Μετάβαση σε περιεχόμενο

ταξίδια στο 1ο τρίμηνο


Recommended Posts

Καλησπέρα

κατα αρχήν να σας πω οτι κατάφερα μετά απο 1,5 χρόνο προσπαθειών και 1 αποτυχιμένη σπερματέγχυση να μείνω έγκυος με την 2η σπερματέγχυση... Είναι ακόμη πολύ νωρίς και η χοριακή μου ήταν 762 την Παρασκευή... Αύριο θα κάνω πάλι Β χοριακή και αν είναι πάνω απο 2500 θα δω τον γυναικολόγο μου...η ερώτηση μου ειναι:

εσεις κάνατε ταξίδια κατα το 1ο τρίμηνο?? Χρειάζεται να μένω μακρια τους επόμενους 5-6 μήνες λόγω δουλειάς και με τρομάζει λίγο...είχατε ίδια εμπειρία???

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

gilie μου....ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ για την εγκυμοσυνη σου!!!!!

Δεν γνωριζω να σου απαντησω αλλα καλο ειναι να ρωτησεις τον γιατρο σου γι αυτο...;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΣΟΥ.ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΗΡΕΜΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 1 ΤΡΙΜΗΝΟ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΓΟΝΤΑΙ.ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ.ΓΙΑ ΡΩΤΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΗΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΙ?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σου κοριτσι μου!ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ για την εγκυμοσυνη σου!!!!!Δεν ξερω για τι ειδους ταξιδι λες,συνηθως οι κοντινες αποστασεις επιτρεπονται,αλλα αυτο εξαρταται απο την καθε εγκυμοσυνη που ειναι διαφορετικη!Παντα θα συμβουλευεσαι τον γιατρο σου και θα ακολουθεις κατα γραμμα τις οδηγιες του!Σου ευχομαι μια καλη εγκυμοσυνη να εχεις!!!!!:)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ευχαριστω πολυ για τις ευχες σας...ευχαριστωωωωωωω :)

περιμενω με μεγαλη αγωνια να δω τον γιαατρο μου οχι μονο για το θεμα δουλεια- ταξιδι αλλα και για γενικες οδηγιες, φυσικα ανυπομονω να δω την κουκιδιτσα μου :cheer: :cheer: :cheer:

στον γιατρο μου δεν ειχα θεσει το θεμα αποσταση ποτε...ελεγα αμα χρειαστει θα του το πω...ελπιζω αυριο να χει αυξιθει η χοριακη μου και να πηγαινει καλα η εγκυμοσυνη μου...μακαρι να μου πει: ελα αποψε το βράδυ να σε δω :cheer: :silly: :cheer: :silly: :cheer: :silly: :lol:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...