Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΠΑΙΔΙΚΗ ΝΑΥΤΙΑ


Recommended Posts

Θα ήθελα την βοήθειά σας στο πρόβλημα της παιδικής ναυτίας. Η κόρη μου που έιναι 2 χρονών έχει πρόβλημα με το αυτοκίνητο, με το που πάμε κάπου βόλτα έστω και κοντά ζαλίζεται και κάνει εμετό με αποτέλεσμα να γινόμαστε όλοι χάλια μιας και δεν αφήνει την σακούλα. Όλα ξεκινήσαμε από 11 μηνών. Είναι πραγματικά πρόβλημα αυτό! Γνωρίζει κάποια να μου πει πως μπορεί να αντιμετωπιστεί αυτό?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

και εμενα ο γιος μου ειναι 3 ετων και ζαλιζεται στο αυτοκινητο τωρα μας το εβγαλε αυτο εμετο δεν εχει κανει ευτιχως, επειδη ζαλιζομουν και εγω μικρη το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να της δωσεις να φαει ενα κρακερακι η φρυγανια πιο πριν οχι πολυ νερο να της εχεις ανοικτο παραθυρο να παιρνει αερα και να της λες να κοιταει ευθεια μπροστα μακρυα οσο φτανει το ματι της και οχι στο πλαι γιατι ζαλιζεσαι περισσοτερο, αυτα καναν σε μενα και το οτι κοιταζα μπροστα και ειχα ανοικτο παραθυρο με ειχε βοηθησει

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μαριάντα τα έχω προσπαθήσει όλα. Ποτέ δεν της δίνω γάλα όταν ταξιδεύουμαι, πέρνουμε φρυγανιές για τον δρόμο αλλά και πάλι θα κάνει εμετό. Είναι μικρή και δεν καταλαβαίνει όταν της λέω να κοιτάει μόνο μπροστά. Γενικά στο αυτοκίνητο είναι πολύ ανήσυχη....Μεγάλο πρόβλημα δεν μπορούμε να πάμε πουθενά.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

το ξερω σε αυτην την ηλικια ειναι δυσκολο οταν ειναι μικρο το παιδι, υπομονη πρεπει να κανεις δεν γινεται και κατι αλλο, δοκιμασε και καποιους τροπους να την ξεγελασεις πχ να εχεις ενα φορητο dvd και να της βαζεις το αγαπημενο της παιδικο η κατι αλλο να ξεχνιεται,

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά!Μη στεναχωριέσαι αγάπη μου.

Έτσι ΑΚΡΙΒΩΣ ήμουν και γω.Η μαμά μου δε μπορούσε να με βάλει ΟΥΤΕ ΣΕ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ Ή ΤΑΞΙ.Οπότε αναλογίζεσαι πόσες φορές το σκεφτόταν η μαμά μου να με πάρει μαζί όταν είναι να πάμε κάπου με μεταφορικό μέσο.Έστω και αν ήταν 10 λεπτά απόσταση!

Όταν μεγάλωσα λίγο,ο γιατρός της έδωσε ένα σιρόπι που το έπινα μισή ώρα πριν μπω σε αυτοκίνητο/λεωφορείο/ταξί και έτσι γίνονταν όλα πιο υποφερτά.

Αυτό σταμάτησε όταν μπήκα στο Γυμνάσιο.Ο γιατρός είπε ότι δεν είναι τίποτα.Έκτοτε,δεν έχω πρόβλημα.

Κι αν είναι να πάω κάπου πολύ μακρυά,με πολλές στροφές,και οδηγεί κάποιος άλλος που δεν ξέρω την οδηγική του συμπεριφορά,κι όχι εγώ ή ο άντρας μου,παίρνω δραμαμίνες.

Έχω την εντύπωση ότι υπάρχουν και παιδικές δραμαμίνες.Ρώτα το γιατρό σου.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπέρα και χρόνια πολλά!!και μένα η κόρη μου έχει το ίδιο πρόβλημα.Δεν το έιχε απο μώρο,πέρσι το καλοκαίρι το εντοπίσαμε που ήταν 2έτων.Η γιατρός που την παρακολουθεί μου συνέστησε, εκτός απο αυτά που σου είπαν οι άλλες κοπέλες,ένα σιρόπι.Λέγεται VOMEX και της το΄δίνω 1/2 με 1 ώρα πριν το ταξίδι 1 κουταλάκι του γλυκού.Κάνει θαύματα!!!Απλά φέρνει υπνηλία αλλά για μένα δεν είναι καθόλου κακό αφού σε όλο σχεδόν το ταξίδι κοιμάται!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Προς manianoumias

Έτσι ακριβώς είναι η κόρη μου, μέσα σε δυο λεπτά δρόμου ζαλίστηκε!! Όσο για τα φάρμακα ξερω ότι υπάρχει σιρόπι που βοηθάει αλλά δεν μου το προτείνει ο γιατρός μας. Είναι άλλωστε μικρή......ευχαριστώ για τις συμβουλές σας.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...