Μετάβαση σε περιεχόμενο

και ομως ειμαι ακομα εδω


Recommended Posts

καλημερα κοριτσια,ειμαι παλιο μελος αλλα για καποιους μηνες προτιμησα να απομακρυνθω απο το φορουμ μηπως και ξεκολλησει το μυαλο μου,αλλα τιποτα.μετα απο 1 χρονο προσπαθειων ειπαμε οτι το παρα αφησαμε στην τυχη και ξεκινησαμε εξετασεις.οι δικες μου ειναι καλες,μου εχει μεινει μονο η σαλπιγγογραφια.του αντρουλη ομως δεν ειναι οτι καλυτερο.εχει ολιγοσπερμια αν το λεω σωστα,με αριθμο 14.000.000 και κινητικοτητα μολις στο 25%.τωρα θα παει και για εξεταση αιμοτος και με τα αποτελεσματα μετα στον ουρολογο για να μας πει τι θα κανουμε,να του δωσει μαλλον καμια θεραπεια.μετα απο 1 χρονο λοιπον,ενω ολοι μου ελεγαν εισαι μικρη θα μεινεις ευκολα,μην το σκεφτεσαι και ολα τα σχετικα,εγω ειμαι ακομα εδω περιμενοντας το θαυμα.ο γιατρος στο gyn μου ειπε οτι η φυσιολογικη συλληψη ειναι δυσκολη αλλα οχι και απιθανη να συμβει αλλα μαλλον θα καταφυγουμε σε αλλη λυση,πραγμα το οποιο τα οικονομικα δεν το επιτρεπουν σε καμια περιπτωση.η μανουλιτσα μου μου εδωσε την αγια ζωνη και μου ειπε να την φοραω παντα,εχω πιστη μεσα μου για ενα θαυμα και νομιζω οτι με την βοηθεια της παναγιας θα μπορεσω να μεινω εγκυος και να κανω πανω απο ολα ενα υγειες παιδακι.οι ηλικιες μας ειναι εγω 25 και ο συζυγος 29 ετων.σας καλημεριζω κοριτσακια μου και ευχομαι ολες να καταφερεται αυτο που επιθυμητε.καλη ανασταση να εχουμε.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σου κοριτσι μου!!!!Ειστε και οι δυο πολυ μικροι σε ηλικια και εχετε ολο τον καιρο μπροστα σας για να κανετε παιδακι!Επισης τωρα ξερετε το τυχον προβληματακι που υπαρχει και θα το αντιμετωπισετε!Πιστευω οτι θα μας πεις με τη σειρα σου τα ευχαριστα και θα χαρουμε ολοι μαζι!!!:)

φιλακια πολλα κουκλα μου!:) :) :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Xaos25 (με τρομάζει λιγάκι το ψευδώνυμο σου βρε!),

Θα συμφωνήσω με την Υβόννη ότι έχετε την πολυτέλεια του χρόνου μπροστά σας... Το ξέρω ότι δεν σε παρηγορεί αυτό γιατί είσαι έτοιμη να κάνεις παιδάκι και το θες πολύ πράγμα που σέβομαι απόλυτα.

Σκέψου το όμως θετικά: εντοπίσατε ένα προβληματάκι ενώ είστε ακόμα σε πολύ καλή αναπαραγωγική ηλικία και οι δυό σας (φαντάσου ότι εγώ είμαι 30 και ο άντρας μου 36 και έχουμε παρεμφερές με εσάς πρόβλημα) άρα έχετε το χρόνο να κάνετε όλες τις απαραίτητες προσπάθειες χωρίς να σας πιέζει ο χρόνος. Μέσα στην ατυχία σας λοιπόν, θεώρησε ότι αυτός τουλάχιστον είναι ένας πολύ σημαντικός ΘΕΤΙΚΟΣ παράγοντας.

