Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΧΑΜΗΛΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΣΤΟ ΑΜΝΙΑΚΟ ΣΤΟΝ 9ο;;;;


Recommended Posts

Κοριτσια αυριο εχω ντοπλερ. Την προηγουμενη εβδομαδα που εκανα αντιστοιχο υπερηχο ειχα χαμηλα, φυσιολογικα μεν επιπεδα στο αμνιακο γι αυτο και χρειαζεται επανεξεταση.Εχει συμβει σε καμια σας; και ποια ηταν η εξελιξη; η γιατρος μου ειναι μεν καθησυχαστικη αλλα η μαια μου μου ειπε οτι αν συνεχιστει η πτωση ειμαι ετοιμη να γεννησω καθως το μωρο ειναι σε καλα επιπεδα αναπτυξης θεωρειται πληρες δηλαδη.

Για γραφτε καμια αποψη, συμβουλη, ή αν σας εχει συμβει τι εγινε στη συνεχεια. Εγω δεν θελω να γεννησω τοσο νωρις, θα προτιμουσα να παρει τις μερες της η μπουμπου μου. Γενναμε με ΠΗΤ 6/5 κανονικα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γλυκιά μου ... μην στεναχωριέσαι ... ξεκουράσου αρκετά (κρεβάτι δηλαδή) και όταν ο θεούλης και η μικρή σου θελήσουν να έρθει όλα θα πάνε καλά.

Εγώ έχω ΠΗΤ 4/5 αλλά χωρίς να έχω κάποιο θέμα δεν νομίζω πως η μικρή θα κάτσει μέχρι το τέλος ... έχει πάρει θέση από τον 8ο !!!!

Αν ο γιατρός σου είπε ότι το μωρό έχει σωστή ανάπτυξη να μην φοβάσαι τίποτα.

Όλα θα πάνε πολύ καλά ... μόνο αυτό να σκέφτεσαι

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

baby sm,καλημέρα.

Μην αγχώνεσαι.Κάνε τις εξετάσεις σοθ γοια να παρακολουθείτε το μωρό κι ότι όλα πάνε καλα, και μη φοβάσαι.Άλλωστε ο καιρός πλησιάζει και αφού σου επιβεβαιώνουν ότι είναι καλά ώστε να γεννήσεις και τωρα,μην σκάς.

Όλα θα πάνε καλά και θα κρατάς πολύ γρήγορα το μπουμπούκι σου.

Λίγο ξεκούραση χρειάζεται μόνο.

Με το καλό!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

baby sm απ ότι ξέρω ειναι φυσιολογικό να μειώνεται το αμνιακο υγρό πρός το τέλος της εγκυμοσύνης!!Εμενα δεν ειχε μειωθει και πολύ και τελικά πηγα με πρόκληση...αφου ειχα συμπληρωσει και τις 40 εβδομαδες!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μετα την 37 βδομαδα ενα μωρο θεωρειτε τελειομηνο.

Ακομη καλυτερα εαν εχει παρει το σωστο βαρος.Αφου θα κανεις τις εξετασεις σου και θα παρακολουθειτε το μωρο τοτε δεν εχεις να φοβασαι τιποτα.Εχεις ηδη μπει στο μηνα στου αρα δεν πρεπει να αγχωνεσαι καθολου.Μαλλον το μπεμπακι σου βιαζεται να σε συναντησει:)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εγω εχω λιγο αμνιακο και γερασμενο πλακουντα - σταδιο 3 - ολα φυσιολογικα οταν αυτα συμβαινουν στον 9ο. Εχω ξεπερασει κατα 5 μερες τον 9ο και συνεχιζω να περιμενω ποτε θα μας κανει τη χαρη η πριγκιπεσσα να κανει την εξοδο της.

Κανω ελεγχο με το γιατρο καθε 2 μερες και τραχηλου και μεσω υπερηχου - κανει ντοπλερ επι τοπου για το λωρο για το αν ειναι κανονικη η ροη του αίματος στο παιδι.

