Μετάβαση σε περιεχόμενο

Η mpempoula16 γύρισε αγκαλιά με την μπεμπούλα της!


Recommended Posts

Κοριτσάκια μου γλυκά επιτέλους βρήκα λίγο χρόνο να σας διηγηθώ με τη σειρά μου τη δική μου ιστορία τοκετού και να σας ευχαριστήσω όλες σας μέσα από την καρδιά μου για τις ευχές σας και την παρεούλα που μου κάνατε καθ' όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης μου...

Όπως σας είχα πει ξημερώματα Σαββάτου 11/4 θα πήγαινα στο Ιασώ με προγραμματισμένο ραντεβού για πρόκληση τοκετού μιας και η μπεμπούλα μου δεν έλεγε να βγει, ο πλακούντας είχε αρχίσει να γερνάει και το αμνιακό υγρό να ελλατώνεται...Ετοιμάζομαστε λοιπόν με τον αντρούλη μου και 00.30 τη νύχτα φτάνουμε στο Ιασώ. Δυο πολύ καλές νοσηλεύτριες μου παίρνουν το ιστορικό, μου κάνουν τις απαραίτητες εξετάσεις, το κλισματάκι μου :blush: :blush: και με πηγαίνουν σε μια από τις αίθουσες ωδινών. Μετά από καμιά ώρα επιτρέπουν και στον αντρούλη μου να έρθει κοντά μου και περιμένουμε να πάει 3 η ώρα για να μου βάλουν ένα υπόθετο για να προετοιμαστεί ο τράχηλος, όπως είχε συνεννοηθεί ο γιατρός μου. Με είχε προειδοποιήσει η μαία μου ότι υπάρχει πιθανότητα με το υπόθετο να ξεκινήσουν οι πόνοι, αλλά εγώ Duracell....Δεν κατάλαβα τίποτα...Η αλήθεια είναι ότι είχα αρκετό άγχος, αλλά ο αντρούλης μου ήταν δίπλα μου συνέχεια, λέγαμε αστεία, ονειρευόμασταν την κορούλα μας κι έτσι η ώρα πέρασε γρήγορα...

Γύρω στις 5:45 το πρωί φτάνει η μαία μου, όπως είχαμε συνεννοηθεί, με εξετάζει κολπικά, μου παίρνει αίμα για εξετάσεις και στις 6 ακριβώς μου βάζει τον ορό για τους τεχνητούς πόνους..Ένιωθα κάποια μικρά πονάκια, αλλά τίποτα το σπουδαίο. 6:30 μου σπάει τα νερά, οπότε αρχίζουν και οι ανυπόφοροι πόνοι...Κάθε 2 λεπτά έρχονταν δυνατοί πόνοι, οι οποίοι μου έκοβαν την ανάσα...Νόμιζα ότι δε θα αντέξω..Ζητούσα επίμονα επισκληρίδιο, αλλά έπρεπε να βγουν τα αποτελέσματα των αιματολογικών εξετάσεων για να μου την κάνουν..Κοριτσάκια υπέφερα..Γενικά εγώ δεν αντέχω τον πόνο, οπότε καταλαβαίνετε..Μετά από μια ώρα, στις 7.30 ήρθε ένα "σούργελο" αναισθησιολόγος να μου κάνει την επισκληρίδιο..Εκείνος έλεγε ότι μ..... του ερχόταν για να κάνει χαβαλέ και να γελάσω κι εγώ ήμουν έτοιμη να τον βρίσω από τον πόνο...Αφού του είπα λοιπόν ότι δεν μπορώ να γελάσω με τα αστεία του και προτιμώ να τελειώνει με την επισκληρίδιο, μου την έκανε..Και ναι, το παραδέχομαι..Είναι σωτήρια...Πριν καλά καλά τελειώσει, οι πόνοι είχαν αρχίσει να υποχωρούν...

