Μετάβαση σε περιεχόμενο

εΧΩ ΠΙΕΙ...


apis

Recommended Posts

θΕΕ ΜΟΥ ΒΟΗΘΗΣΕ ΜΕ ΝΑ ΣΕ ΠΙΣΤΕΨΩ ΝΙΚΗΣΕ ΤΟΝ ΕΓΩΙΣΜΟ ..ΔΩΣΕ ΜΟΥ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ.ΦΙΛΕΝΑΔΕς ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΩ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΣΒΗΝΩ ΛΙΩΝΩ ΠΕΘΑΙΝΩ ΠΑΖΝΕ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΙΜΑΙ ΕΚΕΙ ΠΩς ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΞΑΝΑ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟ ΑΨΥΧΟ ΚΟΡΜΑΚΙ ΤΗΣ

ΣΥΓΧΩΡΗΣΤΕ ΜΕ ΑΛΗΘΕΙΑ ΦΙΛΕΝΑΔΕΣ ΙΣΩΣ ΝΑ ΥΠΕΡΒΑΛΩ ΑΛΛΑ ΠΟΝΑΩ ΠΟΛΥ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • Απαντήσεις 52
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

ΜΗΝ ΑΝΥΣΗΧΕΙΣΒ Κ«ΛΗ ΜΟΙΥ ΠΑΝΕ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ Η ΜΠΕΜΠΑ ΜΟΥ .. ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΕΧΩ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΦΕΡΕΤΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΨΥΧΟΛΟΓΗΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΧΩ ΠΑΙΞΕΙ.(ΕΧΩ ΠΙΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΜΠΑΚΟ)..ΤΟ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΕΧΩ ΕΥΘΥΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΗΣ ΑΛΛΑ ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοπελα μου ουτε εγω γνωριζω την ιστορια σου απότι καταλαβα εχασες το μωρακι σου...Λυπαμαι πολυ πραγματικα κ γω εχω νιωσει την απωλεια...Πρεπει να βρεις την δυναμη κοριτσι μου να το αντιμετωπισεις...για να ερθει και το αλλο μωρακι υγιεις κ δυνατο να απαλυνει το πονο σας να σε κανει να δεις μπροστα την ζωη,γιατι δυστυχως συμβαινουν αυτα κοπελα μου...και το αγγελουδι που εχασες σε θελει ΔΥΝΑΤΗ!!!!

Προσπαθησε θα τα καταφερεις!!!!

Φιλια

Κατερινα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΜΗΝ ΑΝΥΣΗΧΕΙΤΕ ΠΑΕΙ ΚΑΙΡΟΣ ..ΑΠΛΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΙΣ ΚΑΝΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΔΥΣΚΟΛΟΤςΕΤΡΕΣ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Λινάκι μου τι έγινε;:( Ξέρω την δύσκολη περιπέτεια που είχες και πίστεψε με δεν υπερβάλλεις καθόλου...Προσπάθησε να ηρεμήσεις...Αχ γλυκιά μου σε καταλαβαίνω:( Έχω περάσει και εγώ απο τον πρόωρο τοκετό,την θερμοκοιτίδα,το κλάμα,την ανασφάλεια που νιώθεις όταν δεν σου εγγυάται κανένας πως την επόμενη φορά που θα πας στο νοσοκομείο θα ζει το μωράκι σου:( Είναι πραγματικά τραγικό και καταλαβαίνω πως είναι στιγμές που την σκέφτεσαι και νιώθεις να πνίγεσαι...Κάνε μια προσπάθεια να ηρεμήσεις...Όλα θα πάνε καλά.Οι δοσκιμασίες είναι για τους ανθρώπους και όλα γίνονται για κάποιο λόγο.Έχεις ένα αγγελάκι που φυλάει εσένα,τον μπαμπά του και τα αδερφάκια του που θα ακολουθήσουν...Ο πόνος της μάνας που χάνει το παιδί της δεν περνάει ποτέ δυστυχώς:(

Κάνε κάτι για να νιώσεις καλύτερα.Δημιούργησε μέσα απο τον πόνο σου απο αυτή την απώλεια...Εμείς θα είμαστε πάντα εδώ για να σε βοηθήσουμε...

