Μετάβαση σε περιεχόμενο

Πλησιαζει η γεννα?


Recommended Posts

Υπαρχει περιπτωση το δικο σου το μωρακι να βιαζεται λιγακι...:P ισως ειναι ετοιμο να βγει και νωριτερα... αφου εισαι στον μηνα σου μην ανυσηχεις... εγω ειχα κατι καφε υγρουλια 3 μερες πριν γεννησω... ηταν να γεννησω μεχρι τις 15 ιουνιου και γεννησα στις 12... μην αγχωθεις... οποτε και να ναι ολα θα πανε πολυ καλα... με το καλο, καλη γεννα...:)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΕΓΩ ΔΕΝΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ. ΜΙΑ ΕΥΧΟΥΛΑ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ, ΝΑ ΓΙΝΕΙ Μ ΕΝΑΝ ΠΟΝΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΑΤΑΣ ΕΝΑ ΥΓΙΕΣΤΑΤΟ ΜΠΕΜΠΑΚΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ ΟΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΘΕΛΗΣΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ!! ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ. ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

:) franita μου νομιζω οτι η ωρα σου φτανει αγαπη μου!!!:woohoo: Ολα αυτα που αναφερεις ειναι ενδειξεις οτι πλησιαζει ο τοκετος σου!!!Ευχομαι με το καλο νε εχεις μια ευκολη και γρηγορη γεννα!!!ΦΙΛΑΚΙΑ:kiss:
Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Franita μου ένα έχω να σου πω... Η μήτρα μου κάνει συσπάσεις απο τον 4ο μήνα! Έχω μάθει να ζω με αυτές. Σίγουρα πλησιάζει η ώρα σου κι εσένα αλλά μην αγχώνεσαι. Στο μάθημα του ανώδυνου που έκανα προχθές κατάλαβα ότι δεν υπάρχει περίπτωση να μην καταλάβουμε ότι γεννάμε αρκετές ώρες νωρίτερα...

Εγώ έχω ΠΗΤ 8 Μαΐου (την άλλη εβδομάδα δηλαδή...) και η κοιλιά μου είναι πέτρα συνέχεια. Είναι απόλυτα φυσιολογικό και αυτές οι συσπάσεις (όπως θα ξέρεις) βοηθάνε τον τράχηλο για τη γέννα. Τον τελευταίο μήνα μου έδωσε ο γιατρός μαγνήσιο και πίνω και έχω ηρεμήσει λίγο, αλλά όπως και να το κάνεις αυτό που πρέπει να κάνει το σύστημα εκεί μέσα για να προετοιμαστεί, θα το κάνει...

Μην αγχώνεσαι, όλα θα πάνε τέλεια!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Franita mou kalimera agapi mou...

Nai sigoura plisiazeis kai esu wmos den pisteuw pws tha genniseis tora amesa...

Tous ponous tha tous katalaveis 100%

Kai den tha tous ksexaseis pote sou...

Pistepse me agapi mou...

Sou euxwme suntoma na krateis to mwraki sou aggalitsa...

O theos mazi sou...

Filakia polla agapi mou...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΟΝΤΩΣ ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Η ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΡΗΣΗ....ΑΝ Κ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ Κ ΤΟ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑ Κ ΕΓΩ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΟ ΜΟΥ, ΣΤΑ ΠΡΩΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΟΛΟ ΤΟΝ ΕΝΑΤΟ ΧΩΡΙΣ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΙΣΧΥΕΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΑΥΤΟ !ΟΠΩΣ Κ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΟ ΜΠΕΜΠΑΚΙ ΣΟΥ Κ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΟ Κ ΤΥΧΕΡΟ! ΚΑΛΗ ΓΕΝΝΑ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Franita καλημέρα, εγώ στον γιο μου είχα λίγο αίμα την Κυριακή, την Τρίτη πήγα στον γιατρό και μου είπε: "μπράβο που δεν είχες καθόλου πόνο"! Την ίδια μέρα μίλησα με την μαμά μου στο τηλέφωνο (6 παιδία είχε) και μου είπε ότι μέχρι την Κυριακή γεννάς!!! όντως την Πέμπτη το βράδυ με έπιασαν κάτι πονάκια και τα ξημερώματα πήγα στο νοσοκομείο και μεσημέρι γέννησα (στην 38 εβδομάδα).

