δωρακι...τι δωρακι;;τη μια ενα μπισκοτακι,την αλλη λιγη σοκολατιτσα..τελος παντων πραγματακια που ηξερα πως την αρεσαν κ επειδη ηταν κ ειναι πολυ λιχουδο,στηριχθηκα σε αυτα.

Ομως,της εβγαλα τελειως την πανα,οσο ειμασταν στο σπιτι δεν της τη φορουσα.Οταν βγαιναμε εξω αναλογως το που θα πηγαιναμε,επελεγα αν θα φοραει πανα η οχι.

Βεβαια το οτι της εβγαλα την πανα,σημαινε το εξης:πολλες φορες μεχρι να καταλαβει τι επερεπε να κανει αφησε πολλα τσισακια κ κακακια στη μεση του σαλονιου κ του σπιτιου γενικοτερα.Καθε φορα που τα εκανε εκτος λεκανης της εδινα να καταλαβει οτι αυτο ειναι λαθος.Οχι ξυλο,οχι φωνες..με διπλωματια.

Καποια στιγμη εβγαλε στο μπουτακι κατι σπιθουρακια..εε,εκει πια το εκμεταλλευτηκα αφανταστα.Της ειπα οτι τα εβγαλε απο την πανα,οτι πια ειναι πολυ μεγαλη για μμειμπι λινο κ.τ.λ,κ.τ.λ.

Σε εμανε επιασε αυτο κ διαφορα αλλα τεχνασματα.Χρειαστηκαν περιπου 2 μηνες για να το καταφερω.

Υστερα πηγα κ της πηρα αυτα τα παιδικα ειδη τουαλετας,ξερεις τα μαντηλακια για το σκουπισμα,τα σκαλακια για τη λεκανη κ της τραβηξα κ με αυτα την προσοχη.

Εγω δεν την εβαλα σε γιο-γιο.Κατευθειαν στη λεκανη.Αυτο βεβαια η καθε μαμα το κανει αναλογως το παιδακι της,δηλ.βλεπει που το παιδι θα νοιωσει ποιο ανετα,στη δικη μου η αληθεια ειναι δεν αρεσε το γιο-γιο.

Α!αν αποφασισεις να την εχεις χωρις πανα...περιμενε να καλοκαιριασει για να βγαλεις τα χαλια...μη μυριζει το σπιτι λες κ εχεις σκυλακι...χαχαχα,αυτα απο εμενα..ελπιζω να σε βοηθησα!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα γλυκιά μου, εμένα η κόρη μου είναι 2χρονών και 3 μηνών. Τι γιο γιο το βλέπει σαν παιχνίδι, έτσι της πήρα το στεφάνι που εφαρμόζει στην λεκάνη της τουαλέτας μαζί και ένα σκαμνάκι.

Ομολογώ πως της αρέσει πολύ, αρκετές φορές μου λέει από μόνη της να πάμε τουαλέτα άλλες πάλι όχι. Την πηγαίνω η ίδια συχνά ,όμως δεν την πιέζω όταν τα κάνει πάνω της. Βέβαια μερικές φορές δεν την προλαβαίνω γιατί ασχολούμε και με τον μπέμπη.Δεν με αγχώνει όμως αυτή η υπόθεση γιατί σιγά-σιγά τώρα που θα φτιάξει ο καιρός θα την αφήνω μόνο με το βρακάκι της, θα έχουμε βέβαια και τα ατυχήματά μας, αλλά που θα πάει θα μάθουμε...:blink:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΜΙΡΛΙΤΣΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ. ΥΠΟΜΩΝΗ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ. ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΜΗΝΑ ΘΑ ΒΓΑΛΩ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΞΕΒΡΑΚΩΣΩ. ΑΡΕ ΣΦΟΥΓΓΑΡΙΣΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΣΕΙ! ΞΕΡΕΙΣ ΑΝ ΔΕΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΤΩΡΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ, ΜΕΤΑ ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΔΕΝ ΛΕΕΙ. ΕΞΑΛΟΥ ΕΧΩ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΤΗΝ ΣΤΕΙΛΩ ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κι εγώ το ίδιο θα κάνω απο Σεπτέμβρη, παιδικό!!!

Έτσι ακριβώς λοιπόν κι εμείς θα κατουράμαι παντού, εννοείτε!!!:blink:

Χωρίς χαλιά όμως θα σφουγγαρίζουμε καλύτερα. Δεν πειράζει, δεν γίνεται κι αλλιώς.:woohoo:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημερα κοριτσακια μου!Εγω τον ξεκινησε περυσι το καλοκαιρι που ηταν 2,5 χρονων αλλα χαμπαρι ο Δημητρακης!:P Φετος θα προσπαθησω παλι!Θα παρακολουθω το θεμα για να παρω ιδεες!;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑ ΕΙΔΕΣ? ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΕΠΙΜΕΝΩ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΩΡΙΜΟ. ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΟΥ! ΤΩΡΑ ΠΟΥ Η ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΥΟΜΙΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΤΙΠΟΤΑ! ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΩ!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • 2 weeks later...

