Μετάβαση σε περιεχόμενο

poso akoma na kano ipomoni?


Recommended Posts

KORITSIA GEIA SAS!XREIAZOMAI EPIGONTOS TIS SIMBOULES SAS GIATI THA TIN PATHO TIN KATATHLIPSI OPOS PAEI TO PRAGMA...PROSPATHOUME EDO KAI ENAMISI XRONO ME TON ANTROULI MOU ALLA TZIFOS...KANAME EXSETASEIS EGO PROGESTERONHS KAI O ANTRAS MOU SPERMODIAGRAMMA KAI OLA MIA XARA MAS EIPE O GIATROS...ENAMISI XRONO TORA EXOUN PATHEI TA PODIA MOU APO TO SIKOMA META TIS AGALITSES...PIGA PALI TON PROIGOUMENO MINA STO GIATRO MOU EIEP NA PERIMENO AKOMA 4 MINES KAI BLEPOUME GIATI O ANTRAS MOU EINAI 28 KAI EGO 25 KAI EXOUME LEEI KAIRO MPROSTA MAS...MA KATHE FORA POU MOU ERXETAI H KATARAMENH EIMAI SE ATHLIA KATASTASI...AYTON TON MINA EIMOUNA TOSO SIGOURI OTI HMOUN EGYOS(EIXA KAI 2 MERES KATHISTERISI)KAI EKTOS OTI MOU IRTHANE EXO PETHANEI STON PONO KAI MILAME GIA MEGALI ROH POU EGO DEN EIXA POTE..EXOUN PERASEI 3 MERES KAI AKOMA PONAO MESH KAI STITHOS..DEN FTANEI POU MOU ERXONTAI PONAO KIOLAS...OUF KORITSIA TA EIPA KAI XSELAFROSA LIGAKI..SORRY GIA TO MEGALO KEIMENO...XSEREI KAMIA APO POTE SOU SINISTA O GIATROS SPERMATEGXYSI I EXSOSOMATIKI?DEN MPORO NA PERIMENO ALLO HELP!:unsure:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

gai καλησπέρα.

Για τους πόνους δεν μπορώ να απαντήσω σε τί οφείλονται μπορεί και να μην είναι τίποτα.

αυτό που μπορώ να σου πώ είναι ότι μην βιάζεσαι για σπερμ/ση ή εξωσ/κη.

Καλά-καλά δεν ξέρεις αν είναι απαραίτητο στην περίπτωσή σου.Συνήθως οι γιατροί συνηστουν να περάσει ένας χρόνος προσπάθειας και μετά να γίνουν περαιτέρω εξετάσεις.Απλώς φαντάζομαι ότι ο γιατρός σου το πάει πιο αργά λόγο του νεαρού της ηλικίας.

Αν νομίζεις οτι δεν μπορείς άλλο να περπατας στο άγνωστο μίλα με το γιατρό σου για να επισπευσετε τις εξετάσεις.

Μην βιάζεσαι, ένα βήμα την φορά!

Υπομονή και όλα θα γίνουν!!!!!!

Φιλιά

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αν σταματήσεις να το σκέφτεσαι,δε θα χρειαστεί να κάνεις υπομονή για πολύ ακόμη!

Και γω προσπαθούσα καιρό,και το σκεφτόμουν με αποτέλεσμα να έχω κάθε μήνα περίοδο.

Ο άντρας μου χτυπιόταν ότι έχει αυτός πρόβλημα (θεωρούσε ότι εγώ δε θα μπορούσα να έχω,αφού έχω μια εγκυμοσύνη στο βιογραφικό μου) και ήθελε να πάει σε γιατρό.

ΔΕΝ τον άφησα.Του ζήτησα να σταματήσουμε τις προσπάθειες για μωρό γιατί από τη μία θέλω να ηρεμήσω και από την άλλη θέλω να ζήσουμε λίγο ακόμη μόνοι μας.Του είπα κι άλλες χαζομάρες τύπου "είμαι ακόμη 24 και είσαι 26" , "έχουμε καιρό μπροστά μας" και κάτι τέτοια κουλά.Αφού τον έπεισα (και τον ξε-άγχωσα) ,έπιασα και τον εαυτό μου και του λέω:

"Βρε ζώο όρθιο,βρε γαϊδούρι ξεσαμάρωτο,βρε που κακή Λαμπρή να μη σ'έβρει,βρε που κακό χρόνο να μην έχεις...τι αγχώνεσαι την τρέλλα μου μέσα;Σε διατάζω να το ξεχάσεις"

Και το ξέχασα...

ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΜΗΝΑ ΕΜΕΙΝΑ ΕΓΚΥΟΣ.

Δε σου κάνω πλάκα (απέβαλα όμως,αλλά δεν έχει να κάνει.Τον επόμενο μήνα,υγεία να'χουμε! ) .

Άρα,το πρόβλημά μας ήταν το άγχος.

Γι'αυτό Ξ.Ε.Χ.Ν.Α το και κάνε τη ζωή σου όπως γουστάρεις!

Πιάνει!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

μαλλον κ εγω υπομονή πρεπει να κάνω... βρε κορίτσακια ξέρετε ποσο πρεπει να είναι η προγεστερόνη??? αυριο θα παω στο γιατρό να τις δει... για να δουμε.. φιλακια... μην αγχωνεστε ολα θα πανε καλα... μακια

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κάτσε βρε κορίτσι μου!!!

Είσαι 25 χρονών και άρχισες από τώρα να σκέφτεσαι για εξωσωματική, χωρίς καν να ξέρεις αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα;;; Δεν νομίζεις πως είναι λιγουλάκι υπερβολικό;;;

Καταρχήν ηρέμησε... ψυχραιμία.. αυτά τα πράγματα δε θέλουν πανικό!

Ο γιατρός σου λέει να περιμένετε 4 μήνες ακόμα. Αυτό προτείνει εκείνος, μπορείς όμως κάλλιστα να διαφωνήσεις γιατί δεν αντέχεις άλλο αυτήν την αναμονή και την αβεβαιότητα. Να του ζητήσεις να κάνετε όσες εξετάσεις κρίνει αυτός απαραίτητες. Πχ σαλπιγγογραφία για να δει αν οι σάλπιγγές σου είναι εντάξει, αιματολογικές-ορμονικές κλπ κλπ. Υπάρχουν χίλια δυο που μπορεί να εμποδίζουν μια εγκυμοσύνη, από τα οποία τα περισσότερα αντιμετωπίζονται και τελικά η γυναίκα καταλήγει σε φυσιολογική εγκυμοσύνη.

Υπάρχει βέβαια κι ένα ενδεχόμενο... να συμβαίνει κάτι πολύ σοβαρό... για την οποία οι γιατροί δεν έχουν καμία θεραπεία.. δυστυχώς...

Αυτό το κάτι πολύ σοβαρό έχει φοβερές παρενέργειες.. "παραλύει" τον οργανισμό σου... αποσυντονίζει τις ορμόνες σου... καθυστερεί την περίοδό σου και πλοκάρει την ωορρηξία σου... ξέρεις πως λέγεται αυτό;;;

ΑΓΧΟΣ (λέγε με και στρες...)

Αν κάνεις ένα γκάλοπ εδώ στο mammyland στις κοπέλες που έχουν ήδη παιδιά ή είναι έγκυες, θα δεις ότι αρκετές (αν όχι οι περισσότερες) θα σου πουν πως έμειναν έγκυες τον μήνα που είπαν "κουράστηκα, βαρέθηκα, αυτόν το μήνα δεν προσπαθώ τίποτα!".