Στην κόρη μου είχα διαστολή 2εκ χωρίς κανέναν πόνο και ο γιατρός μου μου είπε ότι θα μπορούσα να έχω την ίδια διαστολή μέχρι και 3 εβδομάδες!!!:ohmy: Τελικά αποφάσισα στην 39 εβδομάδα να περπατήσω πολύ, να κάνω δουλειές και ανεβοκατέβασμα σκάλας και τελικά επέσπευσα τον τοκετό και γέννησα πριν την ΠΗΤ!!!;)

Ένα 80% των αγοριών έρχονται 2 εβδομάδες νωρίτερα από τα κοριτσάκια!

Στην δική σου περίπτωση σίγουρα έχει αρχίση η αντίστροφη μέτρηση, αν τα πονάκια σου έρχονται πολύ συχνά ανά 5 λεπτά και μετά ανά 3 λεπτά τότε ήρθε η ώρα. Αν έρχονται πότε κάθε 30΄ και πότε κάθε 40΄ (ακανόνιστα δηλαδή) τότε δεν ήρθε ακόμη η ώρα!!

Σε κάθε περίπτωση καλό και εύκολο τοκετό εύχομαι και με κανέναν πόνο.:)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

AFRODITH έγραψε:

egw kserw oti ta agoria pernoun olo ton mhna .emena gennithike akribos thn hmera pou eixa pithanh toketou .agri apo topo se topo ala lene e?

Αυτό το είχα διαβάσει σε ένα βιβλίο που είχα σχετικό με την εγκυμοσύνη και στο τέλος το ανέφερε! (δεν θυμάμαι πως λέγεται ήταν και στα γερμανικά!)

Μήπως ήσουν στο υπόλοιπο 20%???!!:laugh: :laugh: :silly:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εμένα ο γιατρός μου μου σύστησε και την ερωτική επαφή (Το σπέρμα βοηθά στις συσπάσεις και επισπεύδει τον τοκετό!), αλλά εγώ με την κοιλιά τούρλα (112εκ!! ήταν) δεν πολυβολευόμουν!!!:laugh:

έτσι άρχισα το περπάτημα, μιλάμε για μισή ώρα περπάτημα! Έπειτα για να πάω στο ψυγείο έπρεπε να κατέβω 8 σκαλιά και για να γυρίσω πίσω στο σαλόνι να ανέβω 8 σκαλιά! και είχα και τον γιο μου που όλη την ώρα μου έλεγε: "θέλω.....αυτό να φάω" και άντε πάλι στην κουζίνα: 8 σκαλιά κάτω, 8 σκαλιά πάνω.......!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Φρανίτα μου, με το καλό να γεννήσεις και όλα να πάνε τέλεια!

Εμένα άλλο με έκανε εντύπωση...

Βρε Argi...

Όταν λες 112 εκ τι εννοείς;

Είχεις κοιλιά 112 εκατοστών;

Μήπως έκανες λάθος στον αριθμό;

Sorry που ρωτάω, αλλά εντυπωσιάστηκα!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Νανούκα έγραψε:

Φρανίτα μου, με το καλό να γεννήσεις και όλα να πάνε τέλεια!

Εμένα άλλο με έκανε εντύπωση...

Βρε Argi...

Όταν λες 112 εκ τι εννοείς;

Είχεις κοιλιά 112 εκατοστών;

Μήπως έκανες λάθος στον αριθμό;

Sorry που ρωτάω, αλλά εντυπωσιάστηκα!!!

Έχω λίγη τρέλα με το θέμα και παίρνω μια μεζούρα και μετρώ την περίμετρο της κοιλιάς μου πολύ συχνά έτσι την πρώτη φορά πριν γεννήσω ήταν 100 και την 2η 112! Εννοείς ότι ήταν πολύ μεγάλη ε?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Πραγματικά δεν μπορείς να υποψιαστείς πότε πλησιάζει η μεγάλη ώρα! Είχα συσπάσεις έντονες με το που πάτησα την 36η εβδ, διαστολή λίγο αργότερα, το παιδί πολύ χαμηλά και ενώ είμαστε σίγουροι οτι θα έβγαινε η μπουμπού ανα πάσα στιγμή, εκείνη είχε άλλη άποψη! Ο γιατρός μου είχε πει να το ρίξουμε στο σεξ γιατί και εκείνος έβλεπε με τους υπέρηχους και τα καρδιοτοκογραφήματα οτι πλησίαζε η ώρα και έτσι φυσικά και κάναμε! Κ πάλι η μπουμπού είχε άλλη άποψη!

Τελικά γεννήθηκε την ΠΗΤ με πρόκληση...