Καλημερα καντινου! Καταρχην κουκλιτσα η κορη σου, να τη χαιρεσαι:) Επιασες ενα θεμα με τη τουαλετα που με απασχολει πολυ αυτο το διαστημα οπως και το θεμα της πιπιλας. Το νινακι μου(απ' το Λαμπρινακι) ειναι τωρα οσο ειναι ειναι η κορη σου περιπου και ομως δυσκολευομαι να της κοψω την πανα και τη πιπιλα. Εχουμε παρει το γιογιο αλλα το εχει δει σα παιχνιδι, μου λεει "η θεση σου και η θεση μου". Καταρην δε πλησιαζει το μπανιο καθολου αφου οταν παμε για την αναγκη μας δε μας αφηνει, ειναι εξω απο την πορτα και μας φωναζει να βγουμε εξω:unsure: Φυσικα ξερει τι κανουμε στο μπανιο.... Την αφησα μια μερα ξεβρακωτουλα εσκεμενα για να καταλαβει την αισθηση του "κατουρημενου" λεγοντας της συνεχεια οτι οταν θελουμε να κανουμε τσια πρεπει να παμε στη τουαλετα. Τα εκανε τη πρωτη φορα πανω της, βραχηκε και με φωναζε "μαμα ειναι μερωμενο, ελα να βαλουμε το μπεμπιλινο μας" κλαιγοντας. Φοβηθηκε λιγο και δεν την ξαναξεβρακωσα. Θα συμφωνησω παντως οτι το καθε παιδακι θελει το χρονο του. Περιμενω να ζεστανει λιγο περισσοτερο ο καιρος να ξεστρωσω για να ειναι ευκολο να καθαρισω μετα, καταλαβαινεις τι! Υπομονη και καλη διαθεση. Φιλακια πολλα:kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

δηλαδη εγω που σκεφτομαι απο το καλοκαιρι να ξεκινησω σιγα σιγα να του μαθω να κανουμε κακακια και τσισακια στο γιο γιο ειμαι λιγο υπερβολικη;;;;;;;;;;:huh:

