Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ ΓΙΑ ΜΩΡΑ??????????????


Recommended Posts

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΗΓΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΝ ΜΠΕΜΠΗ ΜΟΥ ΣΤΟΝ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΔΟΞΑ ΤΩ ΘΕΩ ΟΜΩΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΩ ΣΤΑΓΟΝΕΣ ΒΙΤΑΜΙΝΗΣ Α ΚΑΙ D, ΤΙΣ ΞΕΡΕΤΕ? ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΣΤΟ ΜΩΡΟ ΤΗΣ? ΣΕ ΠΟΙΑ ΗΛΙΚΙΑ? ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΩ! ΘΑ ΤΟΥ ΤΗΛ ΑΥΡΙΟ ΑΛΛΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!!!!!!1:huh:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ελενηηηηηη τσα!!!!! εγω ειμαι παλι αυτες τις βιταμινες πηραμε και εμεις απο οταν σαραντησαμε για 6 μηνες(αν θυμαμαι καλα 3 σταγονες την ημερα) ειναι για την αναπτυξη των μωρων ειδικα των προωρων μαζι με αυτην παιρναμε και φολικο οξυ για 6 μηνες και σιδηρο σταγονες το οποιο ακομη πινουμε μεχρι να χρονισει

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΑΝΗΣΥΧΗΤΙΚΟ ΤΟΤΕ? Ε ΦΙΛΕΝΑΔΑ? ΚΑΛΟ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΚΟ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑΙ?ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΜΙΑ ΣΤΑΓΟΝΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ! ΤΙΣ ΕΔΙΝΕΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΩΡΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κανουν απιστευτα καλο!!!! την χρειαζονται τα προωρα γιατι δεν εχουν προλαβει να παρουν ουσιες απο την κοιλια της μαμας τους εμεις διναμε τοσο γιατι ειναι πολυ προωρος παρα μια εβδομαδα εφταμηνιτικος και συνηθως του τις εδινα απογευμα αν και δεν μου ειχαν πει συγκεκρημενη ωρα οποτε ηθελα στην διαρκεια της ημερας α και κατι αλλο επειδη δεν μπορουσε να τις πιει σε κουταλακι του τις εριχνα μεσα στο γαλα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αυτές τις βιταμίνες μας τις έδωσε κ μας ο παιδίατρος όταν η μπέμπα μας έγινε 20 ημερών και είναι τελειόμηνη και με κιλά πάνω από το μέσο όρο για την ηλικία της. Τις παίρνουμε επειδή μου εξήγησε ότι θηλάζω αποκλειστικά και γι'αυτό πρέπει να τις παίρνει. Δεν είναι τίποτα ανησυχητικό! Φιλιά!!:kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...