Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

κορίτσια μου γεια σας!

εχω καιρό να μπω γιατί δεν είχα ιντερνετ στο σπίτι, τελικά γέννησα στις 26 Μαρτίου τον μπέμπη μας που ζύγιζε μόλις 4 κιλά!κι ευτυχως που γεννήθηκε πιο νωρίς (είχα ΠΗΤ 06-04) γιατί ποιος ξέρει πόσο θα ζυγιζε αν έβγαινε στην ώρα του!

Τον όγδοο μήνα τον έβγαλα ξάπλα γιατί ο μπέμπης ήταν ζωηρός κα προκαλούσε συσπάσεις, στον ένατο μπήκα με διαστολή 1 κι οπότε τον περιμέναμε πιο νωρίς στις 38 εβδομάδες που πήγα στο γιατρό είχα διαστολή 3, μαλακό τράχηλο και πόνους καθόλου οπότε είπαμε θα περιμένουμε να με πιάσουν πόνοι αλλιώς θα κάναμε πρόκληση γιατί ο μπέμπης φαινόταν μεγάλος και όλα έδειχναν στο υπέρηχο ότι είμαι σε παράταση κύησης και όχι 2 εβδομάδες πριν, τελικά την επομενη μέρα 25 Μαρτίου είχα κάτι χαζοπονάκια τα οποία βεβαια τα είχα συνηθίσει τελευταία αλλά για καλό και για κακό επειδή αγχώθηκα μη χειροτερέψουν το βράδυ μίλησα με τη γιατρό μου και πήγα μια βόλτα απο την κλινική να δουμε τι παίζει στις 9 το βράδυ, τα πονάκια ήταν προπαρασκευαστικά αλλά με έκαναν εισαγωγή γιατί μένω σε διπλανή πόλη από την κλινικη και ευτυχώς γιατι τελικά ήρθαν οι κανονικοί πόνοι γύρω στη μία και 6 παρα δέκα το πρωι επιτέλους βγήκε!Δεν περιγράφονται αυτές οι στιγμές γι αυτο δεν θα πω τιποτε άλλο γιατι θα τις αδικήσω όσο ωραία και να τις περιγράψω μόνο θα ευχηθώ σε όλες εσας που δεν το έχετε ζήσει με το καλό να έρθει αυτή η ώρα που πραγματικά θα ολοκληρωθείτε.

όσο αφορά τον μπέμπη μας είναι τέλειος, φουσκομαγουλίτσος, φαγανός (ωρών ήταν όταν άρπαξε στην κυριολεξία το στήθος μου κι απο τότε δεν το αφήνει, έβαλε τα γραμμάρια που έχασε κι έγινε και 4400 γρ)και πολυ ήσυχος να μην το ματιάξω, δεν κλαίει καθόλου παρα μόνο αν πειναει πολύ!

θα τα πούμε σύντομα πιστεύω, πολλά φιλιά και καλή λευτερια στα κοριτσια που έχουν σειρά!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

POPAKI ΜΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Ο ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ ΣΟΥ!!ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΣΑΙ!!!ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΓΕΡΟΣ ΚΑΛΟΤΥΧΟΣ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ!!ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΙΣ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΟΠΩΣ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ!!!ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΤΟ ΜΠΕΜΠΟΥΛΗ!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ποποακι να σου ζησει!!!!! γερο και τυχερο να ειναι το μαναρακι σου!!! να τον δεις οπως ποθεις και να του κανεις ζουζουνιες λιγο και για μας...ξερεις,λιγο τσιμπηματακι,λιγο δαγκωματακι στη πατουσιτσα.....χαχαχα!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

popaki Να σου ζησει ο αφρατουλης μπεμπης σου να ειναι παντα γερος και καλοτυχος!!:) :)

Χαιρομαι πολυ που ολα πηγαν τελεια!

Φιλια :kiss::kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

popaki ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ!!!!

Να ειναι παντα γερος και φαγανος...:P Ευτυχισμενος και καλοτυχος στη ζωη του...!!!:)

Βαλε μας και καμια φωτο να τον χαζεψουμε...;)

Σου ευχομαι να εχεις καλη λοχεια και να συνεχισει ο μπεμπης σου να ειναι ετσι ηρεμος...:)

Να τον χαιρεσαι!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΠΟΠΑΚΙ, να σου ζησει ο μπεμπαρος σου!!!!!!!ΝΑ ειναι γερος κ να τον χαιρεσαι.....Περιμενουμε κ φωτο.....Απ οτι καταλαβα ειχες καλη γεννα!!!Αντε να παιρνουμε κουραγιο κ μεις που ακοουθουμε...Φιλια πολλα...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Να σου ζησει ο μικρουλης ;) σου Ποπακι!Να'ναι τυχερος και ευτυχισμενος!!!

Προετοιμασου για πολυ πεισμα,δυναμικοτητα,αυτοπεποιθηση αλλα και εγωισμους,ξεροκεφαλια απο μερους του!!!:laugh: (εχω γενεθλια ιδια μερα;) !!)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

popaki μου ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Ο ΠΑΙΔΑΡΟΣ !!!!!!!!!!!!!