Κοριτσάκι μου ηρέμησε, υποστηριξε τον αντρούλη σου με όλη σου τη δύναμη γιατί εκείνος είμαι σίγουρη πως αισθάνεται πολύ χειρότερα τώρα που ξέρει ότι έχει εκείνος πρόβλημα, και όπως πολύ σωστά λες κι εσύ, έχε ΠΙΣΤΗ!! Καθένας μας πιστεύει σε διαφορετικά πράγματα αλλά όσο τα πιστεύουμε αυτά μας βοηθάνε, αυτή τη γνώμη έχω.

Καλή επιτυχία και ΟΧΙ απογοήτευση. Μπορεί ο δρόμος προς το μωράκι να είναι για όλους εμάς σε αυτό το φόρουμ λίγο δύσβατος αλλά να σκέφτεσαι ότι εσύ λόγω ηλικίας έχεις ένα προβάδισμα!!

Καλή Ανάσταση να'χουμε!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα και από μένα!

Θα συμφωνήσω με αυτά που σου γράφουν τα κορίτσια!

Καλή επιτυχία και να συνεχίσεις να σκέφτεσαι θετικά! Τα προβληματάκια με θέληση και αγάπη ξεπερνιούνται!

Σου εύχομαι τα καλύτερα!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ευχαριστω πολυ για τα λογια σας ζουζουνες μου.οσο για το ψευδωνυμο δεν ξερω πως να το αλλαξω και εχει μεινει ετσι δυστυχως.δεν μπορω να κανω τιποτε αλλο παρα μονο υπομονη και να ελπιζω.ο αντρουλης μου ειναι το αλλο ακρο,δεν το συζυταει καθολου το θεμα και ολο μου λεει οτι εγω φταιω που εχω αγχος,το ξερω οτι απο μεσα του το σκεφτεται αλλα ειναι τετοιος χαρακτηρας που ποτε δεν ανοιγεται.δεν πειραζει αρκει που νιωθω οτι και αυτος το θελει πολυ και μαλλον με τον τροπο του προσπαθει να με κανει να μην το σκεφτομαι.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μην το συζητάς, πλάκα κάνω για το ψευδώνυμο, τι ποιο οικείο από το ΧΑΟΣ?? Όλοι φίλοι του έχουμε γίνει πλέον σ'αυτή τη χώρα!!;)

Έτσι θέλω να σε ακούω, όσο πιο θετική σκέψη γίνεται κοριτσάκι!

Και όσο για τον αντρούλη σου, αν δεν είναι άνθρωπος που ανοίγεται μην τον πιέσεις γιατί ήδη είναι πολύ φορτισμένος και από την πίεση μπορεί να κλατάρει. Αν δεν θέλει να το συζητά, σεβάσου το, και κάντε τις προσπάθειες σας πιο διακριτικά. Κατά κάποιον τρόπο θίγεται ο ανδρισμός τους όταν μαθαίνουν ότι έχουν πρόβλημα γονιμότητας. Εμένα είχε εντελώς διαφορετική αντιμετώπιση αλλά έχει να κάνει με το χαρακτήρα καθενός. Στην αρχή έπεσε πολύ, αλλά του εξήγησα ότι κατ'αρχήν σε ένα ζευγάρι δεν έχει σημασία ποιός έχει το πρόβλημα, το αντιμετωπίζουν μαζί και οι δύο, και κατά δεύτερον και ποτέ να μην κάνουμε παιδιά (κι ας το θέλουμε και οι δύο όσο τίποτα άλλο) στο φινάλε εγώ έχω αυτόν κι αυτός εμένα και θα έπρεπε να μας αρκεί.

Με λίγα λόγια, να είμαστε καλά με τους αντρούληδες μας πρώτα απ' όλα και... όσα έρθουν κι όσα πάνε!! (μακάρι να έρθουν βέβαια, αλλά δεν είναι και πάντα στο χέρι μας...)

Φιλιά!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...