Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΤΡΟΠΟΣ ΚΑΘΙΣΜΑΤΟΣ-ΥΠΝΟΥ ΚΑΙ ΒΛΑΒΗ ΣΤΟ ΕΜΒΡΥΟ ;;;;;


Recommended Posts

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΛΑ!:) ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΩ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΑΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝ ΕΠΗΡΕΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΕΜΒΡΥΟ ΟΤΑΝ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΣΤΑΥΡΟΠΟΔΙ.ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΚΑΘΟΜΑΙ ΣΤΑΥΡΟΠΟΔΙ - ΚΙ ΕΓΩ ΕΙΔΙΚΑ ΚΑΘΟΜΑΙ ΑΝΤΡΙΚΟ ΣΤΑΥΡΟΠΟΔΙ ΑΠΟ ΜΙΚΡΗ.ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΑΥΧΕΝΙΚΗ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ - ΟΛΑ ΚΑΛΑ - ΕΙΠΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΟΤΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΕΙΧΕ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΠΕΡΙΤΥΛΙΞΗ ΟΜΦΑΛΙΟΥ ΛΩΡΟΥ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΔΩΣΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΑΝΗΣΥΧΗΤΙΚΟ.(ΒΕΒΑΙΑ ΜΙΑ ΑΓΩΝΙΑ ΘΑ ΤΗΝ ΕΧΩ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΥΠΕΡΗΧΟ) ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ ΄΄ΑΠΛΗ ΠΕΡΙΤΥΛΙΞΗ ΔΙΚΗΝ ΤΕΛΑΜΩΝΟΥ'' - ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΚΟΥΩ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΚΦΡΑΣΗ.ΟΤΑΝ ΤΟ ΕΙΠΑ ΣΕ ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ''ΓΙΑΥΤΟ ΣΟΥ ΕΛΕΓΑ ΜΗΝ ΚΑΘΕΣΑΙ ΣΤΑΥΡΟΠΟΔΙ, ΟΙ ΠΑΛΙΕΣ ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΙ ΤΥΛΙΓΕΤΑΙ Ο ΛΩΡΟΣ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ'' ΚΙ ΕΤΣΙ ΤΩΡΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΟΛΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΝΟΜΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΘΟΜΑΙ ΣΑΝ ΤΟ ΣΠΑΣΙΚΛΑΚΙ.ΟΥΤΕ ΑΝΤΡΙΚΟ ΣΤΑΥΡΟΠΟΔΙ, ΟΥΤΕ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ...ΤΙΠΟΤΑ.ΟΥΤΕ ΛΕΕΙ ΝΑ ΣΤΑΥΡΩΝΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΚΑΘΟΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΣΤΑΥΡΩΝΩ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΜΟΥ!:ohmy: ...ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΜΟΥ ΕΔΩ ΜΕΣΑ...:angry: ΤΕΛΙΚΑ ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ;;;:unsure: :unsure: :unsure: ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΥΠΝΟΥ ΕΝΤΑΞΕΙ ΤΟ ΜΠΡΟΥΜΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΟ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΙΜΑΜΑΙ ΣΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΠΛΕΥΡΟ ΜΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΑΞΙΛΑΡΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΟΥ...ΕΛΕΟΣ!ΠΟΙΟΣ ΚΟΙΜΑΤΑΙ 8 ΩΡΕΣ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΑΣΗ;;;:ohmy: ΤΙ ΛΕΤΕ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΙ ΕΣΕΙΣ;;;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα και χρόνια πολλά Dominique μου.. Αυτά για το σταυροπόδι και το "σταυροχέρι" είναι προκαταλήψεις που χρησιμοποιούσαν οι γιαγιάδες μας. Όπως σε βολεύει να κάθεσαι και να κοιμάσαι, αρκεί να μην πιέζεις την κοιλίτσα σου. Όσο για τον ύπνο στα αριστερά, είναι η ιδανική στάση αλλά αυτό δεν σημαίνει οτι δεν μπορείς να αλλάζεις όταν πιάνεσαι. Αργότερα στην εγκυμοσύνη θα δεις ότι το να αλλάζεις πλευρό γίνεται πολύ δύσκολο, γιατί μαζί σου πρέπει να αλλάζει "πλευρό" και το μπεμπάκι :laugh: Να έχεις μια τέλεια εγκυμοσύνη!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Dominique να πω την αληθεια δε θυμαμαι ποσο μηνων εισαι.

