Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΠΟΙΟΝ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΕΧΕΤΕ?


Recommended Posts

Γεια σου Eleni83... εμενα η παιδιατρος που εχω ειναι και στο ιασω στο τμημα νεογνων... ειναι στον Πειραια το ιατρειο της... μου επετρεπε να δινω κιντερτε στο μωρο αλλα μεχρι 100 ml την ημερα, οχι παραπανω... εγω να σου πω την αληθεια του εδινα μονο οταν ειχε λοξιγγα για να του περασει... μετα τους 5 μηνες σταματησα να του δινω, δεν το ειχε πια αναγκη... μετα του εδινα πια νερακι...:)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ελενη εμενα ειναι 1 μηνων σήμερα και η παιδίατρος μου είπε να του δίνω κιντερτε..ειναι χαμομηλάκι για να του ζεσταινει την κοιλίτσα και να χαλαρώνει..εγω του δινω όπωτε έχει έντονους κολικούς και κλαιει..του δινω σε 50 γραμ νερό 1 κουταλια κιντερτε.

φιλια

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αν θυμαμαι καλα αφου σαραντησε αλλα νομιζω πως μπορεις και νωριτερα να του δωσεις... εγω δεν ηξερα γι'αυτο, μου το ειπε μια φιλη μου και μετα ρωτησα την παιδιατρο... αν θες για πιο φυσικο μπορεις να παιρνεις χαμομηλι και να το βραζεις μονη σου και να το βαζεις το βραδυ στο γαλα αντι για νερο... αυτο το εκανε η πεθερα μου στα παιδια της με προτροπη της δικης της παιδιατρου η οποια ειναι ακομα εν ενεργεια και πολυ καλη... ελπιζω να βοηθησα...:kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΕΜΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ Ο ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΠΑΛΙΑ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΕΛΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ-ΝΕΟΓΝΟΛΟΓΟΣ ΕΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑ ΠΡΟΩΡΑ.ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΙΑΣΩ.ΕΚΕΙ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΣΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΧΩ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ.ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΔΙΝΩ ΚΙΝΤΕΡΤΕ 1 ΚΟΥΤΑΛΑΚΙ ΤΟΥ ΓΛΥΚΟΥ ΣΕ 50 ML ΝΕΡΟ,ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΚΟΥΦΙΖΕΤΑΙ ΚΑΠΩΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΟΛΙΚΟΥΣ.ΤΙ ΤΟΥΣ ΘΥΜΗΘΗΚΑ??ΜΑΣ ΤΑΡΑΞΑΝ 3 ΜΗΝΕΣ!!ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ.ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΑΖΙ ΤΟΥ.ΚΑΙ ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΜΥΡΙΖΕ ΑΣΧΗΜΑ...ΤΕΛΙΚΑ ΤΟΥ ΕΒΡΑΖΑ ΧΑΜΟΜΗΛΙ (ΟΧΙ ΣΕ ΣΑΚΟΥΛΑΚΙΑ) ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΟ ΕΔΙΝΑ.ΤΟΥ ΑΡΕΣΕ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΗΡΕΜΟΥΣΕ!!!:kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

για να πω την αληθεια ουτε που ξερω τι ειναι το κιντερτε..

αυτο που μου ειχε πει εμενα η παιδιατρος λογω δυσκοιλιοτητας πιο πολυ αλλα και για να ηρεμει η κοιλιτσα της να της δινω χαμομηλι..

αντι για νερο που ριχνω το γαλα εβαζα την αντιστοιχη ποσοτητα σε χαμομηλι και εβαζα εκει την σκονη(το γαλα)

πολλες φορες εριχνα και λιγο(πολυ λιγο)τηλιο και γλυκανισο που βοηθαει στους κολικους επισης(τα εβραζα ολα μαζι και χαμομηλι χυμα)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ! ΕΜΕΝΑ Ο ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΗΣ ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗΣ ΚΛΙΝΙΚΗΣ ΤΟΥ "ΜΗΤΕΡΑ". ΜΟΥ ΤΟΝ ΣΥΣΤΗΣΑΝ 2 ΦΙΛΕΣ ΜΟΥ Κ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΤΟ ΙΑΣΩ, ΔΙΑΛΕΞΑ ΑΥΤΟΝ .... Κ ΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΣΥΣΤΗΣΕΙ ΤΟ ΚΙΝΤΕΡΤΕ ΑΛΛΑ ΜΕ ΜΕΤΡΟ. ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΑΝΗΣΥΧΟΣ ΤΟΥ ΕΒΡΑΖΑ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΧΑΜΟΜΗΛΑΚΙ Κ ΤΟΥ ΤΟ ΕΒΑΖΑ ΣΤΟ ΓΑΛΑ. ΧΑΛΑΡΩΝΕ Κ ΤΑ ΒΡΑΔΙΑ ΗΤΑΝ ΠΙΟ ΗΣΥΧΟΣ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

εμενα η δικια μου ειναι καθηγητρια στο παιδων αγια σοφια ειναι εξαιρετικη παιδιατρος και πανω απο ολα ανθρωπινη και οχι ψυχρη επαγγελματιας καποια στιγμη στις αρχες την αμφισβητησα σε κατι που μου ειχε πει και ρωτησα και αλλους 2 τελικα μου επιβεβαιωσαν τα λεγομενα της

για μενα η σχεση με την παιδιατρο ειναι πολυ σημαντικη!!!! πρεπει να σου εμπνεει εμπυστοσυνη και σιγουρια γιατι κραταει στα χερια του οτι πιο πολυτιμο εχουμε τα παιδια μας

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

μονο το χαμομηλι της κιντερτε δινετε? εγω του εδωσα λιγο απο αυτο με τα βοτανα! εχει πιει 40 μλ σε δυο μερες και εχω δει μεγαλη διαφορα! και εχει ηρεμησει το μωρο μου και κακακια κανει κανονικα!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αφου του κανει δουλεια τι κιντερτε να του δινεις καλο ειναι

ειναι καλο και θα τον βοηθησει με τους κολικους θα του μαλακωνει την κοιλιτσα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...