Γι'αυτό, όσο κι αν ακούγεται τετρημένο, προσπάθησε να χαλαρώσεις, να ηρεμήσεις, να το "ξεχάσεις" όσο γίνεται. Άστο στην άκρη το θέμα για το επόμενο διάστημα.. Άσε το καλοκαίρι να κυλήσει χωρίς "προσπάθειες" αλλά με πολύ έρωτα... και που ξέρεις, μπορεί γυρνώντας από τις καλοκαιρινές διακοπές, να'χεις στις αποσκευές σου κι έναν... λαθρεπιβάτη!! ;)

Φιλάκια πολλά! :)

ΥΓ. Και τις δυο φορές που έμεινα έγκυος, ούτε πόδια σήκωσα στον αέρα, ούτε "κεράκια" έκανα, ούτε είχα μετρήσει μέρες, ούτε το'χα στο μυαλό μου. Ειδικά την πρώτη φορά δεν το σκεφτόμουν ΚΑΘΟΛΟΥ. Αφού να φανταστείς, έκανα τεστ μετά από μια βδομάδα καθυστέρησης! Απλώς μετά τις αγκαλίτσες ξεραινόμουν κατευθείαν στον ύπνο :P χωρίς να σηκωθώ από το κρεβάτι... αυτό ίσως βοηθάει.. ;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

gai, νομίζω πως πρέπει να ηρεμήσεις πάνω απ'όλα! Είσαι σε πολύ καλή ηλικία και εσύ κι ο σύντροφος σου! Εγώ θα κλείσω τα 27 φέτος κι ο άντρας μου τα 38! Αλλά στον τρίτο μήνα προσπαθειών πιάσαμε παιδάκι και έχω μεγάλο κύκλο και πολυκυστικές ωοθήκες! Δεν το είχα στο μυαλό μου όμως και έπιασα άμεσα! Αυτό που σου έγραψε και η φίτατη maniamounias, αληθεύει! Ήμασταν όλες σ'αναμμένα καρβούνα!! :laugh: Αλλά χαλάλι της! Της εύχομαι τον επόμενο μήνα μ'ένα σποράκι στην κοιλίτσα της!!

Όπως και σε σένα! Χαλάρωσε! Απόλαυσε τα χάδια με τον αντρούλη σου και πολύ σύντομα θα έρθει κι ένα μωράκι εκεί που δεν το περιμένεις!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμφωνώ με όλες τις προλαλησασες...και σου τα λεω αυτα για να τα ακούσω κ εγώ.κ εγώ έχω πρόβλημα λόγω αγχους.προσπάθησε να ηρεμήσεις και να ασχοληθείς με κάτι αλλο οσο μπορεις..είσαι ακομα 25..και εγώ αυτό θα σκέφτομαι απο δω κ πέρα..οτι είμαστε ακόμα μικροί για να ανησυχούμε τόσο.25 είναι ο αντρας μου και εγώ 21..τώρα λέμε να γραφτούμε γυμναστήριο η κολυμβηση για να ξεκολλήσει το μυαλό μας απο και.κάντε το ιδιο.πάντε μια εκδρομούλα..περάστε καλά μαζί.η ζωή είναι μιρή και αυτες οι ηλικιες είναι οι πιο όμορφες.ας μην τις σπαταλάμε σε άγχος και στεναχώρια

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

πολύ καλά τα λέτε όλες σας και συμφωνώ κι εγώ. τέρμα το άγχος η ζωή είναι πολύ μικρή και φεύγει σαν νερό.

Αλλά βρε κορίτσια πείτε μου τον τρόπο να μην αγχώνομαι, Πώς γίνεται αυτό ;:dry:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Gai μου, μπορεί να μην σε καλύπτει απόλυτα η απάντησή μου γιατί σαφώς καθένας μας επιλέγει εκείνος πότε αισθάνεται έτοιμος για να γίνει γονιός, αλλά λάβε υπόψιν σου τον παράγοντα της ηλικίας που τουλάχιστον στην δική σας περίπτωση είναι με το μέρος σας!!

Το ότι πρέπει να ηρεμήσετε στο έχουν πει όλα τα κορίτσια και έχουν απόλυτο δίκιο γιατί όντως επηρεάζει όσο δεν φαντάζεσαι. Δεν είναι κακό βέβαια να κάνετε και τις εξετάσεις σας ώστε να βεβαιωθείτε ότι είστε καλά, καντε το όμως αργότερα. Χαλαρώστε, βγάλτε το από το μυαλό σας και ΄κάντε υπομονή.