προς το παρον ολα καλα και η αναμονη μας σκοτωνει!!!!!!!! :woohoo: :woohoo:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κοριτσακι μου το ιδιο μου συνεβει εμενα ειχα μπει στον ενατο και μια εβδομαδα μετα μπηκα να γεννησω λογο λιγου αμνιακου υγρου και γερασμενου πλακουντα, ολα καλα πηγανε μονο το μωρο μου εμεινε στην μοναδα χωρις οξυγονο χωρις θερμοκοιτιδα δεν χρειαστηκε τιποτα απλα επειδη ζυγιζε 2080 και κανονικα την μερα που βγηκα απο το μαιευτηριο γυρισαμε σπιτι. τα παιδια που ζυγιζουν κατω απο 2400 τα κρατανε παντα στη μοναδα, αν εσενα ειναι και πιο πολυ σε κιλα μια χαρα θα εισαι σε ολα ο γιατρος παρακολουθει στενα τον πλακουντα σου οποτε μην ανχωνεσαι ολα καλα πανε συνηθως σε αυτες τις περιπτωσεις.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σου και με το καλο να υποδεχτεις στην αγκαλιά σου το μωράκι σου!

Και γω ειχα στον 9ο χαμηλά επίπεδα αμνιακού υγρού (τα κατώτατα μάλιστα) και το είδαμε στο τελευταίο doppler.Δεν ειναι κατι που πρέπει να σε ανησυχεί.

Σου γράφω για να σου πω πως στην περίπτωσή μου όταν σπάσαν τα νερά, στην 38η εβδομάδα, λόγω του οτι δεν είχα πολύ αμνιακό υγρό, δεν το κατάλαβα.Ηταν κατι σαν ελαφριά ακράτεια,ίσα που βράχηκε το σερβιετακι μου, μια φορα στις 12 την νυχτα και μια στις 6 το πρωι.Στις 10 το πρωι πηγα στο μητερα να δω τον γιατρο μου και στις 12 (μετα απο δυο ωρες), γεννησα το μωράκι μου !!!

Ειχαν σπασει τα νερα, αλλα ηταν λιγα....αν δεν πήγαινα στο γιατρο μου μπορει να στεγνωνε το παιδι(δεν ειχα πονους).Στο λέω οχι για ν ανησυχησεις , αλλα αν σου συμβει κατι παρόμοιο (ακρατεια), κανε ενα τηλ στο γιατρο σου να εξετασετε τι ειναι οκ? Λογω του οτι δεν εχουμε πολυ αμνιακο υγρο, δεν εχουμε και πολλα νερα....μου λεγαν πως θα ναι σαν να σκαει μπαλονι στα ποδια μου και τελικα ηταν τελειος διαφορετικο στην περιπτωση μου.

Σου ευχομαι οτι το καλυτερο.....!Να πανε ολα καλα και οπως τα θες! Εναν ανωδυνο τοκετο και ενα γερο μωρακι !

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοριτσια να ρωτησω κατι...δεν ξερω αν τα επιπεδα του αμνιακου υγρου εχουν σχεση με την ποσοτητα των νερω οταν σπασουν,αλλα υπάρχει περιπτωση να σπασουν κ να μην το καταλαβω;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημερα. Σας ευχαριστω ολες για την ανταποκριση.

Θα σας ενημερωσω μετα τον σημερινο υπερηχο και για το τι θα μου πουν γιατρος και μαια!

Το μωρακι μου στον προηγουμενο υπερηχο ειχε βαρος 2246. Για να δουμε ποσο θα ναι σημερα.

Ναι μου το ειπαν οτι οσο προχωραει η εγκυμοσυνη και μεγαλωνει το μωρο μειωνεται το αμνιακο, γι αυτο και μου συνεστησαν παρακολουθηση.

Barbie θα περιεμενεις ή καποια αλλη να σου απαντησει, η αν θυμηθω να ρωτησω σημερα να σου απαντησω οταν γυρισω.

Φιλακια.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Στο doppler που έκανα τον 7ο μήνα είδε ο γιατρός μειωμένα αμνιακά υγρά. Για επαλήθευση το έκανα και σε δεύτερο γιατρό, ο οποίος είδε επίσης μειωμένα αμνιακά υγρά και αυξημένες αντιστάσεις στις ομφαλικές αρτηρίες. Μου είπε ο γιατρός που έκανε τον υπέρηχο ότι κατά πάσα πιθανότητα το μωρό θα είναι μικρό. Η γιατρός μου έγραψε και πήρα salospir μέχρι το τέλος της εγκυμοσύνης. Έκανα doppler κάθε 15 μέρες όπου η κυκλοφορία στις ομφαλικές αρτηρίες είχε αποκατασταθεί και τα υγρά ήταν φυσιολογικά, αλλά σχετικά χαμηλά. Τελικά όλα πήγαν τέλεια και γέννησα φυσιολογικά στην 40η εβδομάδα μια μπέμπα 3040 γρ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...