Εύχομαι να μην σε ταλαιπωρήσει εσένα το μωράκι σου..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • @marinamanoulitsaκοριτσακι μου λυπαμαι πολύ και για εσενα😢 πάλι βιοχημικη βρε κορίτσι μου πφφφφ! Δεν ξερω τι να πω πραγματικά! Μη το βάζεις κατω κορίτσι μου γτ είναι πολύ σημαντικό που κανεις συλληψη φυσιολογικά και δεν χρειάζεσαι άλλες μεθόδους! Θα έρθει το μπεμπακι σου είμαι σιγουρη🙏
    • Κορίτσι μου λυπαμαι πολύ😢 ήταν βιοχημικη κορίτσι μου ότι και να έπαιρνες δεν θα βοηθούσε! Πέρασα και εγώ μια βιοχημικη τον Δεκέμβρη που μας πέρασε ακριβώς όπως εσυ η πρώτη χοριακη νου ήταν 9,9 και η δεύτερη αρνητικη  και έπειτα πολύ αίμα και πόνοι δυνατοί ! Ξεκινά καινούργιος κύκλος όποτε σφίξει δοντια σήκωσε ανάστημα και ξεκινά τις προσπάθειες και το μωρακι είναι στο δρομοοοοο❤️🙏
    • Με τίποτα κορίτσι μου δεν θα ήθελα να παρω την απόφαση ! Ούτε να το σκέφτομαι άλλωστε παρακάλεσα τον άγιο Εφραίμ που πήγα και του είπα πως αν είναι άρρωστο το μωρακι μου να το πάρει κοντα του🙏 ο γιατρός μου είπε πως θα είχε πολλα προβλήματα μιας και η αυχενική του ήταν πολύ αυξημένη  αλλά είχε υγρό και στην κοιλιτσα του και αν δεν παλινδρομουσε και ερχόταν στη ζωή θα είχε σοβαρά θέματα! Ευχαριστώ κοριτσάκι μου μακάρι η Τρίτη να είναι και η τυχερη🙏🤞🌈 Μακάρι κορίτσι μου μακαριιιιιιιιιιιι🙏❤️🌈 Ναι είναι σπάνιο σύνδρομο και έχει διάφορες μορφές ! Μπορεί πχ να είναι μόνο στείρο , να έχει αναπτυξιακά , νοητικά (σπάνιο), αλλά και παθολογικά όπως διαβήτη, αυτοάνοσα, αντίσταση στην ινσουλίνη , πρόβληματα στα αυτιά όπως ακοή ωτίτιδες κτλ αλλά και  ψυχοκοινωνικά θέματα. Τυχαίο γεγονός μας είπε και εμας μιας και οι καρυοτυποι μας βγήκαν φφσηολογικοι! Όπως τα λες κορίτσι μου συν αυτά που ανέφερα πιο πάνω! Τα πήρε ψηλά μαζί του για να μην ταλαιπωρηθούν το πιστεύω πολύ αυτό🙏 Σε ευχαριστώ πολύ για τα ομορφα λογια σου κορίτσι μου❤️ θα ανταμειφτούμε όλες μας και θα κρατήσουμε ένα γερό μωρακι στην αγκαλια μας❤️🌈 μπάντα αξία να είσαι είσαι κορίτσι μου🙏 με το καλό η βαφτηση και με το καλό το μπεμπακι σου το γλυκο ουράνιο τόξο σου🙏❤️🌈 Καλύτερα που σταμάτησε η καρδουλα από το κοριτσάκι μου δεν θα άντεχα να έρθει στη ζωή και να ταλαιπωριόνταν με τίποτα🙏 με το καλοοοοστη φίλη σου κοριτσάκι μου🌈 όλα να πανε υπεροχα❤️ Αχ κορίτσακι μου θα έρθει το ουράνιο τόξο μας θα το δεις🌈🌈 εδώ θα είμαστε και θα τα λέμε☺️❤️
    • Ααα εντάξει τότε καλύτερα να έχεις κάποιον κοντά σου εκείνο το διάστημα είναι η αλήθεια  Ναι να πάρεις τηλ μακάρι να βρεις ραντεβού άμεσα.. εγω Τετάρτη θα πάω να με δει και πρέπει να παρω τον άλλο τηλ (τον ιδιώτη ) να του πω ότι λογικά θα σταματήσω να πηγαίνω σε αυτόν 
    • @Ioann89 μην το σκεφτεσαι. Ειναι πολυ αρχικο σταδιο. Κατι ηταν λάθος και δεν προχώρησε. Οση προγεστερονη και να επαιρνες δε θα αλλαζε κατι πιστευω. Μην κανεις τέτοιες σκεψεις. Θα μπορούσες καν να μην καταλαβεις οτι εχεις καθυστέρηση. Λογικα απο αυτο τον κυκλο κιολας θα μπορεις να ξανα προσπαθησεις. Κριμα ρε κοριτσι μου. Δεν εχω κατι αλλο να σου πω.
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...