Ξέρεις, καμιά φορά η σύγκριση βοηθάει... Βλέπεις πολλές από εμάς που είμαστε στο mammyland και καταφεύγουμε σε τεχνητους τρόπους?? Κοίταξε όμως και την ηλικία μας (οι περισσότερες είμαστε πάνω από 30 όπως και οι άντρες μας και τα περιθώρια μας αρχίζουν να περιορίζονται) ή έχουμε ήδη ανακαλύψει από τις πρώτες εξετάσεις μας ότι υπάρχει κάποιο βιολογικό πρόβλημα είτε σε εμάς ειτε στους άντρες μας. Γι' αυτό και οι σπερματεκχύσεις ή οι εξωσωματικες είναι για πολλές από εμάς μονόδρομος. Ίσως να κάναμε και με φυσιολογικό τρόπο παιδιά, τίποτε δεν αποκλύεται, ΑΝ είχαμε το χρόνο όμως να περιμένουμε...

Αυτό που θέλω να πω κοριτσάκι μου είναι ότι εσύ και ο αντρούλης ΕΧΕΤΕ ακόμα την πολυτέλεια του χρόνου. Καταλαβαίνω πως αισθάνεστε έτοιμοι και θέλετε πολύ πολύ ένα παιδάκι όπως όλοι μας, αλλά με λίγη υπομονή θα το έχετε κάποια στιγμή στα χέρια σας.

Βγάλε από το μυαλό σου λοιπόν τους τεχνητούς τρόπους προς το παρόν, κάτσε να χαρείς με τον αντρούλη σου όλα όσα σας προσφερει η ελευθερία του να μην έχεις ακόμα παιδιά και την ευθύνη τους και όταν όλα ξαναμπούν στη θέση τους θα το έχεις το μωράκι σου να σου γκρινιάζει, να μην σ'αφήνει να κουνήσεις ρούπι από δίπλα του και εσύ παρ'όλα αυτα να το λατρεύεις!!

Φιλιά!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Gai mou agapi mou kalimera sou...

Agapi mou gia iremise ligaki...

Sumfwno kai egw me tis upolipes kopelles...

Kai na ksereis ena pragma...

To mwraki tha erthei ekei pou den tha to perimeneis kan...

Sou euxwme ola ta kalitera...

Filia...

Kai o theoullis mazi sou...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Η αλήθεια είναι οτι είστε πολύ νέοι!

Αυτό είναι μεγάλο προτέρημα!!!

Δε σημαίνει βέβαια, οτι θα αφήσετε τα χρόνια να περάσουν...

Να κάνετε τις απαραίτητες εξετάσεις, να βεβαιωθείτε οτι δεν υπάρχει κάποιο οργανικό πρόβλημα και χαλαρά, να προσπαθείτε για το μπεμπάκι!!!

Αν πάλι υπάρχει κάτι (πράγμα που απεύχομαι) είστε από τους τυχερούς γιατί θα το έχετε ανακαλύψει έγκαιρα και θα έχετε το περιθώριο να το ξεπεράσετε!

Αν εμπιστεύεσαι το γιατρό σου, ακολούθα πιστά τις οδηγίες του!

Αν όχι, πήγαινε να πάρεις και 2η γνώμη!

Σου εύχομαι σύντομα να πραγματοποιήσετε το όνειρο σας!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

karamelenia mou eyxaristo gia tin ipostirixsi,eipa ston giatro oti eimai poli agxomeni giati exei perasei kairos kai mou eipe tha erthei to paidaki kane ipomoni...na sou po episis oti o sigekrimenos giatros einai o kaliteros pou exo paei mexri tora o proigoumenos mou eipe oti den kano oorixsia kai ebala ta klamata feygontas apo to iatreio..eytuxos kai mou kopse kai piga gia deyteri gnomi...tha me gemize me ormones kai pios xserei ti allo ..ayta apo mena iparxei farmako gia to agxos?hehhehe

