Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΑΠΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΡΟ ΣΤΟ ΓΑΛΑ


Recommended Posts

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ???

ΛΟΙΠΟΝΝΝ Η ΑΠΟΡΙΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΝΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΤΗΣ ΒΡΥΣΗΣ Η ΕΜΦΙΑΛΩΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΓΑΛΑ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ???????????ΠΑΝΤΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΟΣΕΞΑ ΑΛΑΤΑ ΜΕΣΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΒΡΑΣΙΜΟ ΚΑΙ ΑΓΧΩΘΗΚΑ.:( ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΤΟ ΣΟΥΡΩΣΩ????ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΙ?ΜΕ ΓΑΖΑ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΜΕΝΗ????????ΕΧΩ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙ....

ΑΧ ΤΥΧΕΡΕΣ ΟΣΕΣ ΘΗΛΑΖΕΤΕ!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΙ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ Η ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ. ΤΟ ΝΕΡΟ ΤΟ ΒΡΑΖΟΥΜΕ ΓΙΑ 10 ΛΕΠΤΑ. ΜΕΤΑ ΤΟ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΓΙΑ 30 ΛΕΠΤΑ. ΕΤΣΙ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΤΑ ΑΛΑΤΑ. ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΟ ΣΟΥΡΩΝΑ. ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΚΑΝΑ ΣΩΣΤΑ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Falassarna δεν βαζουμε εμφιαλωμενο νερο γιατι περιεχει υψηλα επιπεδα μαγνησιου και δεν κανει για τα μωρα.

Θα βαζεις το νερο να βρασει για περιπου 10 λεπτακια και ειναι ακρως αποστειρωμενο για να το δωσεις στο μωρο σου.

Μπορεις επισης για να μην μπαινεις σε αυτη τη διαδικασια καθε φορα να βραζεις το νερο γαι 10 λεπτα και να το βαζεις σε ενα θερμο για να το εχεις και για τα επομενα τουλαχιστον δυο γευματα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εγώ εμφιαλωμένο νερό της βάζω! Το βράζω και το βάζω στο θερμό !! Το νερό της βρύσης σε μας δεν πίνετε, ειδικά μετά τις φωτιές του 2007 κρίθηκε ακατάλληλο σε όλο το Νομό....

Αυτό που λέει η hara δεν το ξέρω! Ο παιδίατρος μου είπε να της βάζω εμφιαλωμένο!!!!!! Και μάλιστα από τότε που τελειώσαμε με την αποστείρωση μου είπε να μην το βράζω! Να το ζεσταίνω απλά!!!! Είναι λάθος??????????

Ξέρει κάποια να μου απαντήσει?????

hara βοήθειαααααα!!!! Πες μου σε παρακαλώ.....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Silia μου τι να σου πω?

Εμενα η παιδιατρος μου μου ειπε αυτο που εγραψα και πιο πανω.

Το ιδιο ακριβως γραφει και σε ενα βιβλιο-εγκυκλοπαιδια που εχω.Συγκεκριμενα λεει:"Χρησιμοποιειτε παντα νερο της βρυσης,μην δινετε καθολου εμφιαλωμενο νερο με υψηλο περιεχομενο μαγνησιου και μεταλλικων στοιχειων σε ενα μωρο ηλικιας κατω των δυο ετων".

Αλλα παιδιατρος δεν ειμαι,ακολουθω απλα τις συμβουλες που μου εδωσε η δικια μου παιδιατρος δεν θελω με τιποτα να σε παρω στο λαιμο μου.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

hara σε ευχαριστώ για την απάντησή σου!

Θα το συζητήσω με τον παιδίατρο, μη φοβάσαι κούκλα μου δεν με παίρνεις στο λαιμό σου! Απεναντίας με προβλημάτισες για να το ψάξω λίγο παραπάνω!

Για αυτό άλλωστε αγαπώ το mammyland γιατί μαθαίνω πράγματα που δεν ξέρω!

Φιλιά....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

silia mou kai egw etsi kanw....an kai to nero mas den einai akatallilo.....stin arxi ebraza nero brisis alla twra bazw embialwmeno apla to zestainw ligo...apla pou kai pou bazw kai brisis giati kserw oti den kanei sinexeia emfialwmeno akoma kai gia ams tous idious:)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εγω αγορασα φιλτρο οταν εμεινα εγκυος μονο και μονο για να δινω στο μωρο και φυσικα το χρησιμοποιουμε ολοι... μας κοστισε πολυ αλλα η διαφορα ειναι αισθητη... μας το αλλαζουν καθε 6 μηνες... κανει πολυ καλο και εκει πλενω και ολα τα φρουτα και τα λαχανικα... :kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

μια λύση ειναι να βρασεις νερο σε ενα κατσαρολακι να το αφηνεις να καθετε καιμετα α το βαζεις σε ενα θερμο εγω ετσι εκανα δεν το σουρωνα οταν όμως τελειωσεις την αποστειρωση δεινεις κανονικα απο την βρυση .Εγω τωρα στο σπιτι εχω εφοδιαστει ενα ψυκτ με εμφιαλωμενο νερο ειναι 20λιτρα και εχει ζεστο νερο ανοιγεις ενα διακοπτη και αν το κλεισεις εχεις νερο σε θερμοκρασια δωματιου και εχει και παγωμενο νερο ρυθμιζεις εσυ απο πισω ποσο παγβμενο θελις να ειναι .

Το μηχχανημα λοστιζει το χρονο γυρω στα 90 ευρω και η καθε μπουκαλα 7.20 ειναι της νεστλε και το νερο ειναι απο την πηγη δωδωνη ιωαννινων .Ο μικρος μου υπεφερε απο γαστρεντεριτιδες και απο τοτε που πηραμε το μηχανημα σωθηκαμε .Το ποσο των 90 ευρω το δινεις καθε χρονο (1φορα )και εχεις και συντηρηση το χρονο 2 φορες .

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Το φιλτρο αυτο ειναι της alarco... αν θυμαμαι καλα δωσαμε 1500 ευρω (δυστυχως τοσο κοστιζουν αυτα τα φιλτρα). Την πρωτη φορα δινεις 90 ευρω για να σου βαλουν το εσωτερικο φιλτρο και μετα σε καθε αλλαγη 50 περιπου... καθε 6 μηνες ερχεται τεχνικος και το αντικαθιστα...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...