Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΕΙΔΑ ΞΑΝΑ ΤΟ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙ ΜΟΥ


Recommended Posts

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ. ΣΗΜΕΡΑ ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ Β ΕΠΙΠΕΔΟΥ.:woohoo: ΤΡΕΛΑΘΗΚΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!! Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΜΟΥ ΣΤΡΙΦΟΓΥΡΝΑΓΕ, ΕΚΑΝΕ ΝΑΖΑΚΙΑ ΚΑΙ ΕΒΑΖΕ ΤΟ ΧΕΡΑΚΙ ΤΟΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΑΚΙ ΤΟΥ. ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΔΑΧΤΥΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!! ΜΗΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΧΑΖΟΜΑΜΑ??? ΕΕΕ ΛΙΓΟΟΟΟΟ ΕΕΕΕ???? ΑΛΛΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕ. ΜΑΚΡΙΑ,ΛΕΠΤΑ ΠΑΝΕΜΟΡΦΑ!!! Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΤΟΥ Χ...ΚΕ ΑΠ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΠΙΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΟΝ ΔΙΑΔΟΧΟ!!! Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΔΕ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΠΩΣ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ. ΛΙΓΟ ΣΤΡΑΒΩΣΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΟΡΑΚΙ :dry: ΓΙΑΤΙ ΗΘΕΛΕ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΑΛΛΑ ΤΟ ΞΕΠΕΡΑΣΕ. ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΩ ΝΑ ΤΟ ΣΥΝΗΔΗΤΟΠΟΙΩ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΩ ΜΑΜΑ. ΕΓΩ ΜΑΜΑ... ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΠΑΙΔΙ ΑΦΟΥ ΚΑΙ Η ΙΔΙΑ ΝΟΙΩΘΩ ΠΑΙΔΙ. ΑΚΟΥ ΜΑΜΑ... ΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ ΟΛΟΔΙΚΟ ΜΟΥ!!!! Ο ΓΙΟΚΑΣ ΜΟΥ!!! Ο ΚΑΝΑΚΑΡΗΣ ΜΟΥ!!!! ΑΧ ΘΑ ΚΛΑΨΩ ΠΑΛΙ. ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΣΑ ΕΕ???? ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΟΤΙ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ!!! ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ ΠΟΛΥ!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αχ βρε gastroula εισαι ευτυχισμενη και το δειχνεις... τα περασα κι'εγω αυτα... και οσο περναει ο καιρος θα περασεις κι'αλλα, και καλυτερα... με το καλο σου ευχομαι τον "διαδοχο"...:P να'στε καλα...:laugh:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΑΧ ΒΡΕ ΓΚΑΣΤΡΟΥΛΑ....ΤΙ ΜΟΥ ΘΥΜΗΣΕΣ... ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΛΕΙΨΕΙ ΑΥΤΑ...ΧΑΧΑ! Κ ΕΓΩ ΣΤΟ Β ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΕΙΧΑ ΑΠΟΤΡΕΛΑΘΕΙ... Ε ΜΕΤΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΑ ΤΑ ΕΔΩΣΑ ΟΛΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ 9 ΜΗΝΩΝ Ο ΑΓΑΠΙΝΟΣ ΜΟΥ! Κ ΕΠΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ! ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Κ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΦΕΡΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΝ ΜΠΕΜΠΑΚΟ ΣΟΥ... ΘΑ ΣΟΥ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑΑΑΑΑ! Κ ΕΓΩ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΗΘΕΛΑ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΛΛΑΖΩ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟΝ ΚΟΥΚΛΟ ΜΟΥ! ΣΕ ΦΙΛΩ !