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

maniamounia mou geia sou...diabasa kai to diko sou arthro kai mporo na po oti mou eftiaxses ti diathesi!mprabo bre koritsi mou gia ti thetiki sou skepsi!oso gia tin apoboli xsereis poses fores to exo skeftei ki ego?den xsero alla olo arnitika skeftomai eno stin pragmatikotita den eimai tetoios anthropos..prin tis prospatheies imoun mesa stin energeia kai to xamogelo...noiotho oti exo xasei ton eayto mou..alla tha perasei ki ayto pou tha mas paei etsi den einai?eyxaristo poli gia tin ipostirixsi kai eyxomai na apoktiseis kai esi sintoma ena moraki!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

crazy eyxaristo gia tin apantisi!iparxei farmako gia to agxos?hehehe na kanoume kai ligo plaka.to xsero oti to agxos mou einai pou kathisterei to moraki...einai kai i douleia pou asta na pane poli stress polla bari..ti na po den xsero pos na to katapolemiso..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

dalia mou na tha iremiso tha prospathiso toulaxiston...san na min mou eftanan ola ta alla piga extes stin xsaderfi mou kai me brike i geitonissa...mou leei:pou einai to moro pou kratouses?ntouf mou irthe tamblas...mia tsanta ktatousa sto xeri...katalabainete pos eniosa e?euxaristo gia tin ipostirixsi!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

alkosto mou akou ta ki esy loipon!hehehe o antras mou ki ego eimaste hdi athlites!to mono problima einai oti ego kapnizo...allo ki ayto pali...alla an to kopso tha frikaro teleios bre paidia...sou eyxomai ton epomeno mina na exeis ki esi ena moraki stin koilitsa sou ante mprosta ston agona!hehehehe

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

exeis dikio juno mou...am ayto gia to agxos to xsero den to xsero?pos na to apobalo den xsero...ouf..tha prospathiso sas to ipoxsomai!euxaristo gia tin apantisi filakia!ax bre koritsia an den eixa kai esas ti tha ekana mou lete?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

eyxaristo nanouka mou nai to kalo einai oti exoume perithoria mprosta mas..oso gia tous giatrous exo allaxsei idi treis...pira treis diaforetikes gnomes opos katalabaineis...aytos pou exo tora omos mou empneei empistosini giayto kai kano kai alli ipomoni allios tha pigaina kai gia tetarti gnomi...hehehhe eyxaristo gia tin apantisi filakia!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

gai έγραψε:

den xsero alla olo arnitika skeftomai eno stin pragmatikotita den eimai tetoios anthropos..prin tis prospatheies imoun mesa stin energeia kai to xamogelo...noiotho oti exo xasei ton eayto mou..

Σαν να είσαι μέσα στο μυαλό μου... χθες το βράδυ ξέσπασα, στεναχώρησα τον άντρα μου και δεν ήταν η πρώτη φορά... ούτε εγώ ήμουν έτσι, καθόλου έτσι. Έχω βαρεθεί να υπόσχομαι στον ευατό μου ότι θα ηρεμήσω, ότι θα πάψω να ξεσπάω στον άντρα μου με άσχετες αφορμές, ότι θα ξαναγίνω ο εαυτός μου, αλλά καμία από τις υποσχέσεις μου αυτές δεν εχω καταφέρει να κρατήσω.

Ξέρω ότι δεν βοηθάω... Ξέρω ότι βασανίζω τον άνθρωπο που αγαπάω περισσότερο στον κόσμο... ότι δεν του αφήνω καν χώρο να εκφράσει και τη δική του ανησυχία, που ίσως είναι ίδια με τη δική μου, αλλά αυτός είναι λιγότερο εκδηλωτικός...

Κάθε μήνα λέω τέρμα. Αυτόν τον μήνα θα χαρώ τη ζωή μου, δεν θα το σκέφτομαι, θα κάνω πράγματα που δεν θα μπορώ να κάνω όταν θα μείνω έγκυος... αυτό κρατάει 2 βδομάδες... την τρίτη έρχεται η ελπίδα και την τέταρτη δεν κρατιέμαι και αρχίζω τα τεστ εγκυμοσύνης...

Αυτόν τον μήνα καθυστέρησε και η ωορρηξία μου... μου ήρθε μαζί με τα συμπτώματα περιόδου...