Η γιατρος μου μου ειχε πει πως οσο η κοιλιτσα ειναι μικρη δεν εχει σημασια πως θα καθομαι.Οταν μεγαλωσει θα πρεπει να προσεχω(Θα την ξαναρωτησω σε 2 βδομαδες που θα παω).

Η μανουλα μου απ'την αλλη μου ειπε πως οταν μεγαλωνει το μωρακι και εσυ κανεις την κινηση για να κατσεις σταυροποδι ειναι σαν να του δινεις μια μικρη ωθηση με το ποδι.Απο αυτο το πανω κατω μπορει να τυλιχτει στο λωρο. :unsure: Επισης να μην καθομαι πολυ ωρα "λαγουδακι" (καταλαβαινεις τι εννοω?) ας πουμε οταν κανω καμια δουλεια χαμηλα.Μαλλον ειναι λιγο υπερβολικη αλλα εγω προσπαθω να τα τηρω λιγακι αυτα! :ohmy:

Τελος για την σταση υπνου,νομιζω πως μπορεις να κοιμασαι οπως θες αρκει να μην το πλακωνεις το ερμο!!!Και παλι νομιζω πως η μητρα το προστατευει ετσι κι αλλως!

Το μαξιλαρι εγω το χρησιμοποιω στο πλαι της κοιλιας ή κατω απ'το ποδι απλα γιατι με βολευει κι οχι επειδη "πρεπει"!

Αυτη βεβαια ειναι η αποψη μου-δεν ξερω αν ειναι και το σωστο!;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Dominique, καλημέρα εγώ είχα διαβάσει ότι δεν πρέπει να κάνουμε σταυροπόδι γιατί όταν κάνουμε δεν γίνεται καλή κυκλοφορία του αίματος με αποτέλεσμα να δημιουργούνται κιρσοί στα πόδια.

Όσον αφορά στον ύπνο και εγώ κοιμόμουν είτε δεξιά είτε αριστερά, ειδικά όταν μεγάλωσε η κοιλιά μου με δυσκολία γυρνούσα και κάθε φορά που γυρνούσα ξυπνούσα, μια ταλαιπωρία δηλαδή!!!:S

Καλή συνέχεια στην εγκυμοσύνη σου :):kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ντομινικ μου,ο γιατρος που παω ο οποιος ειναι μεγαλος σε ηλικια ,ηταν δ/ντης κλινικης στην ζυριχη,εχει δικο του κεντρο εξσωματικης ..απο την πρωτη επισκεψη μου ειπε να μην πιστευω σε μυθους κ προκαταληψεις..οπως το σταυροποδι ειδικα σε μικρους μηνες και ειδικα για την περιτυλιξη..την καουρα που οφειλεται..στα μαλλια,να μην περναω απο καλωδια ,λαστιχα για να μην μπερδευτει ο λωρος και πολλα αλλα τετοια που δεν θυμαμαι αυτη τη στιγμη!

αν εχει το μωρακι περιτυλιξη δεν μπορεις να κανεις κατι ουτε κ φταις φυσικα αν καθησες σταυροποδι!!προς Θεου!!!

Ολα αυτα ειναι λογια του γιατρου μου κ απλα τα μεταφερω..

εγω κοιμαμαι κ απο την αριστερη και απο την δεξια πλευρα..μερικες φορες οταν παρω τα πρεπαρ μου δεν μπορω απ την αριστερη γιατι νιωθω οτι πιεζω την καρδια μου..Εχω το μαξιλαρακι μου με βολευει..κ μια απ τα αριστερα μια απο τα δεξια,μια ανασκελα κατι γινεται!!!παντως οπως λεει κι η αναστασια μας κ πολλες αλλες τα μωρα ειναι προστατευμενα στο σακο τους!