Εντωμεταξύ δίπλα μου ήρθε και μια άλλη κοπέλα που παρακολουθεί ο γιατρός μου για να γεννήσει το 2ο παιδάκι της..Έτσι, εκτός από τον άντρα μου είχα και μια "ομοιοπαθούσα" δίπλα μου...Κατά τις 9.30, 2,5 ώρες μετά την επισκληρίδιο και με διαστολή περίπου 5-6 νιώθω τους πόνους να ξαναέρχονται και ζητάω επιπλέον δόση επισκληριδίου, καθώς ο γιατρός μου είχε πει ότι έχω ακόμα δρόμο μπροστά μου... Την ίδια στιγμλη η διπλανή μου λέει ότι πέρασε και η δράση της δικής της επισκληριδίου και θέλει κι αυτή συμπλήρωμα...Την εξετάζει η μαία και διαπιστώνει ότι γεννάει...Την βάζουν στο χειρουργείο κι εγώ μένω και πάλι μόνη με τον αντρούλη μου περιμένοντας υπομονετικά να σκάσει μύτη και το δικό μας μωράκι..Η ώρα περνά βασανιστικά αργά, οι πόνοι έρχονται και παρέρχονται, διαστολή έχω 10 και η μπέμπα μας να κάθεται ψηλά ψηλά σαν να μη θέλει να βγει... Η ώρα έχει φτάσει 13.30 το μεσημέρι κι εγώ ακόμα εκεί..Να περιμένω μαζί με τον άντρα μου και τη μαία μου κι απ'έξω όλο το σόι..Τελικά, κατά τις 13.45 η μαία και ο γιατρός μου ανακοινώνουν ότι πρέπει να αρχίσω να σπρώχνω μόνη μου για να κατέβει το μωρό, γιατί δεν υπήρχε περίπτωση να γεννήσω αλλιώς...Με τις οδηγίες της μαίας μου άρχισα τις εξωθήσεις..Δεν έχω νιώσει μεγαλύτερο πόνο στη ζωή μου..ήμουν σε μια κατλασταση ημιλιπόθυμη, ο αντρούλης μου να προσπαθεί να μου δώσει κουράγιο, οι προϊσταμένες να έχουν έρθει να με βοηθήσουν, αφού ήμουν δύσκολη περίπτωση κι εγώ να εκλιπαρώ το γιατρό να με βάλει για καισαρική..ένιωθα τόσο αδύναμη, πίστευα ότι δεν θα τα καταφέρω..Ο γιατρός μου το ξέκοψε ότι δε θα μου κάνει καισαρική και ότι θα γεννήσω φυσιολογικά..Ζητούσα επισκληρίδιο, αλλά σε αυτή τη φάση του τοκετοού δεν μπορούσε να γίνει, καθώς δεν θα μπορούσα να σπρώξω..Εξάλλου, οι προηγούμενες δόσεις με είχαν κάνει να μην έχω αίσθηση του πόνου και ενώ έπρεπε να σπρώξω κάθε φορά που πονούσα, δεν καταλάβαινα πότε ερχόταν ο πόνος..Η μαία και οι προϊσταμένες μου έλεγαν πότε πονάω...:laugh:

Μετά από τεράστιες προσπάθειες και ενώ έκλαιγα από τον πόνο, μου ανακοινώνουν ότι το παιδί έχει κατέβει αρκετά χαμηλά και μπαίνουμε χειρουργείο για να γεννήσω..14.30 με βάζουν στο χειρουργείο μαζί με τον άντρα μου, μου κάνουν επισκληρίδιο και συνέχισα να σπρώχνω...Ενώ οι δυνάμεις μου με είχαν εγκαταλείψει και με 4 μαίες να είναι από πάνω μου, ακούω το γιατρό να μου λέει: "Γωγώ μια προσπάθεια ακόμα και βγήκε το μωρό"..Δεν ξέρω που βρήκα τη δύναμη κάνω μια καλή εξώθηση και νιώθω το μωρό μου να με βγαίνει..Μια αίσθηση που δεν περιγράφεται..Σαν να με χτυπάει δεξιά κι αριστερά με τα χεράκια και τα ποδαράκια του..