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΓΚΑΣΤΡΟΥΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΥΠΕΡΗΧΟΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΤΣΙ ΕΝΟΙΩΣΑ ΟΤΑΝ ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ Β ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΜΟΛΙΣ ΕΙΔΑ ΤΗΝ ΖΟΥΖΟΥΝΑ ΜΟΥ ΕΣΒΗΣΕ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΓΥΡΩ ΜΟΥ Η ΠΡΟΣΟΧΗ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΩ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ Ο ΥΠΕΡΗΧΟΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΟΤΙ Η ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΓΙΕΣΤΑΤΗ ΕΝΟΙΩΣΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΥΤΥΧΙΑ.ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΩ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΥΠΕΡΗΧΟ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΠΟΤΕ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΕ ΑΝΥΠΟΜΟΝΗΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΥΠΕΡΗΧΟ ΠΕΡΙΤΤΟ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΝΟΙΩΘΩ ΣΑΝ ΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΗΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΥΠΕΡΗΧΟ ΓΥΡΙΖΩ ΚΑΙ ΒΑΖΩ ΤΟΝ ΥΠΕΡΗΧΟ ΣΕ ΕΝΑ ΑΛΠΟΥΜ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΩ ΤΗΝ ΖΟΥΖΟΥΝΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΚΟΥΚΙΔΙΤΣΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ 500ΓΡ.:silly: :silly:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κι εμένα στις 10 Απριλίου όπου έκανα την β-επιπέδου ήταν 557 γραμμάρια και 25 εκατοστά! Βέβαια τώρα πρέπει να 'ναι παραπάνω! Καλά να σας πω τι ένιωσα σήμερα.. Εκεί που έτρωγα μακαρόνια με κιμά, είναι τ'αγαπημένα του μπέμπη, γιατί κάθε φορά κάνει πάρτυ εκεί μέσα! Αισθάνομαι και βλέπω ξαφνικά ένα βουναλάκι στην κοιλιά μου να πηγαίνει από αριστερά προς τα δεξιά! Ήταν φοβερή αίσθηση κορίτσια! Το σκέφτομαι συνέχεια και τρελένομαι!

gastroula με το καλό ο άντρακλας σου, να είναι γερός και δυνατός!! Και εγώ ήθελα κοριτσάκι ενώ η μαμά μου έλεγε αγοράκι συνέχεια! Τελικά της έκανα το χατήρι.. :laugh: Αλλά να σου πω δεν μ'ενοχλεί που είναι γιος! Ίσα ίσα που χαίρομαι γιατί θα κάνω την διαφορά!! Μετά από τόσα κορίτσια στο σόι θα έρθει ο μπόμπιρας μου και θα κάνει την διαφορά!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

zise ayte tis stigmes giati tha sou leipsoun,,,

kala kaneis k trelenesai...k go gioka exo k akoma ton koitao k leo dikos mou einai??eimaste 2 minon...:P :P

ante plisiazei o kairos sou...

apolayse to oso einai kairos...gastroula..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

thouli ΜΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Ο ΚΑΝΑΚΑΡΗΣ ΣΟΥ!!! ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΟΙΤΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ?? dallia ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΤΟΥ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΒΓΕΙ ΝΑ ΤΑ ΦΑΕΙ ΑΥΤΟΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΑ ΜΑΚΑΡΟΝΑΚΙΑ... ΧΙΧΙΧΙ!!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ. ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ. ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΧΑΖΟΓΕΛΑΩ ΚΑΙ ΕΧΩ ΚΑΙ ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Με το καλο το παιδακι σου!!

Πολυ ομορφες στιγμες οι υπερηχοι!!

Σημερα καναμε και εμεις τη Β επιπεδου και ειμαστε μια χαρα!! :)

Αντε με το καλο να ερθουν τα μωρακια μας!! :cheer:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μπραβο και στο δικο σου ζουζουνακι!!!Κ εμεις καναμε β επιπεδου!!!Τελεια εξεταση δε συμφωνεις?!!!Γκαστρουλα μου νομιζω πως γεννας καπου αρχες Σεπτεμβριου ε?Η κανω λαθος?Γραφε μας κ εσυ τα νεα σου στο Αυγουστιατικες μαμαδες...":)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Και γω έτσι αντέδρασα όταν είδα τις πρώτες ξεκάθαρες κινήσεις της μπουμπούς μου.Μη σου πω ότι τις πρώτες μέρες μου λειπαν κιόλας! Τα ζουζουνίσματα στην κοιλιά, τα βουναλάκια...