Τουλάχιστον ηρεμώ κάπως τις δύο πρώτες βδομάδες κάθε κύκλου... για να παίρνει και μια ανάσα ο αντρούλης μου, που δεν ξέρω πόσο θα αντέξει.

Δεν ξέρω γιατί τα γράφω όλα αυτά... μάλλον για να τα συνειδητοποιήσω. Ντρέπομαι που νιώθω έτσι, ντρέπομαι που έχω χάσει τον έλεγχο.

Εύχομαι από την καρδιά μου στη gai και σε όλες τις κοπέλες σύντομα να αποκτήσουν αυτό που επιθυμούν, όπως το επιθυμούν.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

γεια κ απο μενα...θα συμφωνησω κ γω με τις κοπελες οτι εισαστε πολυ νεαροι κ οι δυο κ αυτο ειναι ενα μεγαλο θετικο στην περιπτωση σας..

Πιστευω εκ πειρας οτι δεν χρειαζεται αγχος καθολου,σιγουρα ειναι αρκετο το διαστημα που προσπαθειτε αλλα πιστεψε με αν ειστε αγχωμενοι παει τζαμπα!!!Εμεις προσπαθουσαμε λιγοτερο καιρο αλλα οταν χαλαρωσα κ το εβγαλα απ το μυαλο μου (οσο μπορουσα) τοτε εμεινα....

Οπως κ να χει να κανεις υπομονη κ να χαλαρωσεις οσο μπορεις κ ευχομαι ολοψυχα σε σενα κ σε οσες κοπελες προσπαθουν συντομα ο Θεουλης να τους στειλει το μωαρκι τους!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κωνσταντίνα μου,

Μόνο ντροπή να μην αισθάνεσαι!! Ίσα ίσα που είσαι πολύ θαρραλέα που παραδέχεσαι και τα συναισθήματα σου και τα όποια λάθη σου.

Δεν είναι το ανθρώπινο μυαλό μηχάνημα να γυρνάς το διακόπτη και είτε να φεύγει ακαριαία το άγχος (πόσο θα το θέλαμε αυτό όλες εμείς οι ταλαιπωρημένες, πραγματικά!)είτε να μπαίνει στο πρόγραμμα του να τα κάνουμε όλα σωστά!! ΄

Δεν είσαι η μόνη που αντιδρά με αυτόν τον τρόπο - δεν θα πω καν υπερβολικά γιατί μεταξύ μας και όσο αφορά αυτό το πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε όλες μας δεν υπάρχει αυτή η λέξη, μόνο όσες το περνάμε το καταλαβαίνουμε! Πρέπει να τα "βρεις" πρώτα με τον εαυτό σου, να ηρεμήσεις μέσα σου, να χωνέψεις κάποια πράγματα και ύστερα θα τα αντιμετωπίσεις κιόλας.

Η μόνη συμβουλή που θα σου δώσω εγώ είναι να προσέξεις λιγάκι τη σχέση με τον άντρα σου. Δεν σου κάνω κριτική και αντιλαμβάνομαι πως καθένας μας έχει το δικό του, μοναδικό χαράκτηρα, αλλά επειδή κι εγώ είμαι πολύ νευρικός και οξύθυμος άνθρωπος σ'αυτή την περίπτωση προσπάθησα πολύ και κατάφερα να καταπνίξω την οργή που αισθανόμουν πολλές φορές.

Ήδη κοριτσάκι μου περνάτε μια δοκιμασία με τον άντρα σου λόγω του παιδιου που δεν έρχεται, αλλά πρέπει να συνειδητοποιήσεις πως σε αυτή τη μάχη ΠΡΕΠΕΙ να είστε μαζί και όχι ο ένας εναντίον του άλλου, γιατί έτσι θα τη χάσεται τη μάχη! Το θεωρώ το πιο σημαντικό αυτό, να είναι το ζευγάρι καλά μεταξύ του. Αν πιστεύεις πως δεν σε υποστηρίζει όσο ΄χρειάζεσαι, εξήγησε του το γιατί δυστυχως οι άντρες όσο και να μας αγαπάνε τα θέλουνε και λίγο... μασημένα. Αν πάλι βλέπεις ότι δεν φταίει τελικά αυτός αλλά η κατάσταση σε βγάζει από τον έλεγχο (και έχεις ΑΠΟΛΥΤΟ δίκιο, το καταλαβαίνω) προσπάθησε περισσότερο να βρεις άλλη διέξοδο για να νευράκια (που όλες τα έχουμε , πίστεψε με!!) απλά και μόνο για να μην κλονιστεί η σχέση σας από αυτή την περιπέτεια.