Και ναι..Επιτέλους, μετά από 9 ώρες, στις 14:55 το κοριτσάκι μου βγήκε..Δεν έκλαψε και εγώ ανησυχούσα και ρωτούσα αν είναι καλά..Ο άντρας μου κλαίγοντας με φιλούσε και μου έλεγε ότι είναι πανέμορφη...Οι μαίες με καθησύχασαν ότι είναι καλά και ξαφνικά ακούω το κλαματάκι της..Προσπαθούσα να τη δω, αλλά δεν μπορούσα από τα δάκρυα..Μου τη βάζουν στην αγκαλιά μου, έκλαιγα εγώ, έκλαιγε κι εκείνη και δεν πίστευα ότι αυτή η φατσούλα ήταν το παιδί μου...Τη φίλησα στο κεφαλάκι της και την καλωσόρισα...Εκείνη έκλαιγε, αλλά χωρίς δάκρυα...Μου έκανε νάζια...Της λέω λοιπόν "Μωράκι μου μην κλαίς..Είμαι η μανούλα σου και μαζί με τον μπαμπά σου θα σε αγαπάμε και θα σε φροντίζουμε για πάντα..." Με κοίταζε σα να με γνωρίζει και σταμάτησε να κλαίει...Αυτό ήταν!

Γεννηθηκε 3150 γραμμάρια και 51 πόντους..Είναι ίδια με τον μπαμπά της κι έτσι τους αγαπώ και τους δύο διπλά..

Μεγάλη Τετάρτη βγήκαμε από το μαιευτήριο και τώρα την κρατώ στην αγκαλίτσα μου και νιώθω τόσο ευτυχισμένη..Τόσο πλήρης..Με τον αντρούλη μου είμαστε καλύτερα από ποτέ και τη `φροντίζουμε αποκλειστικά οι δύο μας..Τη λατρεύουμε!

Θέλω πολύ να ευχαριστήσω τον αντρούλη μου που ήταν κοντά μου από την αρχή μέχρι το τέλος και να του πω ότι τον αγαπώ, καθώς και την Ειρήνη, τη φίλη μου για τη συμπαράσταση και το ενδιαφέρον της..

Τέλος, ευχαριστλω όλες εσάς για την παρέα σας, τις συμβουλές σας και τις ευχές σας και σας εύχομαι τα καλύτερα...

Φιλιά πολλά και συγγνώμη για το μακροσκλέστατο ποστ...

Να και η πρώτη φώτο της κορούλας μου..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • Απαντήσεις 60
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

μπεμπουλα εχεις το καλυτερο πασχαλινο δωρο να εισαι καλα να τη χαιρεσε ειδες εζησες το μεγαλειο της ζωης ρην γεννα να εισαι καλα κοπελα μου και να τη χαιρεστε

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μπεμπούλα να σας ζήσει η μπεμπούλα σας!!!

Το καλύτερο πασχαλινό δώρο και δώρο στον μπαμπά της που γιορτάζει μεθαύριο!

Είναι κουκλίτσα!! Να'ναι γερή, να'ναι ευτυχισμένη και να'σαστε καλά να την μεγαλώσετε!

Φιλάκια πολλά! :) :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Να σου ζησει κοπελα μου το κοριτσακι σου.

Να ειναι γερο και ευτυχισμενο.

Καλη λοχεια σου ευχομαι και καλη αναρωση.