Ολη η διαδικασία, από την σύλληψη, η κυοφορία, η γέννα, μετά η ευτυχία που σου φέρνει ένα παιδάκι... είναι μια μαγεία... Μοναδική εμπειρία..

Απόλαυσε κάθε στιγμή που περνάει γιατί είναι μαγικά μοναδική και ανεπανάληπτη...

Είναι δωρο θεικό για μας τις γυναίκες..

Με το καλό το ζουζούνι σου!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΑΑΑΑΑΧΧΧΧΧΧ ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΑΙΣΘΗΣΗ. Περιμένω πως και πως να παω να δω την μπουμπου μου. Μμμμμ.... εχει και ωραιο γουστο στα φαγητα gastroula μου ο μπομπιρας. Αυτό είναι και το δικό μου το αγαπημένο φαγητο και πραγματικά φανταζομαι πως θα χοροπηδαει απο τη χαρα του.

Να σου ζησει!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Gastroulla mou agapi mou kalimera sou...

Ax ti eutixisminei pou eisai...

Akoma pou eisai otan tha piaseis to mwraki sou stin aggalia sou...

Ax re agapi mou akrivws to idio elega kai gia mena,,,

EGW MAMA...

Kai malista tora perimenw to deutero mou mwraki...

Agapi mou na se panta eutixismeni...

Kai sou euxwme ola ta kalitera...

Filakia polla...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Ααα τότε λαθος θυμάμαι θέλει να κλεισεις και την 37 εβδομάδα τότε 
    • Πρόωρο ονομάζεται κάθε μωρό που γεννιέται πριν τις 37 εβδομάδες κύησης. Μεγάλο (ή όψιμο) πρόωρο είναι το 34-36 εβδομάδων, πολύ πρόωρο είναι το 28-32 εβδομάδων και εξαιρετικά πρόωρο το <28 εβδομάδων κύησης. Συνήθως τα πρόωρα μωρά έχουν και χαμηλό βάρος γέννησης, δηλαδή ζυγίζουν λιγότερο από 2,5 κιλά. Εν έτη 2023 ένα μωρό μπορεί να γεννηθεί στις αρχές του 6ου μήνα της εγκυμοσύνης (ή την 22η εβδομάδα κύησης) με εξαιρετικά χαμηλό βάρος γέννησης 500 γραμμάρια ή και λιγότερο και να επιβιώσει. 
    • Αν γεννήσεις πριν την 36 εβδομάδα θεωρείτε πρόωρο  Αν γεννησεις μετα την 36 είναι τελειομηνη έτσι κατάλαβα γιατί μετά την 36 εβδομάδα μπορούν να σου σπάσουν τα νερά οποιαδήποτε στιγμή 
    • Ναι λαθος μου από την βιασύνη μου δεν το έγραψα σωστά μπερδεύτηκα 😅 Όταν μπήκα στην 31 εβδομάδες  (8ο μήνα )  πηγαινα 1 επίσκεψη κάθε 2 βδομαδες δηλαδή μέσα σε ένα μήνα πήγαινα 2 φορές  μετα όταν μπήκα στον μήνα μου στις 36 εβδομάδες πήγαινα μια φορά την εβδομάδα 
    • Να μη χαλιέσαι καθόλου κοριτσάκι μου! ΣΠΩ και εγώ και προσπάθειες ενάμιση χρόνο! Έκανα δυο σπερματεγχυνσεις και έμεινα έγκυος και τις δυο φορές απλά εμένα δεν πήγαν καλά και είχε μια βιοχημικη και μια παλινδρομη στην 9η εβδομάδα! Τώρα περιμενω να αδιαθετησω μετά την απόξεση και να κάνω και Τρίτη σπερματεγχυνση! Καη επιτυχια σου ευχομαιιιιι🙏❤️
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...