σου ευχομαι να εχεις μια τελεια εγκυμοσυνη!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

:laugh: Dominique μου γλυκό μου κοριτσάκι... Τι μου θύμισες!! Ήμουν μόλις μάθαμε ότι είμαι έγκυος στο σπίτι της πεθεράς μου, κι ασυναίσθητα έκατσα σταυροπόδι. Μου έπιασε τα πόδια και μου είπε να μην κάθομαι έτσι! Μου ήρθε να της δώσω κουτουλιά! Εντάξει να το πείς, αλλά μην κάνεις χειρονομίες γιατί.. γκρρρ :angry: Τα Χριστούγεννα, ήμουν δεν ήμουν 2μιση μηνών, έβαλα κάτι μπότες με χαμηλό τακουνάκι! "Εσύ μην φοράς τακούνια τώρα!" μου λέει. Πες μωρή μαλάκο ένα χρόνια πολλά τι κάνουμε.. πρώτα! Τέσπα! Το θέμα είναι ότι πλέον δεν φοράω τακούνια! Όχι για τους άλλους! Εγώ δεν μπορώ! Αλλά άλλο στον 6ο μήνα, κι άλλο στο 2ο! Γενικά, προκαταλήψεις και παπάριες! Και για τα χέρια μου έλεγε! Όσο για το σταυροπόδι, τώρα πια δεν μπορώ να κάτσω! Αλλά το θεωρώ μεγάλη βλακεία! Όπως και με το σαραντισμό! Μόνο εδώ στην Ελλάδα το χουμε! Αμ το άλλο.. Μου είπαν ότι δεν κάνει το παιδί να το φωνάζουμε αβάφτιστο με τ'όνομά του! Άλλη μαλάκια αυτή! Δηλαδή εμένα δεν μ'αρέσει το μπέμπης ρε παιδιά! Θέλω από την αρχή να το φωνάζω Δημητράκη! Κακό είναι; Τα παιδιά του εξωτερικού δηλαδή που από τότε που γεννιούνται τα φωνάζουν με τ'όνομα τους έπαθαν κάτι;;

Όσον αφορά τον ύπνο, μην φοβάσαι καλή μου! Μια φίλη μου μου έλεγε ότι μέχρι που έκλεισε και τον 5ο κοιμόταν μπρούμυτα! Εγώ δεν βολεύομαι σε αυτήν την στάση! Πάντα κοιμόμουν πλάι δεξιά ή αριστερά! Μέχρι στιγμής δεν έχω κανένα πρόβλημα! Δεν πρόκειτε να το πλακώσεις το παιδάκι, ούτε να πάθει κάτι! Είναι καλά προστατευμένο μέσα στην μήτρα! Όσο για το μαξιλάρι, αυτό μέχρι στιγμής εγώ δεν το έχω! Αν αργότερα χρειαστεί για την δική μου βολή ίσως το χρησιμοποιήσω! Αλλά μια χαρά κοιμόμαστε και τώρα! Κι εγώ κι ο λεβεντάκος μου στην κοιλίτσα!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

εμενα ο γιατρος μου ειχε πει να κοιμαμαι και να καθομαι οπως θελω!!

απλα εχω διαβασει οτι στο αριστερο πλαι απελευθερωνεται μια αρτηρια κατι δεν θυμαμαι καλα και αιματωνετε καλυτερα το μωρο..(κατι τετοιο)οχι οτι απο την δεξια εχει προβλημα!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Dominique μου !!

Nα καθεσαι και να κοιμασαι μονο οπως βολευει εσενα...

Το μωρακι σου προστατευεται πολυ καλα απο τον πλακουντα.

Εγω προσωπικα κοιμαμαι ακομη μπρουμυτα-πλαγια και σε λιγες μερες

κλεινω τον 7ο μηνα. Αν δω οτι δεν μπορω να κουνηθω θα αλλαξω τακτικη!!

Και καθομαι μονο σταυροποδι.. δεν την παλευω αλλιως!