Αν χρειαστείς οτιδήποτε μην διστάσεις να μου στείλεις προσωπικό μήνυμα...

Καλή σου νύχτα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Elena333f έγραψε:

PWPW Kala ti kathondai kai sou lene?????

Ti euthynes kale exeis???!!!Mh pineis allo kai phgaine se ena dwmatio kapou monh sou na hremhseis koukla mou!

πΑΩ ΜΕ ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΔΙΚΑΟΟΛΟΓΙΑ τΩΡΑ εΥΧΑΡΙΣΤΩ

ΑΤΙΜΟ ΑΛΚΟΟΛ ΜΗΝ ΑΝΥΣΗΧΕΙΤςΕ ΑΓΑΠΕΣ ΜΟΥ ..ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΕΝΤΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΣΚΑΓΑ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΜΟΙΡΑΖΟΜΟΥΝΑ ,,ΑΠΟΣΥΡΟΜΑΙ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Όχι κοπέλα μου, μην το βάζεις κάτω, ΜΗΝ το βάζεις κάτω!!!

Είναι δυνατόν με αυτό που σου συνέβει ΕΣΥ να υπερβάλεις; Είναι δυνατόν; Σε παρακαλώ μην το ξανασκεφτείς αυτό!!!

Αν νιώθεις την ανάγκη να ξεσπάσεις πρέπει να το κάνεις! Αν δεν αντέχεις ακόμη να προσπαθήσεις ξανά έτσι θα πρέπει να γίνει!

Ποιός μπορεί πραγματικά να νιώσει αυτόν τον πόνο που ένιωσες εσύ; Μόνο κάποιος που να έχει βιώσει κάτι παρόμοιο αλλά και πάλι ο κάθε άνθρωπος αντιμετωπίζει διαφορετικά μια τέτοια απώλεια!!!

apis μου, είχα δει το μήνυμά σου όταν πρωτογράφτηκα στο site και είχα συγκλονιστεί! Σου το λέω από τα βάθη της καρδιάς μου όπως σου το είχα πει και τότε: Μας διδάσκεις τι σημαίνει πραγματική δύναμη ψυχής!!!

Ποιές είναι οι ευθύνες; Νομίζω πως είσαι αυστηρή με τον εαυτό σου αυτή τη δύσκολη ώρα... Σε παρακαλώ μίλησε μας για τον κόσμο εκεί! Τι συμβαίνει;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Apis gia na katalavw!Exeis xasei emvryo h mwro meta th gennhsh?

Exw anhsyxhsei ligo.Oti k na einai KOURAGIO!Kai opws sou eipa einai poly kako gia th psyxologia sou an sou rixnoun euthynes syggeneis (pou de kseroun ti lene!Kala de skeftondai ligo prin milisoun?!) kai sy na pineis.

Prospathise na skeuteis kati thetiko kai omorfo kai allakse th skepsh sou.

Se parakalw

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Λίνα Λίνα... Υπερβάλεις? Τι λες κορίτσι μου? :S

Αν θυμάμαι καλά (και το ελπίζω να θυμάμαι καλά, να μην κάνω καμιά γκάφα και σε μπερδεύω με άλλη κοπέλα), έχεις βιώσει τη χειρότερη κατάσταση που μπορεί να βιώσει μια μάνα. Την απωλεια του παιδιού της. :( Δεν μπορώ να με φανταστώ στη θέση σου. Σε θαυμάζω και υποκλίνομαι στο κουράγιο και τις αντοχές σου!!!