Να μας βαλεις κ φωτο να τον δουμε...καλα 40 να εχεις κ να ξεκουράζεσαι τωρα...πολλά φίλιά....κ παλι να σου ζήσει,.:woohoo:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

popaki μου να σου ζήσει ο παίδαρος σου!!!!!καλότυχος και γερός να είναι σε όλη του τη ζωή εύχομαι η Παναγίτσα να είναι πάντα δίπλα του!!!!καλά σαράντα να έχεις και εσύ κοπέλα μου!!!περιμένουμε φωτογραφίες του μπουμπούκου σου όταν μπορέσεις....φιλάκια πολλά!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

popaki να τον χαίρεσαι τον μπέμπη σου τον φουσκομαγουλίτσο!! Να είναι πάντα γερός κι εσείς δυνατοί να τον μεγαλώσετε με στοργή και αγάπη! Καλή λοχεία σου εύχομαι!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙ. ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΓΕΡΟΣ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΜΑΡΩΣΕΤΕ ΟΠΩΣ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ!!!!

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΟΥΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΛΙΓΩΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΑΝΑΜΟΝΗ.

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΓΓΥΟΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΝΤΟΜΑ ΧΑΡΟΥΜΕΝΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ Ο ΠΕΛΑΡΓΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΓΡΑΨΟΥΝ ΤΑ ΧΑΡΟΥΜΕΝΑ ΝΕΑ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥΤΟ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙ ΣΟΥ! ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΓΕΡΟ ΚΑΙ ΚΑΛΟΤΥΧΟ!!

ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΛΗ ΛΟΧΕΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ!!!

ΑΛΗΘΕΙΑ,ΘΥΜΑΣΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΕΒΔΟΜΟΥ ΜΗΝΑ ΠΟΣΑ ΚΙΛΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙ ΣΟΥ?

ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΓΕΝΝΗΣΕΣ ΣΤΙΣ 38 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ?ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ?

ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Να σου ζήσει κοπέλα μου! Υγεία να έχει πάνω απ'όλα! Γερός και δυνατός! Και πολύ καλή τύχη στην ζωή του! Περιμένουμε να δούμε και φατσούλα του φουσκομαγουλίτσου!! Να σου ζήσει και πάλι!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

POPAKI MOY ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ Ο ΜΠΟΜΠΙΡΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΣ ΟΝΕΙΡΕΥΕΤΑΙ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΓΕΡΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ.ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Χίλια ευχαριστώ κορίτσια για τις ευχές σας, αν και καθυστερημένα αλλά ψάχνω να βρω λίγο ελεύθερο χρόνο, ακόμα δεν έχουμε βρεί τον ρυθμό μας όσο αφορά τα γεύματα, τον θυλάζω αποκλειστικα τον μπεμπούλη κι άλλες φορές πεινάει σε μια ώρα κι άλλες σε δυο, το πολυπόθητο τρίωρο δεν το έχουμε κατακτήσει ακόμα όποτε καταλαβαίνετε τι γίνεται, ειδικά το βράδυ, δεν πειράζει βεβαια χαλάλι του.

Ρωτήσατε πως γέννησα, και εγώ δεν ξέρω! μάλλον φυσιολογικά με λίγο επισκληρίδιο! βασικά εγώ ήθελα φυσιολογικά αλλά είχα αφήσει ανοικτό το ενδεχόμενο της επισκληρίδιου, θα αποφάσιζα εκείνη την ώρα, όπως κι έγινε μόνο που η γιατρός μου ήθελε να φτάσω διαστολή 5 και μετά να κάνω γιατι ήταν μεγαλούτσικος ο μπέμπης και ήθελε να κατέβει μόνος του όσο γίνεται,όταν έφτασα στο 5 μου έκαναν επισκληρίδιο γιατι φοβήθηκα μην δεν έχω δυναμεις για την συνέχεια,η πρώτη δόση έπιασε και για μισή ώρα δεν πονούσα απλά ένιωθα τις συσπάσεις μετά το μισάωρο άρχισα να πονάω κι ας μην ήταν ώρα για τη δεύτερη δόση, έκανα υπομονή μέχρι να μου την βάλουν περίμενα και 5 λεπτα να πιασει και 10 λεπτα...αλλά τίποτα οι πόνοι δυνάμωσαν έφτασα στο 8 με 9 διαστολή οπότε άρχισα να σπρώχνω για να κατέβει το παιδί και βέβαια κατάλαβα τα πάντα, είχα ξεμουδιάσει τελείως, άδικα την έκανα αλλά που να ξέρω οτι δεν θα πιάσει,ευτυχώς γέννησα γρήγορα. τους πόνους τους ξέχασα μέχρι να πάω στο δωμάτιο αυτό το πλασματάκι είναι το καλύτερο παυσίπονο!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...