αλλα ρε κοριτσια και εγω σα μωρο και ο αδελφος μου 13 με 14 μηνων δεν φοραγαμε πανα μονο στον υπνο μας!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ ΟΝΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ Η ΕΤΣΙ ΜΟΥ ΦΕΝΕΤΑΙ ΕΜΕΝΑ. ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ ΜΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΝΑ ΚΟΨΩ ΤΗΝ ΠΙΠΙΛΑ, ΠΑΡΑ ΝΑ ΤΗΣ ΒΓΑΛΩ ΤΑ ΠΑΜΠΕΡΣ. ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΕΡΙΣΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΔΟΚΙΜΑΣΑ, ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΙΧΑΜΕ. ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΙΕΣΩ ΚΑΙ ΕΙΔΑ ΠΩΣ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΟΥΣΕ ΣΩΣΤΑ. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΠΙΣΤΕΥΑ ΟΤΙ ΤΗΣ ΚΑΝΩ ΚΑΚΟ ΠΑΡΑ ΚΑΛΟ. ΕΤΣΙ ΤΟ ΠΑΡΑΤΗΣΑ ΤΟ ΘΕΜΑ. ΦΕΤΟΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ. ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΟΣ ΟΠΟΥ ΘΑ ΕΧΩ ΒΓΑΛΕΙ ΤΑ ΧΑΛΙΑ, ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΞΕΚΙΝΑΩ. ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΘΑ ΤΗΣ ΠΑΡΩ ΕΝΑ ΓΙΟΓΙΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΔΙΑΛΕΞΕΙ ΕΚΕΙΝΗ. ΤΩΡΑ ΤΙ ΝΑ ΠΩ. ΕΔΩ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΛΕΜΕ. ΜΗΝ ΧΑΘΟΥΜΕ! ΝΑ ΛΕΜΕ ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΦΟΥΓΓΑΡΙΣΑΜΕ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΠΛΗΝΤΙΡΙΑ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ Η ΚΑΘΕΜΙΑ. ΜΟΥ ΦΕΝΕΤΑΙ ΟΜΩΣ ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ! ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΗΝ ΣΤΗΛΩ ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ ΜΩΡΕ. ΕΠΕΙΣΗΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΟ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ΤΩΝ ΠΑΜΠΕΡΣ ΔΙΟΤΙ ΕΧΩ ΚΑΙ ΜΩΡΑΚΙ. ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΚΟΨΙΜΟ ΤΗΣ ΠΙΠΙΛΑΣ ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΜΑΝΘΗΣΗ ΤΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΤΟΥΑΛΕΤΑΣ. ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΞΕΚΙΝΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙΣ ΕΣΥ ΠΡΟΤΕΡΕΩΤΗΤΑ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΜΠΟΥΡΙΚ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ. ΠΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΣΟΥ? ΠΑΝΤΩΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΝ ΕΙΝΑ ΕΤΗΜΟ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ. ΕΜΕΝΑ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΕΚΟΨΕ ΤΗΝ ΠΑΝΑ 9 ΜΗΝΩΝ. ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟ, ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΑΛΛΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΤΣΙ ΛΕΕΙ Η ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ. ΕΥΤΗΧΩΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΤΙ Η ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΗΣ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Για μενα και για το δικο μου παιδι πιο δυσκολο ειναι να κοψουμε τη πιπιλα που δεν την παιρνει και πολλη κατα τη διαρκεια της ημερας αλλα οταν μου τη ζηταει την εχει αναγκη. Τα ξημερωματα τσακωθηκα με τον αντρα μου γιατι ενω κοιμοτανε η μικρη της βγαζει τη πιπιλα. Μετα απο λιγο ξυπνησε κλαιγοντας και μου ζηταγε τη πιπιλα της με σπαρακτικο τροπο. Τι να κανω τωρα στις τρεις τα ξημερωματα? Να ηρεμησω τη μικρη που εκλαιγε η κακομοιρα και μου λεγε κλαιγοντας "δωστη μου μαμα ειναι βικη μου η πιπιλα" η να αρχισω τα χαστουκια τον αντρα μου που ενω η πιπιλα ηταν διπλα του δεν της την εδινε γιατι λεει πρεπει να συνηθισει να κοιμαται χωρις πιπιλα.... Τα νευρα μου:angry:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΟΤΑ, ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ ΚΙ ΑΥΤΟ. ΕΓΩ ΠΑΛΙ ΣΥΧΑΘΗΚΑ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΤΗΝ ΠΙΠΙΛΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ, ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΑ 2 ΤΗΣ ΤΗΝ ΕΚΟΨΑ. Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΜΟΥ ΕΛΕΓΑ ΜΩΡΟ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΑΣΤΗΝ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΑ ΑΛΛΟ ΝΑ ΤΗΝ ΒΛΕΠΩ. ΠΩΣ ΝΑ ΣΤΟ ΠΩ. ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ. ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΕΞΑΦΑΝΗΣΑ ΤΙΣ ΠΙΠΙΛΕΣ ΚΑΙ ΑΦΗΣΑ ΜΙΑ. ΤΗΣ ΕΚΑΝΑ ΜΙΑ ΤΡΥΠΑ ΜΕ ΤΟ ΨΑΛΙΔΙ. ΤΗΝ ΑΦΗΣΑ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΑΣΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟ. ΤΗΝ ΦΩΝΑΞΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΙΠΑ<< ΕΛΛΗ ΜΟΥ, ΚΟΙΤΑ ΤΗΝ ΠΙΠΙΛΑ! ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΤΡΥΠΑ! ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΦΑΓΕ ΕΝΑ ΣΚΟΥΛΙΚΑΚΙ!>>. ΕΚΛΕΓΕ ΜΩΡΕ. ΤΗΣ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΛΛΗ. ΤΗΝ ΕΠΙΑΣΕ ΤΗΝ ΕΒΑΛΕ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΗΣ ΑΡΕΣΕ ΚΑΘΟΛΟΥ. ΤΗΝ ΕΒΓΑΛΕ. ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΕΒΑΖΕ, ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΕΒΓΑΖΕ ΑΜΕΣΩΣ. ΤΗΝ ΕΙΧΑΜΕ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΒΑΖΕ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ. ΔΕΝ ΤΗΣ ΑΡΕΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΥΠΑ. ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ<<ΜΑΜΑ, ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΣΚΟΥΛΙΚΑΚΙ ΕΦΑΓΕ ΤΗΝ ΠΙΠΙΛΑ ΜΟΥ? ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΡΟΥΜΕ. ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΛΛΗ. ΓΙΑΤΙ ΣΚΟΥΛΙΚΑΚΙ ΕΦΑΓΕΣ ΤΗΝ ΠΙΠΙΛΑ ΜΟΥ?>> ΤΗΣ ΕΔΩΣΑ ΤΟ ΓΑΛΑ, ΚΑΙ ΕΝΩ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΕ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙ, ΜΕ ΦΩΝΑΖΕ ΚΑΘΕ ΤΟΣΟ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΛΛΗ. ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ Η ΤΡΥΠΑ ΗΤΑΝ ΜΕΓΑΛΗΤΕΡΗ. ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΟΥ, ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΛΛΗ. ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΑΣ ΔΕΝ ΤΗΣ ΚΑΝΕΙ ΑΙΣΘΗΣΗ ΠΟΥ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙ ΜΕ ΠΙΠΙΛΑ.ΤΗΝ ΛΥΠΟΜΟΥΝΑ ΜΩΡΑ,ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΙΝΑΙ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Προσθήκη...