Ελπίζω να σε βοήθησε κάτι από αυτά που σου γράφω και σε καμία περίπτωση δεν σου το παίζω υπεράνω!! Αλλά θα δεις ότι όλες συμφωνούμε στο ίδιο πράγμα : σ'αυτή την προσπάθεια η προτεραιότητα είναι το ζευγάρι, όσο παράδοξο και να ακούγεται. Τι να το κανουμε το παιδί όταν θα έχουμε φτάσει να πετάμε τασάκια ο ένας στον άλλο??? (πλάκα κάνω!). Το πέρασα κι εγώ το στάδιο, γι' αυτό και στα λέω αυτά!

Καλή δύναμη σου εύχομαι, και πιστεύω πως έχεις ήδη κάνει το πρώτο βήμα με το να παραδέχεσαι πως η συμπεριφορά σου είναι λιγάκι... άδικη προς τον αντρούλη σου. Θα τη βρείς την άκρη κοριτσάκι μου, όλες θα τα καταφέρουμε!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αχ βρε κορίτσια μου, με στενοχωρήσατε :( με αυτά που γράφετε!! Μακάρι να υπήρχε ένα φάρμακο για το άγχος! Όλες μας έχουν! Και εγώ μπήκα σ'αυτό το τρυπάκι όταν ξεκίνησα δεν το αρνούμε! Το καλό με μένα ήταν ότι ο άντρας μου κάθε φορά που ξεκίναγα συζητήσεις μου άλλαζε θέμα και δεν μ'άφηνε να το σκέφτομαι συνέχεια! Προσπάθησα να το αποβάλλω και μάλλον από το αποτέλεσμα τα κατάφερα!!

Σκεφτείτε κάτι άλλο! Απολάυστε τα χάδια κι απασχολείστε το μυαλό σας με άλλα ευχάριστα πράγματα! Τώρα που ανοίγει κι ο καιρός, προγραματείστε ένα Σαββατοκύριακο να αποδράσετε μακριά από την πόλη, να γευτείτε την άνοιξη και τον έρωτα με τους αγαπημένους σας! Αλλάξτε παραστάσεις!!

Βρείτε ένα χόμπυ! Τις ελεύθερες σας ώρες, ασχοληθείτε με κάτι που να σας ευχαριστεί για να μην σκέφτεστε συνέχεια την γνωστή ατάκα: " Εγώ πότε θα γίνω μάνα;;" Η οποία ακουγόταν αστεία τότε στο σίριαλ, αλλά στην πράξη μπορεί να δηλώσει κι απελπισία!

Σας εύχομαι ολόψυχα, φέτος η Ανάσταση του Κυρίου να σας ευλογήσει και να μας ανακοινώσετε όλες οι κοπέλες ότι έχετε ένα σποράκι στην κοιλίτσα σας!! :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κι εγω θα συμφωνησω με τα κοριτσια. Πιστευω οτι ειναι καθαρα θεμα αγχους. Εμεις οι γυναικες αγχωνομαστε πολυ ευκολα κι απο τους πρωτους μηνες προσπαθειων μαλιστα, κι αυτο ειναι μεγαλο λαθος! Ασε που δε σε πηραν τα χρονια! 25 χρονων! εισαι στην κορυφη της γονιμοτητας σου και θα εισαι γονιμη φουλ το λιγοτερο ως τα 35!Απολαυσε λοιπον τα νιατα σου με τον αντρουλη σου και μην υπολογιζεις μερες ή στασεις... χαλαρα και θα αποκτησεις αυτο που θελεις! Φιλακια κι οπως ειπαμε Ε;) !

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...