Ακόμα θυμάμαι τη φωτο της που ανέβασες. Σου είχα πει. Είναι το πιο όμορφο μωρό που έχω δει σε θερμοκοιτίδα. Παρ'όλα τα καλώδια, παρά την ταλαιπωρία της ήταν μια κούκλα. Μα πως περιμένεις να σβήσει αυτή η εικόνα από το μυαλό σου? Εδώ δεν εχει σβήσει από το δικό μου μυαλό!

Την εικόνα της κόρης σου, θα την έχεις για πάντα στη μνήμη σου, απλά όσο περνάει ο καιρός, τα χρόνια, τα συναισθήματα που θα σε γεννά αυτή η εικόνα θα είναι ναι μεν το ίδιο δυσάρεστα, αλλά μικρότερης έντασης. 2 χρόνια δεν είναι μεγάλο διάστημα. Μην απορείς που νιώθεις ακόμα τόσο χάλια και μην νιώθεις πως υπερβάλεις.

Φαίνεσαι άνθρωπος που κοιτάς μπροστά. Σίγουρα έχουμε να κάνουμε με μια Λίνα που ενώ έχει περάσει μια τέτοια κατάσταση, είναι πάντα χαμογελαστή, αισιόδοξη, φανταστική φίλη και η ψυχή της παρέας. Αυτό μου βγάζεις και σίγουρα δεν είναι προσποιητό! Ε, το βρίσκω λογικό που και που να έχεις τέτοια ξεσπάσματα.. Όσο προσπαθείς να πνίξεις τον πόνο σου, τόσο αυτός θα προσπαθεί να ανέβει στην επιφάνεια, σα να θέλει να αυτοσυντηρείται! Ε.. και μία στις τόσες θα το καταφέρνει!

Όταν με το καλό αποκτήσεις το αδερφάκι της, όχι πως θα πάψεις να σκέφτεσαι το πρώτο σου αγγελούδι, αλλά το μυαλό σου θα ταξιδεύει, θα παρασύρεται σε ευχάριστες σκέψεις και όνειρα!

Για μια ζωή, κάθε μέρα, μέσα σου, θα κάνεις ένα μνημόσυνο για το αγγελούδι σου. Και αυτό πιστεύω δε θα αλλάξει ποτέ, όσα παιδάκια σου χαρίσει ο Θεός!

Σε τέτοιες περιπτώσεις τα λόγια παρηγοριάς εμένα δε μου αρέσουν γιατί απλά λέγονται για να ειπωθούν. Δεν υπάρχει παρηγοριά, αυτή είναι η αλήθεια!

Απλα εσύ η ίδια, που ξέρεις τον εαυτό σου καλύτερα από τον καθένα μας, θα βρεις πράγματα να κάνεις που παρασύρουν λίγο το μυαλό σου.

Ο Θεός μαζί σου!

Κι εμείς εδώ, οι δικτυακές φίλες σου.. μαζί σου! :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

apis μου....:(:(:(

Τοση ωρα προσπαθω να σου γραψω κατι.. αλλα δεν εχω λογια..:(

Μην τα παρατας τωρα..

Το αγγελουδι σου, σε βλεπει απο κει ψηλα, και ειναι περιφανο

για σενα, και για την δυναμη σου...

Ο θεος να σε εχει καλα.. δεν ξερω τι να πω.. ειλικρινα..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΠΑΙΔΙΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΟΝΤΩΣ Υ[ΠΕΡΒΑΛΩ ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ ΝΑΙ ΥΠΕΡΒΑΛΛΩ ΔΕΒΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΚΗ ΠΡΟΕΡΑΙΣΗ ΑΠΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ςΙΘΜΑΙ ΛΙΩΜΑ..ΣΥΝΗΘΩΣ ΝΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΑΡΘΑ ΒΟΥΡΤΣΗ ΑΛΛΑ ΣΟΡΡΥ ΤΩΡΑ ΒΓΗΚΕ ΦΟΥΛ