Ο γιατρος μου λεει οτι δεν υπαρχει κανενα προβλημα.

Η μπουμπου μας μεγαλωνει κανονικοτατα!

Καλη συνεχεια σου ευχομαι!

Φιλια

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Dominique mou kalispera agapi mou...

Na kimasai kai na kathesai wpos se voleuei esena re agapi mou...

Kai aman ola einai kala tote min fwvasai...

Mila me ton giatro sou wmos eee...

Egw akomi kimame mproumitta axxxx poso to apolamvanw...

eimai 35 eudomadwn sxedwn kai niothw mia xara se oles tis staseis pou kathwme kai kimame...

Sou euxwme kali sunexeia me ti egkumwsini sou...

kai ola na sou einai teleia...

filia...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Να 'στε καλά βρε κορίτσια γιατί δε νομίζω να αντέχω να κάθομαι για τους υπόλοιπους 5 μήνες στην καρέκλα λες και είναι ηλεκτρική!;) Στις αρχές όταν είχα ρωτήσει το γιατρό πώς να κάθομαι και να κοιμάμαι μού είχε πει ότι δεν παίζει ρόλο, αλλά θα τον ξαναρωτήσω μήπως όσο περνά ο καιρός αλλάζουν τα πράγματα.Να 'στε όλες καλά και καλή μας λευτεριά στις εγκυμονούσες!:)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΝΤΟΜΙΝΙΚ ΜΟΥ ΚΙ ΕΓΩ ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΜΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΝΑ ΚΑΘΕΣΑΙ ΟΠΩς ΘΕΣ!!!!ΕΓΒ ΕΙΜΑΙ 22 ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ ΚΑΙ ΚΑΘΟΜΑΙ ΚΑΙ ΣΤΑΥΡΟΠΟΔΙ ΚΑΙ ΚΟΙΜΑΜΑΙ ΟΠΩς ΝΑ ΝΑΙ!!1ΜΟΝΟ ΜΠΡΟΥΜΥΤΣ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΖΟΡΙΖΕΙ Η ΠΛΑΤΗ ΜΟΥ!!!ΜΗΝ ΑΚΟΥΣ ΤΙς ΒΛΑΚΕΙς ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ!!!!ΑΡΚΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΙΕΖΕΙς ΤΟ ΚΑΜΑΡΙ ΣΟΥ!!!ΣΕ ΦΙΛΩ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΣΟΥ!!!ΚΑΙΣΕ ΟΛΕς ΣΑς!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

dominique mou kai gw molis mpika stin 14h evdomada kai koimamai opws me volevei. To vrady pou peftw frontizw na eimai sta plagia, alla tis perissoteres fores to prwi xypanw broumyta. Etsi me voleve anekathen...

An epere na katapiezomaste kai ston ypno mas, aloimono mas tote. Thewrw pws o,ti me xalarwnei kanei kalo kai sto mwraki.

Me exairesi vevaiws, ean o giatros sou exei dwsei eidikes odigies-tote akoloutheis o,ti sou leei ekeinos.

Na eisai kala!