Φιλια

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΜΠΕΜΠΟΥΛΑ ΜΟΥ! ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΑ ΜΟΥ! ΜΕ ΔΑΚΡΥΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΣΟΥ! ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΓΕΡΟΙ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΣΟΥ ΝΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΩΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΜΑΡΩΣΕΤΕ ΟΠΩΣ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ!ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΠΕΘΕΡΙΑΣΟΥΜΕ ΚΙΟΛΑΣ! ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΙΝΗΜΕΝΗ! ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!!!!!!!:lol:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αχ κοπελαρα μου απιστευτη η ιστορια σου,διαβαζα χωρις να αναπνεω απο την αγωνια!!! να σου ζησει η κουκλα(δεν στο λεω για να σε κολακευσω, ειναι ΟΝΤΩΣ ΚΟΥΚΛΑ) φτου φτου!!!! ΓΕΡΗ ΚΑΙ ΤΥΧΕΡΗ να ειναι παντα στη ζωη της,και με τετοιους γονεις μονο τυχερη μπορει να ειναι..........!!!!!!!! να ειστε καλα να την καμαρωνεται και να δακρυζουν τα ματακια σας μονο απο χαρα που θα την βλεπεται να μεγαλωνει και να εξελισσεται..! ετσι οπως περιεγραφες εκεινες τις στιγμες...πρεπει οντως να ειναι μαγικη η στιγμη που την αισθανεσαι να βγαινει στον κοσμο και η στιγμη που την αγκαλιαζεις για πρωτη φορα....ε?...μακαρι να το ζησω και εγω αυτο μια μερα..και ολα τα κοριτσια που θελουμε... πρεπει να ειναι αληθινη μαγεια...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ζόρικη η μικρούλα.. Αλλά μπράβο στην μαμά που τα κατάφερε.. Είναι μια κουκλίτσα, να σας ζήσει και να την καμαρώσετε όπως επιθυμείτε! Υγεία πάνω απ'όλα και πολύ τύχη στην ζωή της! Σου είχα ξαναγράψει ότι 11 Απριλίου και Σάββατο έχει γεννηθεί κι η μαμά μου! Φοβερό παιδί θα είναι!! Και πολύ καλόοοο!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

να σου ζήσει γλυκειά μου το κοριτσάκι σου!!!!!πάντα γερή και καλότυχη να είναι!!!

πράγματικά είναι μια κουκλίτσα, οπότε άξιζε η αναμονή και ο πόνος.....

εύχομαι πάντα να είστε τόσο ευτυχισμενοι!!!!!

καλή λοχεία!!

φιλάκια πολλά!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γλυκια μου υπεροχη ειναι η μπεμπουλα σας!!Να σας ζηση...παντα γερη και καλοτυχη να ειναι στην ζωη της!!Παντος πηστευω οτι πηρε και απο τους δυο σας αλλα ποιο πολυ σε εσενα μοιαζει μου φενετε!!ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ!!ΖΗΣΕ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑΖΗΣΗΣ!!!!!!:silly:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

mpempoula16 να σου ζήσει η ομορφονιά σου! :cheer:

Φανταστική η περιγραφή σου... ταλαιπωρήθηκες λίγο αλλά πες τώρα... δεν άξιζε τον κόπο??? ;)

Να χαίρεσαι την οικογένειά σου!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μπεμπουλα 16, να σου ζησει η πανεμορφη κορουλα σου!!!!! να τη χαιρεστε κ να ειναι παντα ΓΕΡΗ Κ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ!!!!!! καλη λοχεια σου ευχομαι κ πολλα φιλλακια....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

μπεμπουλα μου, να σου ζησει η ομορφη μπουμπου σου!!! να ειναι γερη και καλοτυχη στη ζωη της και εσυ και ο αντρουλης σου παντα γεροι και δυνατοι να την μεγαλωσετε!!!!! φιλακια πολλα πολλα , καλη λοχεια!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!

Ειναι μια ΚΟΥΚΛΑ. Σας εύχομαι να την χαίρεστε, να είναι πάντα δυνατή, χαρούμενη και να την καμαρώσετε όπως επιθυμείτε

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Mpempoula mou,

ti omorfi perigrafi

ti omorfo koritsaki

ti omorfi istoria!!!

Sygxaritiria!!! Sygxaritiria k stous 3 sas!!!

Sas euxomai panta ygeia , na eisaste kala,

gematoi agapi...

......mia eytyxismeni oikogeneia...!!!

Na sas zisei...........!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εύχομαι πάντα υγεία στην όμορφη κοράκλα σου αλλα και καλοτυχία!

Και όσο για σένα μπράβο κοπέλα μου που τα κατάφερες τόσο καλά! Μακάρι να πάνε όλα καλά και για μένα......

Με τις θερμότερες ευχές.....

dev208pb___.png

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Προσθήκη...