ΜΕ ΑΓΑΠΑΝΕ ΜΕ ΣΗΡΙΖΟΥΝΕ ΑΠΛΑ ΚΑΠΟΙΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩς ΑΨΥΧΟΛΟΓΗΤΑ ΑΛΛΑ ΤΟΣΟ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΠΡΟΕΡΑΙΤΟΙ ΟΙ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΙ ΜΟΙ ΜΟΥ ΑΠΛΑ ΛΙΓΟ ΧΥΜΑ...ΣΑςΑΓΑΠΩ ΝΑ ΕΙΣΤΕΕ ΚΑΛΑ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΩ.ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΜΩΣ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΚΑΙ ΒΑΛΤΟ ΚΑΛΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΟΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΞΕΡΟΥΝ.

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΜΑΣ.ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΘΕΟΥ.ΕΚΕΙΝΟΣ ΜΑΣ ΤΑ ΔΙΝΕΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΜΑΣ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΙΣΩ ΟΤΑΝ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ.

ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ ΕΝΑ ΜΩΡΑΚΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΕΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΟΥ ΜΩΡΑΚΙ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ούτε εγώ δεν ξέρω την ιστορία σου αλλά από αυτά που διαβάζω προσπαθώ να φανταστώ περίπου τί έγινε. Έγινα πρόσφατα μαμά και κάθε μέρα τρέμω μην πάθει κάτι η κορούλα μου και δεν χωράει ο νους μου τι μπορεί να σημαίνει ο πόνος του να χάνεις το μωρό σου.

Κουράγιο apis και αύριο είναι μια καινούργια μέρα, αυτό έχω μόνο να σου πω, να είσαι δυνατή και να προσέχεις τον εαυτό σου, να αποκτήσεις ένα μωράκι σύντομα και να σου δώσει μεγάλη χαρά.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΝΙΩΘΩ ΟΠΩΣ ΝΙΩΘΕΙΣ, ΑΛΛΑ Η ΘΛΙΨΗ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΤΗΝ ΚΡΥΨΟΥΜΕ ΜΕ ΠΑΓΩΜΕΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΚΑΙ ΔΙΘΕΝ ΧΑΡΑ!! ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΟΥ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΟΤΙ ΠΕΡΑΣΕΣ ΠΟΛΛΑ!!! ΕΧΑΣΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΙΑ ΜΠΕΜΠΑ ΣΤΗΝ ΔΕΚΑΤΗ ΕΝΑΤΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΜΟΥ ΤΗΝ ΓΕΝΝΗΣΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ, ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΑΕΙ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ !! ΜΗΝ ΡΙΧΝΕΙΣ ΦΤΑΙΞΙΜΟ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΦΤΟ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ, ΑΧ ΠΟΣΟ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ει.... apis...καρδουλα μου ηρεμησε σε παρακαλω κουκλα μου...καταρχιν δεν υπερβαλλεις....πως να υπερβαολλεις κοπελα μου,εδω εγω απο οταν ειδα την φωτο δεν την εχω βγαλει απο το μυαλο μου... αλλα να σου πω κατι??...δεν μπορουμε ρε φιλε να κανουμε τιποτα..αν μπορουσαμε θα το ειχαμε κανει..πιστεψε με αν μπορουσα εστω εγω να κανω κατι που δεν σε ξερω ,θα το εκανα..αλλα το μονο που μπορουμε να κανουμε ειναι να μην κανουμε κακο στον εαυτο μας...δυναμη θελει...και ας ειναι το πιο δυσκολο πραγμα του κοσμου...αχ σε παρακαλω,με εχεις κανει κομματια και κλαιω μπροστα στην οθονη τωρα με εχεις ....μπιπ......