Aaa, kai molis paratirisa oti osi wra sou egrafa kathomoun stavropodi...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Χα χα!Βρε Φροσάκι ίδια εβδομάδα είμαστε!:cheer: :cheer: :cheer: Κι εγώ παρατήρησα ότι όση ώρα διάβαζα το ποστ σου καθόμουν σταυροπόδι!Αμερικάνικο παρακαλώ!Κι εξακολουθώ...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Σ ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου.Τα γράφεις πολύ όμορφα και με εκφράζουν όλα.Εχω σκαμπανεβάσματα αρκετά.Προσπαθω όμως....Καλή επιτυχία και σε σένα.Ποτε θα κάνεις χοριακη σου είπε;Σε 11 μέρες ;
    • Καλησπέρα κοριτσαρες! χάθηκα εγώ τελείως...σας διαβάζω όμως τόσο καιρό 😍 εγώ όλα καλά προς το παρόν...απο βδομάδα θα κάνω καμπύλη και εξετάσεις αίματος για να δούμε τι γίνεται! εδω στην περιοχή μου ηταν κλειστά τα μικροβιολογικά αυτή τη βδομάδα..δεν ξέρω αν κρατήσει κ άλλο βέβαια! Δευτέρα στις 19.00 εχω ραντεβού με την γιατρό μου! εγω κορίτσια έξω θα γεννήσω πρωτα ο Θεός..στο Ιασώ είναι η γιατρός μου...δεν ήθελα με τίποτα νοσοκομείο...εχω πολυ κακη εμπειρία απο τα νοσοκομεία γενικά και δεν υπήρχε καμια περίπτωση να πάω νοσοκομείο! εντωμεταξυ δεν έχω ξεκινήσει να παίρνω απο πράγματα τίποτα...μονο μια κουβερτουλα πήρα που έτυχε πάλι και την πήρα! αλλά σιγά σιγά πρέπει να ξεκινήσω... εσείς έχετε ψωνίσει; εμένα μ εχει τρελάνει στις κλωτσιές ο μπέμπης και κυρίως το βράδυ οταν πάω να ξαπλώσω 🤷 σήμερα είμαι 25+3...στον έβδομο μήνα πότε μπαίνουμε; η γιατρός μου δεν μετράει με μηνες αλλα με εβδομάδες και εγω μπερδευομαι πολύ..
    • Κουράγιο Μαριλου μου! Την έκανα κ εγώ χτες την ΕΤ. Όλα καλά πήγαν κ ξεκίνησε και η δική μου αντιστροφή μέτρηση. Μέχρι τώρα είμαι καλά. Αλλά ξέρω πως όπως περιέγραψες τα σημερινά σιυ συναίσθηματα, θα μοι έρθουν κ εμένα. Όπως πάντα. Είναι τόσο δύσκολο να προσπαθούμε να ελέγχουμε το ίδιο μας το μυαλό. Αλλά πάντα να κερδίζει..  Έχω στο μυαλό μου ότι θα τα περάσω όλα αυτά τα σκαμπανευασματα κ έτσι προετοιμαζομαι αρχικά στο να τα αποδεχτώ και Κ να μη νιώθω άσχημα ακόμα κ για τις άσχημες σκέψεις μου. Όλα τα συναισθήματα μας είναι δικά μας και είμαστε εμείς. Είναι μέρη του εαυτού μας κ τα αγαπάμε. Προσπάθησε να σκεφτείς ότι είναι οκ να σκέφτεσαι αρνητικά κ να πέφτεις. Είναι οκ κ να ξυπνάς πλυμμηρισμενη από ελπίδα..  Ας μην ενιχοποιουμε κανένας μας συναίσθημα! Ειμαστε εδώ να ακούσουμε τα πάντα κ να τα αποδεχτούμε! Καλα έκανες και εκφράστηκες εδώ!  Πάμε γερά!!!! Ελπίδα! 🤞🤞
    • Ναι ναι…η @Raf123 θα καθορίσει την δυναμική του μήνα….🤣🤣🤣 @Pinacolada μπράβο στο αγόρι που άντεξε τις δοκιμασίες των διακοπών!!! Είναι έτοιμος για τις επόμενες…. Όσο για το ότι κατάλαβες που μοιάζει το παιδί….έκλαψα αλήθεια….
    • Κ γω καπως έτσι. Περίεργη ψυχολογία, ο καιρός δεν βοηθάει και πολύ, η περιοχή που μενω δεν ενδείκνυται για βόλτες με την μικρή, οπότε θα πάμε σήμερα με τον άντρα μου που έχει ρεπό. Έχω πολύ πιο ήπια συμπτώματα από την προηγούμενη εγκυμοσύνη, αλλά και πάλι το στομάχι είναι ανακατεμένο, και νιώθω απίστευτη κουραση, λες και σκάβω όλη μέρα... Ευτυχώς έρχεται μερικές μέρες την εβδομάδα η μαμά μου και κρατάει τη μικρή και πέφτω για ύπνο, αλλιώς νιώθω ότι θα λιποθυμήσω!!
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...