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Τι λογια μπορω να πω σε μια μανα που τραβηξε τοσα και δυστυχως το τελος δεν ηταν αυτο που επρεπε .Εγω αγαπητη μου φιλη θα σου πω ναι να κλαψεις ναι να μεθυσεις ακομα και να τα σπασεις αν αυτο σε κανει να ξαλαφρωσεις αλλα μην δινεις το δικαιωμα σε κανεναν απολυτως κανεναν να σε κανει να νιωσεις υπευθυνη για το προωρο ακια δικο χαμο της .Ανεγκεφαλοι ανθρωποι που δεν δινου καν το χρονο και το χωρο σε μια μανα να θρηνησει για τη απωλεια του παιδιου της .

Λινα μου ανθρωπινα συναισθηματα ειναι και πρεπι να θεωρεςι τον ευατο σου τυχερο που τα εχεις ακομα και δεν εχεια χαθει μεσα στην υποκρισια .Κλαψε φωναξε και αν σου κανει κεφι καλεσε μας οπες οποια μερα θες εσυ στο chat απευθειας να τα πιουμε παρεα να γινουμε κουρουμπελα αν αυτο σε ευχαριστει .

Εγω δεν μπορω να σου μιλησω γαι το τη θα γινει στο μελλον απλα μενω στο παρων και κοιτα να το ζησεις υπαρχει λογος αγαπη μου για ολα αυτα που εζησες και ζεις θα δεις !

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

βανια τα ειπες τελεια...ετσι ακριβως ειναι... οπως ελεγε καιο παππους μου....''υπαρχουν ανθρωποι και ανθρωπακια...''... και αυτοι ειναι ανθρωπακια.....εκεινοι δεν επαθαν τιποτα δεν ενοιωσαν τιποτα....δεν την ξερω απο κοντα και ομως αισθανομαι οτι εμεις την ξερουμε και την αγαπαμε αληθινα,χωρις λεξεις παραπανω χωρις τιποτα... α εγω ξεκινησα ηδη...βλεπω στη νετ το στην υγεια μας και ειμαι με την κολητη μου και αφηστε τα αποψε......

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΣΕ ΝΙΩΘΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ....ΛΟΓΙΑ ΠΑΡΗΓΟΡΙΑΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΥΠΟΜΟΝΗ!!!! ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΝΙΝΑΚΙ ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΚΟΝΤΑ ΣΟΥ....ΑΣΕ ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΣΟΥ ΝΑ ΒΓΟΥΝΕ ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΝΕΙΣ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΝ ΣΕ ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΙ ΓΡΑΨΤΟΥΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΙ ΜΕΛΑΝΙ.................

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

apis μου, ούτε εγώ γνωρίζω την ιστορία σου, σίγουρα τίποτα από τα λόγια μου δεν είναι γιατρεία στον πόνο που νιώθεις, αλλά να ξέρεις ότι είμαι εδώ όποτε χρειαστείς οτιδήποτε! Και κάτι ακόμα.. Οι τριγύρω μας, πολλές φορές δεν σκέφτονται τι πρέπει και το δεν πρέπει, πως να συμπεριφερθούν σε μια κατάσταση και γενικά πως να σταθούν στον πόνο του άλλου! Πρέπει να είναι από τα πιο τραγικά συναισθήματα η απώλεια ενός παιδιού! Η γιαγιά μου, έχασε το τρίτο της παιδί σε ηλικία 4μιση χρόνων από καρκίνο στα γεννητικά όργανα! Αρρώστησε Χριστούγεννα και Πάσχα πέθανε! Μέσα σε 3 μήνες. Ήταν και είναι ακόμα μια απώλεια για την μαμά μου και την γιαγιά μου! Στις 12 Απριλίου ήταν η μέρα που πέθανε, η γιαγιά μου μετά από 32 χρόνια έκλαιγε εκείνη την μέρα!

Λυπάμαι για την απώλεια σου! Ότι χρειαστείς εδώ είμαι κι εγώ κι όλα τα κορίτσια του mammy!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Προσθήκη...